Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hivatalosan is bejelentették Sopronban Sabáli távozását

Ismét igaznak bizonyultak a BB1.hu információi.:

:

Honlapunkon olvashattak róla először, hogy egy ideje már nem Sabáli Balázs irányítja a Sopron KC csapatát, hiszen már a múlt héten is két segítője, Sterbenz László és Bors Miklós tartották az edzéseket.

A klub ma este hivatalos honlapján is megerősítette információinkat. A felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.

A vezetőség keresi az utódját, a már korábban távozó Damier Pitts helyére pedig már az új edző javaslata alapján próbálnak másik irányítót szerződtetni – derült ki a sakc.hu-ról.

Fotó: sakc.hu

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Djordjevicbippa1Szakács TibornemKalmanBasketMan Recent comment authors
bippa1
Olvasó

Végre jó hírek!

Szakács Tibor
Olvasó

Sabálival állítólag az volt a baj, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon beszélt rendszeresen a játékosokkal és emiatt sok játékossal volt már összetűzése az elmúlt években. Ugyanez az oka annak is, hogy nem igazol normális magyar Sopronba. Meg annak is, hogy edző buktató meccset játszott a csapat az Oroszlány ellen. Én csak azt nem értem ha Sabálit felállították akkor miért kellett Pitts-et elküldeni?

Skcforever
Olvasó

Én maximálisan amellett voltam, hogy elküldjék a Sabit, amilyen légkört teremtett a csapatban, nincs maradása. De hogy egy játékos ilyen szinten szembe menjen az edzővel, nem lehet más döntést hozni, mint hogy repül a csapatból az ilyen féreg. Ha a következő edző se tetszik neki, akkor majd megint ezt csinálja majd? Lóf*szt! A kevés jó döntések egyike volt, hogy kirakták a csapatból.

Emőkefan
Olvasó

Jöhet akármilyen pedigréjű edző amíg a magyar mag egy nulla és ebből adódóan max. 5 fős a pad, addig a szereplés évről-évre a szokásos lesz
Az 5 légiós a bajnokság felélésnél már ki van zsigerelve – 36 perc átlagként – utána meg jönnek a várhatő sérülések. Lásd tavalyi évadot!!!

BasketMan
Olvasó

pediGRe 😀

Redbid
Olvasó

Csak szólok, most, hogy ment, lehet gondolkodni, izgulni, reménykedni, jobb legyen az utód?! Persze értem én, hogy ilyen esetben szoktak változások lenni, és új ember új impulzusok meg stb. – ami meg sajnos sokszor csak ideig óráig való, mivel a legtöbb helyen a torta ugyanakkora marad, és az erre jutó szelet sem lesz nagyságrendileg nagyobb,- aztán lehet mindent kezdeni elölről. A legjobb emlékeim szerint ezt Sopronban is megtapasztalták már! Szóval az, hogy elküldik az egyik legjobb játékost, majd aztán meg az edzőt, hát elég érdekes! Bár így, hogy Lazics szabad, lehet megnyílt az út egy hosszabb távú program építésére, mert… Olvass tovább »

bebenulla
Olvasó

Az egyik legtúlértékeltebb edző a magyar bajnokság történetében. Az alatt a több, mint 10 év alatt, amit benne töltött egyetlen sikeres éve volt, amikor a Sopronnal ezüstöt és bronzot nyert. Azon kívül semmi. Legtöbbször a kerethez képest alulteljesitettek a csapatai. Arról meg ne is beszéljünk, hogy hány fiatal magyar játékost sikerült beépítenie mindenkori csapatába. A legjobb példa Molnár Marci. Sabálinál a legritkább esetben játszott, azzal az indokkal, hogy buta és nem érti a játékokat. Ha nincs Sabáli, ma Marci szerintem stabilan a 3 legjobb magyar center között lenne.

Gábor
Olvasó

Teljesen igazad! Még a vezetőséget kellene Sopronban elzavarni és akkor lehetne pozitív változás!

Csapajev
Vendég
Csapajev

“Az egyik legtúlértékeltebb edző a magyar bajnokság történetében. Az alatt a több, mint 10 év alatt, amit benne töltött egyetlen sikeres éve volt, amikor a Sopronnal ezüstöt és bronzot nyert. Azon kívül semmi.”

Ez nem teljesen így van… Lehet, hogy Sopronban már nem tudta kifutni magát Sabáli, de biztos, hogy nem csak annyi eredménye volt, mint amit Sopronban elért.
A Körmenddel kétszer volt bronzérmes.(2006, 2010) A Paks edzőjeként 2008-ban Magyar Kupát nyert és egy bajnoki ezüstöt. 🙂

http://hu.coachsabali.com/experience.php

Redbid
Olvasó

A Körmenddel nyert bajnoki címe meg csak smafu mi? Másodedzőként nagy szerepe volt benne hidd el!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Elhiszem… 🙂
Én most csak a vezetőedzői eredményeit szedtem össze.

Skcforever
Olvasó

Szerintem ez jó döntés. De úgyis mindjárt rámszállnak a sabi imádók, ahhoz meg nincs kedvem, hogy vitázzunk. Szóval: 2013-14: Folyamatos hájpolás, hogy 6eve nyertünk egy kupa ezüstöt és egy bajnoki bronzot olyan szezonban amikor szombathelytől körmenden át fehérvárig szarul igazoltak! Viszont ebben az évben végre együtt volt csapat és szurkoló! Csodálatos volt! 2014-15: Utána lévő évben egy összeszokott bombaerős kerettel kétszer negyedik hely élvezhetetlen játékkal 2015-16: Aztán sok pénzből 6odik hely miközben rancicokat bavcicokat radulovicokat kellett nézni miközben egy molnár marci esélyt sem kapott, ebben az évben már szinte nullára leépítve Ruják és Tóth geri, taki meg messze önmagától, csapatjáték… Olvass tovább »

Prophet
Olvasó

Minden szavad igaz és aki ért hozza és látta mik voltak azok egyetértenek. Talán még Molnár Mártont kihagytad a sikeres el üldözöttek listájáról és talán a legnagyobb tehetséges aki fiatalkent Sopronban volt.

Skcforever
Olvasó

Ő is benne van😁 csak véletlenül marcinak becéztem 😀🤣

nemKalman
Olvasó

Teljesen reális kép.sajnos.
Ezt a mennyisegű dislike-ot nem tudom érrelmezni.
Ti melyik meccsre jártok és kinek szurkoltok? 🤦‍♂️

Skcforever
Olvasó

Hagyjad őket. Az egyik része látássérült, a másik része bebaszva őrjöng a meccseken és minden alkalommal a bíró a hibás, ha kikapunk, a maradék meg jóban van a Sabival, és képtelenek nem elfogultan ítélkezni róla. Hiába írta le már jó pár ember a puszta tényeket, akkor is becsukják a szemüket. Ez van, majd elfelejtik.

bippa1
Olvasó

Sokan még mindig védik,csak azt tudnám miért.Volt pár okos játékosa,akik lejátszották a mérkőzést,de neki sok köze nem volt hozzá.Így járt,bár nem sajnálom.Remélem többet nem látom a soproni kispadon.

Djordjevic
Olvasó

Teljesen egyetértek az értékeléssel,azzal egészítem ki, ne feledkezzünk meg Patonay Imréről.Az ő személye volt a kulcs, mióta elment Sabálinak nem volt tekintélye a játékosok zöménél.Remélem soha nem jön vissza.

zetomee
Olvasó

Úgy látszik nagyon ég a ház valakinél, hiszen még a végén veszélyben a lóvé.
Logika szerint Pitts elküldve, 1-2 másik játékos pénzbüntetése mellett Sabi marad bizonyos ideig eredménykényszer alatt. Ha nem jönnek az eredmények, szakmai változtatás.
Vagy Sabi megy (de nem egyedül), a játékosok maradnak.. Giga lóvémegvonás, új edzői team és akkor most mutassátok meg.
Ehelyett van valami kesze kusza, megy játékos, majd talán büntetek mást is, elküldöm az edzőt, de marad Stefi és Bors.
Látszik, hogy Tómalomról szóltak Pojeknak….

Realitás
Olvasó

Őszintén fogom sajnálni. A háttér emberek rosszul döntöttek. Ahol a mozgató emberek nem veszik észre strucc politikaival a problémát? Az baj nagy baj. Ahol egy jó ember, jó edző áll fel és menti meg a csapatot a sok mocskolódástól? Ez is baj. A Balázs bizonyított sopronban. Szidni a legkönnyebben lehet cserélni is lehet vele. A sterbenz bábunak kiváló volt nehogy nevét felejtsék. Sabali-Bors-HOrvath jó hármas. Hagyni kellett volna őket dolgozni. Aki meg nem áll be a főnök utasítására az mehet máshova ahol ezt a viselkedést eltűrik. Kevés edző teszi oda magát szívvel a csapata iránt mindenki a pénzt hajtja. Na… Olvass tovább »

SopronKCfan
Olvasó

Szerintem ez most rossz döntés. De úgyis mindjárt rámszállnak a Sabi utálók, ahhoz meg nincs kedvem, hogy vitázzunk. Szóval:
Kupa ezüst, bajnoki bronz!
Csapat megmentése a kieséstől!
Egyszer fent, egyszer lent.
Ki merem jelenteni, hogy Ő volt csapatunk legsikeresebb edzője! Nekem nagyon fog hiányozni.
Köszönünk mindent Sabi, amit a csapatért tettél és jöttél mikor égett a ház! Sok sikert a továbbiakban, remélem találkozunk még!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés