Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hoppá! Idegenben szerezte meg első győzelmét az újonc

Nem bírta el Ubilla és Djurics hiányát a ZTE.

Zalakerámia ZTE KK - OSE Lions 84-91 (21-21, 24-25, 23-23, 16-22)

Bajnokság, 3. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Győrffy P. A., Farkas G., Kovács N. (Faidt M.)

ZTE: Simon 2, Johnson 21/6, Williams 16/3, Szabó 16, Agafonov 16. Csere: Gulyás -, Doktor 9/6, Bagó 4.

OSE: Abell 14/3, Illés 6/6, Mohácsi 14/6, Garamvölgyi 7/3, Bozsovics 18/3. Csere: Rizvic 17/3, Washington 8/6, Zsiros 3/3, Anda 3, Demeter 1, Nshimba -.

Az újonc OSE ellen kezdte hazai pályás szereplését a Zalaegerszeg a 2019-20-as idényben. A három évtized után az élvonalba visszatérő vendégek a nyolcvanas évek végén parázs csatákat vívtak a ZTE-vel, a kék-fehérek éppen ellenük szerezték első Magyar Kupa-győzelmüket 1988-ban.

Kellemetlen meglepetés fogadta a hazai szurkolókat: Ubilla mellett Djurics is a sérültek számát növelte, a szerb légiós a Falco elleni találkozón szenvedett saroksérülést, s nem jött rendbe szombatig. Simon Kristóf került így a hazai kezdőcsapatba.

Abell szerezte a találkozó első kosarát, majd Mohácsi ziccere és Bozsovics triplája révén elhúzott a vendégcsapat. 2-10 állt az eredményjelzőn, a ZTE eleinte sok hibával játszott. Aztán Johnson robogott végig a pályán, majd Szabó belépős ziccere és büntetői után két pontra zárkózott a hazai csapat. Sokat cserélt Bencze Tamás, hiszen csupán három légiósa maradt, akiket igyekezett frissen tartani. 3-4 pontos vendégelőnynek örülhetett a közel százfős oroszlányi publikum, akik szűnni nem akaró énekléssel biztatták övéiket. Johnson triplájával először vezetett a ZTE, ám Rizvic szép egyéni akciója után 21-21-el zárult az első negyed.

Triplasorozattal folytatódott a játék: Illés, Williams, majd Garamvölgyi is betalált, s hiába volt Simon befutása, miután Zsíros is trojkát hintett, Bencze Tamás ingerülten hívta magához csapatát. A 15. percben már hét ponttal vezetett az OSE. Használt a fejmosás, hiszen két gyorsindítással kapaszkodott a ZTE, ám Abell hármasának megint a vendég drukkerek örülhettek. Egy pontra jött fel a ZTE. Bagó Martin ügyeskedett, majd Szabó szerzett bravúrtempót Garamvölgyi feje felett. Illés második hármasát is behintette, a negyed végén pedig Rizvic révén egypontos vendég előnnyel vonultak öltözőbe a felek. Semmi nem dőlt el húsz percnyi játék után, 45-46 volt az állás, az oroszlányiak kiválóan, közel 60%-al dobták a triplát, s cseppet sem tűntek megilletődöttnek.

A Bozsovics-Rizvic duónak köszönhetően pillanatok alatt nyolccal lépett meg a piros-fekete gárda, ám ezt követően a ZTE csinált egy 6-0-s rohanást. Agafonov 2+1-es akcióval egalizált a 27. percben, majd Mohácsi és Johnson találtak be távolról. Továbbra is 50% felett céloztak távolról a vendégek, akiknél Zsírost és Bozsovicsot is ápolni kellett. Utóbbi hamar visszatért, s ő szerezte a negyed zárópontjait. Egy ponttal még mindig az OSE vezetett 30 percnyi játék után.

A ZTE a harmadik negyedbeli jobb periódusa után rövid ideig még ritmusban maradt, Williams kétszer is zsákolt labdaszerzés után, ám ezt követően kijött a rövidebb rotáció és a fáradtság. Az Oroszlány egyre jobban elhitte, hogy nyerhet ezen az estén és Mohácsi Máté vezérletével tartotta néhány pontos előnyét. Az ő triplájával nőtt kilenc pontra a vendégfór, amit ugyan csökkentett Doktor hármasa, ám a végjátékban szinte az összes büntetőt értékesítette az OSE, így megérdemelten győzte le a dekoncentrált és fáradt csapat benyomását keltő, két kezdőlégiósát is nélkülöző Zalaegerszeget.

Fotó/Szöveg: Bálizs Zsuzsa

79 hozzászólás

79
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
39 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
VizoDudiroyalkaOsezoBajuszkiraly Recent comment authors
Vizo
Vendég
Vizo

Csalódtam… mélységesen csalódott vagyok a mutatott játék miatt… felállsz végre TAMÁS? Ez nem mehet tovább Zte Kk elnökség!! Nem mertek lépni?? Ideje lenne döntést hoznotok addig míg a szurkolói közeg elsöpör titeket!! Nem kell félre beszélni kifogást keresni… kikaptunk egy B csoportos csapattól! Hol a gerinc?? Tamás viszontlátásra!

bányász
Vendég
bányász

Azt értem és amúgy a te dolgod, ha bajod van bárkivel a klubnál. De miért kell rólunk megalázó módon beszélni? Ahozz, hogy bárkit jogosan kérhess számon először magadon gyakorolj korrekt önkritikát! Szégyelld magad!

royalka
Olvasó

Annyira csalódott vagyok, hogy nincs is kedvem beszélni erről az egészről. Ettől a szezontól sokat vártam, lóf@szt kaptam. Gratulálok az OSE – nak. 🙁

turbika
Olvasó

A cikkhez.88-ban Dobi Anti vert meg minket, fehérváron a kupadöntőn.Nagyon szurkoltam ZTE nek bajnokságban bajnokok lettetek,így mi indultunk KEK ben.???

Osezo
Olvasó

Köszönjük mindenkinek a normális hozzászólásokat. Kellett ez az első győzelem mind a csapatnak, mind a szurkolóknak. Zte szurkolóktól kérdezem, hogy miért kellett szólni, hogy dobjanak hamar össze a büfét? Nem szoktak menni vendég szurkolók? Az árusító azt mondta, hogy nem szóltak nekik, hogy kell, de hamar megoldották. A klub vezetéstől azért egy kicsit szégyen, hogy majd 60-70 ember részére 2 db mobil wc volt biztosítva. Ok most jó, de télen? Zte szurkolók már most szidják a csapatukat elég korán, a meccs után majd nem össze mennek egymással.

bányász
Vendég
bányász

Nem értem a hozzászólásodat. A zte szurkolóknak van a legkevésbé közük ahhoz, hogy van-e büfé vagy nincs. Közelítsd meg onnan, hogy valamiért nem számoltak büfével, de mégis nagyon gyorsan és rugalmasan megoldották. Köszönjük szépen nekik!
Toi-toi: gondolom megtettek mindent, ami az adott helyzetben lehetséges. Ez van, el kell fogadni. Ha belegondolsz nálunk sincs kifejezetten vendégszektorhoz tartozó wc, mehetnek az uszodába, pedig hiper-modern minden.

Utolsó mondatodnak sincs helye szerintem. Ez az ő dolguk.

Próbáljunk már meg pozitívan hozzáállni, nem kell a felesleges feszkókeltés.

Dudi
Olvasó

Respect! Korrekt vagy!

Bajuszkiraly
Olvasó

Portik Tamás Klubelnök leváltotta a “klublegenda” Bencze Tamást, és kinevezte a volt körmendi “sikeredzőt” Gasper Potocsnyikot.
Indoklása szerint a szlovén jó pedagógus, nem arrogáns, egyáltalán nem nagyképű, nincsenek komplexusai, ért a játékosok nyelvén! Az elmúlt 3 évben Ljubjanában, Körmenden, Izraelben ugyan kirúgták, de minden esetben jogtalanul…

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

A klub legenda arroganciája miatt lassan többen maradnak otthon mint mennek meccsre! Csakis ezért maradhatott eddig mert klublegenda, de pofátlanul magas fizetése mellé egy tavalyi 10.hely..A klublegenda miatt meghatározó Magyarok nem jönnek köztük a legjobb Zalai! Segítek tegnap 16pontig jutott!Gasper szakmai tudását mindenhol elismerik és pont ő az aki 3hét alatt olyan védekezést csinál ami ebből csapatból hiányzik!Láthattad Okorn és Zollner is kB reggelizik a klublegenda évek óta tartó harcát…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sajnláljuk, hogy nem volt szurkolás hazai oldalon. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat. Sok sikert a Zetének a továbbiakban, szívesen látunk benneteket Oroszlányon.

Cinóber59
Olvasó

Gratulálok a OSE-nak!!!!
Meg a ZTE KK-nak is!Ez igen!Kíváncsiak leszünk mire fogjàtok ezt a teljesítményt mert a “nincs pénz meg nem volt teljes a csapat” duma nagyon nem fog bejönni senkinek csak az ilyen Tomika2 féléknek!!!!

Tom67
Olvasó

Nem kell temetni a csapatot gyerekek! Nagyon az elején vagyunk még! Ma az Ose-nek minden jött a ZTE-nek meg semmi! Plusz minusz 2 légiós! Lesz ez még sokkal jobb is! Hajrá ZTE Sopronból!!!

ZTE ZOLI
Olvasó

Elég hamar (3 forduló) felharsant a KURVA GYENGE rigmus, ami nagyon is érthető, illetve az is! Ez a SZTÁR center teljesen kuka, de már tavaly évközben meg kellett hosszabítani a szerződését, nehogy lecsapjon rá majd a filko ! B.T szimpatikus ember, de sajnos itt nagyon lejárt már az ideje, a béna igazolásaival együtt! Az OSE Tábor nagyon jól nyomta ? , tetszett! Sok sikert Nektek!
Hajrá ZTE!

Tóth István
Olvasó

Tisztelt Zalaegerszegiek!Soha nem volt ennyi pénz a kosárlabdába mint most!Soha ennyi szponzor és támogatò nem volt a csapat mellett!Az edző évek òta szabad kezet kapott mindenbe!ő választhatta ki a légiósokat és a Magyar magot is!Fiataljai a keze alatt szorgoskodnak de sokszor semmi nem jó…Olyan mintha egyhelyben toporognának!Az OSE töredéknyi pénzből olcsó légiósokkal és egy a mester által nem kívánt Mohácsival vert meg bennünket!Már a tavalyi 10.hely is szégyen volt a városra nézve!Tamás Elég volt!Tedd félre önérzeted és add át a helyed!Köszönjük!

pirosfekete05
Olvasó

Szánalmas ZTE tábor ismét bizonyított mennyire sötétek, egész meccs alatt a hangjukat sem lehetett hallani, az oroszlányiak simán leszurkolták őket! A mérkőzés végén meg akarják verni saját játékosukat.

ZTE_KK
Olvasó

Nem láttalak még hozzászólni és kétlem hogy bármi közöd lenne ilyen hozzászólással a szimpatikus oroszlányi szurkolókhoz, szóval ha egerszegiként ilyen névvel regisztrálsz és ideírod ezt a szart, akkor csak sajnálni tudlak. Nem véletlenül nem volt szurkolás elárulom.

pirosfekete05
Olvasó

Akkor ezek szerint ti már a meccs elején eldöntöttétek hogy nem szurkoltok?

ZTE_KK
Olvasó

Köszi, legalább beigazolódott a feltételezésem 🙂

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok az OSE csapatának!!!! Egerszegiként ma 3 pozitív dolgot tudnék megemlíteni. 1.Egy hittel és akarattal játszó ellenfelet láthattunk aki elhitte hogy nyerhet. 2.Egy sportszerű, korrekt vendég szurkolótábort akik nagyon jól nyomták! 3.Moha, aki nem kellett nekünk, mert volt egy gyengébb szezonja. Most a 14/6 magyarként nagyon jól jött volna a mi oldalunkon. Jó volt nézni ahogy mérkőzés után pacsiztak vele. Többen mint a saját játékosainkal. A mi teljesítményünk pedig katasztrófa!!! Vettem bérletet de “HOFIKÉNT” előjött a kérdőjel!!! Kicsit úgy látom hogy átment pár ember “ALIBIBE”. Ha így végezném a munkámat, nem sokáig kellene dolgoznom. Azért a pénzért amit kapnak legyen… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az Egerszegieket kérdezem: szívesen látnának az évente cserélődő 5 légiós, körmendi és szombathelyi gyerekek mellett még egy külföldi edzőt is a padon egy kicsivel jobb eredmény mellett? Mit gondoltok fontosabbnak 8-9. hely egy Egerszegi edzővel, vagy tegyük fel 5. hely egy külföldi edzővel?
Komolyan kérdezem. Mindkettőt meg tudom érteni.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Húzzál már a faszba el innen..Senki nem kíváncsi rád!!Idióta…Inkább nézek egy 5.helyet egy külföldi edzővel,akinél látom az elképzelést.Azt,hogy a csapat mit akar játszani..mint ezt az erőltetett szart.Tamásnál február óta nem látni,mit kosárlabdázunk.Nem kosárlabdázunk,erőltetett egyénieskedő streetball amit játszunk.NULLA!!Ki hozta ide a körmendi meg a szombathelyi gyerekeket??Kinek nem kell(ennek) zalai játékosok? Akit védesz annak nem,meg ő rakta össze a kis vasi különítményt.

Cinóber59
Olvasó

Igazad van! Tomika2 egy b.rom

Cinóber59
Olvasó

Igazad van!Tomika2 egy b.rom

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az Egerszegieket kérdeztem, nem téged! Azt meg majd én tudom, hogy mikor mit van kedvem írni. Nekem pont a 3-4 légiós alkalmazása (5 helyett), a magyar fiataloknak adott lehetőség, a saját nevelésű edző és a szurkolók meg a tradició miatt lett szimpatikus csapat a Zete. Amellett, hogy élnek Egerszegen rokonaim.
Fingom sincs, hogy mi folyik a háttérben és nem is érdekel.
Felőlem aztán szarrá ékezheted a csapatodat (most éppen jogosan), de ha véletlenül el kezdenek jönni az eredményék, akkor se felejts el véleményt formálni!

Fenyő
Vendég
Fenyő

De azért csak belepofázol mindig 😀 Kispajtás én tősgyökeres egerszegi vagyok,tehát kicsit vissza kéne venni.Tudom te is tősgyökeres zegi vagy,ezért is röhejes amit csinálsz “Az Egerszegieket kérdeztem, nem téged! Azt meg majd én tudom, hogy mikor mit van kedvem írni. Nekem pont a 3-4 légiós alkalmazása (5 helyett), a magyar fiataloknak adott lehetőség, a saját nevelésű edző és a szurkolók meg a tradició miatt lett szimpatikus csapat a Zete. Amellett, hogy élnek Egerszegen rokonaim. Fingom sincs, hogy mi folyik a háttérben és nem is érdekel.” Te gyökér 😀 nem tudok mást mit mondani rád..nagyon is tudod mi folyik a háttérben.Azért… Olvass tovább »

lujo
Olvasó

Ha már egerszegi edzőnél tartunk, sajnálom, hogy Gáspi épp most ment Sopronba.

lujo
Olvasó

Erre pont jó példa a tavalyi szezon, melxik volt jobb, az ősz? (viszonylag jó meccsek és 1200-1500 néző, vagy a tavasz (vergődés, 600-800 néző és füttykoncert). Számomra egyértelmű a válasz.

Cinóber59
Olvasó

Te nagyon beteg vagy!!Még jó hogy a csapat jobb teljesítménye a lényeg ki a fa..t érdekel hogy magyar vagy nem magyar az edző ha a csapat minél előbb végez!Ez egy idióta kérdés!

sportON
Olvasó

Nagyon-nagyon sok ZTE szurkolót!! Te csak a magad nevében dönts, áhítozz, álmodj! A többit hagyd meg az igazi zalaegerszegi szurkolóknak!(akik akkor is a csapat mellett vannak, ha a kiesésért küzdenek) Nyaltátok a Bencze seggét kétévvel ezelött, tavalyelött, tavaly karácsony tájékán, isten volt karácsonyi ajándék, most mi van? Dörzspapíros a Tamás segge, s elkopott a nyelved,nyelvetek? Menjetek ti a büdös picsába! Három meccs után saját játékosotokat lökdösitek, anno leköptétek, felpofoztátok, ti, te nevezed magad ZTE szurkolónak, mert ha megy a csapatnak magadra húzod a kék pólót, ha meg szar a (ezért, vagy azért) csapat akkor meg a leggyengébb emberi tulajdonsággal felruházva… Olvass tovább »

Cinóber59
Olvasó

Mi a f.szt ugrálsz akkor csak aszisztálj ehhez a szarhoz meg a ki.aszott magyar edzőhöz!Ez a csapat sokkal többet érdemelne ha magyar az edző ha nem ez egy 0!

Cinóber59
Olvasó

Kit a f.szt érdekel hogy magyar e vagy nem az edző ha csapattal eredményeket ér el akkor nem mindegy!Idióta a kérdés

Mandula
Olvasó

Grat a szomszédba!??

Cinóber59
Olvasó

Gratulálok az OSE-nak!
Meg a ZTE KK-nal is ez nagyon hatalmas teljesítmény volt!Csak így tovább!Igazgató úr miért hagyod ezt!

Beniben
Olvasó

Gratula az OSE-nek a győzelemhez és a szurkoláshoz is! Mi ma nem érdemeltük meg!

Be kell nyújtani Tamás! Köszönjük, de ebből ennyi épp elég volt!

Milenko
Olvasó

1. Nagy gratuláció Oroszlányba! Egy szimpatikus csapat. Végig küzdve teljesen megérdemelt győzelmet arattak. A szurkolóik is kitettek magukért! 2. Szombathely után folytatódott a kilátástalan játék a Zete részéről. A Falco ellen még csak-csak elfogadható volt ez, de a maira egyszerűen nincs magyarázat! Két hiányzó legios ide vagy oda, ezt a meccset hazai pályán kötelező lett volna hozni még így is. 3. Tisztelem és becsülöm Bencze Tamást. (Leginkább a játékos múltja miatt.) Azonban már tavaly óta nem látok igazi védekezést a csapatnál. Ma is 91 kapott pont hazai pályán egy OSE-tol… A támadásaink is igen esetlegesek. Ha nincs tripla, akkor kb.… Olvass tovább »

bányász
Vendég
bányász

Köszönjük a gratulációkat. A győzelmet nem kell megmagyarázni. Szerencsére.:)

Nehéz elmenni a 3. negyed faltaránya mellett. Sporik részéről még hiányzik a respect.

Köszi a ZTE szurkolóknak a barátságos fogadtatást!

derryl
Olvasó

Nem olvastam egy kommentet sem, csak annyit, szép volt Bányász, ez kurva nagyot szólt!

Zvezda
Olvasó

Szép volt!
Csak így tovább!
ZTE-nél meg fel a fejjel!

Cibona
Olvasó

Hat ez az eredmény meglepett Kaposváron nyert a zete az oroszlanytol meg kikapott…gratula az Oroszlanynak mert Zegen nem sok csapat fog nyerni

zetekosarak
Olvasó

A Kaposvár meccsen is szarok voltunk, csak az volt a szerencsénk, hogy a somogyiak még szarabbak voltak támadásban. Ötlettelen, lassú a játékunk. Valamit gyorsan ki kéne találni!

Tom84
Olvasó

Nagy gratuláció az Oroszlánynak, jó utat hazafelé.

lujo
Olvasó

Ez úgy is qrva gyenge volt, hogy -2 légióssal álltunk ki. Valaki magyarázza már el, hogy Gulyás mit keres még itt? 4 felesleges falt, 0 pont, szinte tavaly tavasz óta. Ezt a szintet Farkas Attila is hozta volna…
Jár a grat az oroszlányiaknak!

Sedmakfun
Olvasó

Nem lehet, hogy edzobuktstasra megy ki a játék?

Zeg
Olvasó

Totál igazad van….
Viszont van még pár ilyen a csapatba…Simon-Szabó páros az elmúlt két meccsen több labdát adott el mint az adidas egész évben…
Agafonov ha nem dob 12 db büntetőt – akkor ma is csak 4 pontja van….
S el is jutottunk Bence mesterig ha most lemond(ana) akkor azt mondanák hogy igen “tökös”gyerek s belátta hogy nem megy…de nem fogja ezt tenni..annál sokkal-sokkal több a nulla minden tizedikén a bér papíron…
Amúgy meg igen igaz hogy két légiós is “sérült” volt ma…viszont az ellenfél egy tavaly még “B” ligás csapat volt…

lujo
Olvasó

Amikor Simonnál volt a labda, mindig lelassult a támadásunk, mintha nem tudta volna mit akar. A legrosszabb, hogy Bencze nem tudott érdemben beavatkozni a meccs alakulásába, csak sodródott. Ez a győzelem nagyon fog hiányozni a végelszámolásnál, kit akarunk itthon megverni (nem lenézve az oroszlányiakat), talán a Körmendet, vagy a Falcot?

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

És Tegyük hozzá, hogy a ma játszottak közül Agafonov és Johnson fizetéséből az Egész OSE keretet el lehet látni…

jozsi67
Olvasó

Garatulálok az Oroszlány csapatának Körmendről ! Megleepetés eredmény volt ez, ebben a fordulóban. Egerszegen meg talán elgondolkodnak, ha minden együtt van, akkor már csak egy külföldi edző hiányzik.

Ev.Ok.
Olvasó

Óriási Gratula!!!

Justice
Olvasó

HATALMAS GRATULÁCIÓ KAPOSVÁRRÓL!! Így tovább !!!

MKE181
Olvasó

te vagy az te buzi guba?

bányász
Vendég
bányász

Köszi, legközelebb veletek játszunk, így még jobban esik amit írtál!;)

KPSVRKK
Olvasó

A jövő hétvége nehéz lesz neked!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Szégyen,gyalázat!!!!Elképzelés nélküli,egysíkú kosárlabda.Lefőtt a kávé Coach.Tamás állj fel a kispadról, jobb lenne ez mindenkinek.Az OSE-nak gratulálok nagyon szimpatikusan játszottak.

JACK
Olvasó

Teljes mértékben igazad van, de “döglött tehén nem ad tejet” !

Cinóber59
Olvasó

Igazad van!Ez szégyen!Ez nagyon gyenge!
Ez most azzal lesz magyarázva,hogy nem volt teljes a csapat!Mester úr nem kéne tovább álni?Vezetőség most mi a terv ez nagyon gyenge!

Cinóber59
Olvasó

Igazad van!Ez nagyon gyenge!Mester úr nem kéne lépni?
Vezetés most hogyan gondoljátok tovább mert azzal hogy nincs pénz meg nem volt teljes a keret dumával nem etettek meg minket!!!!

turbika
Olvasó

grt a csapatnak,de a korábbi állitásom él,hogy irányitó kell.Illyés 0 Washington 2 assist.

ldd
Olvasó

Isten hozott benneteket az”A” ligában !

pbask
Vendég
pbask

Djuriccsal mi van? Grat OSE

eperke
Olvasó

SZÉGYEN!!!

drszepkaroly
Olvasó

Beszarok, Gumi ezt is eltalálta 😀 😀 😀

Ui: Sziiaaaa Tomiiii!

pbask
Vendég
pbask

???

Tom67
Olvasó

Mindig Gumi ellen kell rakni a tippmixet!

Rambo
Olvasó

Talán talán lassan össze érik a csapat és hozzuk a formánk fogunk mi még nagy nagy meglepetést okozni ebben az idényben.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Ez nagy dobás volt.
Jól játszott és taktikusan az Oroszlány. Nem gondoltam volna, hogy idegenben szerzik meg az első győzelmüket

Kendeffy Botond
Olvasó

Megérdemelte az OSE! Gratula! A két légiós hiánya sok volt a ZTE-nek.

red-black01
Olvasó

Welcome OSE!
Ma több italos kosárlabdabarát lesz Oroszlányban, mint józan ?.
Ráfrissítettem párszor, de állt a stat.
Most meg sikerült meglepődnöm, de nagyon.
Piros-feketék! ❤️?

kinemugral
Olvasó

ha úgy nézzük, egyre kulább a csapat ( a sérülések ellenére is), ha meg úgy nézzük, akkor végre összeért a bajnokság, és a feljutót nem veri agyon minden csapat.

SárgaPárna
Olvasó

Naaaagy Zeteeee, imádok útra kelniii, ha felveszeeed….
Bajnokesélyes. ?????

kinemugral
Olvasó

hát ha rajtad múlna, még azt mondom kupagyőzelmetek is lenne, annyit írsz erre a szenny oldalra 😀

SárgaPárna
Olvasó

Stárics! Ne ugass itt!

kinemugral
Olvasó

na, nem is tudtam, hogy Stáricsnak hívnak 😀

kinemugral
Olvasó

nézd párna, már több lájkom van, pedig csak téged szidtalak 🙂

pontaz
Vendég
pontaz

Párnácska közeleg a vég 🙂

kinemugral
Olvasó

legközelebb szóljatok, ezt a balfszt leszedem innen

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Bencze Ámokfutása véget ért! Gasper Potocnik sikersztorija elkezdődik Zalaegerszegen!!!!

drszepkaroly
Olvasó

soha nem fog lemondani, nincs gerince!!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Legyen úgy!

sargafekete
Olvasó

Ezt tudod, vagy csak egy vágy?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés