Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hónapról-hónapra nézhetjük vissza a DEAC szenzációs idényét

Első négy rész, augusztustól egészen novemberig.:

:

A mögöttünk álló évadban történelmi szezont futott a DEAC kosárlabdacsapata, hiszen mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában a fennállása óta eddigi legjobb eredményét érte el a szakosztály. Visszatekintő sorozatunkban a 2020-21-es idény legemlékezetesebb pillanatait elevenítjük fel – írja a DEAC hivatalos honlapja.

Kezdeteke I. – Augusztus 1. rész:

Az első részben betekintést kaphatunk arról, hogy nézett ki a csapatösszeállítás az idény elején, pár videón keresztül láthatjuk, hogyan készültek a játékosok az alapozás során. Az első edzést követően meghallgathatjuk Molnár Márton és Adría Marti Peiro erőnléti edző gondolatait is, de láthatjuk az új csapatbuszt is.

Kezdetek II. – Szeptember 2. rész:

A második rész még a feszes felkészülésről szól, de már edzőmérkőzésekről is szó esik, mint például a Szolnok vagy az Alba elleni. Ebben a hónapban kaptak szponzorautókat egyes játékosok, valamint nem feledkeztek meg kiemelni egyes klubtagok elismeréseit, amit munkásságukkal értek el.

Első mérkőzések – Október 3. rész:

A harmadik felvonásban már a szezon első mérkőzéseiről számol be az oldal, emellett megemlítik, hogy szezon elején egy sorozatban elmondják játékosaik miért választották, kötődnek mezszámukhoz. A hónap vége felé pedig karanténba kellett vonulnia a csapatnak, majd egy kiemelkedő mérkőzés következett, melyen Djordje Drenovac utolsó másodperces kosarával sikerült győznie az együttesnek a Szedeák ellen.

Kemény időszak – November 4. rész:

Csak úgy mint más csapatoknál, úgy a debrecenieknek is kemény időszak következett, hiszen ebben a hónapban megint kényszerpihenőre kellett menniük, majd kis idő múlva nélkülözniük kellett vezetőedzőjüket egy ideig, de jó dolog is történt, hiszen először ölthette magára a DEAC mezét négy akadémista. Szó esik még több jótékonykodásról  valamint egyes mozgalmakhoz való csatlakozásról, továbbá a kosárlabda szakosztály  megalapításának 69. évfordulójáról.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Artur Doki Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Szenzációs szezon…
Fizetett cikk?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés