Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hortinak nagy élmény volt világsztárok ellen játszani

Úgy érzi, 30 évesen a legjobb korban van, mikor bírja, ha nem most?:

:

A Pécsi VSK-Veolia centere, Horti Bálint stabil tagja Sztojan Ivkovics válogatott keretének, így nem volt meglepő, hogy augusztusban is ott volt a nemzeti csapat edzőtáborában. A magyar együttessel több felkészülési meccset is játszottak, többek között Németország és Görögország legjobbjai ellen.

– Nagyon hasznos volt ez a válogatott program, hiszen igazi világsztárok, Euroligás játékosok ellen mérhettük fel, hol tartunk – árulta el tapasztalatait a pvsk-panthers.hu oldalnak Horti. – Mondanom sem kell, amikor a pályán először találtam szembe magamat egy-egy klasszis centerrel, egy pillanatra azért elgondolkoztam, hogy akkor most mit is kellene csinálni, de azt hiszem, akárcsak a társaim, én is felvettem a ritmust. Nagyon nagy élmény volt ilyen ellenfelekkel játszani.

Horti ráadásul az Irán elleni meccsen a kezdő ötösben kapott helyet, először válogatott pályafutása alatt.

– Az ellenfélnél volt egy 210-es center, úgyhogy Sztojan úgy gondolta, próbáljuk ki így, hogy az elején keményebben megfogom. Mondjuk nem volt könnyű dolgom vele, az biztos – mondta nevetve a center, aki múlt hét óta már újra klubcsapatával készül a bajnoki, és Európa Kupa rajtra. – Jó a hangulat, bár most még a kemény fizikai meló megy. Viszont 30 évesen a legjobb korban vagyok, mikor bírjam, ha nem most?

fotó: Pécsi VSK Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés