Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Hosszabbítás után vertük a törököket

Megnyerte első felkészülési mérkőzését az U16-os lány válogatott.

Törökország - Magyarország 72-79 - hosszabbítás után (6-18, 28-17, 10-11, 20-18, 8-15)

U16-os lányok felkészülési mérkőzése
Törökország

Törökország legjobb dobói:: Vardar 24/9, Gül 14, Seren 11/6, Tokmak 10.

Magyarország:: Renczes 7/6, Miklós 6, Krasovec 11, Sitku 12, Habling 9. Csere: Rakita 16/6, Telegdy 8, Horváth -, Gyöngyösi -, Dúl 9/6, Balogh 1, Kun -.

U16-os lány válogatottunk Törökországba utazott, hogy két meccset vívjon a hazaiak korosztályos csapatával. Az Igor Skocovski vezette együttes a mai napon csapott össze először a félholdasokkal – írja a hunbasket.hu.

A találkozó első félideje rendkívül hullámzóan alakult, a 12 ponttal megnyert első felvonás után 11 ponttal elvesztettük a másodikat (34-35). A fordulás után szoros volt a csata – a rendes játékidő végén a törökök egyenlítettek, így jöhetett a hosszabbítás (64-64). A túlórában már mi irányítottunk, így végül 79-72-es győzelmet arattunk.

Igor Skocovski, az U16-os válogatott szövetségi kapitánya: Egy rövid felkészülés után az első barátságos meccset Törökország ellen játszottuk. Rendkívüli első negyedet produkáltunk, védekezésben nagyon jól működött a csapat. Sajnos a második negyedben ezt a magas szintű védekezést nem tudtuk tartani, így a félidő végére már csak 1 pont volt az előnyünk. A második félidőben végig kiegyenlített volt a mérkőzés, mind a két csapat a jó védekezésre helyezte a hangsúlyt. A meccs végén sajnos több büntető dobást is elhibáztunk, így egy hosszabbításos meccsbe mentünk bele. A ráadásban ellenfelünk többet hibázott, amit jól ki tudtunk használni, és megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, és remélem, hogy sokat tanultunk ebből a mérkőzésből.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés