Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hiába keresték több helyről, Paár Márk hosszabbított a Kaposvárral

“Különösen jólesett a körmendi legenda, Patonay Imre hívó szava”:

:

A Kometa Kaposvári KK honlapján jelentette be, hogy Paár Márk meghosszabbította szerződését, így ő már biztosan erősíti azt a keretet, mely a következő szezonban a feljutást célozza meg.

– A 24-25-ös szezonban is a Kaposvár kosárlabda csapatát fogom erősíteni. Több csapat is megkeresett, különösen jólesett a körmendi legenda, Patonay Imre hívó szava, de inkább a szívemre hallgattam – mondta a szerződés aláírásakor Paár Márk.

– Ezzel a döntésemmel szeretném kifejezni tiszteletemet a város, valamint a klub vezetőségének és a teljes stábnak. Rendkívül hálás vagyok az összes eddigi edzőmnek, főként Csapó Gábornak, aki 9 évesen elindított ezen a pályán, valamint Fehér Ivánnak, aki később foglalkozott velem rengeteget. Hálásan köszönöm az összes kaposvári, kosárlabdát szerető embernek az eddigi és ez utáni bizalmat, valamint azt a szeretetet, amivel elhalmoztak. Remélem, hogy a 2024-25-ös szezonban még többen kilátogatnak a meccseinkre, és még többen szurkolnak a szinte teljesen kaposvári csapatnak. Mi játékosok mindent meg fogunk azért tenni, hogy ez a B osztály a következő években csak egy rossz álom legyen. A feljutás a cél! Hajrá Kaposvár!

A klub emellett közölte, hogy elsődleges célja továbbra is a kaposvári játékosok megtartása és szerepeltetése, melynek fontos eleme Paár Márk szerződéshosszabbítása.

32 hozzászólás

32
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
JohnsonKareem Abdul-JabbarMilivojMike21shark Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Szuper Márk !!!
Évértékelő az ügyvezetőtől ???

Milivoj
Olvasó

Halmai és Paár a két legnagyobb tehetsége a kaposvári kosárlabdának…, az egyik 20 évesen elmegy tizedik embernek egy alsóházi csapathoz a pénzért, a másik nyakába veszi a terhet és megpróbál visszaadni valamit abból, amit a nevelő egyesületétől kapott és ha sikerül neki, ha nem, büszkén és emelt fővel mehet végig Kaposvár főterén…, nagyot nőtt a szememben, nagy tisztelet neki

HajraKapos
Olvasó

Szőke Bálintot is ide sorolnám. Ha marad, akkor Ő is egy biztos pontja lehet a csapatnak, mert rengeteg lehetőség van benne. És még mindig csak 19 éves.

Johnson
Olvasó

Pont fordítva, Halmai az A csoportos bajnokságban akar fejlődni, miközben olyan csapattársakkal edz együtt, akiktől naponta tanulhat. B csoportban ő lehetett volna a 30 pontos játékos, így meg a csapatba kerülésért is meg kell küzdenie.

Ráadásul milyen már az ő nyakába varrni, hogy nem “segít” visszajutni a csapatnak az A csoportba, szerintem rajta múlott a legkevésbé hogy kiestek, 20 évesen talán fontosabb szintet tudjon lépni a játékàval.

Abban pedig biztos lehetsz, hogy a Kaposvár jóval több pénzt adott volna neki, mint amennyit a Paks rászán a 3. irányítójára.

Mike21
Olvasó

Köszi Márkó, hogy maradsz, bár, amikor szombat este egymás szemébe néztünk, már tudtam, nem is volt kérdés számomra, remélem csapatkapitány is leszel, ez a korrekt lépésed, maradásod jutalma, amit beszéltünk, remélem úgy is lesz, minden megvalósul, ahogy az idei NBA Döntő végkimenete is, légiós mellett, Neked kell másik vezérnek lenned, eljött a Te időd.

HajraKapos
Olvasó

Remélem hamarosan újabb bejelentések lesznek az érkezőkkel/maradókkal kapcsolatban.
Örülök Márkó maradásának, de még nagyon nem látom át, hogyan áll majd össze a csapat, ha a meglévő kaposvári játékosokkal akarunk nekivágni a bajnokságnak.
Paár 2-3
Szőke 3
Puska? 2-3
Antalics 4-5
Bogdán? 4

KPSVRKK
Olvasó

Nagyon vékonyak vagyunk.
Az érkező irányítót sem tudja senki cserélni, igazából sok pénzt kell elkölteni, hogy legyen csapatunk.

shark
Olvasó

Igen is meg nem is. Van érkező irányító? Szerintem nem csak pénz kérdése hogy legyen csapat. Szerintem lenne idehaza is aki kellő ambícióval rendelkezik és akár hosszabb távon is kitartana a csapat mellett.

HajraKapos
Olvasó

Ha a fent említett játékosok közül ha mindenki marad, akkor még 3 magyar és 1 légiósra van szükségünk.
Kell egy magyar irányító (Halász?) egy 4-5-ös poszton szereplő játékos (Juhos?) és egy center (?). Légiósnak meg egy 1-2-es játékos, aki jól triplázik és tud védelmet bontani.

shark
Olvasó

A légiós irányítóban egyetértek, de én Halász helyett inkább egy 21 év körüli fiatalban gondolkodnék akiben még van fejleszthetőség és küzd, így a csapat hasznára lehet azzal, hogy fel akarja juttatni az ‘A’-ba a csapatot. Az NBA-ben is volt már, hogy nem kész játékost draftolnak, mert hosszabb távon sikeresebb lehet a csapat.

ójajj
Olvasó

Hová hívták! A Várom A Paárom műsorba…???

Kormend3
Olvasó

Hova hívta a Putesz?

zterulez
Olvasó

Szimpatikus srác, szerintem jó döntést hozott. Ha Benke, Vojvoda és Filipovity és hasonlóan gondolkodnának, akkor évek óta bajnokesélyesként beszélnénk a KKKK-ról, nem pedig egy kiesett csapatként.

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Ja igen. Csak azt felejted el, hogy abban az időben amíg játszik, a lehető legtöbbet meg is kellene keresni. Felróni azt valakinek, hogy ugyanazt a munkát több pénzért csinálja, eléggé demagóg.

zterulez
Olvasó

Valószínűleg a jelenlegi fizetési igényét ennek a 3 játékosnak nem tudta volna a klub kigazdálkodni, kivéve ha valamilyen szponzor és/vagy az önkormányzat bele nem nyúl a zsebébe. Én a gondolkodásmódról írtam. Megvan-e erre az igény a játékosban, sportvezetőben, városvezetésben, helyi kötődésű vállalkozóknál? Ha meg lenne/meg lett volna, akkor talán lehetett volna találni egy olyan megoldást, ami minden érintett számára megfelelő. Lefordítva a matematika nyelvére: szerény számításaim szerint kb. 100-150 M Ft-ot kellett volna beletolni ebbe a projektbe évente ahhoz, hogy a 3 játékost a jelenlegi keresetük szintének megtartásával meg lehessen szerezni.

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

A jelenlegi szabályok mellett valószínű, hogy amit írtál, annak a duplája kellett volna. Ami felkeresése a sportvezetők feladata. Vidéken nem egyszerű, sőőőt.
Ő pedig kb választhatott, hogy A csoport peremember és ő is “áruló” státusz Kaposváron, vagy B csoport sok perc (kb ugyanaz a pénz) és local hero.
A 2 polccal feljebb levő játékostól nem várható el ugyanez a döntés.

És lássuk be a megkeresések sem válogatott szintű játékos fizetési helyzet lehetett.

donnarumma
Olvasó

Ez szép volt!
Sok sikert

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Én még meg is hatódtam… Szinte remélni sem mertem; köszönöm fiatal barátom! Példaképe lehetsz, sőt VAGY, sok kaposvárinak!! VELED VISSZAJUTUNK!!!

Laposvár
Olvasó

Ha azt gondolod, hogy ő elég lesz a visszajutáshoz, akkor el kell hogy szomorítsalak.
Ezek szerint fogalmad sincsen még arról, hogy milyen lesz az a piros csoport ahová kerültetek….

Alulu
Olvasó

Te már csak tudod több év után

Laposvár
Olvasó

Ott sosem játszottam

albc
Olvasó

Ez a szinted bástya. Másodosztály éé. 🙂

Alulu
Olvasó

Na mi van gyáva csíra? Nincs iskola név?

albc
Olvasó

Nyilvános.

Hoppácska
Olvasó

A gagyi helyesírás (“szinted”) és a butaság (“szinted”) egy cipőben járnak. “hazakullugó” 😀

albc
Olvasó

Hibátlanul írok, és okosabb vagyok nálad. Hoppácska! : DDDD

Laposvár
Olvasó

Az ilyen lojalitásnak nincsen Paárja….

Kaposkosár KKK
Olvasó

Márkó nagy szíved van nagyon!
Nem hagytad cserbe a csapatot a Várost a szurkolókat!
Hajrá Kaposvár!

KPSVRKK
Olvasó

Köszönjük, Márkó!
Fejlődj sokat, visszajutva légy vezér!

Hagyadmár...
Olvasó

Nagyon jól tetted hogy a szívedre hallgattál Márkó!

Láttod esztet Filipovity, ő nem úgy jött oda hozzák hogy nagy dolgokat akarok véghez vinni, azt mikor süllyed a hajó lelép.

WestChampi
Olvasó

Hatalmas kalapemelés.
Emberileg számomra erről nagy tanúbizonyságot tett Márk.

HajraKapos
Olvasó

Mint ember most nagyot nőttél a szememben Márkó! Ilyen emberekre van szüksége a városnak és a szurkolóknak, és ilyen embereket kell megbecsülni a Klubnak. Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés