Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hivatalos: mindkét szolnoki játékosnak súlyos a sérülése, műteni kell őket

Kovács Pétert már tegnap este Budapestre szállították.:

:

A BB1.hu tegnapi információit erősítette meg Jakab Péter az Olaj edzője a klub honlapjának. A szakember elmondta, hogy Kovács Pétert már Budapestre szállították, a játékos bokacsontja eltört, a hét elején műtik meg.

Budapesten van már Sztrahinja Milosevics is, akinél a válogatott csapatorvosa Achilles-ín szakadást állapított meg. Az ilyen sérülést minél hamarabb el kell végezni, így rövid időn belül kés alá fekszik. Az Achilles-sérülés rehabilitációja az egyik leghosszabb, így számára véget ért a szezon.

– Nagyon valószínű, hogy új légióst kell keresni, az igazolási határidő azonban vészesen közeleg, hiszen február 22-e délig lehet játékengedélyt kérni az MKOSZ-től – írja a honlap.

30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
mte37egismte1bpheraklithRace Recent comment authors
mte37
Olvasó

Jakab Péter a Bajai Bácska játékosa nem tudtam, hogy már az Olaj edzője is! Akkor Jakab Máté már nincs is a csapatnál?

egismte1
Olvasó

Sikeres műtétet és mielőbbi teljes felgyógyulást mindkettőjüknek!

heraklith
Olvasó

Nem vagyok egy nagy Olaj fan, de Milosevicet én is bírtam mindig. Extra játékos, nagy harcos és úgy alapból is szimpatikus. Remélem látom méf itthon játszani. Kovács szintén. Tudja hol a helye, miben jó és teszi a dolgát teljes erőbedobással. Őszintén mondom, hogy kár értük. Kicsit talán a mezőny eleje is jobban összerázódik ezután, ami jót tehet a bajnokságnak, de ha nem sikerül a Szolnoknak egy komolyat igazolnia (rohadt nehéz lesz ilyenkor már), akkor a Falco esélyei – így a nagybevásárlást követően – komoly szinten megnőttek. Talán soha nem volt és valószínűleg mostanában nem is lesz ilyen erős kerete a… Olvass tovább »

russelalba
Olvasó

Nagyon sajnálom mindkét játékost Albásként is. Milo játékat mindig öröm volt nézni. Mielőbbi felépülést. A kupa mindegy (nekünk főleg) de ne a Falco nyerje ha egy mód van rá. 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az igazi probléma Milónál van. 09.25-én 34 éves. Ez a szezon kuka.
Kérdés, hogy 34 évesen egy ilyen sérúlés után kap-e szerződést. A gyógyulás hosszadalmas, a visszatérés után az igénybevétel nagy.
Most mütét és fekvőgipsz. A lábfej teljesen előre lesz gipszelve, hogy az ín minél kevésbé legyen terhelve, minél kevésbé feszüljön. Amikor minden összeforrt kap egy speciális csizmát. Ennek a bokája fokonként állítható. Így jön vissza a láb egyenesbe. Ez hosszadalmas folyamat, mert a gipszben egy hónapig nem tud mozog a bokája.
Bízzunk, mert Milo nagy harcos. Remélem megkínáljuk egy új szerződéssel. Tett annyit az Olajért, hogy kockáztassunk.

Piffinger
Olvasó

Én csinálnék a késöbbiekben belőle egy edzőt. Milónak tényleg sokat köszönhetünk és remélem fogunk is. Szurkolunk neked Miló, csak most egy picit másképp! Hajrá Miló hajrá Peti!!!

oilers
Olvasó

Én elvárom a kupában mimdkét meccsen remélem a második meccs a döntő lesz h a az olajért a csapattársakért mimdenki kitegye a szivét lelkét az h utána mi lesz az úgy is később dől el két meccs jön csak ezzel kell foglalkozni egyenlőre és a meccsek előtti nyilatkozatokban az előre magyarázkodást meg nem tudom mi lesz meg a bajnokságra koncentrálunkat nem akarom hallani mint a memzetköziben HAJRÁ OLAJ!!!!!

derryl
Olvasó

A beharangozóban írtam, a Falkónak most meglehet az első kupa-aranya, de természetesen nem ilyen körülményekre gondoltam. Úgy néz ki, ma a Debrecen ellen sem mi vagyunk már a favoritok, nagyot csökkentek az oddsaink, de meg kell próbálni. A rotáció minősége erősen csökkent, de reménykedem, a fiatalok tisztában vannak a felelősségükkel, odateszik magukat, ahogy illik, akkor van remény, óriási motiváció lehet, ha a Berény legyőzné a Szombathelyt. Petiért, Milóért is hajtani kell, ki kell tenni az Olaj szívet a parkettra, különben nincs esélyünk. A bajnokság vége még odébb van, most a vezetőkön a sor, hogy lépjenek Airington ügyében is, különben kakukk!… Olvass tovább »

MKE181
Olvasó

jobbulást! de hálisten sehol nem lesztek majd vojvoda professzor megoldja hogy a négyben azert bent legyetek

derryl
Olvasó

Te agytröszt!
1./ A tulajdonnevet nagybetűvel kezdjük!!!!
2./ Ha nem vetted volna észre, már a négy között vannak a csapatok, a döntőért játszanak.
Nem tudom, ekkora hülyéket miért engednek ki a zárt osztályról hétvégére?

derryl
Olvasó

Gondolom, az MKE a Magyar Közszolgálati Egyetemet takarja, így már minden világos! Használd ki a 400 túlórát!

Race
Olvasó

Az NKE okoska 😀 es ez amugy h jon ide? Egyeseknek agyara ment a politika..

Piffinger
Olvasó

Strahinja es Peti!!! Jobbulast es gyors felepulest kivanok!!! Nyerjuk meg ertuk a kupat!!! Hajra Olaj!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sérülést sosem kell minél hamarabb elvégezni, max. a műtétet…

Olajheart
Olvasó

Végtelenül sajnálom mindkét játékosunkat. Mielőbbi felépülést.. A szívem összeszorul ha arra gondolok hogy lehet soha többet nem látom Milot olaj mezben.. Akár a pályafutása végét is jelentheti ez a sérülés.. Milo Te beírtad magad
az Olaj történelem könyvébe.. Gyógyuljatok srácok. Csak az olajka. A többiek pedig játszanak értük is tovább.

bp
Olvasó

Én is attól félek, hogy a kedvenc játékosomat többet nem látom újra játszani az Olajban. Nagyon hosszú a rehab egy ilyen sérülésből, és aligha lesz már Milo játéka a régi ha fel is épül. De a hozzáállásán ez a sérülés sem fog változtatni. Az egyik legnagyobb értéke az Olajnak Milosevics játékosként és emberként egyaránt.
Gyors felépülést neki és Kovácsnak is!

zterulez
Olvasó

Nagyon sajnálom mindkét srácot. Sajnos az achilles szakadás általában egy játékos érdemi karrierjének végét is jelenti. Mielőbbi felépülést kívánok nekik!

krapulaksz simon
Olvasó

Győri gerflor.

Rouge
Vendég
Rouge

A kurva életbe . Kovács is hiányozni fog a rotációból, de Milo kiesése az katasztrófa. 2017: Pavlicsevics-VOJA-Boriszov-Eilingsfeld-Andrics/Tóth Ha visszagondolunk 2017-re, nem volt olyan rossz csapatunk, és mégsem volt semmi esélyünk a bajnoki címre, ötödikek lettünk, a végére teljesen szétesett a játékunk csapatszinten és egyénileg is: Boriszovnak egy jó meccsére emlékszem (a Körmend ellen idegenben mínusz negyvennél), Eilingsfeld dobálta kintről a homályokat, Tóth Ádám totál önbizalom nélkül élete legrosszabb formáját mutatta; a félévkor èrkező és jól kezdő Andrics és Pavlicsevics a végére teljesen visszaesett. Ha nincs VOJA – aki azért hozta magát – akkor még a felsőházba sem jutunk be. Viszont… Olvass tovább »

Piffinger
Olvasó

Rowsey ha vert inna…

blueball
Olvasó

Mielőbbi felépülést!

basketballfan
Olvasó

Utána lehet nézni, hány sérülés történt ebben a csarnokban a győri női kézilabda csapat világsztárjai közt.
A kosarasok mégis idevitték a kupameccseket, nem győztek lelkendezni.
Itt az eredménye.
Sajnálom a szolnoki játékosokat!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Teljesen más borítás van letéve! Sokkal inkább a szerencsétlenségnek tudható be a két sajnálatos sérülés, mint a csarnoknak. Jobbulást, Petinek és Milonak!

SárgaPárna
Olvasó

Ez tényleg nagy butaság. Budapestről vitte le az MKOSZ a borítást, ugyanez volt tavalyelőtt is, és tavaly is.
Ha csak a csarnok levegője nem okoz szakadást, törést, akkor a két dolognak semmi köze egymáshoz.

blueball
Olvasó

Szerintem a győri kéziseknél sem a borítással van a gond, hanem az extra terheléssel (bajnokság, BL, válogatott meccsek).
Milo óriási spíler, kár lenne, ha idő előtt vége lenne a karrierjének. Reméljük nemsokára visszatér. Kellenek az ilyen fazonok a bajnokságba, én pl. örülök Pante visszatérésének is.

J.R.Benitez
Olvasó

Jobbulást mindkettőnek! Válogatottnak se jött jól Kovács sérülése. Kupa meleg igy az olajnak de bajnoki arany igy is meglehet nekik. Falco Berény Mte trió a hátralévő 15 meccsen szerintem bukik négyet. Akkor olajnak 7 zakó belefér és első helyről kezdi rájátszást!!!! Tehát ha olaj mostantól hozza minden hazait, bajnok. Az meg simán kinéz nekik. De gyengébbek és kötekedők kedvéért leirom: Remélem mi leszünk a bajnokok és/vagy kupagyőztesek!!! Jobbulást mégegyszer! FALCO!!!

zterulez
Olvasó

Milosevics kiesésével az esélyetek minimum duplázódott.

J.R.Benitez
Olvasó

Kupában igen. Bajnokságban pótolják persze minőség kerdéses. Ott meg aki bajnok akar lenni annak Szolnokon nyerni kell. Az meg nehéz még igy is. Először ma nyerjünk. FALCO!

derryl
Olvasó

Egy másik cikkhez írtad, hogy hatos rotációval meglehet a kupa. Ugye nem gondoltad komolyan, nem rád vallana.

J.R.Benitez
Olvasó

Körmend hogy nyerte Cizmiccel? Pont 6 emberrel. Nem könnyű de megoldható.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés