Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hivatalosan is bejelentette Derrick Wilson érkezését a ZTE

A török másodosztályból érkezik.:

:

Derrick Wilson személyében irányító posztra érkezett a ZTE következő külföldi játékosa – erősítette meg a Sportando hírét a kék-fehérek honlapja.

Derrick Wilson egy vérbeli irányító, aki nagyon jól érti a játékot, aki képes vezetni a csapatot és aki a játékszervezésben következetességet adhat nekünk. Az, hogy nagyszerűen tudja vezetni a csapatot, csak egy az erősségei közül, hiszen emellett jó százalékkal értékesíti a dobásait. Egy nagyon magas szintű egyetemet (Marquette) végzett anno. Eleinte egy pass-first irányító volt, aki később nagyon sokat fejlődött a dobásokban is. Azt gondolom, hogy egy nagyon jó eleme lesz a csapatnak és aki egy minőségi játékosa lehet a bajnokságnak is

– nyilatkozta a ZTE vezetőedzője, Teo Cizmic.

A 29 éves, 185cm magas amerikai irányító Németországban, Flensburgban született, aki a Marquette Egyetem elvégzése után 2011-ben, Dániában kezdte profi karrierjét, ahol a SISU Copenhagen, a Horsens IC és a Svendborg Rabits csapataiban is egy-egy szezont töltött. A három Dániában eltöltött szezont követően a svéd Djurgarden gárdájában folytatta pályafutását, hozzánk pedig a török másodosztályú Sigortam.net csapatától érkezik, ahol 34 perc játékidő alatt 17,7 pontot, 4,6 assistot, 3,7 lepattanót és 19,1 VAL értéket átlagolt, a hárompontos dobásait 40,2%-kal értékesítette.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ZTE_KKHollóMinden6óroyalkaTomi Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Eddig a ZTE az egyik play outos!!!!!

Peter Griffin
Olvasó

Ezt miből számoltad ki?

KovàcsIstvàn
Olvasó

A magyar magot szerintem horror áron hozták ösze! Horti-Révész kb 30%-al drágább mintha hazakozták volna Tóth Ádit és mellé egy fiatal tehetséges centert! Ezért a légiósokat a török 2-ből kell válogati Csizmának, aki szerintem ha beleszagol, hogy mi folyik Zeg. en lelép mint annó paksról!!! (persze ne így legyen)

Tomi
Olvasó

Ádi 3,5 millió. Révész és Horti együtt kevesebb.

Tomi
Olvasó

Persze azt nem állítom, hogy Ádi nem lett volna jobb igazolás mint Horti és Révész.

Minden6ó
Olvasó

Én azt hallottam a spori előtt hallgatózva, hogy közel se 3,5 milla és olyan méltatlan feltételeket szabott neki Stárius Cornélius, hogy ha a Dísz Téren 5 férfi tesz magáévá akkor se lennék úgy megalázva mint Ádám volt a tárgyalások során.Apropó kommunikációs nyári b..erátorra van pénz.Donaldson ágyneműjében alvó Artúrra van pénz 3.edzőre van pénz de se Ádámra se egy bomba írányítóra(ez nem az) nincs pénz… Nem gondolnám, hogy őszintén lehet szeretni A Polgi huncutkájának a klubmodeljét csapatát, de majd elválik…

Peter Griffin
Olvasó

Ezek szerint Egerszegen mindenki hülye, csak Te vagy okos és tudnál mindent IS jobban csinálni. Aham, értem

royalka
Olvasó

Fogalmad sincs a klub dolgairól, a játékosválasztásról, a fizetésekről. Ezek a klub belső ügyei, amibe te abszolút nem látsz bele. Inkább amiatt aggódj, hogy itt pár napja nyilvánosan leköpködéssel fenyegettél meg pár embert. Ez miatt fájjon a fejed, a ZTE KK- t hagyd meg a valódi szurkolóknak.Bocs mindenkitől, ez nem az én stílusom, de elég volt.

Holló
Olvasó

Én többször leírtam nekem Szöszi és Dusán,hogy nem itt kezdik a jövő évet arra nincs elfogadható magyarázat és ez megbocsáthatatlan. Szöszi esetén két hetet nem tudunk várni, Dusánra meg az a magyarázat,hogy 3,5 millió. Hát tudjátok mit mondok nektek? Kit érdekel,hogy 3,5 millió. Engem,mint szurkolót ez a része nagyon nem érdekel. A legjobb magyar center jelenleg a mezőnyben, a mi fiúnk, a mi bajnokunk, utolsó ikonunk. Mindenre van itt pénz lassan már saját kabalaállata is lesz a klubnak, Dusánra meg tíz éve nincs pénz,megfizethetetlen,pénzéhes. Azokat sajnálom,akiket még ezzel be tudnak kajáltatni. Stárics ez mindannyiotok szégyene,hogy a legjobb zalai játékos és… Olvass tovább »

ZTE_KK
Olvasó

Komolyan van aki elhiszi, hogy az egyik top magyar center majd pont a 13. ZTE-be fog jönni? Hagyjuk már…

Tomi
Olvasó

Ha igy marad a keret, akkor valószínűleg, de jön még 3 játékos, ne izgulj!

Dallas
Olvasó

Aszem Roger Rabit is a Svenborg csapatában kezdte mielött átigazolt a Walt Disney team-be,és Michael Jordan csapattársa lett 🙂 Már csak az a kérdés hogy a Marquette egyetem kémiában vagy biológiában magas szintű intézmény,esetleg gépipar .

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés