Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hiába tért vissza extra játékkal Vojvoda, megint legyőzte a Berény az Olajt

Nikola Lazics együttese első sikerét aratta a felsőházban. Tóth Ádámot kiállították.

JP Auto-Jászberényi KSE - Szolnoki Olaj KK 90-82 (25-22, 25-19, 14-26, 26-15)

Felsőházi középszakasz, 4. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Benczur T., Ádám J., Balog Gy. (dr. Gincsai J.)

JKSE: Pitts 32/6, Rakics 12/6, Brbaklics 6/3, Alekszandrov 5/3, Pantelics 19/6. Csere: Kerpel-Fronius 11/9, Czirbus 3.

Szolnok: Airington 3/3, Rudner -, Vojvoda 31/21, N. Milosevic 19/9, Andric 15/3. Csere: Malesevics 8, Tóth Á. 6, Frank -.

Ahogy az várható volt, Vojvoda visszatért, és rögtön a szolnoki kezdőben találta magát. Éppen az ő triplájával indult a meccs Jászberényben. Hullámzó volt az eleje, két perc után 2-8 volt az állás, majd feljött 7-8-ra a Berény, aztán újra meglépett nyolccal az Olaj. Vojvoda remekül játszott. Pitts vezérletével gyorsan ledolgozta hátrányát a JKSE, amely 13-2-es szériát ment (23-20). Az amerikai kisember sorra szerezte a pontokat, nem egyszer faulttal (egyszer ráadásul sportszerűtlen) együtt. Az első negyed után 25-22 volt az állás.

Továbbra is nagy volt az iram és látványos volt a játék. Pitts ziccere után Alekszandrovtól jött egy tripla (30-22). A 14. percben, 35-25-nél már tíz volt közte. Pantelics is nagyon nagyot játszott, tizenegy pont volt a legnagyobb különbség. Az első félidő vége időkérés-párbajt hozott a két edző között, 50-41-re feljött a vendég együttes.

Sok rontott kísérlet után Andric szerezte az első kosarat a fordulás után. Négy perc alatt 52-48-ra feljött a Szolnok, amikor Malasevics technikaija után (ráadásul ez volt a negyedik személyhibája) a biztos kezű Alekszandrov keze megremegett a vonalról. Nem sokkal később le is kellett ülnie a hazaiak erőcsatárának, mert ő is megkapta negyedik hibáját. 12-4-es szériát mentek a piros-feketék, Vojvoda triplája után, 54-53-nál időt kért Lazics. Vojvoda zsinórban dobott három hármast, hosszú idő után újra a bajnok vezetett (59-61). Tóth Ádám „csapta le” a palánk alatt Pantelicset, aki ezt szóvá is tette. A videózás után a magyar centert második sportszerűtlen faultja után kiállították, Pantelics pedig kakaskodásért technikait kapott. Vojvoda ettől sem zökkent ki, továbbra is extázisban játszott, hatodik hármasával már 27 pontnál járt. 64-67-ről indult a záró felvonás.

Felváltva vezettek a csapatok, pattanásig feszültek az idegek. A 35. percben Andric is sportszerűtlen hibát kapott. Héttel meglógott a JKSE két és fél perccel a vége előtt (83-76). Pitts harmincnyolc percen keresztül nem talált be kintről (0/8), ám amikor igazán kellett, kétszer is betalált, eldöntve ezzel a megyei derbit. Hatalmas csatában, megérdemelt kék-fehér siker született. Története során másodszor győzte le a Szolnokot a Jászberény.

fotó: Gémesi Balázs

115 hozzászólás

115
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
82 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
makelovenotwar69MásikVégétFújdMegKIMI1011Mzs17Józsipapa Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pitts papa nagyon csúnyán elintézte az Olajbányászt. Bár Báder máshogy látja,de Milosevicy és Rowsey nélkül nem fog ez már működni,Kedveskéim!… 🙁

makelovenotwar69
Olvasó

Érdekes egy játékos ez a Pitts. Nem láttam sokszor, tehát óvatosan fogalmaznék, de szerintem egy jó képességű, jó kezű tipikus amerikai 1-es típus: varázsol, gyors, jól dob kintről ha elkapja a fonalat, de hajlamos önzőzni, passz helyett preferálja az 1-1-et és egy jó védekezéssel szinte le lehet venni a pályáról. Egy jó légiós hatalmas egóval, de semmi több.
De mondom még egyszer, nem sokszor láttam, akár félre is ismerhettem ennyi idő alatt.
Hajrá magyar kosárlabda!

KIMI1011
Olvasó

Nagy gratuláció a JKSE-nek! Óriásit küzdöttetek! Bravó! Néha tényleg azt hittük jégkorong mérkőzésen vagyunk olyan test-test elleni harc folyt a pályán, és abból is látszik mennyire más szemüvegen keresztül láttuk a mérkőzést, hogy ezt túlnyomó többségben a szolnoki játékosok követték el! Tisztelet a kivételnek! Sokszor sunyi alattomos mód, sokszor nyíltan kőkeményen nekitámadva a másik félnek. A játékvezetők pedig egyáltalán nem fújtak hazai pályát, sőt! Rengeteget hagyták ezt a bajnok csapatnak! Azt pedig még szintén ki kell emelnem, hogy minősíthetetlen szurkolói magatartást mutattak a szolnoki jelenlévőek igen sokszor, tisztelet a kivételnek! Az is biztos, hogy nincs még ilyen csarnok, ahol engednék… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Maximálisan egyetértek! És még hozzám jöttek oda elvenni a megafonomat mert sziréna van rajta. 1 évig nem volt gond, tegnap igen. Majd 3 perc múlva figyelmeztetnek, hogy ne reklamáljak, ne szóljak a játékvezetőknek. Csoda, hogy a számat nem ragasztották le. A vendégszektorban meg évek óta megengedett a huhogás, köpés, korláton állás. Kettős mérce. Kár érte!

moldi56
Olvasó

Rád is vonatkozik…

dell
Olvasó

Azért vigyázz,hogy hasra ne ess! Nagyon el vagytok szállva az idén eddig meg azért imádkoztatok éveken keresztül.hogy ki ne essetek.Majd jövőre megint lehet sírni ,hogy talán nem kell a benntmaradásért játszanotok.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mi vagyunk elszállva magunktól? Pfff… Messze a legszerényebb közeg a berényi a jelenlegi mezőnyben. Örülünk, semmi több. És jó lenne ha más is örülne egy kis város kis csapatának nagy menetelésének. Főleg, ha mindezt arcoskodás nélkül, a helyzetet reálisan kezelve tesszük. Illúziók nélkül, büszkén.

jaszberenyikse
Olvasó

Annyira kiváncsi lennék,hogy mi az ami miatt mi el vagyunk szállva az idén. Ezt magyarázzátok már meg kérlek mert szerintem a egyik szurkoló kollegám hozzászólásaiból sem lehet erre következtetni. Abban meg,hogy örülünk,hogy 5 év után újra jó szezont futunk és hangot adunk örömünknek semmi kivetnivaló nincs.

WSreborn
Olvasó

Csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy körmendi szurkolók szerint is erős hazai pàlyát kapott a JKSE tehàt inkàbb hagyjuk ezt a tèmát. Pantelic “tevékenysége” pedig minden ellenfél szukolójàt felhàborítja….

moldi56
Olvasó

Elmész te a sunyiba…

Mzs17
Olvasó

Megint egy történelmi győzelem!Szép volt fiúk!Az Olaj drukkereknek hozzá kell szokni,talán nem biztos hogy döntőt játszanak.Középszerü légiósok,sérülések tizedelik a csapatukat.Vojvoda mellé nem bír felnőni senki.Tóth Ádám egy vicc.Bezzeg nálunk ha még Coleman is visszatér,sok szép meccsnapunk lehet.Pantelic brutál a palánkok alatt,nem is ízlik az ellenfeleknek.Pitts extra. De a legnagyobb elismerés Lazics mestert illeti,aki bármilyen nehéz helyzetben a megfelelő döntéseket hozza,jól keveri a kártyákat!Hajrá JKSE!

WSreborn
Olvasó

Majd meglátjuk, mennyire lesztek nagy legények a Ligetben, ha már szetinted mi ilyen szarok, ti meg ilyen jók vagytok. Nem sok realitásérzék szorult beléd….

Józsipapa
Olvasó

1205/2019.(04.17.Kormány határozat;
2274.oldal;

Józsipapa
Olvasó

Kendeffy Botond – Így születnek a rémhírek; a MK április 17. – i számában a szolnoki vizilabda 121 milliós és a labdarúgás 100 milliós
“megtámogatásáról” jelent meg egy rendelet.
KOSÁRLABDÁRÓL NINCS SZÓ !!!!!!
Csak a tényszerűség kedvéért….

Kendeffy Botond
Olvasó

Elnézést, az infót egy jogász havertől jött. Mondjuk azért egy cégről van szó:-)))))

derryl
Olvasó

Szolnoki MÁV foci

Szolnoki Dózsa póló

Szolnoki Olajbányász kosár.
Milyen egy cégről beszélsz?

Rouge
Vendég
Rouge

GRATULA Berénybe, én ezzel a meccsel nem számoltam, nekünk a hazaiakat kell hozni. Ritkán van olyan, hogy egy csapat mind dobószázalékban, mind lepattanóban jobb az ellenfélnél és mégis veszít. Most ez történt, és ha csak szigorúan a statisztikát nézzük, akkor a büntetők miatt vesztettünk: 23/30 vs 12/15. A bírókkal nem akarok foglalkozni, de….?? Pantelics egy állat, undorító dolgokat csinál a pályán, kár hogy nem nálunk játszik…:):) A mi centereink végig nyomták a szezont a többiek helyett is; egyedül ők nem pihentek, és ez megis látszik a játékukon, (főleg fejben) elfáradtak; Andrics pedig ugye félig sérülten játszik. Nekünk most az a… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Minden szavaddal egyetértek…. Egymás elleni kulcs lesz. De nem csak azon múlik. Egy pillanatra nem irtam le Olajt. Ha csak félig kiegészül nálam már top esélyes. Nekünk sokat kellene javulni de a potenciál adott. Ha Okorn tényleg a végére élesiti a csapatot, nagy mágus. Ha nem, akkor amit irtam a FALCO történelmének legjobb keretével nem lesz képes aranyat nyerni egy nem kiugróan erős bajnokságban. Hamarosan kiderül. Nem mai derbin. Ez inkább csak presztizs.

Kendeffy Botond
Olvasó

Közben érdekes hìr jelent meg a Közlönyben a szolnoki kosárlabda és vizipòlò kiegészìtő támogatásáròl…

RRichieG
Olvasó

Mert te azt gondoltad, hogy Nyerges 2db pusziért átadott mindent?

dell
Olvasó

Mi a lényeg írd le mert nem tudom megnézni!

Kendeffy Botond
Olvasó

Fent van valahol a mecccs felvétele?

Kobra
Olvasó

Amit az Olaj szurkolók műveltek egész meccsen, huhogtak Pitsre szégyen!Arról nem is beszélve hogy,a meccs végén leköpték Pantelicset szánalmas.Egy ilyen kis csapatnak ez hatalmas eredmény,legyőzni a nagymúltú Olajt!Tudom sok a sérült stb….de akkor is viselkedni és a vereséget el kell viselni!Mi egy kis csapat vagyunk negyede a költségvetésünk mint az Olajé,akármi is lesz a bajnokság vége ez a csapat történelmet írt ebben az idényben!Hajrá Berény! Hajrá Olaj !

moldi56
Olvasó

Ne itt írd le,hanem álljál velük szembe és mondd a szemükbe.Ez a stílus eddig a fehérvári szurkolókra vallt,ők keménykedtek a rendezők háta mögül.Ami pedig Pantelicset illeti én személy szerint azért nem köptem volna le,de nagyjából azt kapta amit megérdemelt.

Kobra
Olvasó

Senki nem akar keménykedni!Nem ez volt ezzel a célom!Hatalmas amit csináltok mint szurkolás!Azt is tudom,hogy amit Pantelics csinál nem mindenkinek tetszik,és finoman fogalmaztam.De az eggyikőtök írta itt kár hogy nem nállunk játszik.Pitts meg egy hatalmas figura akár tetszik akár nem…Hajrá Berény Hajrá Olaj…

moldi56
Olvasó

Pittsről én sem írtam semmit,egy nagytudású légiós,kisértetiesen hasonlít a játékstílusa Kendrick Perry-re,kár hogy nem mi találtunk rá a piacon,hanem ti.Én sosem szidom az ellenfél játékosát amiért az jól és eredményesen játszik,hiszen ez a dolga.Nekünk sajnos most csak Rowsey jutott az is lelépett.Talán majd jövőre!

Olajheart
Olvasó

Dehogy kár.. Dehogy kell nekünk Pantelics.. Rémálmomba ne jöjjön elő.. Én Kellerrel meg Simonnal se tudtam soha megbarátkozni.. Minthogy soha nem szerettem volna másik magyar csapatban látni Trottert vagy Milot.. Hajrá olajka..

markon156
Olvasó

Most megyünk, és bocsánatot kérünk Pantelicstől, hogy lemertük hurrogni. Sajnos aki ilyen szabályosan védekezik, az mellett mi sem megyünk el szó nélkül…

nazol
Olvasó

Kicsit lehiggadtam és talán tisztább fejjel szerintem a következő a helyzet: Ami Jászberényben most gála, az az Olaj életében egy meccs. Mások az elvárások és a célkitűzések. Egy Olaj csak a bajnokság megnyerésében gondolkozik, míg a jászberényi barátaim egy esetleges harmadik hely megszerzése esetén Jézus második eljöveteléről beszélnek. A rájátszás az igazi buli, ott kell tökösnek lenni, ott kell igazán odapakolni! Elég csak 1 gyengébb meccs, csak 1 elcseszett negyed, és a hazai pálya megy a levesbe. Másik. Az Olaj mostani légiós állománya a lehetőségekhez képest botrány. Andrics és Milosevics (a sérült) egy elfogadható szint, a többi nem az. A… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Nazol! Berény Olaj összehasonlitásban van vmi de a stílusa miatt Berényben sokan érezhetik kicsit nagyképűnek. Play offról teljesen igazad van. 1 rossz meccs és minden borul. De pont ezért szép, nem? Váratlanul felemelhet de mélybe is lökhet….. Más. Irod Olaj légiósai botrány. Volt sérülés miatt csere. Az sose egyszerű. Plusz ugye Olaj anyagi kerete is véges. Nézd a magyar magot milyen erős alapból. Az nem 2 fillér ám. Eleve nem jut annyi légiósokra mintha pl csak Voja lenne. Berényben pl olcsó magyarok vannak de jó légiósok. Mindenki másképp próbál érvényesülni. Szerintem ezzel semmi baj. Nekem pl a csak saját nevelés… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

Rowseytól egyébként közvetlenül meg tudjátok kérdezni az instán,hogy a lónak mi a retkes, náthás, túrós f@szát keresett St. Luisban a Cardinals baseball meccsén, amikor szerződése szerint Berényben Pittset kellett volna összekenni vaníliás sodóval??!

laja
Olvasó

Legegyszerűbb dolog ha Rózit elfelejtjük. Itt hagyott bennünk a szarban és lelépett,most már azt csinál amit akar. Mindenki tudja ,hogy nem jön vissza de ezek után már ne is jöjjön. Akkor kellett volna a halál faszára kergetni amikor idejött és meccseken keresztül semmit nem ért. Báderék nagyon ragaszkodtak hozzá most meghálálta nekik. Egész évben irányító nélkül kellett játszanunk mert a vezetők vele mellé lőttek.

S.Pippen
Olvasó

Én kedvelem az Olajt, sokáig bérletem is volt Szolnokon, de most nem értem a szurkolóit. Veszíteni is tudni kell. Tudjuk, hogy sok a sérültjük, de nem kellene elfelejteni, a JKSE talán legsokoldalúbb alapjátékosa (Coleman) hónapok óta maródi, Pitts és Alekszandrov hetek óta nem edz, csak játszik, mert ők is sérültek, Cseh Gy. ma sem tudott pályára lépni. Ez egy ilyen kiscsapat esetében legalább akkora érvágás, mint a sokszoros költségvetésből működő nagytesóé. Pantelic szidása meg gyerekes. Az öreg harcos lejátszotta az Olaj bármelyik magasemberét, elöl-hátul tanár volt. És azt is elfelejtik már a Tisza partján, hogy a szolnoki meccsen úgy nyert… Olvass tovább »

Songoku89
Olvasó

Sziasztok! Óriási meccs volt. Szuper élmény volt! Airington nagyon gyenge. Vojvoda klasszis. Berényiként öröm volt nézni a tripláit. Tiszta Curry volt! Pantelics ha nem nálunk játszana akkor utálnám… Tudjátok mire gondolok. Pitts ma is kiváló volt. Ő hozta a mai meccset. Valamint a kiegészítő emberek is hozzá tudtak szólni a meccshez. Szolnokiak! Faszául nyomtátok a szurkolás. Tetszett. Komolyan. Viszont ez a Tóth gyerek egy kibaszott favágó! Nem tud kosarazni!

Marillion
Olvasó

Azért ne írják már le előre a Szolnokiak a csapatukat….még hol a vége….jön az éles rájátszás lehet nagyot homorítani….De én nem is ezért jöttem ebbe a cikkbe hanem egyedül Voja miatt, hogy épphogy felépült sérüléséből..és gratuláljak ehhez a teljesítményhez…De én klub hovatartozásomtól függetlenül is szurkolók neki minden fordulóban… Hajrá Falco!

moldi56
Olvasó

Hát nagyon remélem nem sérült rá.Egyszer a térdéhez kapott,ki is állt,próbálgatta a lábát és vissza is jött.Persze ha megpihen nem tudom milyen állapotban lesz.Jó lenne legalább őt nem veszíteni el.

Tarifa
Olvasó

Mindig azt gondoltam, hogy a fizetett sport vezetőink a fizetésük felvételén és néhány rutin feladat elvégzésének kívül esetleg a stratégiai kérdésekbe is beleszólnak. Ha egyáltalán nálunk van ilyen. Mit tekinthetünk annak. Egy biztos, hogy vannak korosztályos csapataink, talán még kisebb nagyobb sikereket is elérünk. De mit lát maga előtt egy fiatal ha még az esélyét sem láthatja annak, hogy saját városában, barátai szülei előtt a nagy csapatba bekerüljön, játszhasson. Miert nincsenek a vezetők arra osztonozve, hogy ilyen kérdésekben az edző ne a könnyebb utat választva legyen “siker edző”. Miért nem szólunk erélyesebben, hogy a csapatunkból több információt kapjunk. Miért abban… Olvass tovább »

Red ball
Olvasó

Mindenkitől függetlenül körmendiként néztem végig a találkozót. Számunkra kedvező végeredmény született és mégis felemás érzések kavarognak bennem. Amennyiben mi bírói segédlettel tudtunk győzni Berényben, akkor most kamatostúl visszakapták. Félreértés ne essék, én szeretem és megemelem a kalapom a Berény előtt, de most rendesen megkapták a hazai pályát. Példákkal lehetne illusztrálni, de felesleges. Győztek és ezért jár a gratuláció.

Incicica
Olvasó

Nem T.Z. hanem B.M. babusgatta Rozit!

moldi56
Olvasó

B.M-nek van egy főnöke,az pedig T.Z.

Modus operandi
Olvasó

Grat Berénybe! Ezzel csak a filkó szekerét tolták sajnos, hogy a tartalékos Olajt megverték. Ezzel megérkeztünk a 3. helyre. A legnagyobb baj, hogy a vezetők babuzsgatták Rózit, aki a szarban jól le is lépet a francba! Kár hogy nem a parketten dőlt el a bajnoki cím, hanem a sérülések döntöttek. Ezt a bajnokságot a Körmend csak elvesztheti.

CSAK AZ OLAJKA!

WSreborn
Olvasó

Igazad jól megtoltàk a falco szekerét, plusz majd szokás szerint le is fekszenek nekik ahogy ebben a szezonban már annyiszor, csak hogy tuti legyen a sárga barátaiknak a 2. hely.
Bosszantó, hogy a bajnoki cím sorsa nem a pályán, hanem a sérülésekkel dől el…..

Aramis
Vendég
Aramis

Ugye milyen bosszantó?
Tavaly nem volt az mikor Govens és Perl Zoli volt sérült?
Az nem ugye…

Olajheart
Olvasó

Jaa mi 2 sérülttel még vígan lennénk..

Olajheart
Olvasó

Mielőtt valaki félre értené nem örültem hogy ott volt 2 sérült.. Soha nem jó egyik csapatnál sem sérülés.. Én szimplán annak örülnék ha nálunk most csak 2 sérült lenne…

WSreborn
Olvasó

Ha jól emlékszem játszottak, aki játszik az nem sérült….
Szokàsos öngól tőled

Modus operandi
Olvasó

A teljes kerettel rendelkező Szombathelyt vertük meg a saját pályáján.

moldi56
Olvasó

Bár én Olajos vagyok de azt hiszem Váradi Benedek is akkor volt sérült.Ott állt mankóval a pálya szélén.

J.R.Benitez
Olvasó

Igy van Moldi

panther
Olvasó

Ja, mert a sérülések nem a pályán történnek, ugye? Ez a sport velejárója, sajnos, eddig elkerültek titeket, most nem.

Amikor a többi csapatot sújtotta sérüléshullám,eszetekbe sem jutott azon “siránkozni”, hogy a sérülések miatt lettetek bajnokok, és nem a pályán dőltek el a dolgok…

Úgyhogy most viseljétek úriember módra, emelt fővel, és ne siránkozzatok, mert nem hiteles.

Ettől függetlenül elismerem, hogy sok sérülés hátráltat idén benneteket, de olyan “mély” a keretetek, hogy én még nem temetném a csapatodat. De Te tudod…

moldi56
Olvasó

Annyira azért nem mély.Frank még nem rutinos irányító,Csák hol játszik,hol nem,de inkább nem,Taiwo szóba se jöhet,egyedül Rudner játszik többet,de neki is kell még a rutin,ráadásul nincs még meg a tekintélye a bírók előtt.

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem hosszú távon Frank lesz a legjobb.

dell
Olvasó

Rudnerből soha nem lesz meghatározó játékos. Amióta nincs Miló szinte minden meccsen kezdő és minden meccset be is fejez idő előtt. Tegnap 24 percet játszott ,volt egy eladott labdája két kihagyott dobása nulla pontja és öt faultja. Ez a teljesítmény néha cserébe elég de nem meghatározó teljesítmény. Biztos elég lenne egy TF-ben de nem nálunk.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Először is : ami nálunk Pantelic, az Szolnokon Andric. Azt gondolom kettejük mai csatájából az öreg jött ki győztesen. Felesleges őket szidni, kétségtelen nem szimpatikus az amit csinálnak, de mindketten zseniális centerek,akik MINDENT megtesznek a csapatukért. Reklamálnak, ütnek-vágnak, alattomosak, de amikor kell megrázzák magukat, és hatalmas segítségükre vannak a csapatuknak. Legyen példa a mentalitásuk minden fiatal magyar centernek, és nyugodtan vegyenek pár külön órát zsiványságból! Nálunk a padról is jöttek extrák, a Szolnoknál Vojvodán kívül a második félidőben nagyjából senki semmit nem csinált. Csák Bencét láttam párszor játszani, és bár nem vagyok szakértő, annyit talán megállapíthatok, hogy sokkal több játékpercet… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Na a kettőt ne keverd össze.Andric egy intelligens játékos és ember,Pantelic meg egy undorító szaralak,persze az mellett ha akar akkor tud játszani.Andric már csak akkor reklamál,ha agyonverik,akkor szakad el nála a cérna.Általában egy gúnyos taps a sporik felé,akik ezt nem tolerálják.

moldi56
Olvasó

Ja …remélem elégedett voltál a 3 sporival.Elvégezték a piszkos munkát.

Koops
Olvasó

Moldi teljes mértékbe igazad van Pentalics egy utolsószar alak! Csak pofázni tud és hergelni a csapatok játékosait….
Soha nem fogom megérteni mit szeretnek ezen a dagadt nagyképű emberen… Plus a birók mit láttnak benne…

Olajheart
Olvasó

Sok minden forr bennem most az elmúlt hetek miatt.. ( Körmend Falco Berény szurkolók irányába, véleményem a csapataikról)
de Nem írom le mert ugye a vereségeket is méltósággal kell viselni.. Annyit viszont leírok Neked Szabolcs hogy remélem ma elégedett voltál a játékvezetéssel, mert tartom magam ahhoz hogy ez a tartalékos Olaj se kapott volna ki ma korrekt játékvezetés mellett… És még annyit hogy Voja köszönök mindent amit az Olajért tettél teszel.. Ma is bizonyítottál! Remélem térded rendben van.. Nem tudom mi lesz még az idei bajnokságban de örökké Olajka..

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szerintem normális kommentet írtam. Gratuláltam mindenkinek aki megérdemelte, és sok sikert kívántam nektek! Többet nem tudok tenni a korrektség jegyében. Nem tudom titeket személy szerint mi zavart a játékvezetésben? Engem sok minden. De szerintem ez ma nem róluk szólt, hanem a kiváló játékosokról, és a kiváló hangulatról! Mégegyszer : sok sikert kívánok Nektek!

Olajheart
Olvasó

Egy szóval nem írtam hogy nem volt normális a kommented.. Így nehéz írogatva megvitatni a játékvezetők ténykedését.. Tiszteletben tartom hogy Neked ez a mai meccs a kiváló játékosokról és hangulatról szólt.. Nekem nem.. De a mérlegnek mindig két oldala van.. Én 90 óta annyi fantasztikus meccset és címet megéltem az Olajjal hogy válogatni is nehéz közte.. Ezt a pirulát is le kell nyelni ami ma történt…

moldi56
Olvasó

Persze hogy kiváló volt a hangulat,hiszen nyertetek,ilyenkor ki foglalkozik a bírókkal győztes oldalon.Remélem a Ligetben méltó választ adunk a visszavágón.

moldi56
Olvasó

…és remélem Voja elfogadja azt amit kínálnak neki.Állítólag nemzetközi szinten is megállja a helyét,mármint az ajánlat.Nem tudok mást elképzelni csak ha külföldről kap jobb ajánlatot.Illetve van egy sejtelmem,de remélem nincs alapja.Ivkovics Kaposváron kavarja,remélem nem fog ráés Benkére hatni.Egyszer már elvitt magával 4 embert Sopronba.

Csakegyfan
Olvasó

Én lennék a legboldogabb ha Kaposvárra jönnének, de sajnos a költségvetésünkbe még egy ilyen magas szintű játékos sem fér bele, nemám kettő.

RRichieG
Olvasó

Ezek a szurkolók, egy vesztes meccs és engedjük el a szezont. Engedjétek. A 3.hely a realitás be kell látni, és a PO ra tartalékolni, a fiatalokat felhozni kellene addig. Az idegbetegeknek meg nem kéne még nagyobb hátrányba hozni a csapatot.

Rockets
Olvasó

Óriás GRATULA a Berénynek!!!Nagyon megérdemelték!!!Ügyesek voltak!!!

dell
Olvasó

Ezt a bajnokságot szerintem már a vezetők és a csapat is elengedte. Mindenki tudja,hogy ez a keret nem alkalmas az első helyre. A kupát óriási szivvel megnyertük de itt nem egy -két meccsről van szó. Képtelenek vagyunk Miló kiválása óta idegenben nyerni és a hazaikat is nyögve nyelősen hozzuk.A középszakaszban a realítás a harmadik hely,mert irányító nélkül nem lehet játszani.Nem is értem Báderékat hogyan gondolták ezt a szezon elején.Idehozták Rózit aki aztán szépen le is lépett,de az látszott,hogy irányítani és védekezni nem tud.

J.R.Benitez
Olvasó

Grat Berénybe. Voja nem egyszerű eset… Extra a pali. Azért ilyen tartalékosan ki lehet kapni pár ponttal Berényben. De Tóth Ádám se agysebész ha tudja milyen kevesen vannak erre felül a provokálásnak. Óriási fegyelmezetlenség. Amig el lesz tiltva többiek még jobban szivnak. Újabb extra percek mkinek, újabb extra sérülés veszély. Ez a Berény siker nekünk csak akkor ér valamit ha holnap nyerünk. Nagy bravúr lenne! Szurkoló vagyok bizom a sikerben, bár nagyon nem vagyunk esélyesek! FALCO!

derryl
Olvasó

Tóth nem lesz eltiltva, nem direkt faultért lett kiállitva. Attól független tényleg nagy barom!

J.R.Benitez
Olvasó

Akkor benéztem bocsi

dell
Olvasó

Igen kettő szándékost kapott ami autómatikus kiállítás,de nem jár eltíltással.

jaszberenyikse
Olvasó

Amiről hét éven át csak álmodoztunk most két hét alatt másodjára történik meg. Szép volt fiúk!!! Gratulálok Vojvodának aki hatalmas klasszis volt annak ellenére,hogy látszott,hogy fáj a térde.Brutális milyen játszi könnyedséggel szórja a triplákat. Igen, Pantelics folyamatosan reklamál,ez egy tény. Elhiszem,hogy az ellenfél szurkolói utálják de ha hagyják neki a bírók és sokszor még eredményes is akkor miért ne csinálná? Tóth Ádi kiállítása szerintem amúgy is jogos volt. Pitts továbbra is oktat de kaphatna több pihenőt mert kemény ez neki. Az Olajt igazából Voja extrája tartotta a felszínen és a fault problémák voltak azok amik megpecsételték végül a meccset. Egyébként… Olvass tovább »

szolnokbasket
Olvasó

Korrekt hozzászólás, mindenben igazad van!
Nyilván az elkeseredtség és a borgőz tűzelte szolnoki szurkolókat, kár érte!

WSreborn
Olvasó

Talán mert egy mocskos féreg pantelics azért, és a teljes csapatunk ellen esélyetek sem lenne. Ahogy a többieknek sem, a sors és fortuna kegyeltjei vagytok, adjatok hálát az égnek!

jaszberenyikse
Olvasó

Pantelicsről leírtam a véleményem és természetesen tudjuk,hogy a teljes Olaj ellen nem lenne esélyünk( itthon azért csak-csak) de addig is kérlek viseljétek méltósággal a vereséget.

derryl
Olvasó

Az a féreg szerb meddig csinálhatja büntetlenül ezt a jáékot? Undorító!

jaszberenyikse
Olvasó

Amíg a sporik hagyják neki. Rejtvény megoldva.

SárgaPárna
Olvasó

szaaaar szolnoook…

WSreborn
Olvasó

Moslék szombathely, mákos tetvek vagytok mind

MrB1G
Vendég
MrB1G

Csak fele ennyi sérültel SENKIK lennétek!

markon156
Olvasó

3-2,és ti jöttök a Ligetbe…

markon156
Olvasó

Bocsánat, 4-2..

szolnokbasket
Olvasó

: )))
Nem tudom!Nekem valahogy többet ér egy kupaarany mint egy Berényi győzelem.
Más az értékrendük…

derryl
Olvasó

Ki nem szarja le a piti kis jászokat! Örömködnek egytarcsi ellen, ám legyen, kiváncsi leszek mekkora arcuk lesz a Ligetben.

jaszberenyikse
Olvasó

Az egytarcsi valami szolnoki kifejezés? Egyébként már decemberben se lehetett kis arcunk a Ligetben emlékszel amikor 5 ponttal vertetek minket, pedig akkor még volt Rózsi, Mörfi, Mylo , Silly , Kováts.

Olajheart
Olvasó

Ja igen.. Az első félidőben kB 25 ponttal vezettünk edző meccs érzés.. Emlékszem ott aludtunk a lelátón.. Majd bele aludt a meccsbe a csapat is.. De 1 percig nem volt veszélyben a győzelünk.. Szerintem.. De látod a másik oldal úgy éli meg hogy majdnem nyertetek a Ligetben..

Modus operandi
Olvasó

Nem kell ez!
CSAK AZ OLAJ!!

Kobra
Olvasó

Nekünk nem kell az a meccs legyetek boldogok vele!?

Mzs17
Olvasó

Lassan kiszárad az olajkút! A ,,piti kis jászok” meg akkor is ünnepelni fogják a saját csapatukat!?

Modus operandi
Olvasó

Tudod. Apa! Mi az a kupagyőzelem???

Olajheart
Olvasó

Lehet hogy szarnak szar de még ez ellen a szar Olaj ellen se tudtatok kupát nyerni))))

laja
Olvasó

Ez a realitás .Nagyon gyenge csapatunk van Voját kivéve. Tele vagyunk töltelék légiósokkal és irányító nélkül játszunk az egész bajnokságban. Ez viszont a vezetőség hatalmas hibája. Meg lehet nézni a Berényt mennyit számít egy jó irányító. Viszont amit a három hülye szürke marha megenged a dagadt Pantelicsnak az már vérlázító. Minden meccsen ez van félnek talán tőle a bírók? Igy már borítékolható a harmadik helyünk a középszakaszban.

atibácsi
Olvasó

Pedig, nem volt rossz meccs. De! Airingtonnak többet kellene vállalni, Milosevics ma jó volt, Voja extra. Kicsit többet kellene az “öregek”nek bízniuk a fiatalokban, mert amikor nagy ritkán megkapják a labdát, megremeg a kezük. Tóth Ádám amilyen jó volt mostanában, ma egy óriási baromságot művelt, aljas egy mozdulat volt, nem is értem. Andric külön harca Panteliccsel nem használt ma a csapatnak. Ez a Kerpel F. gyerek nagyon hasznos volt ma. A bírók ma finoman oda fújtak, ahova akartak. Gratulálnunk kell ma a Berénynek, és menni tovább! Hajrá Olaj!

moldi56
Olvasó

hát igen,többek közt az is döntő volt,hogy a Berény kiegészítő emberei hozzá tették a részüket a meccshez,nálunk ez nem mondható el.Hogy a Csák gyereket miért nem állította be Alekszics,nekem rejtély.

atibácsi
Olvasó

Fura volt látni, hogy Andric, ahelyett hogy leadta volna a sarokban unatkozó Rudnernek a labdát, inkább a tökeit tépkedő Pantelics szorongatásában vállalt egy lehetetlen dobást. Nem egyszer ácsorognak a “kicsik” tiszta helyzetekben, de nem kapnak labdát.

Modus operandi
Olvasó

Most komolyan. Ha az edzőnk leszarja a fiatalokat, akkor mit vársz a légiósainktól?? Egy olyan edző kellene, aki betudja építeni a fiatalokat.

WSreborn
Olvasó

Ennek nem lesz jó vége, ezt bárki bármit mond nyerni kellett volna, lehet itt Benkézni, Kovácsozni meg Rózizni, ezt a meccset így is nyerni kellett volna. A legfelháborítóbb hogy ha megint kapunk egy 30ast majd Körmenden, a sok birka megmindóember szerint akkor is minden rendben lesz.

szolnokbasket
Olvasó

Pedig fogunk kapni.Ha nem 30-at, 20-at.
Ezt a szezont el kell engedni szerintem.
Böffenthetne valamit a vezetés, hogy mi a tököm van Rózival, ill., hogy áll Miló rehabja!

WSreborn
Olvasó

Elengedni, elengedni persze, de akkor is bosszantó, hogy ekkora mákja az ellenfeleknek, az őszi felállással ezt a meccset is 20al nyertük volna.
Pantelic meg egy büdös féreg, mindig is az volt, nem teszi zsebre amit szolnokon kap, hogy @@@@on meg….

Race
Olvasó

Milo rehabja??? Basszus…lehetseges,hogy szegeny ember karrierje er ezzel a serulessel veget, nemhogy meg ebben a szezonban palyara lepjen…

szolnokbasket
Olvasó

Nem várom vissza ebbe a szezonba de Pantelics, Csirics életkorát elnézve lehet még Milónkban 2-3 év!És jó lenne tudni mi van vele, hogy dolgozta fel a történteket.

Modus operandi
Olvasó

Milot ismerve. Nagyon nehéz lehet megélnie, hogy egy biztos első helyről a harmadikig csúszunk le.

moldi56
Olvasó

Ne zavarjon hogy a Körmend jön majd ide.

WSreborn
Olvasó

És Körmendre már nem is megyünk akkor?????

dell
Olvasó

Megyünk még Körmendre az utolsó fordulóban de az szerintem már nem sok vizet fog zavarni egyik csapatnak sem. legfeljebb megint jól kikapunk.

derryl
Olvasó

Benczúron, ha jól láttam Falco mez volt? Nagyon próbálják őket betolni a második helyre. Lölő figyel!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Hogy jön ide már megint a Falco??? Te fóbiás kretén….

Aramis
Vendég
Aramis

Ennek a buckásnak egy hete még habzott a szája, hogy Tóth Norbit el kellene tiltani mert szegény Pantelicet kiállították róla.
Ma meg már Panti a legnagyobb féreg.
Meg összeesküdött mindenki az olajka ellen 😀 😀 😀

derryl
Olvasó

A felmenőd a buckás labanc! A baltást meg azért szidtam mert egy favágó, nem azért, mert kiállították a szerbet. Tanulhatnál olvasni a mosogatás mellett

moldi56
Olvasó

Gratulálok a Berénynek,megérdemelten győztek.Azt viszont állítom hogy Pantelicsnél undorítóbb patkányabb játékost nem hordott hátán a föld.Állandóan járt a pofája,még akkor is amikor a javukra fújtak,a bírók meg ezt eltűrték.Tóth Ádám kiállítását is ő lobbizta össze.Andricsra meg egyből fújták a tekót,pedig nem mondhatott olyan borzasztó dolgot.Remélem most Gulyás Szabolcs elégedett vagy!

szolnokbasket
Olvasó

Figyelj!lehet, hogy van, de a játékhoz az is hozzátartozik amit Pantelics csinál éz ez ma eredményre vezetett!Ezt nálunk Tóth és Andrics miért nem tudja?Miért nem tudták kipontozni ketten eddig soha?

Apokolba
Olvasó

Jó kis meccs volt!
Tóth kiállitása szerintem jogos volt.
De azt megjegyzem hogy a felső elzárásai is szabálytalanok voltak!
Pantelics is mégérdemelt volna már egy tekot…
Vicc amit müvel.

szolnokbasket
Olvasó

Ebben a felállásban kb. ennyivel jobb csapat a Jászberény.
A 150 kilós nyugdíjas centerük, hülyét csinált a centereinkből, ha tetszik, ha nem.
A mi középszerű légiósaink pedig nem egyenértékűek a Berényi légiósokkal!
Vojának tisztelet az újra emberfeletti teljesítményért!
Grtulálok a győztesnek, megérdelmeték!

moldi56
Olvasó

A második negyedben ment el a meccs,azt már csak emberfeletti játékkal tudtuk korrigálni,de a végére elfogyott az erő.Úgy néz ki az idén meg kell elégedni a kupagyőzelemmel.Ez van…

cinegevesztes
Olvasó

Alekszics takarodjál a csapatól!nem vagy edző!a leggyengébb láncszem tevagy!

donnarumma
Olvasó

Szerintem Panti és Andric külön kategóriába tartoznak…
Gyakorlatilag sem tamadasban sem vedekezesben nincs szabalyos megmozdulasuk..Ha meg ritkan rajuk fuujnak,magukbol kikelve reklamalnak
Gratulálok a Berénynek!
Boldog nyulat

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés