Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hősiesen küzdött a ZTE, de hosszabbítás után döntős a Falco

Söpréssel jutott fináléba a címvédő.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 95-94 (25-21, 18-18, 17-23, 24-22, 11-10)

Rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés.
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, dr. Mészáros Balázs, Makrai Márton (dr. Gincsai János Péter)

Szombathely: Pot 15/3, Kovács 7/3, Cowells 8/6, Tiby 18/3, Keller Á. 7/3 Csere: Perl 23/9, Krivacevic 2, Sövegjártó -, Barac 12.

Zalaegerszeg: Trice 26/6, Rakicsevics 25/6, Polster -, Smith 2, Osztojics 20/15. Csere: Zsíros 10/6, Németh 8, Csuti -.

Pot eladott labdája után Rakicsevics szerezte a mérkőzés első két pontját, Tiby 2+1-es akciójával fordított a Falco, Smith dobott be két büntetőt. Keller dolgozott szépen Rakicsevics ellen a festékben, Cowells dobott a világvégéről egy hármast, aztán egyet közelebbről is, a másodikra Trice már válaszolt (11-7). Keller Ákos zsákolt nagyot, Trice tett fel egy ziccert, Pot kiosztásából a Falco center egy triplát is hintett, Sebastjan Krasovec időt kért. Második esélyből Trice talált be távolról,  Keller Iván hámrasával egy pontra jött fel a ZTE. Barac egy pontot a vonalon hagyott, Perl viszont mindkettőt a helyére küldte, a hazaiak csapatkapitánya egy floatert is bedobott. Pot találta meg Baracot a palánk alatt, Osztojics csak egy büntetőt dobott be, Krivacevic zsákolt nagyot. A negyed utolsó perce a zalaegerszegieknek sikerült jobban, 5-0-ra nyerték ezt a szakaszt, így 4 pontra felzárkóztak. 25-21

Németh kettessel folytatódott a játék, Pot dobott ziccert támadólepattanója után, Trice emelt be egy középtávolit. Hosszú kosárcsend következett, végül Trice volt eredményes egy betörés után, a ZTE kiegyenlített, így Milos Konakov magához hívta játékosait. Tiby dobott be két büntetőt, ismét Trice vette magára a pontszerzés terhét. Ismét ez a duó következett, annyi különbséggel, hogy a Falco játékosa kintről talált be, sőt aztán közelről is, Kovács pedig megszerezte első pontjait (36-31). Pot dobott be egy büntetőt, Osztojics küzdött meg két pontért a festékben, Barac értékesített két büntetőt. Zsíros köszönt be közelről, Cowells bejátszásából Barac dobott ziccert, Osztojics küldte a gyűrűbe mindkét büntetőjét, a félidő végéig már nem változott a differencia, így 4 pontos előnnyel ment szünetre a címvédő. 43-39

Rakicsevics 2+1-e után Tiby dobott duplát, Zsíros hármasával döntetlent mutatott az eredményjelző. Perl köszönt be kintről, aztán középtávolról is, Rakicsevics törte fel a hazai védelmet két pontért. Osztojics dobott be két büntetőt, Zsíros sportszerűtlenje után megtette ezt Tiby is, Barac növelte a hazai előnyt két ponttal, Zsíros és Németh azonban 5 gyors ponttal eltűntette ezt, jött is a Falco időkérése (54-54). Németh újabb kosarával már vezetett a ZTE, Rakicsevics középtávoli dobása után Konakov mester ismét időt kért. Keller Ákos egy büntetőt dobott be, Osztojics zsákolt, Kovács talált be a sarokból, Perl egyenlített két büntetővel. A negyedet Rakicsevics kosara zárta. 60-62

Perl triplával indult a negyedik negyed, Zsíros kettese után Kovács válaszolt, Németh egyenlített két büntetővel. Barac 2+1-es akciójával a hazaiaknál volt az előny, Rakicsevics két büntetőt dobott be, majd egy floatert. Cowells tört be bátran két pontért, Osztojics egy büntetőt dobott be. Pot kettőt, majd Osztojics eladott labdája után egy triplát is, Sebastjan Krasovec pedig időt kért (75-71). Trice értékesített két büntetőt, Rakicsevics egy triplával fordított. Perl erre azonnal válaszolt, Osztojics bedobott két büntetőt, Keller is, Smith után Németh is kipontozódott. A csapatok folyamatosan rontottak, Trice eladta a labdát amiből Pot ziccert dobott, így 18.6 másodperccel a vége előtt 4-re nőtt a Falco előnye. Rakicsevics dobott hatalmas hármast, Milos Konakov így 16 másodperccel a vége előtt időt kért. Perl állt a vonalra és nem hibázott, Keller faultolta Trice-t egy hármas kísérletnél, az amerikai mind a hármat bedobta, így jöhetett a hosszabbítás. 84-84

Pot szórt be egy hármast a hosszabbítás elején, Keller kapott technikai, Trice megint bedobta a büntetőt. Tiby dobott ziccert egy gyorsindításból, Osztojics egy hármast, Pot és Rakicsevics váltott kosarat. Perl dobott be két büntetőt, Rakicsevics bejátszását Osztojics tette fel. Trice állhatott a vonalra 8 másodperccel a vége előtt és természetesen nem hibázott, Milos Konakov egy pontos hátrányban kért időt. A labdát Perl kapta a kezébe és egy nagyszerű akcióval szerzett két pontot, amivel megnyerte a meccset és a párharcot is csapatának. 95-94

180 hozzászólás

180
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
138 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
FreebulletznazolMogyi19NonameImp55 Recent comment authors
nazol
Olvasó

Na benéztem már olvasgatni, kész cirkusz ahogy kell. 😀
Jó meccs volt amúgy, lehet itt álmodzni, de ha most akár nyer is a ZTE, és mondjuk egy mennyei csoda folytán a 4.en is, akkor sincs az a (kék) Isten hogy az ötödiken ne húzza be a Falco. Egyszerűen jobb csapat na.
Remélem kurva jó döntő lesz!

Mogyi19
Olvasó

Feltettem két szituácót a youtube-ra, az elsőn Pot ziccere, amit Cowels labdaszerzése előzött meg.
A másik pedig a három büntető, amivel egyenlített a ZTE.
YouTube-on meg tudjátok nézni a podcast oldalán.

heraklith
Olvasó

Ez a kemény, nem a kád széle ?

https://youtu.be/KoUdomGZF9Q

Önmagában emiatt a kulcsszituációban elmaradt szituáció miatt feljelentést kellene tenni a három veréb ellen, de volt még kb. 10.

Perl lépése is megér egy misét.

nádaházamteteje
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak. A játékunkhoz nem tudok, de a küzdéshez igen. Ennyire rosszul még egyszer nem fogunk játszani. Jó, hogy van egy MVP-nk…. Az egy hét pihenő remélhetőleg jót tesz.
De a ZTE is megérdemli a gratulációt, mindent egy lapra tettek fel és majdnem bejött, sok sikert nekik a bronzmeccsen.
A játékvezetőkről inkább semmit, ismételten odavissza tévedtek nem egyszer, de nem rajtuk múlott ez a meccs (sem).

ZTEKKFOREVER
Olvasó

falcoka NEM LESZ BAJNOK 🙂

Vulcano
Olvasó

A Falco még lehet az Zte viszont fix nem?

ZTEKKFOREVER
Olvasó

falcoka NEM LESZ BAJNOK ?

Xero
Olvasó

Igen, mert már az.. négyszeres.. 😉

Imp55
Olvasó

5 éve bajnok a falco minden évben.. és immár kupagyőztes 😀

Mendez
Olvasó

Ebből a csicska szerepkörből egyszerűen nem tudtok kinőni.
Megsemmisít a Falco benneteket szokás szerint és már futtok is egyből az alba kukit a szátokba venni.
Istenem de szánalmas ez a denevér brigád… ???????

heraklith
Olvasó

Valahol azért az egy elég szomorú történet, hogy ugyanannyi jogod van a nethez, mint egy normális embernek.
A kirakatcsapatot viszont mi normális emberek fizetjük, neked nincstelenként nem sok közöd van hozzá.

Mendez
Olvasó

Te???????? 🙂
Te normális embernek nevezed magad??????
Persze jellemző, tipikus tünet, a bolondok mindig azt hiszik, hogy ők normálisak és körülöttük mindenki hülye! 🙂
Amúgy annyira vagyok nincstelen és nincs közöm a csapathoz, hogy a bérleteim összeszámolása nagy valószínűséggel meghaladná a számtani képességed határait.

Falcao
Olvasó

Gratulálok a Csapatomnak a döntőbe jutáshoz! A Zetenek is a küzdeshez!A “heraklit” fel kreteneknek termeszetesen nem jar ez! Kicsit ma döcögősebb volt,de egy agyon nyert meccs után kb ezt vártam! 6:0-ával állunk a rájátszásban.(tudom az Alba is)Viszont nem értem ezt a nagy Alba cummantast előre,hogy az eselyesebbek,jobbak stb… Ugyan már…sokkal jobb a csapatjatékunk védekezésünk és támadásunk is!Hazai pályán kezdünk (es tavalyi dontos hangulatot ha hozzuk,nehez lesz itt nyerni!),van 3-4 komoly magas emberünk,ott 1-2…és ami a legfontosabb egyénileg még mindig rengeteg maradt bennünk!(Barac,Cowels leginkább tőlük várom hogy nyerjenek nekünk meccset!Zoli, Tiby,Keller már párszor megtettek! Szoval en nem az Albat tartom eselyesnek!Ha… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Gondolom ki se álljon az Alba akkor, ha annyira kibebaszott elitek vagytok minden poszton. Annyira ordít a tudatlanság ebből a posztból, hogy az már fáj 😀

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a csapatnak a döntőbe jutáshoz!
A ZTE csapatának a küzdéshez.
A játékvezetőknek a kreténkedéshez…
de ami mindent vitt:
Vendégtábor 68 fő ! Kiabálják:”ki nem ugrál büdös vasi”….. es ugrálnak 12 en???

Rózsabimbó
Olvasó

“Söpréssel jutott fináléba a címvédő.”
Ám lehet, söpréssel küldi őket a második helyre, az Alba!

Jon
Olvasó

Azért lásd be, ennek nem túl nagy a valószínűsége, hogy a Falco még hazai pályán sem nyer meccset.

Vulcano
Olvasó

A Szolnoknak szerencsére ilyen félnivalója nincs, hogy kisöprik őket a bajnoki döntőben.
Egyébként gratula, hogy a Körmendet 5 meccsre sikerült kényszeríteni.

Noname
Olvasó

Bohóc bucka! Foglalkozz az 5-8 meccsekkel. Második éve a 2. helyről! Lúzerek!!!?

MTE1975
Olvasó

Nagyon jól küzdött a ZTE jár a gratuláció !Rakocsevics Trice Osztojics , és külön öröm ,hogy a sokat mellőzött Németh és Zsíros is remekül játszott. Talán most látható ha megkapják a perceket Ők is nagyban tudnak segíteni a csapaton. Nem az első hiba után csere lebaszás azt ennyi ! Keller Iván telejesítménye számomra hónapok óta értékelhetetlen, talán egy két jó meccse volt az egész szezonban meg a Göcsej kupán.

Kovari Andras
Olvasó

A meccsrol annyit, hogy mi ma nagyon gyengen jatszottunk olyan erzesem volt, hogy felkuldtuk a mezeket az is eleg lesz majd. Ha nyert volna a Zete teljesen megerdemeltek volna a kuzdesuk miatt.
Voltak furcsa iteletek itt is ott is meccs kozben es a vegjatekban is.
En azt sosem fogom megerteni, hogy az olyan “dobasokat” amiket sajat terfelrol engednek el tudvan ugy is faultolni akar az ellenfel miert veszik dobomozdulatnak amikor csak elhajitjak a labdat vakon.
Osszegezve egy gyenge szinvonalau de izgalmas meccs volt es a 3 meccs alapjan egyertelmuen kiderult melyik a jobb csapat megha ma ez annyira nem is latszott.

heraklith
Olvasó

Remelém csak vicc a “kérdés”, mert ha nem akkor nagy baj van. Ennyi erővel az utolsó másodpercben a saját térfélről dobott hármasnál le is lehetne rugni az ellenfelet igaz?

Hátborzongató hogy egy ilyen oldalra hány olyan ember irogat, aki semmit nem ért ebből a játékból.
Minek nézitek ti ezeket a meccseket?

Kovari Andras
Olvasó

ha nem ertesz valamit ne foglalkozz vele. Az, hogy ki mit ert ebbol a jatekbol szerintem pont nem neked kell eldonteni a hozzaszolasaid alapjan.

Pojaca
Olvasó

Minden dícséretet megérdemel a csapat a mai küzdésért. Legalább mi győztes párharccal fogjuk zárni a szezont, ellentétben a cinegékkel!
Hölgyeim és uraim a 2022/2023 férfi kosárlabda bajnokság végeredménye
1. Alba Fehérvár
2. Tökfilkó kc
3. Zte Kk
4. Egis Körmend

Ne feledjük a 2010es bajnoki címet is előtte egy bronz előzte meg! ?

Vulcano
Olvasó

Nehogy koppanj a végén?

Kovari Andras
Olvasó

Azt se feledd, hogy 2010- es sikeres evetek ota ez volt a 38. egymas elleni meccsunk es abbol 32x mi nyertunk. 32x fogtatok a birokra meg kozben volt egy zoldasztalos bentmaradasotok is az nb1-ben. Szoval nem kell a nagy arc inkabb egy kicsivel tobb tisztelet.

Mendez
Olvasó

Ennyire lenézitek a körmendet?
Csak nehogy pofára essetek denevérek.
Pár éve még a zöldasztal mentett meg benneteket a kiséstől, most meg előre osztogatjátok az érmeket.
És ti beszéltek nagy arcról…
Ritka egy undorító állatfaj vagytok.
???

Pojaca
Olvasó

Könyök Laci meg Pankár Tibi előtt azt sem tudtátok mi az a kosárlabda te hímringyó! Volt egy összeeszkébált istállótok a Sugár úton, őrültetek ha a kosárlabdát fel tudtátok pumpálni, nem hogy eredményt elérni!

Mendez
Olvasó

Elég komoly érvek ezek csicska.
Merengjetek csak a múltban, elhiszem, hogy nem bírod nézni azt az alázást amit a csapatoddal művel a Falco mostanában. 🙂

Xero
Olvasó

Még ha ki is söpörnek bennünket a döntőben, akkor is legalább egyel a Zte előtt végzünk..
Fura, ha valaki annak is képes örülni, ha a neki nem tetsző csapat “csak” a második.. ? de persze minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez ne így legyen..

Jon
Olvasó

Most nem azért, de a Körmend attól még hogy 0-3-mal kiestek, simán felszívhatja magát és megszerezheti a bronzot.

agyas
Olvasó

Jó meccs volt. Nyilván való bírói belenyúlás egy volt, a nevetséges 3 büntető a 40. perc végén. Amig ilyent meg mernek csinálni, addig nehezen hiszem el, hogy a játékvezetők csupa tisztességes emberek.

heraklith
Olvasó

Te még annál is ostobább vagy, mint aki beütötte azt a faultot. Trice bohócot csinált belőle. A serdülőből is hazavarják azt aki ennyire hülyét játékhoz és akkor üti be dobás közben a faultot, amikor tudja a védő hogy fault lesz.
Az is szégyen hogy ide irogatod a sületlenségeidet, de te legalább nem játszol.

Borbély Lajos
Olvasó

Azért olyanra sem nagyon emlékszem, hogy egy center 5db triplát dobjon egy meccsen. Nem is tudom, hogy ilyen hogyan lehetséges…
Az a jó az idei ZTE-ben, hogy az öt légiósból három általában jól játszik. Ilyenre az utolsó bajnokcsapat óta nem volt példa. Nagyon együtt kellene tartani az egész gárdát, s csak finoman belenyúlni a keretbe, hogy minél kevésbé sérüljön a kémia. Ez persze csak álom, mert a jó szezon után a légiósokat a tehetősebb csapatok itthonról vagy külföldről le fogják nyúlni. Na, ezt kellene valahogy “kivédekezni”.

JR.Benitez
Olvasó

Osztojics nègyes poszton van. Így már egyáltalán nem ritka

JR.Benitez
Olvasó

Wiley, Mujanovic, Balmazovic, Kazlauskas, Borszéki, Bruinsma is dobott egy meccsen 5+ triplát egy meccsen

heraklith
Olvasó

Egyetlen percet sem játszott Ostojic 4-es poszton ebben a szezonban (sem).

KD
Olvasó

Osztojics csak egy triplát dobott. 20/3.

Yellow
Olvasó

Csak az első negyedet néztem, mert már akkor látszott hogy nem tudják komolyan venni. Aztán persze nem akarásnak nyögés a vége. Ezzel együtt a ZTE visszahozta a szurkolói előtt a becsületét, ami jó muníció a bronzcsata előtt. De szerintem ők is így jártak jobban, mert reális esélyük nem lett volna a döntőre, csak elfáradnak, míg a Körmend már nyalogatja sebeit.

SárgaPárna
Olvasó

Most olvasom, hogy a ZTE – Körmend bronzmeccs a Filmmúzeumon lesz.

gabor77
Olvasó

20 éve azt sem tudtátok mi az a kosárlabda

JR.Benitez
Olvasó

Te okos 25 éve német dobogóst vertünk idegenben, török és görög csapatot itthon. Vagy 10 éves vagy, vagy ritka tudatlan…

gabor77
Olvasó

1992 nb2-ben csak messziről nézztétek a nagyokat, juniorka

JR.Benitez
Olvasó

20 éve azt sem tudtátok…. így kezdted. Besiktas, Fenerbahce, Trier. Pár csapat akit vertünk több mint 20 éve. Több érmünk is volt már. Te akkor lehet nem is éltél, én ott voltam. Ne égesd magad szerintem

Vulcano
Olvasó

Az első ezüstünk pl 24 éves?
De az első arany is lassan 15…

Jon
Olvasó

Nem épp jó emlék hazai pályán az az utolsó másodperces tripla, amit a sok hülye sárgára festett hajú Alba-csere egyike dobott be, a Gémes talán, de amúgy ja.
Az “ellen-kolléga” meg valószínűleg számolni nem/sem tud, mert amire gondol az nem 20, hanem 30+ év. És plusz, mert már akkor is volt egy elég ütős Kálmán-Green páros.
Micsoda fantasztikus atmoszférája volt a kiscsarnoknak! Hosszú évek kellettek, hogy az Aréna kicsit megközelítse.

Marillion
Olvasó

Ezek a meccsek…a kis csarnokban…Gyuszi büféből az akkori B középbe fel a karzatra a sarokba a ún. müvészbejáró ajtón keresztül…akkor képben vagyunk mind a ketten…én akkor voltam a 30-as éveimben…közösen szúrkoltuk ki azokat a meccseket!

Xero
Olvasó

Igen.. és az harminc éve volt.. ? Az a baj azzal, hogy mindig ugyanazokat a szólamokat puffogtatjátok, hogy előbb-utóbb “elérnek”..

Marillion
Olvasó

Képzeld…Vas Megyében előbb volt kosárlabda csapata is /Szombathelynek 50-es évek/ mint például a Kőrmendnek…csak itt aztán megszünt…Az hogy Zalaegerszegen például melyik év volt a legkorábbi amikor ott hivatalosan bejegyeztek kosárlabda egyletet azt én mint Szombathelyi nem tudom…ezért nem is firtatok egyebet!

Mendez
Olvasó

Évek óta ez a válasz a kmd-zte-szolnok szurkolók részéről a Falco sikerekre.
Én szeretném, hogy még jó sokáig ez is legyen.
Mi a jelenben, ők a múltban. 🙂
Ámen.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Te tudsz olvasni???

agyas
Olvasó

🙂

Cibona5
Olvasó

Elolvasva a szombathelyi kommenteket, csak az jutott eszembe, hogy magas lóról nagyot lehet esni.

Lightbringer
Olvasó

Lassan meg kellene emészteni a vereséget.

Cibona5
Olvasó

Semmi közöm a ZTE-hez. Így aztán a vereség megemésztése sem gond. Viszont a nagyképű bunkóság az igen.

Lightbringer
Olvasó

Nem kell ahhoz ZTE szurkolónak lenned, hogy fájjon egy-egy Falco győzelem. Nem te kommentáltad véletlenül a meccset mindigo-n? 🙂

Cibona5
Olvasó

Nagyon értetlen vagy. Csak ugyanazt hajtogatod. Biztos erre élvezel, hogy kinek fáj a Falco győzelem. Elég szánalmas.

Lightbringer
Olvasó

Te vagy az?!

Jon
Olvasó

Magas lóról? Amikor a Falcosok jó része ki-ki meccset vár az Alba ellen és többen az Albát tartják esélyesebbnek? 🙂

heraklith
Olvasó

Azt hiszem mehetnek a videók a tripla dupla podcastre, meg ide is!

Pár javaslat:
– Cowells lépése
– Perl lépése
– Perl elmaradt technikai
– Pot lökése Ostojicon fault nélkül
– Keller elmaradt támadója Trice ellen
– Keller Iván “kilépése”

Ezek lesznek a leglátványosabbak.

Vulcano
Olvasó

Kihagytad azt mikor a Zte-s játékos megbotlik magában, kilép, ehelyett nem mi jövünk, hanem Zolira fújják a 4. faultot és kaptok 2 ingyen pontot?

torma
Olvasó

Évek óta brutális bírói csalások mennek a Falcó Arénában,tudom nehéz elviselni és én is nehezen tudom.Bádernek az egyik legnagyobb feladata lesz jövőre a külföldi bírók nevezése a play offra!

Vulcano
Olvasó

Hát igen.
A 4. negyed végén a 3 kamubüntető például.

nezo828
Olvasó

Kettős érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, természetesen örülök a Falco döntőbe jutásának, de … én ma mégiscsak a ZTE-nek gratulálnék! Nagyot küzdöttek, tisztelet és elismerés érte!

ZTE_KK
Olvasó

Lehet így is!

GCkosar
Olvasó

Ajjj, de kevésen múl(hatot)t…a statból az olvasható ki, hogy óriásit harcoltunk, nagyon büszke vagyok a csapatra!
Elismerésem a Falconak a döntőbe jutásért!
Hajrá ZTE!

VakEmberFigyelő
Olvasó

Mielőtt bárki bírózna, igen kicsit ZTE felé billent a pálya, de minimálisan. Ez a játék mindenki ellen elég lett volna csak a Falco ellen nem. “de hát mi vót a fújás a netyed vékén?!”, véleményes? Egyáltalán nem. Beszokták fújni? Nem. Itt volt egy kis töke a bíróknak, inkább azt kérdezném máshol miért nem fújják be. Ennek ellenére azért volt kompenzálás és két játékos is kifaltolódott ZTE oldalon, szóval nem lehet azt mondani rengeteg segítettek a bírók. Ez így alakult.
VakEmberek kíméljenek.

Praenoricum
Olvasó

Minden tiszteletem a Zalaegerszegé először, mert amit ma pályára tettek az előtt le a kalappal. A Falconak meg a döntőbe jutáshoz, mert ma igazából máshoz nem nagyon lehet. Végig szoros, izgalmas meccs volt, és az utolsó másodpercben a szerencse a csapat mellé állt. Pokoli nehéz döntő lesz és ott akkor lesz esély, ha három meccsen maximumot nyújt a Falco. Sokkal többet, mint amit ma sikerült.

Soós Sándor
Olvasó

Heraklith elhitted? ?
B csapatunk ellen játszhatjátok a bronz meccset. Ott talán lesz esélyetek.

heraklith
Olvasó

Te nagyon hülye! Hányszor írtam le, hogy a zsoldos kirakatcsapat ellen nem nyerhetünk?
Itt találkozunk amikor az Alba befűzi az oktatófilmet ?

Mendez
Olvasó

Most már nyíltan leszarod a saját csapatodat, habzó szájjal a Falco vereségére koncentrálsz.
Ha valaki ismeri mordorban ezt a szerencsétlent, gyorsan vigye el egy dilidokihoz mielőtt még kárt tesz valakiben.
(kivéve ha saját magában akar, akkor segítsetek neki.)

Imp55
Olvasó

eggyel több zsoldossal se nyertetek…falconál meg van már egy kupagyőzelem és 4x címvédőként még egy ezüst belefér 4 évente 😀 amugy se biztos hogy az alapszakaszban 8 vereséget szenvedő alba még nyer 3 meccset 😀

Cibona5
Olvasó

Az ilyen győzelem esetén is intelligencia kellene annak értékeléséhez. Önnél ez úgy látszik hiányzik.

Soós Sándor
Olvasó

Szívességet is tettünk. Sövegjártó és Krivi is játszott elég sokat…

Senki
Olvasó

B csapat?….

zterulez
Olvasó

Ma ünnepelni kell (mindkét oldalon) nem szomorkodni! Eddig nem írtam le erről a párharcról a véleményemet, mivel tudom, hogy a játékosok és a stáb is olvassa a hozzászólásokat. Néhány megjegyzésem mégiscsak lenne összességében a 3 meccsről: 1. Fújások. Véleményem szerint mindhárom meccsen megtolták egy kicsit a Falcot, méghozzá az elején. Az nagyon nem mindegy, hogy a meccsek elején hozzásegítik őket egy 10-15 pontos előny felépítéséhez, majd amikor a Falco már kontrollálja a meccset, visszafújnak a Zetének, hogy a statisztikák rendben legyenek. Ezért én elsősorban a Zetét, mint klubot okolom és az elmúlt 13 év gyászos szereplését (a 3. és az… Olvass tovább »

lujo
Olvasó

Jól összefoglaltad. Annyit fűznék hozzá, hogy Zsírosnak és Ákosnak ha több időt adnának, meghálálnák a játékukkal. De ugy, ahogy az alapszakaszban volt (rossz mozdulat után egyből lehozták őket) soha nem kerülnek meccsritmusba. Ha érzik a bizalmat, sokkal jobban játszanak, ez főleg Zsírosra igaz.

zterulez
Olvasó

Zsíros egy decens 35%+ triplázó volt az alapszakaszban, de kényszerűségből(?) 4-est játszik csereként szinte mindig. A védekezésén és a labdavezetésén sokat kellene még csiszolni, de pl. ma hosszú idő után egész jó meccse volt. Állítólag Krasovec külön kérte, hogy igazolják le, korábban játszott is nála, de itt a Zeténél csak másodperceket kap a padról, és mivel folyton leb@ssza az első hiba után, mára az önbizalma a béka segge alatt van, és ez a dobásán is meglátszik. Németh Ákos meg hónapokat volt sérült, most kezd újra játékba lendülni, ma önmagához képest ő is extra volt. Nélküle és Zsíros nélkül nem lett… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ezt a mait nem érdemeltük meg! Amúgy meg hiába volt sorozatban pár extra meccse, Pot az elmúlt 25 év legfakezűbb, legbutább Falco irányítója. Az ember már azon is remeg hogy felezőn képes legyen áthozni labdát. Társak sem bíznak benne egyre jobban látszik. Cserébe van egy elképesztő triplázó a csapatban, akinre egy félidő alatt nem csinálunk dobóhelyzetet….. Mindegy döntő megvan, ehhez gratulálok a csapatnak!!!

Jon
Olvasó

Nehéz ám, amikor egy Kálmán Laci játéka van az ember szeme előtt. Lehetetlen küldetés. Pot valóban, sokszor rossz döntéseket hoz, önző dolgokat vállal, de sokszor be is jön neki és Brown sérülése után sajnos nagyon nagyon kell, hogy összekaparta magát egy 15+ pontos játékossá, aki tud gólpasszokat is adni és ha üresen hagyják, bedobja a triplát ahhoz hogy az Alba ellen legyen esély.

p.borisz
Olvasó

Őszintén szólva, ennyire szarul rég játszottunk…a bírók mindkét csapatnak fújtak hajmeresztő dolgokat,aztán igyekeztek szinte azonnal kompenzálni…jogosan háborgott mindkét tábor,ma a bírók voltak a leggyengébb láncszem…sajnos mi sem sokkal maradtunk el tőlük, na.
El kell felejteni,illetve tanulni kell ebből,hogy mégegyszer ilyet ne csináljunk…Keller idiótaságai,Zozó önzőzései kiakasztóak voltak…Zoli a csapat motorja,rengeteg meccset megnyert már,de hihetetlen hülyén is tud dönteni…
Szerencsére Tiby üzembiztosan qrvajó,messze a legjobb légiósunk.
Gratulálok az egerszegnek,mert óriásit küzdöttek,győzhettek volna.Sok sikert nekik a bronzmeccseken.
A szurkolóik nagy része pedig bármit tesz,sötét,barlanglakó denevér marad.??

Savaria
Olvasó

Örülök, hogy ma ilyen körülmények között nyertünk, mivel így egerszegen még jobban fáj a söprés…:)
Amúgy talán nyert volna ma a zte, ha egy bajnoki elődöntőhöz illő létszámban jelennek meg az egerszegi szurkolók, és ezáltal kellő lökést adnak a játékosaiknak. Mindent elmond, hogy ők sem hittek már a csapatukban…
DIVATSZURKOLÓK!!!!!!!

heraklith
Olvasó

Még jobban fáj? Ennyire nem örült még vesztes meccsnek szerintem senki.
Ennél csak akkor leszünk boldogabbak, amikor egyszerre nyerjük meg a bronzérmet és szoptat meg benneteket az Alba. ?

Savaria
Olvasó

Te vagy a bb1 legalja…
Inkább ne szólj bele a nagyok dolgába! Egy söprés után érdemes csendben maradni, bár tudom a te értelmi szinteddel ezt nehéz megérteni.

gabor77
Olvasó

K…a anyukádat

Mendez
Olvasó

Jobban érdekel, hogy kikapjon a Falco, mint a saját csapatod fogyatékos.
Ennél nagyobb elégtétel nekünk nem kell. 🙂

SzhelY
Olvasó

de nem mennek haza meccs közben az helyi szokás divatéknál

p.borisz
Olvasó

Tévedés… Szombaton a meccs vége előtt 5 perccel elég sokan elindultak…?

Mendez
Olvasó

Megjöttél jobbágy?
Fiba kupa meccseken hol voltatok?
Nem szólt az ispán hogy kapát kaszát eldobni, gyülekező?

VakEmberFigyelő
Olvasó

Na majd, ha valamelyik csapat megközelíti azt a pénzösszeget, amit a Falco csak showra költ el megnézem te hol leszel, ja várjunk az Alba ilyen kategóriában mozog és pont ellenük ment nehézkesen a játék? Ahaaaa, május végén meglátjuk mi lesz.

Senki
Olvasó

Bajnoki döntőn kivonultok és te/ti divatoztok 😀 😀 elfogy a pénz és a helyetekre kerültök talán a kis csarnok félig lesz… Ezért utálnak titeket kurva nagy lett a pofátok..

Mendez
Olvasó

Akkora paraszt vagy, hogy még az istállóból is kitiltottak. 🙂

ZTE_KK
Olvasó

Szánalmas, hogy nonstop jön tőletek a fikázás az egész párharc alatt, szerintem itt a Heraklithon kívül egerszegi oldalról mindenkit hidegen hagynak ezek a szánalmas szhelyi kommentek, ő meg szereti húzni az agyatokat.. Hatalmasra nőtt az arocotok, ne felejtsd el, innen lehet a legnagyobbat koppani és előbb utóbb fogtok is 🙂

p.borisz
Olvasó

Biztos így lesz…de addig ti idegeskedtek itt nem mi… Az, hogy az Alba egyénileg jobb játékosokból áll, vitán felüli. Sőt, az edzőcsere óta baromi jó csapat lettek. Szerintem kétesélyes lesz a döntő, de azt mi vívjuk,ti koncentráljatok a bronzra?

Mendez
Olvasó

Az nem jutott véletlenül eszedbe, hogy pont a fogyatékos kollégád miatt vannak ezek a kommentek?
Húzhatja nyugodtan bárki agyát, csakhát a 11-0 után előfordul, hogy a szopott f@sz rosszabbik végén köt ki.

ZTE_KK
Olvasó

Te akkor is fullba nyomod a kretént, amikor nem neki válaszolsz 🙂

heraklith
Olvasó

Annyira hülyék, hogy az sem esik le nekik amikor túráztatom őket ?

gabor77
Olvasó

Qurva anyádat, hülye gyerek, 20 éve azt se tudtátok, hogy létezik kosárlabda.

gabor77
Olvasó

Qurva anyukád, 20 éve azt se tudtátok létezik kosárlabda…

gabor77
Olvasó

Szánalmas vagy, 20 éve azt sem tudtátok, hogy létezik kosárlabda

Vulcano
Olvasó

Még mindig nem értem.
Nem írnád le negyedszer is??

Vulcano
Olvasó

Egyébként 1999-ben ezüstérmet szereztünk pedig utána 4 évig ezek szerint még azt se tudtuk mi az a kosárlabda.

gabor77
Olvasó

Szánalmas vagy

KD
Olvasó

Ha pozitívan közelítem meg a mai meccset, akkor gyakoroltuk az Alba elleni szoros végjátékot, azt edzésen úgysem lehet modellezni. Ha negatívan, akkor túl puhán játszottunk, nem volt meg a védekezés intenzitása, a ZTE pedig teher nélkül játszhatott, senki sem várta el tőlük a győzelmet. De azért szenvedve sikerült behúzni, annak ellenére, hogy a dobószázalékunk 4%-al rosszabb, mint a vendégeké és összességében a ketteseket pocsékul, csak 45%-al dobtuk. Gratula és jővő szerdán nyilván nem ezzel a koncentrációval játszunk, mert az első meccsen a hazai pályát meg kell védeni.?? Arra azért kiváncsi leszek, hogy a királyi sporttévé milyen időpontokban lesz hajlandó közvetíteni,… Olvass tovább »

lujo
Olvasó

Hatalmas gratuláció a csapatnak, kitették a szívüket a pályára.
Külön köszönet a 3 cinegének, hogy megoldották, nehogy pihentetni tudjunk valakit az utolsó 8 percben. Ez, így csere nélkül még nagyobb teljesítmény.
Falco megérdemelte a tovabbjutást, de ezt a ma győzelmet nem.
Kiváló döntő elé nézünk, edzőváltás óta ez az Alba nagyon egyben van, bármi lehet.
Hajrá ZTE, előre a bronzéremért!!!

Tomika778
Olvasó

Az utolsó kosár előtt a Perl lépéshibával indult, aztán a végén is ellépte. Visszanézve párszor teljesen egyértelműen látszik. Csak a 3 madár nem látta…

Master1
Olvasó

Nagyon fáj??
Amúgy szerintem engedd el a témát, mert ha nem fújják be azt a világi kamu 3 büntetődobást, akkor még hosszabbítás sem lett volna.

Tomika778
Olvasó

Nem fáj, mert jobb csapat a Falco, de attól még a tény az tény marad.

Black Bird
Olvasó

Ülj le Tomika. Egyes.

heraklith
Olvasó

Teljesen egyértelmű volt ez is, de Cowells lépése volt a legdurvább. Azt ki kellene vágni lassitva és betenni a híradóba. Hosszabbítás sem lett volna… Cowellsnek egy szabályos megmozdulása nem volt a 3 meccsen, nem tudta Trice-t lábon követni, de az is “hatalmas” volt, amikor az alapvonalnál tőle 1 méterre álló befújta a floppot rá, a felezőtől meg futott a másik hogy támadó. Gondolom egy pillanatra megfeledkezett a boritékról. Elmaradt Perl technikai kulcsszituacióban, Smithre 3 kamu fault, Keller közelében sem volt a vonalnak, ránéztek a túristára azonnal fault, Ostojicot két kézzel fellökik dobás közben, semmi, Keller az utolsó másodperceknél két kézzel… Olvass tovább »

Black Bird
Olvasó

És mi a véleményed trice 3 kamubüntetőjéről? Még passznak sem nevezném amit csinált, ilyet sehol a világon nem fújnak be 3 dobásnak. Na mindegy. Falco seprű jól seper ?

heraklith
Olvasó

Pontosan tudta hogy fault volt a parancs az időkérésen, mert már akkor oda akartak neki ütni, amikor elkezdte felhozni, de nem tudtak. Innentől kezdve egy dolga volt: megvárni, hogy odaérjen a védő és azonnal rádobni onnan ahol áll, mert tudta hogy fault lesz. A védő meg annyira hülye volt, hogy ezt nem mérte fel. Teljesen evidens volt ezek után, hogy dobni fog, mert tudta hogy fault jön.
Tudta ezt mindneki csak a védő nem. Óriási lebaszást kapott érte az biztos.

Black Bird
Olvasó

Mindent meg tudsz magyarázni, csak kár, hogy nem értesz hozzá. De nem baj. Boldogak a lelki szegények. (Te) és mi is (seprű, tudod)

Xero
Olvasó

Meg a Zte kb 8 másodperc alatt elvégzett bedobása se volt kutya.. 😀
Gyengék voltak a sporik.. ennyi..

p.borisz
Olvasó

A meccseket csak nézed, de nem érted…

Mendez
Olvasó

Mivel értené?
Az a szerve nem fejlődött ki.

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Amúgy egy nóta hiányzott a mai estéről, ezért leírom, szombathelyi cigányok basszátok az anyátok!

KD
Olvasó

Tudom, hogy fáj, engedd ki magadból. Pszichiáter címet küldjek?

Mendez
Olvasó

Szombathelyen nem kultiválják a zalai hagyományokat.

p.borisz
Olvasó

Igazán intelligens zalai szurkolói megnyilvánulás… Csak a szokásos.. ?️??

Marillion
Olvasó

Hát igen…arról senki sem tehet hogy az ország melyík településére szület vagy sodorja az élet…és hát bizony a “nemzetiségiek” meg az ország minden területén megtalálhatóak…nincs mit tenni!

heraklith
Olvasó

Örülök hogy így alakult, mert ebből biztos hogy erőt merítünk a bronz meccsre. A legjobb jatékosunk és a végén még 3 kulcsember nélkül idegenben, egy százmilliókkal drágább kirakatcsapat ellen jobbak voltunk és ha nem veszik meg a bírókat, akkor még nyerünk is. Az Albát amúgy sem tudtuk volna megverni, így mi a végén egy győztes párharcot fogunk ünnepelni, az Albán meg a teljes játékvezetői kar sem fogja áttolni ezt a falkót.
Kár, hogy csak a harmadik meccsre hittük el, hogy nyerhetünk, de így is hatalmas gratuláció a CSAPATNAK!

Black Bird
Olvasó

Ha kosz lenne otthon, ajánlhatok neked egy Falco seprűt. Jól seper. Egyébként ma jól játszott valóban a csapatod. Kár, hogy a saját szurkolóitok sem hitték el, hogy nyerhetnek és csak 30-an jöttek. Persze biztos csak a múlt heti kupadöntő miatt van ez is.

Tomzeg
Olvasó

Élmény lesz nézni ahogy 3-0-val hozza a döntőt az Alba 🙂

Black Bird
Olvasó

Álmodik a nyomor?

p.borisz
Olvasó

Mondjuk ahhoz nektek nem sok közötök lesz… Mert a döntő nektek csak álom ??

Mendez
Olvasó

Látom te is a Falcoval foglalkozol továbbra is, a saját csapatodat leszarod.
Megértelek.

Marillion
Olvasó

Várjuk meg azt a 3 győzelmet melyik csapatnak sikerűl összeszedni…aztán visszatérünk és számonkérhetünk ezt meg azt a kommentet….

Mendez
Olvasó

Brühühühühühhüü

p.borisz
Olvasó

Öreg,idén te ezen a fórumon már egy bazi nagy dupla nulla vagy,annyi faxságot írtál össze…ha magadat hergeled vele,a te dolgod,de vigyázz,mert a hangok a csöpp,sötét denevérfejedben rossz útra visznek ám…???????

Szurker
Olvasó

Tegyük a szívünkre a kezünket, nem érdemeltünk győzelmet, mégis megszereztük azt.
Gratula a Zetének, ezt a meccset nekik kellett volna megnyerniük!

Reméljük a döntőre felszívják magukat a srácok, mert ez a mai teljesítmény a nulla és az értékelhetetlen köze konvergál.

Mindent bele!
Előre az 5. csillagért!

Falco! ??

Marillion
Olvasó

Ma a Zte úgy jött ide hogy amúgy is a párharc esélyese “teher” nélkül játszhattak és nem görcsöltek rá az eredményre és majdnem be is jött nekik ez a végeredményben…megérdemeltek volna bizony még + 1 csatát ezért. A Fehérvár a bajnokság legvégére érett össze igy a pályaelőny bár megvan de azt meg is kell tudni tartani és akkor az 5. bajnoki cim újra Szombathelyre kerűl! Hajrá Falco!

Best2
Olvasó

Denevérek ütött az óra! Takarodjatok vissza a barlangba! 3-0

Mendez
Olvasó

Akarod mondani 11-0…

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Egerszegre vasból jön a fény!?

bbzte
Olvasó

Ma győzelmet érdemeltünk volna…..megint megmutattuk hogy miért is ennyire szerethető az idei csapatunk. Vereség ellenére hatalmas gratuláció! Bronzot hozzuk el! Hajrá ZTE!
Falconak meg sok sikert! Megérdemelten jutott tovabb.

Marillion
Olvasó

Nektek pedig sok sikert a bronz csatához…igy is kommentelhet sportszerüen oda/vissza Zalagerszegi ill. Szombathelyí…

heraklith
Olvasó

Hatalmas CSAPATUNK van, eszméletlen!!!

A meccset nyilván óvni kell(ene), mert ilyet még magyar pályán nem engedett meg magának 3 ember.
Két dolog biztos. A ZTE bronz érmes lesz, a falkó meg ezüst. Ami ezen a 3 meccsen történt azt teljesen biztos hogy visszakapja az élettől a falkó, meg a bírók is. Az összes pénzt gyógyszerre fogják költeni, amit ezért kaptak.

Régen voltam ennyire büszke a ZTE-re. Az a küzdés és főleg önuralom, amit ilyen körülmények között letettek az asztalra az hihetetlen!
4 ember mínuszban 8 ember ellen 45 percig! Erre nincsenek szavak!
KÉK AZ ISTEN!

Mendez
Olvasó

11-0
?
?
?

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Te balfasz legyen már annyi tartás benned, hogy nem bírózol minden meccs után.

p.borisz
Olvasó

Szia denevér!Söprű érdekel? ???????

Vulcano
Olvasó

Hát igen. Ha az a 3 ember nem fújja be a kamu dobó faultot és ajándékoz 3 büntetőt akkor hosszabbítás sincs?

Marillion
Olvasó

Hatalmas? Igen…a korábbi szezonokhoz képes nem is vitás…na de a mai 3. meccset kivéve az 1. és a 2. meccsen nehogymár a birók besegítésével lettek nagyobb arányú Falco győzelmek…élesebb volt a Falco védekezésbe/támadásban is…ma lazára vették /úgyis meglesz/…a Zte meg ezt megérezte…felszívta magát nagyon amiért ki lehet jelenteni megérdemeltek volna egy meccset még…A Fináléban a Fehérvár ellen veszélyes “rulett” lesz ha ilyen végjátékok lesznek ott is…mert Vojvodáék mostanra álltak össze csapatként! Visszatérve ide…alpári szidalmazás kizárva helyette a helyes irány a sportszerűség beiktatva…én gratulálok Zalaegerszegre a ma látottak teljesítményük után és sok sikert kivánok nekik a bronzcsatához…

2lee14
Olvasó

Csak egy meccset néznél meg, akkor talán még kicsit képben is lennél.

elfogult vagyok
Olvasó

Hatalmas gratuláció a ZTE-nek? és leginkább Krasovec MESTERNEK!!!!!
Annak ellenére, hogy a sporik nem engedték el a Falco kezét, a ZTE sokkal inkább megérdemelte volna a győzelmet!!!! Ha másért nem a SZÍV az ami a Falco FÖLÉ emelte a csapatukat!!!!!!
Gratulálok a csapatnak, és Krasovec MESTERNEK!!!!

Vulcano
Olvasó

Azért kapta a Zte azt a 3 kamubüntetőt és lett hosszabbítás?

heraklith
Olvasó

Ez a legszomorubb. Mérhetetlenül hülye vagy ehhez a játékhoz és neked is jogod van ideírni.

Vulcano
Olvasó

Igen itt én vagyok a hülye?
Nyilván.

heraklith
Olvasó

2 ember volt a csarnokban és a mindigfos előtt, aki nem tudta, hogy Trice egyből dobni fog ha odaér a védő. Te meg, aki beütötte a faultot. A napnál világosabb volt hogy fault fog jönni és Tricenak csak rá kell dobnia, mindegy hogy honnan. Szegény barom (már nem tudom hogy ki volt) csak az edzői utasítást követte, de gondolkodni már nem tudott. A faultot előtte kellett volna, mezőnyben beütni még a mi térfelünkön, de az nem jött össze. Trice pontosan tudta, hogy mi a teendő. Nézz sok meccset, kicsit imserkedj ezzel a játékkal meg a szabályokkal, aztán talán érteni fogod… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Nem is tudom ki árasztja el hetek óta a hozzá nem értésével a platformot…

Jon
Olvasó

Jó kis tanulság az Alba előtt: Ha így sikerül fogni egy jól egy-egyező légióst, így sikerül védeni a kettő-kettőket, meg így sikerül limitálni az ellenfél támadólepattanóit, akkor inkább ki sem álljunk.

royalka
Olvasó

Hatalmas gratula a csapatnak! A két szerb srác és Trice extra volt, nagyon kevésen múlott a bravúr.Kellert nem kell marasztalni, 1 hónapja semmit nem csinál, viszont Zsíros Peti játéka kellemes meglepetés. Gyerünk a bronzért!

ZTE_KK
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, ma mindent kiadtak magukból, és győzelmet érdemeltek volna.
Előre a harmadik helyért!

Xero
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak a döntőbe jutásért!
Mostantól pedig azt el kell felejteni, hogy a 100%-nál kicsit is kevesebb bármire elég.
A végén szépen küzdöttünk, amikor már látszott, hogy nem lesz elég, de akkor már nem tudtuk igazán felvenni a ritmust.
Ezért ilyen értékes Perl Zoli.. Ma egész meccsen nem igazán ment neki, erre bedobja a mindent eldöntő kosarat.. (apropó.. azt látta valaki, hogy ez hogy volt? Mert persze nekem a bedobásnál lefagyott a mindigo..)
Gratulálok a Zte játékosainak! Megmutatták hogy kell állva meghalni.. Nagyon szimpatikus kis csapatuk van (így O’Reilly nélkül)..

Jon
Olvasó

A szezon egyik leggyengébb játékát sikerült hozni, de van egy PERL ZOLI a csapatban!

Pbask
Olvasó

Szezon legnézhetetlenebb meccse ever, mint egy Kecsó meccs.
Megérdemelte volna a mait a ZTE, ilyen beleszarom játék jó tanulólecke lehetett volna nekünk.

Aztán amit leszűrtem, hogy csapatként jobban játszunk,mint egyénileg. Egyénileg az Alba sokkal jobb játékosokból áll, tehát szépen agyonvernének minket. Mait elfelejteni, többiből merítkezni.
Azért Zozónak az utolsó másodpercért jár a taps. De na.

SopronKCfan
Olvasó

Szép volt ZTE! nagy küzdés volt a mai.
Ennél nagyobb hazai pályát nem kaphatott volna a Falco.

zterulez
Olvasó

Mindhárom meccsen megtolták őket, de nem ezen múlott.

Lightbringer
Olvasó

Akkora hazai pályát kaptak, hogy a zte 3 büntetővel mentette hosszabbításra a meccset. ???

Xero
Olvasó

Az akkora kamu volt.. már rég elfoglalta Ákos a védőpozit. Mondjuk így Cowels lépésével egál.. 😀
Amúgy meg az egész meccsen a játékvezetés egy nagy szar volt. Pár percig minden fault, aztán semmi, aztán megint. Színészkedéseket megették.. Szerintem senki nem tudta követni, hogy mi van.

Pbask
Olvasó

Faulthatárokat láthatóan össze-vissza tologatták. Nézőként is zavaró volt, hát még játékosként.

Pbask
Olvasó

Szerintem sok fault elmaradt mikor betörtünk, illetve hosszabbitás előtti 3 Trice büntetőt ilyen már már kamufaultot fujni tapasztalt játékvezetőktől nem láttam. Mivel a ZTEnek szurkoltál, úgy nehéz konzekvensnek lenni alapból. Én ennek ellenkezőjét jobban érzékeltem. De szerintem csak simán balfaszok voltak ma.

Lightbringer
Olvasó

Olyankor gondolom tudathasadásuk van a játékvezetőknek… ?

Cibona5
Olvasó

Nem kellett volna a fejben gyenge Kellernek szabálytalankodni és akkor nincs hosszabbítás.

Xero
Olvasó

Igen, csomó fault elmaradt, amikor már látták, hogy a Zte játékosok ki fognak pontozódni. Volt Perl és Pot betörés is, ahol nem fújtak semmit, pedig egyértelmű volt, meg volt egy ilyen Baracnál is, ahol a mozgásából is totál látszott, hogy megakasztották.. De tuti, hogy a másik oldalon is volt egy csomó f*szság…

Jon
Olvasó

Fasságokat dumáltok, inkább volt a Zetének hazai pályája. Még a hosszabbításra mentés is kamu volt. Nem beszélve arról, amikor 10 percen keresztül futószalagon mindenért kapta a Zete a büntetőket, közben a Falconak meg szinte semmit sem fújtak be.

Pbask
Olvasó

Erre utalok én is. Franc se érti ezeket a kommenteket.

ZTE_KK
Olvasó

Ja meg Perl kézmozdulatáért technikai járt volna amivel értékelte a ráfújt faultot a 4. negyed végén, plusz a hosszabbításban Keller Iván bőven időben halászta vissza a labdát és nem ért még le a lába, de hagyjuk is, napokig tudnám sorolni…

Pbask
Olvasó

Ott volt egy fault palánk alatt, jött a hőbörgés, aztán késéssel fujtak egyet. (Egész meccsen ilyen kései fujás rohadt sok volt.) Szerintem csak alkalmatlanok.

Jon
Olvasó

Ha napokig tudnád sorolni, akkor azt se hagyd ki, amikor nem fújták be a 4. negyed végén a sima faultot 2 büntetőért (be lehetett volna fújni a szabályok szerint), de utána rögtön befújták a 3 büntetőt. Meccset eldöntő tévedés is lehetett volna a Zete javára, ha nem fáradtok el a hosszabbításra.

Cibona5
Olvasó

Meg is sértődött az MVP, amikor lesapkázták és néma maradt a síp.

Lightbringer
Olvasó

Aztán meg megnyerte a meccset, okoska.

Cibona5
Olvasó

És annak mi köze van ahhoz, hogy reagáltam a bírózásra, okoska? Amúgy sorsdöntő szituációban Zolikának elfelejtettek technikait adni egy olyan reklamálásért, amiért bárki más kapott volna, okoska.

Thomas650413
Olvasó

Pbask… / kívülállóként írok! /
A rendes játékidőben /4. negyed vége felé szinte közvetlenül Keller Ákos technikaija után/, amikor Osztojics elesett a palánk alatt, Pot akkorát lökött rajta két kézzel, mint egy faltörő kos… már ott átvehette volna a vezetést a ZTE, de.. a síp néma maradt, és a végén Keller Iván állítólagos kilépése…
/Ezeket többször is visszanéztem a mindigo -10 másodperces lehetőségével!!!/
azért elég végeredményt befolyásoló “tévedések” voltak.
De nekem nem szokásom bírózni, mert szerintem a kihagyott tiszta dobóhelyzeteket, az eladott labdákat, a rossz védekezést, stb. nem lehet a számlájukra írni!
Gratulálok a Falco csapatának a döntőbe jutáshoz, Kecskemétről!

Lightbringer
Olvasó

Kívülállóként inkább azt írd meg, hogy a meccs végén miért adták meg a három dobást a zetének… hogy aztán még egy negyedet fújhassanak a Falconak? Logikusan próbálj meg gondolkozni és akkor rájössz, hogyha bírói tévedés van annak mi lehet az oka.

heraklith
Olvasó

Mert lemészárolta a dobó játékost? De ez csak tipp..

Vulcano
Olvasó

A “dobó” játékost, hát persze?

Thomas650413
Olvasó

Azért adták meg, amiért Perl Zolinak a betöréseinél a faultokat, mert amikor ott is, itt is érzi a játékos a nyakában az embert, automatikusan emeli a labdát a gyűrű felé…
Itt is ez történt..
Nézd vissza!
/nem mellesleg, Keller bőven kinyúlt a hengeréből/

Jon
Olvasó

Perl Zolinak a 4. negyedben a betörései nagy számában nem fújtak semmit, volt hogy akkor sem, amikor a reklámtáblának lökték.
A 4. negyed végén meg jóval a dobómozdulat előtt megvolt a fault, amire 2 büntetőt kellett volna adni. Vagy ha azt nem fújták be, akkor konzekvensen utána sem kellett volna befújni a 3 büntetőt.
És ha lassításban megnéznénk, abban sem lennék biztos, hogy a dobómozdulatkor történt olyan fault, amire nyugodt szívvel 3 büntetőt lehet adni ennyire döntő helyzetben.

Lightbringer
Olvasó

De nem érted amit kérdeztem? Herakliten nem csodálkozom, de ne legyen már mindenki gyp-s itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés