Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Horti: Nagyon sajnálom a Delassal történt balesetet, teljesen véletlen volt

Úgy érzi, nem tehet róla, elnézést kért mindenkitől, az egész körmendi klubtól.:

:

Tegnap este a Pécsi VSK-Veolia nem kis meglepetésre elvette az Egis Körmend hazai pályás veretlenségét (87-72), és ezzel 2-1-re szépített az elődöntő párharcban. A vendégek válogatott centere, Horti Bálint 14 pontig és 2 lepattanóig jutott. Így értékelt a sajtótájékoztatón:

– Gratulálok az ellenfélnek is és magunknak is. Örülünk, hogy nem egy 3-0-s söprésben vettünk részt. Nagyon küzdöttünk, hál’ Istennek mindig volt, aki átlendítette a csapatot. Nagyon sajnálom a Delassal történt balesetet, teljesen véletlen volt, úgy érzem, nem tehetek róla, egy nagyon rossz mozdulat volt, elnézést kérek mindenkitől, az egész körmendi klubtól. Sok sikert kívánok a jövőben a klubnak és Delasnak is mihamarabbi felépülést.

fotó: Pécsi VSK Facebook

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
moldi56balldontliepbaskmte01 Recent comment authors
pbask
Vendég
pbask

Rendes vagy te Horti,semmi baj,csak nagyon bízonyitani akartál előző csapatodnak. Sokan tudást favágással helyetessítik,korrekt srác vagy, Pécsen jól is megy a játék.

balldontlie
Olvasó

De ott ül a padon két edző, a pályán meg rohangál három szürke. Valamelyik amcsival már előtte “összeakadt”, a játékosok külön szóltak a bíróknak, hogy figyeljenek már rá, konkrétan Mario is jelezte ezt több eset után. Csirke nem ültette le, hogy lehiggadjon kicsit, a másikak meg nem figyelmeztették. Lehet, hogy Horti van akkora barom, hogy neki nem tűnt fel, hogy már nem is a kosárlabdával foglalkozik, de Szopassátokőket Ferinek se lenne annyi esze, hogy lenyugtatja? Ahogy vagdalkozott előtte, ha saját csapattársa lett volna a közelben, annak is nekimegy, csak azért, hogy bizonyítson…

pbask
Vendég
pbask

Begőzölt,de itt a három balfaszt okolnám,akik végignézték az ámokfutást,faulthatárt ilyenkor feljebb huzni és oké. Az hogy más meccsre tekintett vissza elnézést kért mindenkitől,tőletek,vezetőségtől,látni bántja a szitu.Nem értem miért minuszolnak Téged is, mert nem szidjuk? tóthádika nagyobb tapló.

moldi56
Olvasó

Tóth Ádika nagyobb tapló? Nem biztos.Amióta Szolnokon játszik tudtommal nem okozott még sérülést senkinek.Annak volt előzménye,Váradi Benedek provokálta,ráadásul a képébe vigyorgott.Az más kérdés,hogy így sem kellett volna neki felülni.Egyébként jóformán el sem találta,semmi piros folt nem maradt utána.

mte01
Olvasó

A sérülésről nem tehetett de amit művelt előtte a pályán azért kétszer ki kelehetett volna állítani..

pbask
Vendég
pbask

ellenetek mindig nagyon bízonyitani akar,én ennek tudom be

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés