Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Horvát válogatott irányítót igazolt az Olajbányász

A tavalyi szezonban a német Bundesligában játszott.:

:

Gelvis Solano sérülése miatt irányítót szerződtetett a Szolnoki Olajbányász – írja a klub honlapja. A horvát Roko Rogic 29 éves, s remek csapatokban töltötte az elmúlt esztendőket. A tavalyi szezonban a német Bundesligában szereplő Syntainics MBC csapatában játszott, itt 11 pontja mellett kiosztott 3,7 gólpasszt átlagban. Megfordult a cseh kirakatcsapatban, a Nymburkban is, itt 7,7 pontja mellé 4,1 gólpassz volt a mutatója egy mérkőzésre vetítve. De játszott a Cibona Zagrebbel az ABA Ligában is.

Roko Rogic ott volt a horvát válogatottban a nyári olimpiai selejtezőkön. A horvát irányító szombaton érkezik Szolnokra, ahol előtt alapos orvosi kivizsgáláson vesz részt. Ezt követően kapcsolódik be az Olajbányász edzéseibe.

Fotó: championsleague.basketball

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Jonolaj75Németh KristófRózsabimbóBarro Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Feltünő de senki nem tér ki újfent az anyagiakra,hogy miből és hogyan?! Valahogy igy kellene továbbra is hozzáálni mindenkinek bárkinek is szúrkolunk! A sérült/eknek gyors gyógyulást!

WSreborn
Olvasó

Mindjárt ide is megérkeznek a veszett kutyáitok, mint a másik cikkünk alá, és annyi a hangnemnek

Mendez
Olvasó

Pontosan ahogy te szoktál a Falco cikkek alá, igaz seggszáj?

olaj75
Olvasó

Sárga,zsoldos g…k

Jon
Olvasó

“veszett kutyáitok” – már ezzel vége volt a hangnemnek, de a “Sárga,zsoldos g…k” tette fel az i-re a pontot. Szégyenletes.
És Marillion!
Ilyenek alapján nagyon megérdemlik, hogy az anyagiak, meg a viselkedésük ne legyenek szóba hozva…

Barro
Olvasó

Ebben az esetben ki és miért kérdezné meg hogy mibőőőőől? Nincs irányítónk ember Solano 8 hét Pongó rásárült az előző sérülésére. Ha van pénz ha nem irányító kell, nézd meg a mai eredményünket ezt a játékot nem lehet irányító nélkül játszani.

Németh Kristóf
Olvasó

Érdekes ez a Szolnoki logika ha a Falco igazol egy magyar játékost akkor egyszerre a pénzről van szó hogy pénzért megy oda mindenki. De ha ti igazoltok egy 6-ik legiost akkor szoba se kerülhet a pénz mert ez tök oke ez egy kicsit gáz de majd lesz normális logikatok.

WSreborn
Olvasó

Ja persze nektek mindent lehet, ti felvásárolhatjátok az egész válogatottat de más légióst se igazolhasson, egy sérült légiós pótlására.
Ez szombathely…

Jon
Olvasó

A “mindent lehet”-hez annyit fűznék hozzá, hogy ilyen alpári szidalmazásokat azért kevesen engednek meg maguknak országszerte.
A “válogatott felvásárlásán” ahogy Te hívod szintén nem egy szolnoki szimpatizánsnak kellene legjobban felháborodnia, mert Nálatok emellett még légiósok is voltak bőven anno, köztük nem egy klasszis.

JR.Benitez
Olvasó

Milyen magas? Tipikus irányító, vagy 1-2 kombó?

Milo
Olvasó

184cm, echte irányító.

JR.Benitez
Olvasó

Köszi

Olajheart2
Olvasó

Örülök! Egy Roko már bejött, reméljük ő is! A 6 légiós felállást nem szeretném..Nem tudom mi lesz ha Solano felépül.. Azt viszont érthető, hogy 8-10 hétig egy irányítóval nem szerencsés.. Hajrá OLAJ

WSreborn
Olvasó

Én ezt nem húztam volna meg, 6 légiós csak bontja a csapategységet, kérdés mennyi időre szerződtettük és mi lesz Cummings sorsa…?
ill. az is lehet hogy Pongó sérülése komolyabb akkor viszont muszáj volt

Milo
Olvasó

Megkellett húzni és nem lesz 6 légiósunk, csak addig lesz itt, ameddig felépül Solano. Pongó újra rásérült a vádlisérülésére múlthéten a BRNO ellen és irányító nélkül nem lehet játszani 2hónapig. Cummings maradni fog, ha minden igaz.

Olajheart2
Olvasó

Akkor érthető, hogy igazoltunk!

Marillion
Olvasó

Ti is indultok a nemzetköziben sok a meccs…a csapategység kordában tartására ott van a stáb….

ójajj
Olvasó

Kellett nagyon. Pongó sem biztos,hogy 100 százalékos. Solano sem biztos, hogy felépül teljesen, esetleg újra megsérülhet. Gyenge magyar magánál elfér 6 légiós is. Lehet sérülés, eltiltás, fáradtság. Ha magyart nem tudunk igazolni, akkor muszály légióst. A magyarokat úgysem becsültük meg az elmúlt években. Rokó és fivérei Szolnokon…

Vulcano
Olvasó

Az eddigi tapasztalatok alapján a 6 légiósos felállások nem nagyon jöttek be. Pl a tavaly előtti Szolnoknál sem. Inkább csak megbontja a csapategységet. Nem lehet jó úgy készülni egész héten, hogy majd vagy játszol vagy nem.

Zsarkov
Olvasó

Gyors, labdabiztos, jól egy-egyezik…, de Solano egy klasszissal jobb játékos

Rózsabimbó
Olvasó

Láttad már élőben, tétmeccsen?

Zsarkov
Olvasó

Nem láttam, a rövid jellemzés egy csapatközeli kontakt véleménye

Artur Doki
Olvasó

Komoly fogásnak néz ki…
Megfordult még a Cedevitaban és az olasz másodban is,plusz korábban a fél horvát bajnokságot felpróbálta.
Nem gyenge igazolás,de kell is ha lépést akarnak tartani a riválisokkal.

Dallas
Olvasó

Kérdés hogy miért volt csapat nélkül,és hogy mik a tervek ? ha jó marad,ha felépül az irányítonk megy ? (röviditett szerzödés).

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés