Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Horváth Ákos lett a Veszprém vezetőedzője

A korábbi kilencvenszeres válogatott bedobó múlt szombaton még pályára lépett a csapatban.:

:

Tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprém Kosárlabda Klub eddigi vezetőedzője, Naményi Márk a tegnapi nap folyamán lemondott tisztségéről, amelyet az egyesület vezetősége elfogadott – írja a klub honlapja.

A Veszprém Kosárlabda Klub vezetőedzői posztját Horváth Ákos veszi át. A kilencvenszeres válogatott sportember tehát mostantól már a pálya széléről segíti az első csapatunkat, így a szombati, MAFC elleni idegenbeli mérkőzésen is – áll a közlemény folytatásában.

Az 1981-es születésű kosaras a Honvédban mutatkozott be az élvonalban, majd megfordult a MAFC-ban, Sopronban, Kecskeméten (két ízben), Székesfehérváron, Pakson Szolnokon, Szegeden, Jászberényben, a Vasasban és Zalaegerszegen is. 2018-ban fejezte be élvonalbeli pályafutását, visszatért a Piros-csoportban szereplő Honvédba, az elmúlt két idényben pedig a Veszprémet erősítette. Az Olajjal két-két bajnoki címet és kupát nyert, 2010-ben az év férfi kosárlabdázójának választották hazánkban.

A piros-szürkék novemberben reaktiválták Horváthot, aki öt bajnokin és egy Hepp Kupa-meccsen lépett pályára az idei szezonban, legutóbb a múlt szombati, DEAC U23 ellen 91-111 arányban elvesztett hazai piros-csoportos találkozón játszott.
Horváth Ákosnak ez az első vezetőedzői megbízása, szombaton egykori csapata, a MAFC otthonában debütálhat a nyeretlenül a tabella utolsó helyén álló bakonyi alakulat kispadján a Piros-csoport 14. fordulójában. Másodedzőként elődje, Naményi Márk segíti munkáját.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés