Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hivatalos: a teljes szombati forduló elmarad

A Kecskemét a Paks is csatlakozott a többi csapathoz.

  •   :

:

Mint beszámoltunk róla, a szövetség a csapatok kezébe adta a döntést, ma négy óráig kellett jelezniük, hogy pályára lépnek-e vagy sem.

A BB1.hu információi szerint az MKOSZ döntésében nagy szerepet játszott, hogy a magyar bajnokság csapatkapitányai is azt kérték, hogy már a szombati játéknapon se kelljen pályára lépniük.

A bajnoksággal kapcsolatos végső döntés kedden születhet meg, akkor az MKOSZ elnöksége és a klubok képviselői tartanak egyeztetést.

A klubok sorra jelentették be, hogy a szombati fordulóban nem játszanak. Miután az Atomerőmű SE és a KTE-Duna Aszfalt is közölte szurkolóival, hogy elmarad a soron következő mérkőzésük, biztossá vált, hogy egy meccs sem lesz a hétvégén.

fotó: hunbasket.hu

  •   
15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
ColeVince.Carter15IsiwileyExpert Recent comment authors
ldd
Olvasó

Szeretném kérni a segítségeteket! Ha másnak, más csapattal kapcsolatosan… van információja arról, hogy a klub vezetés mit tervez a játékosok kifizetésével kapcsolatosan, ha 03.17.-től le van fújva a bajnokság, kérem ossza meg velünk! (Az én infom … ha valaki előbb tudta és ezért ágált a felfüggesztés mellett, elnézést kérek!) Amennyiben a bajnokságot 03.17.-től befejezettnek tekintik, a játékosok nem kapják meg a szerződés szerinti bérüket és bónuszaikat. lehet vitázni… szerintem… A szerződés szerinti alapbér ki nem fizetése szerződésszegés ( és oriási geciség! ). A bónuszt szerintem a játékosoknak el kéne engedni, nehezen védhető. A következő 6 hónapra jövedelem nélkül elengedni őket…… Olvass tovább »

Bozic
Olvasó

Jó döntés.
Minden szurkolónak, játékosnak, klubvezetőnek jó egészséget kívánok.
Remélem mihamarabb újra “találkozunk”.

ldd
Olvasó

Szakács bajtárs, ébresztő!
Akiknek még élnek “öregjeik vagy már esetleg belecsúsztak 50+-ba, meg mi a biztosíték, hogy egyes fiatalt nem ér el, vagy rosszul jár…
Ki a faszt érdekel jelen helyzetben, hogy nem mész vagy nem nézel meccset?
Ez a helyzet.
Légy szíves fegyelmezetten tudomásul venni!

redmiller
Olvasó

Értelmetlen a halasztás! Le kell fújni az egészet! Fene tudja meddig tart…

ReddTardált
Olvasó

Hagyjad már a szar dumád , neked meg a két gazdidnak amúgy is véget ér a szezon mentek az alsóházba , de akinek még számíthat had játszon ha úgy alakul.

redmiller
Olvasó

Mivel nem amcsikkal vagyunk tele, mi csak jól jöhetnénk ki a folytatásból… Főleg, hogy amúgy is elkezdtük építeni a jövőévi csapatot U23 szempontból…

Viszont ennek nincs akkor sincs értelme…

Szakács Tibor
Olvasó

Azért remélem Lórántot ezért megkeresik! A veszélyhelyzet kihirdetését követően, bármilyen pánikkeltés bűncselekménynek számít! Amit ő csinált az bőven belefér ebbe. Neki ez, vagyis csak lenne a munkája! Nekem vagy bárki másnak a helyzet ellenére dolgoznom kell járni! Miből gondolja Lóránt, hogy ő különb mint bármelyik másik magyar ember? A mérkőzések zártkapusak, akkor mi a faszért nem akarnak játszani? Végezzék el ők is ugyanúgy a munkájukat, mit bármelyik más magyar ember! 19 fertőzött van jelenleg az egész országban. Ez sima pánikkeltés a részéről, semmi más!

Szakács Tibor
Olvasó

Amúgy gratulálok a szövetségnek is, hogy ehhez asszisztál. A normális döntés a részükről az lett volna, hogy amelyik csapat nem áll ki, ott 20:0-al a másiknak kellett volna adni a meccset és még az 1 pontot sem kapja meg.

wiley
Olvasó

Tibike! Egyedül vagy ilyen hülye,vagy segítenek? 😂

Vince.Carter15
Olvasó

De miért csak 20-0?Az Olaj min. 30cal verte volna a Falcot. Lórit a válogatóba, vele a koronát is legyőzzük!

Kováts Imre
Olvasó

A kosárlabdát nem a játékosok-, hanem a szurkolók szórakoztatására találták ki. Közönség nélkül nincs értelme a mérkőzésnek!!!

Dávid
Olvasó

Mi a pánikkeltés ebben? Bepánikoltál? Ha a saját munkáddal hozod összefüggésbe, akkor ő csak annyit tett, hogy a munkatársaival összefogott, hogy az utolsó munkanapra ne kelljen bemenni. Fogj össze te is a munkatársaiddal és próbálj hatni a főnöködre, ha változást akarsz…

Expert
Olvasó

Tibikém

Isi
Olvasó

Kesdves Tibor, téged megsütött a nap! Semmi pánikkeltés nincs! Minden csapat így gondolja!!!!!

Cole
Vendég
Cole

Tibor! A sportolók kiemelten vannak kezelve manapság. Néha bosszantó, de ez van. Én sem bírom a Lórántot, de ez esetben a játékostársaiért állt ki – mint ahogy egy szakszervezetnél is így kellene történnie. Egyrészt joga volt hozzá, másrészt ezzel nem követett el a világon semmit. (Az sajnos már más kérdés, hogy a céges belső szakszervezetek tényleg védik-e a dolgozók érdekeit…) Értem, mire gondolsz, de legyünk reálisak, ne vigyenek el az érzelmek! Inkább az lenne a jó irány, hogy a hétköznapi dolgozók érdekeit, egészségét is így védenék. De visszatérve a meccsekre, a sportnak hosszabb távon nézők, szurkolók nélkül semmi életképessége nincs… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés