Connect with us

Kosárlabda

Hoppá: a teljes magyar NB I-et letesztelteti az MKOSZ

Előfordulhat, pozitív tesztel is pályára léphet valaki.:

:

Vasárnaptól új protokollt vezetett be a FIBA. Az új szabály szerint azoknál a játékosoknál, akik igazoltan átestek a betegségen, egy vizsgálattal megnézhető az antitestek száma, így, ha az megfelelő értéket mutat, akkor náluk eltekintenek a koronavírus-teszttől.

A nemzetközi döntéshez igazodva a magyar szövetség vezetése úgy döntött, az MKOSZ költségére – a sportkórházzal összefogva –, a férfi és női NB I csapatait tesztelik antitestre (csapatonként 20 fő). Ha valakinél megadott értéken belülre esik az antitestek száma, akkor hiába produkál pozitív koronavírus-tesztet, egészségesnek tekintik és pályára léphet a bajnokságban.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BuborkaPbaskDallasMAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Az NB I mit jelent a férfiaknál? Csak az A csoportot, vagy a B két csoportját is?

Dallas
Olvasó

Egyem a szíved ,olyan lelkesen kommentelsz itt mindig,tényleg jár már neked egy NB1-es csapat 🙂 Persze nem vagyok fövárosi,de én innen a messzi vidékről ugy látom mintha Bp hiába 2 milla,annyira külön világ (ellentétes kerületek) valahogy nem tudom elképzelni mint a Lakers az óperencián túl,valahogy a jó öreg Magyar “utáljunk” mindenkit stilus,és nem lehet ott egy “közös” csapatot elképzelni,de persze ez csak egy kósza gondolat tölem .) szerinted ? valahogy nem tudom elképzelni,de pasz .

MAFCdrukker
Olvasó

Én maximálisan támogatnám a közös csapat gondolatát! Tőlem egyesülhetne a MAFC akár a Honvéddal, akár a Vasassal, akárkivel a feljutás és stabil A csoportos csapattá válás érdekében. Szép lehetett, amikor 4-5 fővárosi csapat volt az első osztályban, de ezek az idők elmúltak, a férfi kosárlabda (szerencsére) olyan mértékben fejlődött vidéken is és (sajnos) annyira anyagiassá vált, hogy a versenyképességhez össze kellene fognia a nagy fővárosi kluboknak. Csarnok van rengeteg, elég sok Budapesten kinevelt tehetség is játszik az A-ban, közönség is lenne rá szerintem, és bár ebbe nem látok bele, szerintem az anyagiakat is össze tudnák dobni az érintettek; így szerintem… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Hát nemtom… valahogy mintha nem “szeretnék” a közöst az emberek ott felétek, viszont a pénz? most öszintén abszolute főváros centrikus az ország,ha valahol végtelen pénz van az pont Bp,de szó szerint 🙂 amugy az itt sose müködött arról jutott eszmbe hogy kosárba fociba,stb szinte minden europai ország fövárosának vannak nagy csapatai ,itt sose volt tudod egy klászikus Budapest SC xD

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, én is azt érzem, hogy mindenki a saját pecsenyéjét akarja sütögetni, és inkább küszködik néhány évet a B-ben, a kedvező lehetőségre várva, minthogy közösködjön másik klubbal. Ez a csapatok szempontjából valahol érthető, a szurkolók szempontjából viszont nem jó. A Vasas korábban visszalépett, nekik nem céljuk az élvonal. A Honvéd akadémiája jelenleg jó (anyagi) helyzetben van, ők szerintem most bíznak benne, hogy pár éven belül önerőből felkerülhetnek. A többieknél szerintem szóba jöhetne az egyesülés. A Pénzügyőr, ha jól tudom, amatőr alapon működik, őket ne számítsuk bele, de akkor is ott van még az Újpest, az Óbuda, a TF-BP, a Budafok… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Mondjuk ha pesti klubok összefognának rohadt jó kosárcsapatot lehetne összehozni..

Buborka
Olvasó

Mintha történt volna már ilyen…

MAFCdrukker
Olvasó

Mikor?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés