Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hónapról-hónapra nézhetjük vissza a DEAC szenzációs idényét- III. felvonás

Az utolsó két rész.:

:

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a DEAC elkezdett egy sorozatot készíteni, melynek címe Hónapról-hónapra. Akkor decembertől egészen márciusig követhettük lépésről lépésre az együttes életét, most pedig áprilistól egészen májusig.

Bravúros hónap I. – Április: A debreceni együttes itt lepte meg a szurkolókat, hiszen a Magyar Kupában az előkelő második helyet érték el, miután a Falco ellen kikaptak a döntőben. Kis időn belül folytatódott a bajnokság, melyben elkezdődött a rájátszás, ahol az Alba ellen fordított 0-2-ről és nyerte meg a párharcot a DEAC, így az elődöntőben a szolnokiak várták a debrecenieket.

Bravúros hónap II. – Május: Hosszú idő után először lehettek nézők a bajnokság során és a két együttes színvonalas első párharc mérkőzéssel gyönyörködtette a nézőket. Igaz az elődöntő párharcát elveszítette az együttes, de a Szeged ellen még harcba szállhattak a bronzéremért, ahol már Andjelko Mandics vezette a csapatot. Három mérkőzés után eldőlt a harmadik hely sorsa, melyet a szegediek nyertek el, de büszkék lehettek a debreceniek is a mögöttük álló szezonra.

Fotó: hunbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dallas Recent comment authors
Dallas
Olvasó

Tiszelt BB1
Nincs kedvetek cikket írni róla hogy milyen kosármecseket lehet majd itt-ott nézni az olimpián,hogy ne nekünk keljen keresni ?
eskü nem bánom ha tele lesz lenor reklámal,most az uborkasaláta szezonba igazán jelezhetnétek elöre hogy mikor milyen meccsek nézhetőek és hol

Elöre is kösz,remélem megfogadjátok soraim 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés