Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hihetetlen izgalmak után elődöntős a Körmend

A 3. negyed volt a fordulópont.

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend 85-87 (18-20, 29-18, 14-33, 24-16)

Negyeddöntő, 5. mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Praksch Péter Árpád, Györfy Rúben (Dernei Gábor)

Szolnok: Durham 10/3, Lukács N. 9/3, Barnes 10/6, Szubotics 19, Williamson 13/3. Csere: Gavin 17/15, Rudner 2, Révész 2, Pongó -, Gilszki 3/3.

Körmend: Chambers 20/9, Mitchell 12/3, Adams 4, Ferencz 18/12, Omenaka 10. Csere: Cakarun 4, Durázi 15/6, Edwards 2, Takács K. -, Doktor P. 2.

Lassan kezdte mindkét csapat a sorsdöntő mérkőzést, Williamson másfél perc után szerezte meg az első kosarat Durham passzából, Mitchell válaszolt a túloldalon. Adams zsákolta be a Ferencztől kapott labdát, a következő támadásban pedig az amerikai átdobta Szuboticsot, Durham egy elzárásból dobott tempót, a meccs első hármasa Ferencz nevéhez fűződött. Barnes szerezte meg első kosarát a mérkőzésen, hamar összeszedte az ötödik csapatfaultot a Körmend, Gavin mindkét büntetőjét bedobta (8-9). Lukács megtalálta az Olaj légiósát a sarokban egy hármasra, Mitchell fejezett be egy gyorsindítást ziccerrel. Omenaka vált le szépen egy elzárásból, így visszavette a vezetést a Körmend, Ferencz futtából emelt be egy újabb triplát. Lukács értékesített két büntetőt, Chambers Révész mellett tett fel akrobatikusan egy pincért, a szolnoki fiatal játékos erre egy távoli kettessel válaszolt. Ferencz dobott be egy tempót, Chambers megsérült és bevitték az öltözőbe. Lukács két támadólepattanót is leszedett, másodszorra pedig bevágott egy hármast, ezzel zárult a negyed. 18-20

Egy alapvonali bedobásnál elaludt a Körmend, ezt Rudner használta ki, Doktor dobott be két büntetőt, Gilszki talált be távolról, Révész kosara után Kocsis Tamás időt kért (25-22). Cakarun dolgozott hibátlanul a vonalról, Szubotics használta ki, hogy Durázival maradt  festékben. Williamson szerzett labdát, amiből Szubotics szerzett két pontot, Durázi pedig büntetőkből, Williamson zsákolt hatalmasat. Chambers egy triplával tért vissza, sőt egy középtávolit is bedobott, a kettő között Durham villant. Cakarun sportszerűtlenjét Williamson csak egy büntetővel használta ki, azonban a támadásból Barnes elsüllyesztett egy hármast, Lukács ziccere után pedig már 8 pontos előnyre tett szert az Olaj, nem meglepő, hogy a vendégek időt kértek (39-31). Chambers hozta közelebb a vendégeket, de csak ideiglenesen Gavin hármasának köszönhetően, ez a duó megismételte ezt a kört a következő percben, így a mérkőzés folyamán először, kétszámjegyű különbséget mutatott az eredményjelző. Mitchell csak egy büntetőt dobott be, egy rossz váltás után Williamson maradt teljesen üresen a palánk alatt. A félidőben már csak egy Chambers kettes született, így az Olaj 9 pontos előnnyel mehetett a nagyszünetre. 47-38

Omenaka zsákolt, Ferencz lopta még két ponttal közelebb csapatát, Barnes szerezte a második félidő első hazai pontjait. Omenaka dolgozott szépen a palánk alatt, Szubotics dobott be két büntetőt, Ferencz talált be ismét kintről, Durázi pedig egy pontra csökkentette a különbséget, így Gasper Potocnnik időt kért. Szubotics kosarára Omenaka válaszolt, az Olaj magasembere két pontot hozott a vonalról is. Mitchell egy hármassal egalizált, Chambers triplájával pedig már a Körmend vezetett (55-58). Durham egyenlített ki, Chambers egy pontot a vonalon hagyott, Durázi dobott ziccert, Durham egy tempót is a helyére tett. Cakarun használta ki két ponttal Mitchell passzát, Durázi szórt be két nagy hármast, így a Szolnok időt kért (61-69). Mitchell kosarával már 10 ponttal mentek a vendégek, több kosár nem esett a negyedben. 61-71

Szubotics dobott be egy technikaiért megítélt büntetőt, ráadásul egy 2+1-et is bemutatott, valamint egy ziccert is feltett, Ferencz szakította meg ezt a sorozatot öt ponttal. Williamson talált be középtávolról, Szubotics elrontott egy büntetőt, Edwards pedig dobott egy duplát. Williamson is kihagyott egy büntetőt, Barnes dobott be egy fontos hármast, Durázi tett fel egy floatert, Gavin triplájával három pontra csökkent a differencia, aztán betalált ismét, Kocsis Tamás időt kért (80-80). Szubotics dobott be két büntetőt, Omenaka egalizált, Williamson köszönt be távolról. Mitchell tett fel egy ziccert, Chambers 26 másodperccel a vége előtt süllyesztett el egy nagy triplát, erre már nem volt válasza a hazaiaknak, így a Körmend jutott tovább. 85-87

248 hozzászólás

248
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
104 Comment threads
144 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
104 Comment authors
Mogyi19Olajheart2NatkoHarry BellJessy Recent comment authors
Mogyi19
Olvasó

Hallgassátok meg az új podcastet, Durázi Krisztofer és Keller Iván is segített a Körmend és a ZTE továbbjutását megbeszélni.
https://tripladupla.podbean.com/e/181-resz-ez-a-sport-ft-durazi-krisztofer-keller-ivan/

Natko
Olvasó

Megtudná nekem mondani valaki, hogy ki volt a közvetítő riporter a mindigfoson🤔👏

Motoros
Olvasó

Zelenyanszky

Motoros
Olvasó

Szegény kis szolnoki buckások,
Vesziteni sem tudtok cigányok,
Primitiv előemberek vagytok betyárok,
A Nyugat számotokra elérhetetlen vágyálom.
2:3 brühühü😂😁😂😁
❤️🖤❤️🖤
🏍️🏍️🏍️🏍️

Milivoj
Olvasó

Szánalom sz@r

WSreborn
Olvasó

hát nem vagy ellenfél motoregér

WSreborn
Olvasó

Béna Motorosnak kiszáradt a szája Annyit köpködött tegnap a f@szára Nyugaton masztiznak kiesett az Olaj Szalay is elmegy így már nincs semmi baj Hitvány Motoros azt mondom én néked Egyszer nyakon baszlak, mint lapát a péket Mert hogy Szolnokot szádra te ne vegyed A holló tépje ki német nyelvedet Sárga tetvek is örülnek kiesésünk gyanánt Mint mikor a majom eléri a banánt Persze van is okuk így lesz könnyebb nekik Bajnoki címekben Albát beérhetik Lábtörlőnek használják most nyugaton Szolnokot Nem is sejtik, hogy ez még jelenthet nagy gondot Mert felállunk a földről mint egy szupernagyi És pofátokba keményen visszanyal a… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Zseniális…., annyira plasztikus, hogy minden szava megelevenedik az olvasó előtt…, Motoros kutyaf@sza ehhez képest

Motoros
Olvasó

Ne felejtsd el megetetni a 🐷🐖🐷🐖.
🌽🌽🌽🌽

WSreborn
Olvasó

Pattanj fel a Babettára
Szét ne essen szegény pára
Lyukba szarjál ne a fára
Húzzon apád a f@szára!

Sajka
Olvasó

Jók ezek a verses pengeváltások. 🙂 Jókat mosolygok ezeken.
Westsucks verse érettebb irodalmi vénáról tanúskodik, motorosé krva egyszerű, amolyan dadaista, de bizonyára idegesítő lehet sokaknak.
Inkább verseljen mindenki, mint egymás belét akarná kiontani…
Ez csak sport…
Béke mindenkinek! 🙂

Motoros
Olvasó

Kevés vagy mint 🐻🧀ban a brummogás😂,
Eszed mínusz szegény kispajtás🤣,
Vesziteni sem tudsz te gyagyás😁,
Apád vert volna szájba buckás 🤣.

WSreborn
Olvasó

Ne menj költőnek motoros
Nincs hozzá tehetséged
A fritz nyelv úgy mint sok földidnek
Biz jobban megy tenéked

Magyar nyelv és magyar földrajz
Egyik sem erősséged
Tedd ki hadd hűljön gyerek vagy
Azt talán még megérted

Ha majd sírva rimánkodtok
Iszok majd egy felest
Te pedig az árnyékszékbe
Ugorhatsz egy fejest.

Motoros
Olvasó

Hülye vagy mint szódás a lovát🐎,
Mehetsz nyaralni game over, viszlát🤣,
Magyarul sem tudsz, nemhogy németül😁,
Szopjál tovább mint eddig, rendületlenül🤣🤡.

WSreborn
Olvasó

Hagyjuk ezt nem megy ez neked, ahhoz is kell egy bizonyos szintű intelligencia, hogy felismerje valaki, hogy esélytelen.
Kár beléd, kár belétek.
WS out.

Endre
Olvasó

Azt hittem normálisabb vagy, de csak egy rossz bohòc. Takarodj vissza a tiszaligeti istállòtokba aztán szurkolj az 5. Helyért.

WSreborn
Olvasó

Úgy lesz főnök megyek rohanok, de én nem a Tiszaligetben lakok, az nem baj?

Harry Bell
Olvasó

Körmend szurkoló vagyok, de el kell ismerni, ami jó, az jó. Irodalomból egy ötöst megérdemelsz. Jó a ritmika, a rímek is a helyükön, sőt, a Vas megyei kultúrtörténetet is ismered. Nekünk volt miért visszavágni a rájátszásban, az a -51 pont bizony csúfos volt, nektek lesz miért visszavágni a következő szezonban.

Pbask
Olvasó

Ez amúgy fasza vers lett ritmikailag.

Parus major
Olvasó

Még dícsérjétek is, persze..
Jó, egy sor nekem is tetszik: “Szalay is elmegy, így már nincs semmi baj” Örülök, hogy Szolnokon is így gondolják. 🙂

1959
Olvasó

Óriási lett🤣

Olajheart2
Olvasó

Nagyon jó óriási, jól összefoglaltad, ritmikája is szuper! Még az uramnak is tetszik, aki szerint szánalmas az a faszméregetés ami itt megy arctalanul, és ha tehetné megtiltaná nekem a fórumozást! Remélem igazad lesz, és jó csapatunk lesz jövőre. Bár most se a játékosokkal volt a legnagyobb baj! Örökké Olaj!

Jessy
Olvasó

Hát az idei szezonban a Szolnoknak semmi nem jön össze, először ott a kupa, most meg a bajnokság. A Körmend előtt le a kalappal, edzőváltás után ott vannak a 4-ben. Bravó fiúk! Hajrá magyar játékosok!!!

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem örüljünk a győzelemnek, és készüljünk az elődöntőre. Az Olaj problémáit oldják meg ők. Nem kell ide már a szájkarate.

Knézy Ernő
Olvasó

Várjuk továbbra is a klubb felől a bocsánatkérést…

Parus major
Olvasó

Gratulálok Körmendre! Nem hittem volna, már a nyolcba jutás se. Valamit tud ez a Kocsis gyerek, a gyrososnál mindenképp szimpatikusabb is. Érdemes lenne máshol is magyar edzővel próbálkozni külföldi mágusok helyett. A Szolnoki sikeredzőnek van már szerződése a következő szezonra? 2023 nem Feri bácsi éve.

Böcskey Attila
Olvasó

Pénteken a negyedik meccs után két dolgot mondtam a szurkolótársaimnak: 1. a szolnoki csapat edzője, játékosai és a helyszínen lévő szurkolói a bunkóság határát túllépve viselkedtek. Nem hiszek ezek után a Szolnok- Körmend barátságban! A másik dolog az, hogy miért ne lenne esélyünk az ötödik meccsen. Régen is volt ilyen szitu, akkor Kardos Laci hintett az ötödik meccsen az utolsó másodpercekben egy triplát és nyert az MTE. A Körmend játékosai elhitték, hogy nyerhetnek és mindent megtettek érte, és a csapat a bírói ellenszelet is elbírta. Nagy gratuláció jár MINDENKINEK aki nem károgott, hanem dolgozott és tett érte !! Az, hogy… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Ha valaki bunkó volt pénteket az a hazai publikum, azért vastag bőr van a képeden, hogy ápolás közben a földön fekvő játékost leköpködtök, közben szolnoki cigányoztok, a játékosotok hozzádobja a labdát a miénkhez (amit vasárnap még csak vissza sem kaptatok) és még mi voltunk bunkók.
Ezt nevezem kettős mércének, egy normális orszàgban már rég kaptatok volna egy legalább 5 meccses csarnok bezárást te nagyon hülye…

Piros Takaró
Olvasó

A tegnapi mérkőzésen korrekten és higgadtan kezelte a kialakult helyzetet mind a két fél!
Így is lehetne! 🙂

Böcskey Attila
Olvasó

Savanyú a szőlő! Amennyiben te a vendégszektorban voltál, akkor nem láthattad, hogy a csarnok másik felén leköptek valakit, ha csak nincs röntgen szemed! Én viszont pont a szolnoki szurkolók fölött álltam és láttam a “ténykedésüket” Az, hogy ki mit kaphatott volna, pl Potocsnik rángatta és lökdöste a bírót és még technikait sem kapott. Ja ezt biztos nem láttad!

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd vissza a felvételt is.

fanaticfantastic
Olvasó

Láttad,hogy mit csináltak a “tieid”? A szolnoki dolog,már a reakció volt. Ne mosd össze a dolgokat.

Garrett27
Olvasó

Újabb zakó, újabb csalódás, de valahogy benne volt a levegőben. Komoly célokat ilyen rapszódikus, kiegyensúlyozatlan teljesítménnyel nem lehet elérni. Hazai pályán egy ötödik meccsen így leolvadni a 3. negyedben. Sajnos nem először. Az a bizonyos 3. negyed! Nem szabad szidni a csapatot, és nem volt jogos a k..va gyenge sem a meccs végén, de ilyen szintű csalódás után valahol kijön a feszültség. Több évtizedes szurkolói múlttal sem mindig értettem az edzői döntéseket, pl Lukács és Gavin hosszú üldögélését. Ja és persze a végén már a portás is tudta hogy Gavinre lesz kihegyezve a hármas. Nem is jött be. Hát ez… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Moldi tata az óráját nézi😂,
Talán épp a bokit keresi🤣,
Ewing az olaját kényezteti🍼,
Rolex mester a száját törölgeti🍼.

MTE!❤️🖤

Gallis
Olvasó

Ez a sport, valóban ezt a párharcot a Körmend nyerte, de küzdött az Olaj, a végén a tripla döntött. Örülök a körmendi győzelemnek, egyben gratulálok Olaj csapatának is.
Hajrá Körmend!

gondnok
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak.Ez igen! Ismét bebizonyítottuk,hogy a körmendi szív bármire képes,mégha a bírók néha nem is igazán tudták milyen rendezvényen vannak.A hangulat mindkét részről csillagos ötös,kár hogy az élet megfejtő szekusok nem engedtek tovább ünnepelni a csapattal,ha már egyszer leutaztunk 300 km-t.Ez az Olaj igen fura nekem.Egy nagyon jó csapat,de egyszerűen fejben folyamat szétesnek.Ezt a csapatot jövőre újjá kell építeni,jó légiósaitok vannak,de egyszerűen nincs egy extra sem,aki ilyen helyzetekben konstans a vállára venné a csapatot pontdobásban.Tőlünk külön kiemelném Durót,Feput és Chamberst(aki nagyon sokat fejlődött a szezon elejéhez képest). Az Albának neki kell menni nyomás nélkül, és ugyanígy zsiványan a szurkolókkal… Olvass tovább »

Piros Takaró
Olvasó

Gratula az Olajnak, most mi voltunk a szerencsésebbek!
Jó lenne egy Körmend-Zte döntő…🔥Remélem kiejtitek a cinegéket 😉

Notorius Naftalinus
Olvasó

Bárhogy is alakul, innnetől fogva nagyon szép meccseket fogunk látni. 🙂
Jó lenne, ha a KÖZ TV-nek csúfolt vmi közvetítené a következő meccseket, mert izgalmassabb sztem, mint néhány botlábú.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Minden tiszteletem Körmendre! Gratulálok!

Marillion
Olvasó

Na kérem….akkor az orszàg nyugati fele…elrendezte erre a szezonra a bajnoksàg hajràjàt!…Erödemonstràció!…De milyen jók is voltak anno a Kelet-Nyugat gàla meccsek is év végén!

Pojaca
Olvasó

Igen, a magasabb Gdp/fő arány is szerepet játszik ebben.

Jon
Olvasó

Ugyan! A jelenleg hatalmon levők mindig is keleten voltak érdekeltek, ezáltal a tőke és a segítség is oda áramlik. Kérdezz meg erről 1-2 nyugati vállalkozót. A szombathelyi nagy szállodák egymás után zárnak be. 10+ év alatt lassan elsorvad ez a “szerencsés” nyugat…

fanaticfantastic
Olvasó

Az öntelt nyugati fél. Gratulálok. Ne feledd ,mit írtál. Nem fogom én sem.

Marillion
Olvasó

Bocs…de semmi bàntót nem volt szàndékomban kifejezni…ez jelenlegi tény de /úgy ahogy mondod/ semmi sem meg vàltoztathatatlan! Egyszer fent aztàn meg lenr…Szolnok nélkül a ràjàtszàs is furcsa lesz!

in_vitro
Olvasó

Gratula MTE!

in_vitro
Olvasó

Mégis csak két csapat van Vas Megyében?

Marillion
Olvasó

De abból is adott esetben csak az egyik lehet a bajnok….

Modus operandi
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Most már jussatok el a döntőbe és ott bármi lehet!!!
Az Olajnál pedig van mit söprögetni, tenni-venni…
TÉK! TÉK! TÉK! ❤️🖤!

Motoros
Olvasó

Voltunk, Vagyunk, Leszünk ❤️🖤,
Egymásért vállvetve küzdünk ❤️🖤,
FEPU, TATU a 2 utolsó mohikán❤️🖤,
nekünk Ti vagytok a mennyország ❤️🖤.

Chambers kezében a labda🏀🏀🏀🏀,
Tuti hogy elhagyja, vagy bebassza😁,
Edwards helyett jött 1 tesó 🤪🙄🙄🤪,
Ki tudja, valójában ki Ő?!🙄🤪🙄🤪
Duró lassan tiszteletbeli körmendi❤️🖤,
A hármasokat könnyedén behinti🏀🏀🏀🏀,

Caki lassan beállt a sorba🤪🙄🤪🙄,
A lepattanókat kapkodja sorban🏸🏸🏸🏸,
Omenaka kezében 1 virtuális söprű🖌️🖌️🖌️🖌️,
Vele az olajat a 4ből kisepri😂😁🤣😁.

Küzdeni mindig, feladni soha!
Ez KÖRMEND❤️🖤.

Motoros

Marillion
Olvasó

Csak a szokàsos erölködés…kurva gyenge!

Dennis
Olvasó

Kurva gyenge!

Motoros
Olvasó

PlayOuton mizu vájárok?
😁🤡😂🤡🤣🤡
⚒️⛏️🔨⚒️🔨⛏️

p.borisz
Olvasó

Söprés 3-0-nál van…😁🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

🤡, ha nem tudod miről van szó akkor kussolj🤡😁🤣😂🤡

Marillion
Olvasó

Mond màr el nekem hogy Egy komoly ingatlanos szakember akit gondolom sokan felkeresnek az hogyan süllyedhet le a mindenkit sértegetö megjegyzéseivel egy internetes fórumon! Hol a viselkedéskultùra? Szorìt a nyakkendö és kevés vér jut fel az agyba? Lazitsd!

p.borisz
Olvasó

Az, hogy Omenaka fogalmatlan és azért mutogatja a söprűt,az egy dolog.Viszont, hogy te pont olyan ütődött vagy,mint ő,az meg egy másik… nemhiába,a falu falu marad😁🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

Bizony, a panelproli meg panelproli marad🤣🤡🤡🤡

p.borisz
Olvasó

Így van. Ezért vagy az, ami🤣🙋‍♂️🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

Kisbarátom, veled ellentétben sosem laktam bent, de téged oda szartak🤡🤣🤡😁

MTEMTEMTE
Olvasó

Csodás! :-DDD Mentem is a “Motoros összes” mappámba. 😀

Motoros
Olvasó

🏍️🏍️🏍️🏍️

lakers24
Olvasó

A magyar bajnokságban 1985. óta rendeznek rájátszást. A tavalyi szezon előtt összesen 4 (!) alkalom volt, amikor az első körben a 2. kiemelt kiesett a 7. ellen. Nekünk most egymás után kétszer sikerült ezt összehoznunk… No komment

nick19
Olvasó

Valahol a neten elérhetők ezek az eredmények? Néha nézegetném.

lakers24
Olvasó

kosarstat.hu, illetve a Körmend régi honlapján (bckormend.hu) is elérhető

nick19
Olvasó

Köszi! Körmendi oldalt szoktam nézni, de erről a kosarstat.hu-ról eddig nem tudtam.

Milivoj
Olvasó

Potocnik “eredménysora”:
2021 pályaelőnyből cumi a Falcotól (igaz ez legalább a döntőben volt)
2022 pályaelőnyből cumi a Kecsótól (első körben)
2023 pályaelőnyből cumi a Körmendtől (első körben)
Az utóbbi kettő szégyen kategória, mindkétszer az alapszakasz hetedik szopatott szét bennünket.
És ez a semmirevaló szar elég arra, hogy mèg 2 évig nézzük (vagyis aki akarja nézze, mert én ma voltam utoljára, amíg ez a senki az edző) ezt a nulla teljesítményt…, ki a f@szt érdekel az alapszakasz helyezés Potocnik, amikor a bajnokság érdemi részének kezdetekor mi mindig elmegyünk már nyaralni!?

moldi56
Olvasó

Én személy szerint nem akarom elküldeni (mert ki vagyok én?)de ha van neki egy kis önbecsülése akkor levonja a konzekvenciát.Alekszicsnek ennél kevesebbért kellett felállnia.

Milivoj
Olvasó

Nincs neki…, a playoff előtt aláírt plusz két évet, mindenféle eredménykötelem nélkül, jobb feltételekkel, mint eddig…, mondjuk az a hülye, aki ezt idő előtt odatette elé

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/B3HEPl

1959
Olvasó

Sok ilyet olvasok hogy most jajj meglettek szidva Szolnokon a játékosok, mi ez, meg stb… leirtam már egy kommentbe de itt is leirom akkor.
Az hogy hetek óta nem szidjuk őket és inkább BÍZTATJUK a csapatot és egy rossz szavunk se fütyülés nem volt egy-egy borasztó gyenge meccs után, az nem azt jelenti hogy nincsenek problémáink és hűde megvagyunk elégedve ezzel a csapattal. Kijárt már nekik ez.

YoWassupFam
Olvasó

Nem a játékosokat kell “megszidni” hanem az edzőt jelen szituációban. Ivkonál-Horváth Pipinél ment érdekes módon…

1959
Olvasó

Az edzőt is!!! Sőt főként őt!!! Ebbe egyetértünk! Akkor vegyük úgy a ku*** gyengét vegye Potochnik magára!

1959
Olvasó

Jaa az ivkovicot ne hasonlítsd már senkihez … 🤣🤣🤣 elég nagy butaság🤣

YoWassupFam
Olvasó

Nagy butaság? Ivko még le se ült a padra de már ment az ovis hiszti. Ez az ember már 2. Éve nyomja a langyos vizet és kapitulál rendszerint és a tegnapit leszámítva semmi történés nincs. De, igenis ide lehet keverni Ivko nevét. Ő legalább nyert vmit és legalább tudott CSAPATOT csinálni.

Cannibal
Olvasó

Meséld már el miért járt ez ki nekik? Minden meccs után jászkunsági gyerekek voltatok, vagy akkor az csak képmutatás? De leírhatod nyugodtan Gavinnel, Lukáccsal, Révésszel pl mi a probléma.

1959
Olvasó

Leírtam hogy főként itt valóban az edző a ludas. De a játékosokról is megvan mindenkinek a véleménye.

KI MONDTA HOGY VELÜK VAN BAJ? 😅 Pont leírtad azokat a játékosokat akikkel nekem pont semmi bajom de ahogy beszéltem a többi szurkoló társammal nekik se. Következő kérdés?
A jászkunsági gyerek vagyok dumádat meg hagyjuk abszolút nem értem hogy jön ide😅

Cannibal
Olvasó

Te Mondtad: KIJÁRT MÁR NEKIK. Egyébként úgy jön ide, hogy mikor győznek, hű de fasza gyerekek, most meg takarodjanak. Azt még megjegyzem sehova nem írtad, hogy főként az edző a ludas idáig. De légyszíves akkor oszd már meg melyik játékosokra gondolsz, mert már nem sok maradt.

Endre
Olvasó

Ott voltak a “félelmetesek”? :DDD

kormendinekjo
Olvasó

Gratulálok a körmendi csapatnak. Örülök a győzelemnek és a továbbjutásnak. Csak az MTE!
Hajrá Körmend!
Hajrá kosárlabda!

Professzor
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!
Ez egy nagyon küzdős, feszült hangulatú mérkőzés volt, egy igazi 5. meccs!
Gratulálok mind a két tábornak, sportszerűen és remek hangulatban telt az egész találkozó!
Májusban mindenki fehervárra!
Mte!

Rouge
Olvasó

GRATULA Körmendre, megérdemelték,
az utóbbi időben szépen jöttek felfelé,
nekünk pedig az elmúlt időszak total downhill…

Jó utat a körmendi szurkereknek,
és mindent bele az Alba ellen!

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Motoros
Olvasó

Fel a fejjel Rúzs, szükség van 1 jó OLAJRA!
❤️🖤

Szertáros
Olvasó

Előző kommentemet kiegészíteném azzal, hogy egyszerűen gyalázatos, emberhez nem méltó biztonsági őröket, és tetőtől talpig felöltözött rendőröket küldtek a vendég szektorhoz…Szégyen és gyalázat, a körmendi tábornak 1 rossz szava sem volt, szinte végig a saját csapatukat éltették, és még a megérdemelet ünneplést sem engedték meg nekik az 1 bites 2 fogú biztonságiőrök.

Remélem legközelebb egy intelligensebb brigád fog várni minket.

A legjobbakat,
Szertáros

Csak az MTE❤️🖤

Dennis
Olvasó

Csak azt kaptátok, ami jár nektek!

Motoros
Olvasó

Ti is kicsi vájárok🔨⚒️⛏️⚒️
A PlayOutot🤣🤡😂🤡😁🤡.

csakazete
Olvasó

Szombathelyen is mindig ilyen a szitu…

Cannibal
Olvasó

Nem igazán értem a szurkolókat. Kurva gáz a játékosokat így szidni, előtte meg hónapokig pacsi- puszi. Az a baj itt nem ismernek mást, csak fekete meg fehér minden. Ez a meccs el lett baszva de hiszem, hogy ezt érdemelték a játékosok. Nem az edző hibája az, hogy semmi taktika csak dobáljátok a triplát? Boldog- boldogtalan dobálta, ha mentek nyertünk ha nem akkor szenvedtünk, de nem volt más játék. Ezek után ha nem rúgják ki az edzőt, lehet jövőre idehozni bárkit, semmi nem fog változni. Gratulálok Körmendre.

1959
Olvasó

Az hogy hetek óta nem szidjuk őket és inkább BÍZTATJUK a csapatot és egy rossz szavunk se fütyülés nem volt egy-egy borasztó gyenge meccs után, az nem azt jelenti hogy nincsenek problémáink és hűde megvagyunk elégedve ezzel a csapattal. Kijárt már nekik ez.

Légiós
Olvasó

Szép jó estét mindenkinek! Sziasztok!
Először is gratulálok a Szolnoknak, és a szurkolóinak. Pazar meccset hoztak össze, és a szurkolók előtt is le a kalappal. Bízom benne, azért a barátság nem romlik meg, pár buta társunk miatt. Nem mind vagyunk olyanok. A meccsről annyit, egy baráti társasággal néztem meg én is itthon. Szerintem minden szomszéd tudta, hogy meccs van.
Annyira büszke vagyok, hogy a 4-ben vagyunk. Ezt senki sem gondolta komolyan. Én sem. A játékvezetők valahogy ma, a legjobb oldalukat mutatták. Egyik oldal sem panaszkodhat. Mi döntött??? Az akarat!!!
S hogyan tovább? Meglátjuk. Mi ott leszünk Szombaton, rajtunk nem múlik!!!

MTE

fanaticfantastic
Olvasó

Sok sikert kívánok!

Légiós
Olvasó

Köszönjük szépen

GézukaReborn
Olvasó

Ostobák mindkét táborban vannak, de amíg az értelmesebbje van többségben, nincs baj! 🙂 Sok sikert nektek!

Endre
Olvasó

A lesajnált “falusi” csapat ismét megmutatta.

SárgaPárna
Olvasó

Mit?

SzhelY
Olvasó

azt ,hogy megint erőn felül teljesít a csapat

piros710321
Olvasó

Szenvedsz csicska?

Knézy Ernő
Olvasó

Sírva mulassunk..
Sírjunk,hogy nem nyerjük meg a bajnokságot idén sem.
Mulassunk, abban bízva,hogy Potocnik remélhetőleg Szlovéniában jár.
Ki jön a helyére?
Konstantin? Zollner?
Grat Mte
Hajrá Olaj!

Dudi
Olvasó

Hát ezt nem gondoltam volna….
Jár a gratuláció a győztesnek!!
Kis pihi, aztán kezdetét veszi az igazi buli!!!!
💛🖤

Zsarkov
Olvasó

Egész évben nem szóltam hozzá a meccsekhez, vártam a végét és most is csak két dolgot írnék:
1. Gratulálok a Körmendnek, üdvözlet Motorosnak, kicsit irigyellek, hogy nektek van CSAPATOTOK;
2. POTOCNIK TAKARODJ!!!
Minden kosárbarátnak kellemes nyarat kívánok!

Motoros
Olvasó

🏍️🏍️🏍️🏍️

Piffinger
Olvasó

Ambivalens érzések dúlnak bennem:

1; Akik szerint ennyire rosszak a légiósaink, örüljenek akkor, hogy eddig eljutottunk…
2; Eddig senkinek nem tünt fel hogy Poti mit művel?
Két éve arról beszél mindenki, hogy micsoda baklövéseket csinál.
Ez a vezetőséget nem zavarta?
Ma azt érzem, hogy nagyon gyenge az egész klub itt Szolnokon.
Persze nincs már kánaán…
Na de valószínű Körmenden sincs.
Voltak már ilyen éveink, de valahogy akkor más volt…
3; Lehet, hogy valakiknek húsos fazék egy csapat, nekünk szurkereknek nem az!
Kőkeményen küzdúnk azért, hogy ott lehessünk, minél több meccsen!
4; Gratulálok a Körmendnek!

moldi56
Olvasó

Sajnos képtelen vagyok napirendre térni.Ez már a 3.ilyen év.Hogy kik a hibásak?Erre én nem tudok és nem is akarok válaszolni.Bár rohadtul nehezemre esik,de gratulálok a Körmendnek.Jobban akarták a győzelmet.

Szertáros
Olvasó

Csodás estét bajtársaim!

Körmendiként ez a mai nap egy csoda, egy ünnep…Szóhoz sem jutok…Gratulálok a csapatomnak, ismét megmutatták, hogy a piros fekete brigád nem ismer lehetetlent.

Szolnoki barátaimnak csak annyit üzennék, egy balszerencsés meccs után nem illik szídni a saját csapatot, nem játszottak rosszul, csupán ez a mai teljesítmény kevés volt.

Körmendi testvéreimnek jó, balaesetmentes utat kívánok hazafele.

Nyugalmas éjszakát,
Szertáros

Mindörökké MTE❤️🖤

Szakember
Olvasó

Jó utat Nektek haza!❤️🖤
Üdv, Szakember

moldi56
Olvasó

Sajnos nem jól látod.Rosszul játszottunk.Több meghatározó játékosunk mondot csődöt,akik nem így szoktak játszani.A dobóformánk az csapnivaló volt.Egyedül Gavin hozta a tutit.Egyet azért nem értek:Rudner méltatlanul keveset játszott,pedig benne van jópár 3 pontos.Talán elég is lett volna.Azt hiszem ebben a szezonban már nem kell meccsre járni.

Szertáros
Olvasó

Kedves Moldi!

Szerintem inkább a Körmend jászott extrát minthogy a Szolnok rosszul, de ez csak személyes meglátás.

Minden jót,
Szertáros

nick19
Olvasó

A korábbi meccsnél írtam, hogy ilyen a rájátszás. Nem számít, ha valaki egyik nap nyer 20 ponttal, mert másnap a másik fog. A Körmend pedig nem ma kezdte ezt a műfajt, ha valakinek ezt pontosan tudnia kell, az a Szolnok. A Körmend nagyszerű teljesítményt nyújtott ma, megérdemelt a továbbjutás. Naqyszerű, fordulatos 5 meccses csata volt, igazi adok-kapok. A Szolnok is mindent megtett, de a Körmend volt a jobb.

Udig
Olvasó

Pongó a 4. meccsen kifelé anyázta a körmendi szurkolókat, mennyire szar lehet ezt hazai pályán egy kiesés után hallani a sajátjaidtól vissza.

nezo828
Olvasó

Szívből gratulálok, szép volt Körmend!
A gratuláció a Szolnoknak is, hogy öt meccsre tudta kényszeríteni a Körmendet!

MTEMTEMTE
Olvasó

Csak ismételni tudom magamat:
“MOTOROS,
kérlek írj egy verset! Nagy rajongója vagyok a költészetednek és már épp itt az ideje. Ha lehetne egy kérésem,foglald örökbecsű soraid közé Omenaka meccs végi söpréses jelenetét. Ne törődj a negatív felhangokkal, minden sorod egy gyöngyszem a Körmendet mocskolók seggében.”

SárgaPárna
Olvasó

Orálozzatok egyet!

Redbid
Olvasó

Lehet másképp is, nem mindenki ünnepel úgy mint ti, ezért ezt inkább meghagyjuk neked mint a téma nagymesterének 🙂 🙂 🙂
Bohóc!!

SzhelY
Olvasó

te vagy a faxopás nagymestere ezt meghagyjuk neked

piros710321
Olvasó

Sírjál te kis pöcs, sírjál! 🤡

milanka487
Olvasó

Grat Körmendre!
Engem ameddig potochnik az edző Olaj meccsen nem lát senki!
Jövőre 5 jó!!!! légióssal illetve a mostani magyarmaggal (nem tudom tudunk e majd hozni magyar játékost pluszba) és másik edzővel!
A csapat meg azt érdemelné hogy a maradék meccseken 0 azaz 0 hazai néző legyen a meccseken!
És tényleg mégegyszer grat Körmend!
Egy ZTE-Körmend döntőért szurkolok!

Légiós
Olvasó

Én is

Pojaca
Olvasó

85-82 vezetésről 1 perccel a vége előtt pótkocsi nem tudja lemenedzselni egy ilyen szituációban az mindent elmond! Potocnik out! Azonnali hatállyal, a hátralevő meccseket játszák le Szarvas Gabival!

KD
Olvasó

Egyetértek , ő nagy motivátor, már bizonyított!4️⃣🥇2️⃣🏆🏀💪🦾

KPSVRKK
Olvasó

Jó kis meccs volt a magyar mag közti különbség döntött

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok Körmendnek!Teljesen megérdemelték. Semlegesként nézve azért a hazai pálya megvolt. MTE nagy szívvel játszott, igaz hullámzóan. Szolnokot viszont nem értem…. Bukta a kupában, valamint tavaly és idén sem jutottak be bajnokságban a négybe. Ami előfordulhat. De én kimondom ez a második év amikor elkezdődik a playoff, és az Olaj csak erőlködik , kódolva a kudarc. Ez csak véletlen lenne?

fanaticfantastic
Olvasó

Ugyanezt éreztem,amikor itt írtam régebben,hogy idén semmit sem fogunk nyerni. Sajnos be is jött..

JR.Benitez
Olvasó

De mi az oka. Azért nem egy rossz csapat

milanka487
Olvasó

Potochnik az oka!

ferrroil
Olvasó

Biztos ezt îrtad? Amikor én írtam,meggyanusítoottál,hogy nem Olaj szurkoló vagyok…még most sem írtátok le,hogy Potocnik sara a két évvel ezelőtti bajnoki döntővel kezdődő vesszőfutás…

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Néhány hete ,ezt írtam.

apasas
Olvasó

Érdeklődnék, hogy a BB1 és a Mindigfos véletlenül nem egy “kalap alatt” végzi áldásos tevékenységét…?
Gavin pontjait csak én nem látom ? Ennyire nem kellene kapkodni…
Gratulálok mindkét csapatnak, férfias, “aránylag” sportszerű mérkőzésen ma megérdemelten nyert a körmendi gárda…..Gyerünk tovább Körmend, Forever MTE🏀

Stockalone
Olvasó

Szép volt Körmend!!!
Hajrá Falco, hajrá Vas vármegye!!!
💛🖤

SzhelY
Olvasó

szép volt Mte mindent viszaszívok a jutijátékkal illetően ezt nem gondoltam volna év kozben grat mégegyszer Horvátországbol,már csak az ezüstre vágyok baxok én rá ha a sárgák nyernek

MTEMTEMTE
Olvasó

Egyébként ezt a meccsbeszámolót ilyen formában komolyan gondolta, aki írta, vagy utólag átolvassa valaki?

Soós Sándor
Olvasó

Feri bácsi most mérges lett. Szolnoki polgi most vissza fog vágni. Körmendiek még idén megkapják a zártkapus meccset?

fanaticfantastic
Olvasó

Akadj már le róla.

SzhelY
Olvasó

én megmondtam ez nem győztes tipusu edző a pótkocsi és itt szidtátok mogyit grat!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés