Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hónapról-hónapra nézhetjük vissza a DEAC szenzációs idényét – II. felvonás

Decembertől egészen márciusig követhetjük figyelemmel a DEAC-ot.:

:

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a DEAC elkezdett egy sorozatot készíteni, melynek címe Hónapról-hónapra. Akkor augusztustól egészen novemberig követhettük lépésről lépésre az együttes életét, most pedig decembertől egészen márciusig.

Feszült hónap I. – December, 5. rész: Az együttes meccsnaptára tele, míg sorra érik őket a kisebb-nagyobb sérülések, ekkor szerződtetik Ronald Moore-t, és ekkor került egy meccs erejéig Kovács Adrián helyére Andjelko Mandics, emellett többször is jótékonykodtak a debreceniek.

Feszült hónap II. – Január, 6. rész: Továbbra is csordultig a meccsnaptár, akár három találkozója is lehetett a DEAC csapatának egy hét alatt. Ebben az időszakban játszotta az év mérkőzését a DEAC a vasiakkal szemben, és ekkor köszönt el csapatkapitányától; Bognár Kristóftól az együttes.

Kisebb fellélegzés – Február, 7. rész: Megszerezte zsinórban hatodik győzelmét a csapat, majd a válogatott szünet során regenerálódhattak, míg játékosuk Somogyi Ádám a válogatottban pattogtatott. Még többet mutat magából a csapat és nyilatkozik Takács Dániel az együttes gyógytornásza.

Feszült hónap III. – Március, 8. rész: Az alapszakasz lezárásához közeledünk és ebben a hónapban tört meg győzelmi sorozata a fehér-feketéknek, továbbá pótlásra kerültek az elmaradt találkozók, majd két éves szerződést kötött Tóth Ádámmal a klub. Az együttes a negyedik helyen végzett az alapszakasz során és előtte állt a Magyar Kupa valamint még a rájátszás.

Fotó: hunbasket.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Borbély LajosKaposbasketArtur Doki Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Kis túlzással lassan a DEAC a kosárlabda Felcsútja, annyira “nyomva van” nemcsak pénzzel, de a sajtóval is.

Kaposbasket
Olvasó

Mitől szenzációs? Sok pénzből nem nyertek semmit, és régen a Vadkakasok idején volt ennél még jobb szereplés is Debrecenben.

Artur Doki
Olvasó

Ez egy igen népszerű cikk lesz.
Gondolom fizetős.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés