Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hooker: befejezetlen érzése van az embernek

“A mostani, egy hallatlan helyzet mindenkinek a világon.”

  •   :

:

Az idei szezon kétségtelenül egyik legnagyobb vesztese a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, amely a bajnokságnak és a Magyar Kupának is az egyik legnagyobb favoritja volt.

A címvédő együttes 25 éves, 183 cm magas amerikai irányítója, Quinton Hooker a falcokc.com oldalnak azt mondta, nehéz az ő cipőjükben lenni.

– A mostani, egy hallatlan helyzet mindenkinek a világon. Úgy vélem, hogy a szövetség mindent megtett azért, hogy vigyázzon mindenkinek az egészségére és biztonságára. Tiszteletben kell tartanunk a döntésüket! Nagyon nehéz a mi cipőnkben lenni, amikor a tabella élén állsz, egy nagyon különleges csapattal, tudva, hogy valós esélyed van megnyerni a bajnokságot. Befejezetlen érzése van az embernek, és biztos vagyok benne, hogy a bajnokságban mindenki hasonlóan így gondolkodik. Az utolsó meccsünk után nem feledkezünk meg egymásról a társakkal, PlayStation-ön szoktunk egymással játszani. Továbbá próbáltam aktív maradni, és elfoglalni magam a négy fal között. A terveknek megfelelően, pénteken hazautaztam az USA-ba.

Hooker egyébként a Bajnokok Ligájában 18 meccsen 25 perc alatt 9 pontot, 3 gólpasszt és 3 lepattanót, a magyar bajnokságban pedig 21 találkozón 21 perc alatt 9 pontot, 3 gólpasszt és 2 lepattanót átlagolt.

fotó: fiba.com

  •   
HIRDETÉS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Chikán SándorDowntowndrszepkarolyGecse J. Márió Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Persze hogy bármi lehetett volna a bajnokság folytatása során. Ezt senki nem vitatja.De minden normális ember hiányolja, miért nem hirdettek jelen állás szerint eredményt.Milyen elnőkség ez akik 21 fordulót nem ismernek el??? Ezek nem sport szakemberek semmi közük a sporthoz.Ezek sport szakbarbárok.Ezek tünjenek el a sport közeléből.Hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel??????? Biztos valamivel mentegetik magukat ál elméletekkel.Mind mind az igazság ellen van.Ezek aljas sport ellenes emberek. Tünjenek el a sport közeléből!!!!!!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

Nem kell a felesleges hangulatkeltés, érthető reakció ez is. Sok csapat várhatta volna szép reményekkel a bajnokság hátralévő részét, a Falco is, hisz amellett, hogy nagyon erős csapatuk és tán a leghosszabb padjuk volt, még az első helyen is álltak 1 meccs előnnyel. De a Kastrati lecserélésével (és Tóth Norbi leigazolásával) erősödő, és egyre magabiztosabban játszó Körmend is joggal bizakodhatott volna, akár csak a Paks (a 2 sérülésből visszatérő magyarral ők is odaérhettek volna a végére) csapata. A Sopron (megnézném, hogy miként állnának a tabellán a Flevarakisz érkezése utáni periódusban), ZTE, Debrecen, Pécs négyes is okozhatott volna bőven meglepetést még,… Olvass tovább »

drszepkaroly
Olvasó

Tavaly Delasra fogtátok. Most erre.

Remélem nem gondolod komolyan és csak mentegetőzöl. Mondjuk nem tudom melyik a jobb.

Gecse J. Márió
Olvasó

Te valamit nagyon benéztél…

Downtown
Vendég
Downtown

december 14en ti mentegetoztetek…
siman meg lettetek verve….

drszepkaroly
Olvasó

És december 14-én volt a bajnoki döntő? Szólj ám, ha lemaradtam valamiről…

Ti minden decemberben és novemberben azt hiszitek, hogy bajnokok lesztek. Ennek már idestova 17(!) éve…

Tavaly még Szhelyen is nyertetek az alapszakaszban. Nem tanultátok meg, de az érmeket nem akkor osztják…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés