Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Hősies csatában maradt alul a Falco Litvániában

Az utolsó másodpercig kétesélyes volt a találkozó.

Rytas Vilnius – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 91-88 (25-27, 21-26, 18-14, 27-21)

Bajnokok Ligája, L-csoport, 2. forduló
Vilnius, Avia Solutions Group Arena
V.: Lanzarini (olasz), Proc (lengyel), Attard (olyasz)

Rytas: Smith 9, Kariniauskas 17/9, Butkevicius 13/9, Leissner 5/3, Buva 20/3. Cserék: Radzevicius 7/3, Normantas 6/6, Uleckas 7/6, Girdziunas 4, Williams 3.

Falco: Váradi 13/9, Benke 17/6, Clark 7/3, Golomán 9, Keller 9. Cserék: Somogyi 2, Perl 16, Hawkins 7/3, Barac 8.

Az L-csoportbeli második mérkőzésén a litván Rytas Vilniushoz látogatott a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata.

Egy-egy elhibázott támadást követően Váradi egy szép betöréssel szerezte meg a mérkőzés első kosarát, majd Benke szerzett labdájából és gólpasszából Keller zsákolhatott (0-4). Bár szépíteni tudott a hazai együttes, Benke egy hármast is a helyére küldött, jobban kezdett a Falco (2-7). Kariniauskas is távolról volt eredményes, kezdett zárkózni a litván együtes (8-9). Váradi is triplából volt eredményes, de Buva 2+1-es akciója érkezett válaszként. Ez sem szegte a sárga-feketék kedvét, Clark szintén távolról talált be, remek dobóformában kezdett a Szombathely. A jó dobásokkal a Rytas játékosai sem maradtak adósak, Leissner hármasa is behullott, ezzel fordítani tudtak a hazaiak, de Váradi azonnal visszavette a vezetést egy középtávolival, majd Golomán dobhatott két büntetőt (16-19). Nem vigyáztak eléggé a játékszerre a litvánok, egy újabb labdaszerzés után Barac is feliratkozott a pontszerzők közé, a hazaiak kénytelenek voltak időt kérni (16-21). Williams 2+1-esével feljött kettőre a Rytas, ráadásul Normantas triplája is célt ért, ezúttal Milos Konakov hívta magához az övéit (24-23). Perl egy szép ziccerrel tett hozzá kettőt a csapata pontjaihoz, majd egy visszalépős duplát is bedobott, a negyed végére visszavette az előnyt a Falco, amit meg is tudott tartani. 25-27.

Fotó: championsleague.basketball

Egy jól kidolgozott bedobás utáni figurát követően Benke húzta a gyűrűbe a labdát, majd Barac is eredményes tudott lenni (25-31). A légiós ezután a palánknak háttal dolgozva is kiharcolt két pontot, nyolccal lépett meg a szombathelyi együttes, köszönhetően a 6-0-ás kezdésének. Butkevicius percei következtek, aki előbb az alapvonalon lépett be jó ütemben, majd egy gyorsindítás után is betalált, feljött négyre a Rytas (29-33). Hawkins harcolt nagyot a gyűrű alatt, kosár lett a jutalma, de a litvánok is jól szedték a támadólepattanókat, főként Buva volt elemében, aki már háromnál járt ebben a szegmensben. (31-35). Perl ismét a betörést választotta, ami jó döntésnek bizonyult, de egy bravúrhármassal tapadt a Falcóra a Rytas (34-37). Hawkins saroktrojkája bement, ahogy Kariniauskas két büntetője is, majd Benkének ütöttek oda triplakísérlet közben, aki háromból hármat értékesített is (36-43). Clark zsákolt egy nagyot, ezzel pedig az addigi legnagyobb különbség alakult ki a felek között, időt is kért Giedrius Zibenas (36-45). Buva kettessel zárkóztak volna a fehér-mezesek, ám Benke fontos hármast dobott, ezzel meglett a közte tíz is (38-48). A hátralevő másfél percben felpörgették a ritmust a hazaiak, akik minden dobásukat értékesítették, ezért feljöttek négy pontra a nagyszünet előtt, ám Váradi még a dudaszó előtt a helyére küldött egy hármast. 46-53.

Fotó: championsleague.basketball

Váradi remek passzából Keller tette a gyűrűbe a labdát, míg a túloldalon Radzevicius dobhatott három büntetőt, kettő ment be. Láthatóan sokkal agresszívebb védekezéssel próbáltak kijönni a második félidőre a hazaiak (ami az első két negyedben kapott 53 pontnak köszönhetően teljesen érthető), ezzel a kezdeti percekben tudtak is faragni a hátrányukból (50-55). A beragadni látszó Falcót végül Benke lendítette át a holtponton egy duplával, de a túloldalon hiába védekezett jól Normantason, ő így is bedobta a maga hármasát (53-57). Golomán jól büntetőzött, ám erre is volt válaszuk a hazaiaknak, de egy Váradi-Keller összjátéknak köszönhetően ezúttal sem tudtak bejönni négy pont alá (55-61). Marvin Clark egyből a beállása után zsákolt megint egy látványosat, időt kértek a litvánok (55-63). Perl visszalépős triplája a palánkról ment be, de ezt a legkevésbé sem bánhatta, hiszen így is három pontot ért az akciója, ezzel pedig megint kétszámjegyű lett a különbség a felek között (55-66). Zsinórban hatott dobtak a piros-fehérek, így megint négyre csökkent a differencia, jött is Milos Konakov időkérése (61-65). A kis szünet után Somogyi dobott egy ziccert, de a játékrész végjátékában Butkevicius még egy hármast bedobott, 64-67-ről várhatták a mindent eldöntő negyedet a csapatok.

Fotó: championsleague.basketball

Smith középtávolija nyitotta a negyedik etapot, egyre olvadt a szombathelyi előny, majd Uleckas hármasa ment be a sarokból, átvette a vezetést a Rytas (69-67). Golomán kettőből egy büntetőt dobott be, kisvártatva pedig Perl állhatott a vonal mögé, ő mindkettőt értékesítette (69-70). Egy remek védekezés után Baracnak ütöttek oda, ő is pontosan célzott, kisebb hazai gólcsend után pedig Smith talált be a hazai oldalon. A litvánok agresszív védekezése kezdte megbosszulni magát, három perc alatt beütötték a negyedik személyi hibájukat is (ráadásul mind a négyet dobás közben), így Benke is egypontosokkal próbálkozhatott, szintén 100%-os hatékonysággal (71-74). Ezúttal Radzevicius piszkált oda szabálytalanul Kellernek, néggyel ment a Falco hat és fél perccel a vége előtt. Uleckas újabb trojkát dobott, de mintha hátul teljesen szétestek volna a hazaiak, minden akciót kézzel akartak megállítani, Golomán is kettőt dobhatott (74-77). Kariniauskas trojkakísérlete a gyűrű tövéről esett be, a negyed derekán kiegyenlített a Rytas, majd Buva révén a vezetést is átvette (81-79). Váradi fontos és nehéz hármast süllyesztett el, aztán Smith csinált egy 2+1-es akciót (84-82). Benke próbálkozása lejött, Radzevicius hármasa bement, öttel mentek a fehér-mezesek két és fél perccel a vége előtt (87-82). Perl betörése célt ért, háromra zárkózott a Szombathely, majd sikerült labdát szerezniük a vendégeknek 1:18-cal a lefújás előtt (87-84). Perl újabb kosarat dobott, időt kértek a hazaiak, rendkívül szoros és nyílt volt a végjáték (87-86). Mindkét csapat elhibázott egy-egy akciót, majd Buva dobott két büntetőt, negyvenkét másodperc maradt (89-86). Perl szlalomozott végig megint a litván védelmen, fél perccel a vége előtt mindössze egy pont volt közte. Smith kihagyta a távoliját, ami után a labda elhagyta a játékteret, hosszas videózás után pedig  a hazaiak kapták meg a labdát, hat másodperccel az órán. Smithnek ütött oda Váradi, aki ezzel ki is pontozódott. Az irányító bedobta a büntetőit, Milos Konakov 4.7 másodperccel az órán kért időt (91-88). Benke kapta meg a labdát, de a dobása rövidnek bizonyult, így hősies csatában, de alulmaradt a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata Litvániában. 91-88.

Kiemelt fotó: championsleague.basketball

HIRDETÉS

135 hozzászólás

135
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
48 Comment threads
87 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
voldemortksrlbdPLRedbiddonnarumma Recent comment authors
PL
Olvasó

Rossz nézni, hogy 2-3 trollnick hogy csinál belőletek hülyét.

Honnan tudjátok, hogy a legnagyobb marhaságokat irogatók szolnokiak?

Nem csodálkoznék ha pár helyi (9700as iranyitoszammal) kavarná a kakit, szimplán a kattintásszámért. Ti meg ráugratok…

A meccs meg jó volt. Simán benne volt a győzelem, és 4ponttal megveritek őket hazai pályán.

Hajrá a BL-ben továbbra is!

wiley
Olvasó

Akkor sárgapárna is lehet, hogy körmendi vagy szolnoki, nem?

PL
Olvasó

persze.
egy biztos: nem Falco szurkolo! 😄

Akinek van esze, az tudja.

wiley
Olvasó

Pontosan. Marillionnal már régóta mondjuk, hogy nem az… Mégis sokan ugranak rá egyből.

Redbid
Olvasó

Kb. 2.5-3éve írogat ezen a néven, előtte szerintem a huggyos vagy mi a tököm volt, ami akkor kelettkezett amikor a körmendi szurkerek közül egy, elítélendó módon a lelátón könnyített magán!
Azóta is jön közbe-közbe amikor éppen nem gerjeszteni akar, olyan dolgokkal, ami köti a Sz.hely-Körmend-Zalaegerszeg háromszöghöz az információit tekintve! De pl. a Körmend esetében tudom, hogy csak hallomásos dolgok és messze nem a valóság!
Olyasvalaki, akinek van normális énje is, és a kettőt jól szét tudja választani, ezért azt gondolom lehet már találkoztatok is vele 🙂

Mendez
Olvasó

Már ne haragudj, de ezt pont Te írod?
Te aki egy Körmendet érő fricskára elsőre ugrik?
Elég vicces…

2lee14
Olvasó

Egy soron következő Szolnok vereségnél szerintem senki se csodálkozzon majd azon ami itt fog folyni. De az természetesen a normális Szolnok szurkolókra, akikkel normálisan is lehet fórumozni nem fog vonatkozni. Bár van egy olyan sejtésem hogy az agymenésesek életükben nem jártak kosár meccsen….

donnarumma
Olvasó

2022.01.05
Szolnoki Olajbányász – Falco KC Volvo Alpok Autó Szombathely 69-84
Mi lenne, ha jók lennénk?:D
Ezek a tények…

Na, meg Stahl Judit volt:P

Endre
Olvasó

Abszolùt vàllalhatò meccs volt, ès nem sokon mùlott. Gratulàlok ìgy is. Az meg hogy ezt kapjàtok köszönhető a nagykèpű, lenèző stìlusotoknak (tisztelet a kivètelnek).

A drapi megmaradt?

Redbid
Olvasó

Csak egy picike hiányzott, nem sokon múlt.
Tehát igen, és azt se feledjük, hogy nagyrészt magyar játékosokkal sikerül nyerni, vagy legalább a bőven tisztességes helytállást hozni, ezt mindenképpen meg kell becsülni, amihez én is gratulálok nekik!
(az már egy más kérdés, hogy mi módon “öntik be a pénzt”, hogy ezek a magyar játékosok legyenenek, ill. az is, hogy ezt sokan helyben is milyen hangnemmel reagálják le)

A “torta” már megvan, jó “vastag hab” is lehetne rajt akár, egy kicsivel jobb légiósválasztás esetén!
Ámbár kinek ahogy tetszik, akár már ezt is tekinthetjük így! 🙂

voldemort
Olvasó

Hogy miként öntik a pénzt? Szerintem beszélgessünk a ZTE vagy a Szolnok költségvetéséről. Na az az igazi pénz öntés. Ez a kéz csapat a Falco pénzének a sokszorosabol gazdálkodik. Valami asshole elkezdte ezt hülyeséget, a papagáj kommandó meg szajkózza. Aki azt írja, hogy a Falco közpénzből gazdálkodik, annak üzenem, hogy ne magatokbol induljatok ki. Itt minden forintnak megvan a helye. Míg állam bácsi csapatai nyakló nélkül kapják a reklám és egyéb támogatást, mi másképp működünk. Talán nektek is meg kellene próbálni ezt és akkor nem lennétek ilyen irigyek… Amúgy meg kiváncsi leszek, hogy az a csapat, aki a Falco eredményeinek… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Ha annyira működik ez a “modell” akkor mièrt nem tudtàtok Okornt kifizetni? 😉

voldemort
Olvasó

Meg jó, hogy nem ez volt az oka, te agyontájékozott. Ha csak egy kicsit is vetted volna a fáradtságot a két korábbi cikk elolvasására, tudnád, hogy a Cibona szar helyzetben van, anyagilag is.

Vulcano
Olvasó

Ezt miből gondolod, hogy nem tudtuk kifizetni? Vagy, mert Okorn újra edző akart lenni, talán ki kellett volna rúgnunk Konakovot?

Endre
Olvasó

Okorn csak azèrt maradt mert 1-2 dolog el volt maradva a szerződèsben foglaltakbòl. :O aztàn ha nem ìgy van kèrdeznèm milyen szakmai munkàt végzett, az edzèseken ott volt esetleg?

WSreborn
Olvasó

Kedves szurkolótársaim, 1-2 dolgot leírnék, csak a tényszerűség kedvéért: 1.) A Falco – akiről mindenki ismeri a véleményem – mégiscsak a litvàn 2. helyezett otthonában kapott ki 3 ponttal, ami a fújást figyelembe véve több mint vállalható. 2.) Holnap Kecskeméten játszunk ahol a formánkat figyelembe véve benne van a vereség, ugye nem kell vázolnom, hogy milyen sz@rfolyam fog a nyakunkba folyni, majd ne lepődjünk meg és viseljük sírás nélkül. 3.) Ha el is vonatkoztatunk a magyar kosárlabda érdekeitől, és kicsit önzően gondolkodunk akkor is jobb nekünk ha a Falco nyer a nemzetközi meccseken, ugyanis ez esetben a meghatározó magyar játékosok… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Ehhez csak annyit,hogy nekem ha nyer a Szolnok ha nem az nem ad okot arra hogy belekössek a Szolnoki csapat teljesítményébe! Továbbra sem fog tölem senki ilyen tartalmú kommenteket olvasni! WSreborn respect!

wiley
Olvasó

Mindenhol vannak agyatlan provokátorok sajnos.
Én mondjuk tökre leszarom, hogy nyer-e a Szolnok vagy kikap…. Engem az érdekel hogy a saját csapatom mit játszik.

Rózsabimbó
Olvasó

Akkor biztosan tudod, hogy kikapott a csapatod!

Marillion
Olvasó

Tudjuk…de még akárhány vereség vagy győzelem lesz is a BL-ben akkor is köszönjük a csapatnak és az anyagi hátteret biztosítóknak ezeket a nemzetközi élményeket és hogy ezeket a csapatokat elhozzák tétmeccsre Szombathelyre!

Rózsabimbó
Olvasó

Szegény Zozonak nem sikerült kierőszakolnia a tőle megszokott, belefutok a védőkbe, majd megyek büntetőket dobni játékát.

Vulcano
Olvasó

😂😂😂

Kék-Fehér
Olvasó

Gratulálok, nagy meccs volt! Örültem volna most a szombathelyi sikernek, de így legalább jött a mixem.

Stockalone
Olvasó

Olvasva a sok egysejtű hozzászólását, csak egy kérdésem lenne: a ti csapatotok melyik nemzetközi kupában érdekelt és képviseli Magyarországot?
Idióták…

Knézy Ernő
Olvasó

Úgy látom imádtok minket .
Falkokcteam nem érdekelne jobban ?
Falcao te nem egy focista vagy?

Vulcano
Olvasó

Te vagy amúgy az ügyeletes troll?

Falcao
Olvasó

Gratulalok a csapatnak!Nagyon jó meccs volt,kár hogy nem lett meg a győzelem!Így kicsit jobban fáj,hogy ilyen közel volt!
Az a szomoru,hogy 0:2 helyett akar 2:0-aval is állhatnank!nem sok hiányzott ehhez!
Jövő kedden reméljük sikerül!
Hajrá Falco!
Már megint ide jártok redvás szolnokiak?
Szombaton cummantottatok,tettem egy gesztust es nem rugdostalak titeket!Látom kár volt!
Itt egy nemzetközi meccs,aztán ide jártok okádni megint!
Tudom nektek nincs ilyen,unatkoztok,de menjetek már az anyátokba!köszi!
Szarkov,kissadam,knezy,ruzs,kb a 4 főbarom!égessétek csak magatokat!a csapatotokat és a városotokat nem írom,mert szerencsére nem csak ilyen IQ szegények vannak arra!

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak, a meccs a bírók kezében volt 7 mp-el a vége elött,1 pontos litván vezetésnél, amikor már mindkét csapat bonuszban volt. A litvánoknak adták a labdát, pedig inkább Buva és nem Benke kezét érintette a labda. Ha a kis különbségü vereség okát kell keresni, akkor a litvánoknak engedett sok támadólepattanót, a második esélyböl kapott pontokat, valamint a hármasok védését tudom megjelölni. Vártam a hsz-el, hát nem kellett csalódnom, csak a szokásos a sok IQ bajnoktól. Még a földrajztanár is megérkezett. Persze amikor oda-vissza vertük az Olajkát, kékre-zöldre, akkor nem volt ilyen nagy a pofájuk. Szóljatok a fideszes, mkosz… Olvass tovább »

sybbota hejj
Olvasó

Ez politika? Jobb vagy baloldal kérdése? KD!

KD
Olvasó

Hogy melyik város (falu) mennyi ( akár sport-) támogatást kap? Hol élsz Te? Burokban?

sybbota hejj
Olvasó

Értem. Akkor mi a balos pénzekből élünk.

Rózsabimbó
Olvasó

Tök utolsók vagytok!
Nem olyan nagy baj az!
Kicsit szerényebben álljatok hozzá, ehhez a várt teljesítményetekhez!

Marillion
Olvasó

Bocs,miröl beszélünk? sem a Spanyolok sem a Litvânok ellen nem lett sùlyos veressèg,a teljesìtményt nèzve! Mindkèt talàlkozò csak a hajrában dölt el! A 0-2 ettöl még tény! Próbàlj màsba belekötni,tudjuk hogy menni fog!

Vulcano
Olvasó

Mondja az akinek a csapata még egy harmat gyenge EC csoportban is csak pofozózsák volt…

Rouge
Olvasó

Ha ez egy hazai bajnoki lett volna,
akkor sima Falco győzelem,
mert itthon ugye Zozó minden meccsen
kap 10-12 büntetőt, vagy még többet
(amiket aztán szépen be is hajigál).

De hát ez ugye nemzetközi mérkőzés, nemzetközi bírók, Zozó most csak 2 büntetőt dobhatott.

Úgyhogy megértem szegény falco szurkolókat,
én is bíróznék a helyükben.

Legközelebb talán szóljatok a bíróknak,
hogy tíz büntető lemaradt…

B0nyi
Olvasó

Te sem lattad a meccset, ugye? 😀

Vulcano
Olvasó

Baszkföld megvan, főnök?

Pbask
Olvasó

Én ugyan nem állok be a sorba,de látjátok tisztelt szolnokiak, ezért megy a tábor között az adok kapok,elég ma megnézni Kissadamot,Rozsabimbot,Zsarkovot,Knézy Ernőről nem is beszélve. Már csak Rúzsos hiányzik. A szomorú az egyébként hogy a bravúrgyőzelmeknél egyikük sem volt képes gratulációt kinyögni.
Részemről ennyi e cikk alá, további kellemes anyázást, szombaton meg ugyis folytatja egyik vagy másik tábor.

Knézy Ernő
Olvasó

Haver ! Te a bb1 en véded a falkoteamkc együttesét?

Knézy Ernő
Olvasó

Márió !
Köszönjük,hogy ennyit foglalkozol velünk!DE !
KOSSZ NEM KELL

Senki
Olvasó

2. Kérdés… 1. Mikor ti másra álltok bele az rendjén van? 2 nem lehet hogy ezt a portálotok generálja pl sárgapárna….?

Marillion
Olvasó

És akkor csak az a megoldàs ugye hogy egyböl rà kell harapni sàrgapàrna hozzâszólàsaira? Tudja mindenki hogy nem járt még Falco meccsen! Nalàtod pont ti miattatok akik /oda vissza/ ekéznek tartjàk életben a BB1 forumot!

2lee14
Olvasó

Én eddig reagáltam rájuk, de ezek után nem fogok. Rájöttem hogy figyelem hiányosak lehetnek, és ide járnak fel figyelemért. Talán ha nem kapják meg, az nagyobbat üt nekik.

Knézy Ernő
Olvasó

Értettük! Mikor töltöd a tizenötöt ?

Mendez
Olvasó

Amíg annak tudnak csak örülni, ha a Falco kikap a BL-ben az nekünk nem jelent rosszat.
Isten tartsa meg jó szokásukat.
😂😂😂

Vulcano
Olvasó

Közben a Rúzsos is megjött.

Knézy Ernő
Olvasó

Egyébként vissza terve a falko -Körmend meccsre .
Tisztelt Körmendiek!
Grat először is , szervezetten ,sokan vonultatok a szaráriába.
Másodjára en nem Vas megye szégyeneként tekintek a falkora ,hanem MAGYARORSZÀG szégyeneként!
Ennyi pénzből,válogatott játékosokból, Gyuri kártyájából nem tudnak egy középszintű csapatot megverni!
Kifogás: Kovács Beni meghatározó játékosunk nem játszott !
Ose ellen meg majd ha kikaptok jön majd az ,hogy Fáradt a csapat🤣🤣🤣

2lee14
Olvasó

Súlyos agymenés ez már…

Knézy Ernő
Olvasó

Oké gyökér

Petike97
Olvasó

Ne írjatok neki hagyjátok sokkal jobban fáj úgy neki.

Falcao
Olvasó

Életedben nem jártál az Arénába nemhogy Falco-körmenden!Erről osztod itt az észt te kis hülyegyerek,ráadásul egy Falcos bl meccs alatt?!:)
Gondolom vmi elkényeztetett anyuci kedvence lehetsz a meteres monitorod elott ulsz es chipset zabalsz,noveszted a hajas segged…kb igy kepzellek el!tipikus gerinc nelkuli,akikbol manapsag egyre tobb van!
Fordítva ülsz a lovon rendesen!Gondolom lehetnek bajaid az életben!Remelem vki jol pofon basz majd és előbb utóbb majd észhez térsz!

Marillion
Olvasó

Középszintü…. Ez tàg fogalom. Értelmes ember bövebben is ki tudja fejteni hogy mihez viszonyítja a középszint megfogalmazâst?

Mendez
Olvasó

Már megint a körmendiek f@szát szopkodod te buzeráns? 🙂

Kissadam91
Olvasó
B0nyi
Olvasó

Tedd ide melle annak a meccsnek a linkjet is, mikor 24-gyel egtetek ellenuk. Otthon.

Vulcano
Olvasó

Meg tedd ide az AEK elleni 20 és 40 pontos zakókat is légyszíves.

Mendez
Olvasó

Vagy a ludwigsburgi 47-et 🙂

Kissadam91
Olvasó

Anno a szolnok nyert rytas vendégeként és akkor még erősebb is volt az ellenfél…

2lee14
Olvasó

Oké, de senki se kérdezte, főleg nem tőled.

Vulcano
Olvasó

Meg kikapott az AEK-tól 20 és 40 ponttal.

Zsarkov
Olvasó

Csóóóódálatos nagyfalco…, hát mi történt? Már a lelkes, litván amatőrök is oktatják a közpénzmilliárdokkal kitömött zászlóshajót? Kapjátok össze magatokat, mert a torkosborz hozzátok képest már most is csak kezdő kisdiák az oráltanodában…

Lacataylor
Olvasó

AZ oráltanodában…a szopnok oda-vissza,hogy ki oktat kit ,azt a tabella is mutatja..Sz@rkov,SZ@R V@GY,Sz@rvasf@szt szopogatsz,rúzsos szájjal..

Mendez
Olvasó

Ejj szarkov még ilyen gyenge Falcotól is összefostátok magatokat a buckaligetben az egysejtű papucsállatkák meg ugráltak örömükben mert megbeszélték egymással, hogy akkor is nyernek ha kikapnak.
Fostalicska banda 😂😂😂

Marillion
Olvasó

Oktattak mi…mert 3 pontos verességgel jövünk haza? Ha meg nyertünk volna akkor meg milyen gyenge ez a Litvàn bajnoksàg! Csòòòòdàlatos nagy koponyák jàrnak ide osztani az èszt! A tipikus ha van kalapja azért ha meg nincs akkor meg azért!

Vulcano
Olvasó

Zsarkov látom te is kiiratkoztál az értelmes fórumozók listájáról. Sajnálom

Zsarkov
Olvasó

Nézd, én próbáltam korrekt lenni…, de amikor az voltam, akkor is köpködtétek ránk a sárga turhát, tisztelet a kivételnek (te, Pbask, Marillion)…, szóval teljesen mindegy, hogy én honnan iratkozom ki, itt az értelem úgyis inkább hátrány…, benneteket továbbra is tiszteletben tartalak, de a többségre szarok…

Vulcano
Olvasó

Tudjuk. Mindig úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött. De ha neked az a megoldás, hogy lesüllyedsz Mendez meg Sp szintjére, akkor lelked rajta. Te általában eddig korrekt voltál. Légyszíves maradj továbbra is az.

ksrlbd
Olvasó

Hogyha közpénz milliárdjaink lennének, elhoznánk az összes használható magyar játékost Szolnokról… Ja nem… mert egy sincs.
Mellesleg az a Szolnok, amit te itt felszopsz nominálértéken került kétszer annyiba, mint ez a magyar húzóemberekkel teli magyar bajnokcsapat.

kobee77
Olvasó

Konkrétan az elejétől majdnem a végéig vezetett a Falco. Kézben tartotta a meccset. Ezt csak is ők vesztették el nem a Rytas nyerte meg. Bírozni felesleges nem azon múlt. Bőven volt tévedésük a másik fél kárára is. A végén nem kellett volna feladni a triplákat pl. Tenerife ellen sem sikerült védeni a triplavonalat.
Gratulálok a Falconak eszméletlenül játszottak. Sportban nincs ha, de ha Perl meg Golomán a régi formát hozná, most nem beszélgetnénk arról a kétes utolsó szituációról. Otthon el lesznek kapva, ebben biztos vagyok! Csak így tovább!

Knézy Ernő
Olvasó

Hawkins karriercsúúúcs rongy mezben?

2lee14
Olvasó

Gyerünk add ki magadból bohóc.🤡

Mendez
Olvasó

Mégis ti röptetitek a szolnoki Westbrook-ot 🙂

red-black01
Olvasó

Gratula a Falconak, látom egykosaras meccs lett belőle.
Megy a polemizálás itt azon a sokáig videózott eseten.
Visszanézem majd persze, csak kérdem, ha ilyenkor azt fújják amit itthon szoktak, azaz hogy nem, vagy csak kétségekkel eldönthető az eset, miért nem ítéltek “feldobást”?
Ebben az esetben ki jött volna oldalról, azaz ki lett volna a kedvezményezett?

Hubie Brown
Olvasó

Akkor is a Vilnius.

B0nyi
Olvasó

Az is dontes, ha nem dontesz… Mivel elotte nem sokkal egy felhozatalnal sikerult majdnem labdat veszitenunk, es az a szituaciot feldobasra “menteni”, a Vilnius jott volna a vegen, ha feldobast itelnek.

Rózsabimbó
Olvasó

Jók voltatok, tök utolsók vagytok!
2.8-as szorzóval játszottam meg,- nem kevés pénzért-a csapatotokat. Megérdemlem!

2lee14
Olvasó

Senki se mondta hogy tedd, szóval tényleg megérdemled🙂🤡

Marillion
Olvasó

Bazd meg ezt kell mondanom…nàlad gond van ember! Falco ellenes vagy alapbòl! aztán meg ràteszel mikor a verességét vàrod! Már bocs de nézesd meg magad!

Vulcano
Olvasó

Ez a tök utolsó csapat zsinórban negyedzser baszta falhoz az olajkádat😂

Mendez
Olvasó

Vigyázz hogy beszélsz mert lesüllyedsz a szintemre… ja már ott vagy 🙂

Marillion
Olvasó

Kiélezett szituációkban főleg itt az utolsó negyedben ha már bepumpálja magát a gyürűhöz közel a center akkor miért nem zsákolja be emberrel együtt tutira,vagy faultolják és büntetőzhet? Gyuri és Barac is eljutott töbször is erre a lehetőségre és akkor félredobják ahhelyett hogy beleszabták volna mint Clark! Ezen a szinten élesben nincs kimélet a gyürűkre! Pedig pont Golomán Gyuri megjárta Amerikát is ahol nincs kimélet!

Süllyedő Zászlóshajó
Olvasó

Miért is várja el mindenki, hogy szurkolnom kéne a falconak? Vilniusnak sem szurkoltam, de a falconak sem….
Vereség.

Marillion
Olvasó

Senki nem várja el hogy szurkolj a Falconak! Nyugi! Sőt senkitől sem várjuk el aki más csapatnak szúrkol hazánkban ,hogy a bajnokságon kivűli tétmeccseken a Falconak szúrkoljon! Megtesszük mi ezt Szombathelyiek a csapatunkért!

Emőkefan
Olvasó

Nem értek itt pár hózzászólást, főleg olyanoktól, akiknek a csapata közel nem ért el ekkora sikert az európai kupákban. Pablo Escobart meg ki kellene tiltani, mert a böfögése rasszista és mellette alpári!!

Csippa
Olvasó

Így már nehéz lett, de nem lehetetlen.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, nem sokon múlt.A végén magunkat vertük meg, kiengedtünk. Volt bírói tévedés, de nem szabad hagyni, hogy addig jussunk, hogy befolyásolni tudják az eredményt. Szerintem verhető lehet mindkét eddigi BL ellenfelünk, csak rajtunk múlik.
Köszönjük az eddigi pozitív hozzászólásokat, én mindig szurkolok a magyaroknak, bárkik,bárhol induljanak is. Viszont az itt vergődő pöcs trolloknak üzenem, ez legyen a legnagyobb örömük a Falcóval, mert másik BL TOP 16-os magyar csapattal nem tudnak még álmodni sem…🤣🤣🤣🤡🤡🤡🤡🤡

in_vitro
Olvasó

Gratulálok a CSAPATnak! Így ki lehet kapni. Hála Pbask-nak láttam élőben a mérkőzést, s ilyen jól nem tudom hogy játszott-e már valaha a Falco mint az első 27 percben. Akkor volt egy pár rossz döntés, amit a Litvánok kíméletlenül kihasználtak, s pár perc múlva már ők vezettek. De ekkor sem adta fel senki sem. Ma tényleg felszántották a pályát is. A Litvánok is pokoli jók voltak, de volt egy olyan mázlista 3 pontosuk amitől még most is fogom a fejemet, mert az a fizika meghazudtolása volt: a srác 45 fokról dobta el a triplát, a gyűrű tövére esett a labda,… Olvass tovább »

Knézy Ernő
Olvasó

Valljuk be: falko kce nem ide való .

Pbask
Olvasó

Litván második helyezett ellen vezetni 10 ponttal, majd kikapni pár ponttal, akik hazai pályán megvertek egy euroligás csapatot? Ha te mondod.

2lee14
Olvasó

Ne tegyél úgy mintha értenél hozzá. Így csak a hülye okoskodik szindróma áll fenn nálad.

Petike97
Olvasó

Ti még a magyar bajnokságba is vergődtök érdekes😂

Mendez
Olvasó

Az hagyján, de az EC-ben még edzőpartnernek is gyengék voltak.

p.borisz
Olvasó

Valljuk be,Knézy Ernő nem ide, a normálisak közé való, de sajna bezárt a Lipót…🤷 vergődj🤡🤡🤡

Marillion
Olvasó

Oké…de akkor jelenleg melyik Magyar csapat lenne idevaló helyettünk?! Én annak is épp úgy szurkolnék!

Marillion
Olvasó

Jövöre a Szolnok is bízonyíthat,hogy hova is való!

Lacataylor
Olvasó

De te sem…

Pojaca
Olvasó

Akármikor odakapcsolok az eredményekre, ezek mindig vezetnek, Lyetuvos Rytas, Benetton Treviso, AEK, Tenerife ellen full tartalékosan stb. Na mondom mindig, majd csak kipukkadnak, de többnyire nem.. Hihetetlen, hát ténleg a Reál Madridnak kéne jönnie hogy egyértelműen alul maradjanak??! Megsüvegelendő. Na mindegy, ez a kör azért már tanulópénz szagú, de lesz nekik győzelmük abban biztos vagyok.

Marillion
Olvasó

A Magyar kosárlabda még nem tart a nemzetközi vérkeringésben azon a szinvonalon hogy pláne ha idegen játszik egy Magyar csapat akkor az utolsó utáni pillanatokban ki-ki esetben megkapja a labdát! De ne ezen kezdjünk el lovagolni. A mérközés nagy részében kezünkben volt a találkozó 8-10 pontos előnyőket is összeszedtünk aztán az utolsó negyedre mintha elfogyott volna az erő és vele a koncentráció,és ez igy már nem volt elég ahhoz hogy győztesen jöhessünk haza! Jár a gratuláció a csapatnak mert idegenben 90 pont közelében dobni nemzetközi tétmeccsen az nagy teljesítmény,de sajnos ennek ma nem lett a jutalma győzelem! Jó utat haza… Olvass tovább »

CsakazMTE
Olvasó

Na de miért kell bírózni egy ilyen meccs után?
Csak mert voltak kétes esetek ahol magkapta a hazai pályát a Rytas ahogy azt szokták?
Szerintem egyáltalán nem ezen ment el a meccs a falconak.

Johnyx
Olvasó

Örülhettek ha egyáltalán befértek valaha is a BL-be 🤣

Petike97
Olvasó

Tény hogy nem úgy dobtunk már mint az első félidőbe,de azt nagy bravúr is lett volna tartani.Azért segítettek nekik na,maradjunk ennyibe.

sybbota hejj
Olvasó

Amatőrök miért szólnak bele?

Csippa
Olvasó

A 3. negyedet Perl túlerőlködte, Golomán teljesen elvesztette a magabiztosságát, több ziccert is nem a fault miatt hibázott el, Somogyi meg katasztrófa volt. Kapott egy kis nyomást, rengeteg hiba, el sem tudta kezdeni rendesen a játékokat, ott meghalt a Falco ( eladott labda, vissza gól jó, stb..). Nagy kár érte, sokat ért volna és nyerhető is volt, ha néhányan kicsit jobban felszívják magukat.

Johnyx
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, de a bírókon kívül az utolsó kétes döntésnél azért azon is el kell gondolkodni, hogy miért nem volt a 2 félidőben egyáltalán 3 pontos kísérletük. Illetve ezek istenverte, bíró segítette litvánok, sehogy nem védekeztünk a 3 pontos dobásaik ellen, szórtak is rendesen. Az külön vicc, hogy egy hárompontosunkat a bírók visszaminősítettek 2 pontossá.. nevetséges.
Öröm lesz megverni ezeket..

wiley
Olvasó

Több hárompontos kísérletünk volt a 2.-ban, mint az 1.-ben. Az elsőben 6/7, a másodikban 1/8…

Knézy Ernő
Olvasó

Kettőőőőő
NullllllAAAAAAAA

Hebri
Olvasó

Azért ugye nem nyúlsz magadhoz?!

2lee14
Olvasó

Igen, Szolnok oda vissza. Így ki is jön a 2-0!🙂

Petike97
Olvasó

Na kiverted már?hülyegyerek.

Vulcano
Olvasó

Vergődj csak😂
Most a kardunka dőlünk, hogy 3 ponttal kikaptunk a litván 2. helyezettől. Micsoda szégyen.

Pablo Escobar
Olvasó

Te büdös fasszopo roman geci!!!

B0nyi
Olvasó

Ha neked ez ekkora oromet okoz… Meg csak sajnalni sem tudlak.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a tisztes helytállásért! Idegenben is közel volt a siker, nem sok kellett volna hozzá. Sajnos a negyedik negyedben több volt a hiba, a pálya is kicsit lejtett és a 27 pont túl sok volt. Statisztika alapján sok tekintetben jobb volt a Falco, az a 13 támadólepattanó, az volt túl sok. Váradi, Benke, Keller extrát játszott, és meg kell dicsérnem Hawkins teljesítményét is, mert az eddigiekhez képest felülmúlta önmagát. Van még lehetőség javítani, és az eddigi két meccs is megmutatta, hogy van itt keresnivalója a Falconak a 16 között is.

caseyjones
Olvasó

Szép volt, Falco!
Ne feledjük, hogy Litvánia második legjobb csapatáról beszélünk, akik ebben a szezonban már megverték a Zalgiris Kaunast idegenben. (Mondjuk az idei Zalgirist nem nehéz legyőzni – Euroligában mindeddig három győzelmük van -, de a litván bajnokságban nem sok csapat képes erre.) Ráadásul több litván válogatott játékossal álltak ki, meg egy extra horvát légióssal.

Szombathelyen összejöhet a győzelem!

sybbota hejj
Olvasó

Sportdiplomácia. a legnagyobb magyar csapatot sújtja?

Xero
Olvasó

Hát nagyon sajnálom ezt a meccset.. Nyerhető volt, bár hozzáteszem ez a litván csapat nagyon erős. Második félidőre rendesen meghúzták a védekezést. A bírókra nehéz mit mondani, egyértelműen nekünk kellett volna a végén adni. Tisztán látszott a visszajátszáson, hogy litván kéz volt az utolsó, ami hozzáért. Vicc. De sajnos azért nem ezen múlott. A második félidőben kicsit magunkat vertük meg. Annak ellenére, hogy voltak extra megoldások, néha még a legegyszerűbb dolgok sem sikerültek. Amikor Barac a palánk alatt egyedül állva nem dobta be a ziccert, akkor már biztos voltam benne, hogy ez a meccs nem lehet meg. Az meg sajna… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

A csúnya bíró bácsik!
Csak egy kicsivel kellett volna többet színészkedni!

Soós Sándor
Olvasó

Te vagy az Szarvas Gabika? 🙂

2lee14
Olvasó

Jászai Badzim taníthatna pár esést akkor ha csak ezen múlott🙂

wiley
Olvasó

Fogalmatlan vagy, és még reklámozod is… 🤡

Vulcano
Olvasó

Ennyire fáj, hogy idén már 2-szer a falhoz vertük az Olajkát?

Pablo Escobar
Olvasó

Te büdös fasszopo romanbimbo!!!

Johnyx
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, de a bírókon kívül az utolsó kétes döntésnél azért azon is el kell gondolkodni, hogy miért nem volt a 2 félidőben egyáltalán 3 pontos kísérletük. Illetve ezek istenverte, bíró segítette litvánok, sehogy nem védekeztünk a 3 pontos dobásaik ellen, szórtak is rendesen. Az külön vicc, hogy egy hárompontosunkat a bírók visszaminősítettek 2 pontossá.. nevetséges.
Öröm lesz szarrá verni ezeket a hitványokat idehaza.🤣

Csakegyfan
Olvasó

Szánalmas, hogy ami 2 pontos volt arra a Falco nem kap 3 pontot…
Hova tart ez a világ?

Bencur2021
Olvasó

Tenyleg egyertelmuen 2 pontos volt, de 183727882 bol egyet neznek vissza.

Bencur2021
Olvasó

Nagyon szomorú vagyok, kb 30 percig uraltuk a meccset, és nincs kibe belekötni úgy gondolom.

Waczak
Olvasó

Két fehér egy fekete kéz után csak mi lehettünk a vesztesek !

Waczak
Olvasó

Nem értem a -3 ! Lehet játékvezetők vagytok !?

Color
Olvasó

Szép volt FALCO. Sajnos Somogyi terített betlijét nem bírta el a csapat .Egy Körmendi szurkoló.

Xero
Olvasó

Igen.. sajna ma Ádi nagyon nem hozta, amit tud. Ennek ellenére a második félidőben így is volt 1-2 szép megoldása.

Doki
Olvasó

Kár érte. Túl szép volt az első félidő. Golomán Gyuri még egy kicsit halovány. Lesz ez még jobb is!! Hajrá Olaj!!

2lee14
Olvasó

Én büszke vagyok. Egy hajszálon múlott. Ne szegjük fejünk, menjünk tovább! Hajrá Falco!💛🖤

sybbota hejj
Olvasó

El lett fújva.

Vulcano
Olvasó

Semmi baj fiúk🟡⚫🇭🇺
Mi így is büszkék vagyunk❤️

Pbask
Olvasó

Újabb meccs, ahol a bírók belenyúlnak a végkimenetelbe. AEK ellen őket is le tudtuk győzni, most sajnos nem jött össze. Ez van.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés