Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hiába Allen 30 pontja, kikapott a csapata

10 lepattanó és 12 kiharcolt fault is került a neve mellé.:

:

A japán másodosztály mai, 27. fordulójában Rosco Allen együttese, a Gunma Crane Thunders 90-80-ra kikapott a középső csoport harmadik helyezettjétől, a Fighting Eagles Nagoya csapatától.

A magyar fiú kezdőként közel 39 percet töltött a pályán, 30/3-as pontmutatóval, 10 lepattanóval, 12 kiharcolt faulttal, 5 gólpasszal, 4 eladott labdával és 4 faulttal zárt.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
egyforintotseerMagdi anyusLebronz dzsemsz Recent comment authors
egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Hát, a magyar NBI-ben biztos nem dobálna 30 pontokat… Erre a teljesítményre kár büszkének lennie egy NB2/NB3 szintű bajnokságban.

Magdi anyus
Olvasó

Drága Roszkókám, gyere inkább az NB2 pesti csoportjába játszani. ? A színvonal magasabb, nem kapsz mondjuk ilyen jó fizetést, de legalább közel leszel hozzám! Szeretek ilyen fess fiatalembereket nézni Pesten kosarazni. Unokámmal meg a fiammal, Gézukával gyakran járunk NB2-es meccsekre.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nagyon gaz ez a Japan hakni, nem mondom, hogy M.on kellene jatszani, de ezek a sracok a kosarlabda dzsudzsakai. Amikor jon a valogatott meccs es mar sztem most latni lehet majd, mennyire le vannak maradva, meg a magyar bajnoksaghoz kepest is…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés