Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hiába a körmendi ajánlat, Golomán nem akar visszatérni Magyarországra

Hátvéd poszton viszont erősítést terveznek a vasiak, akik tárgyaltak TJ Price-szal is, de anyagi téren nem tudták felvenni a versenyt a Szolnokkal.:

:

Hajba Ádám, az Egis Körmend ügyvezetője a vaol.hu oldalnak nyilatkozott arról, hogy továbbra sem tettek le a csapat megerősítéséről.

– Nagyon jó társaság jött össze, ezért ezt a jól összeszokott csapatot nem fogjuk szétrobbantani. Erősítést viszont tervezünk, mégpedig hátvéd poszton. Jelenleg több játékost figyelünk, olyan valakit szeretnénk, aki nemcsak szakmailag, hanem emberileg is beleillik a csapatunkba. Tárgyaltunk TJ Price-szal is, de anyagi téren nem tudtuk felvenni a versenyt a szolnokiakkal. Golomán Györgynek is azonnal adtunk ajánlatot, amikor megtudtuk, hogy eljön Japánból. De úgy tűnik, a körmendi nevelésű kiváló játékos egyelőre nem akar Magyarországon játszani, pedig úgy tudom, több kérője is akadt. A döntését tiszteletben tartjuk, bár mindig nyitva áll az ajtónk Gyuri előtt. Összességében úgy látom, hogy nem nézünk könnyű hetek elé, nehéz lesz a tavaszi hadjárat. Most dől el, mekkora tartása, ereje van a csapatunknak. Már az év első meccse sem lesz egyszerű, mert ez az Oroszlány már nem az a csapat, amellyel az első fordulóban találkoztunk.

Fotó: vaol.hu

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Gézukaolaj75MarillionCsabikaVilis79 Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

“Tárgyaltunk TJ Price-szal is, de anyagi téren nem tudtuk felvenni a versenyt a szolnokiakkal.” – ez is úgy hangzik, mintha dúskálnánk a lóvétól…

DAME
Olvasó

Xavier Thames.

abcabc
Olvasó

A.W-t csiripelik madarak.

Milos
Olvasó

Tudsz többet?

abcabc
Olvasó

Elakar jönni olaszból,van ajánlata innen. Ennyi.

DAME
Olvasó

Bocsi de ki az az A.W?

Kendeffy Botond
Olvasó

De tényleg ki az a titokzatos A.W?

balldontlie
Olvasó

Tavalyi soproni srác, én is róla hallottam.

Milos
Olvasó

Angelo Warner

Vilis79
Olvasó

Brutál jó hátvéd!

Kulipintyo1
Olvasó

Hmm.. Örültem volna Golománnak,de hát ha ne akkor nem. Véleményem szerint a magyar bajnokság nem gyenge siman beférne. Ha nem kap ajánlatot máshonnét akkor el kell gondolkodnia az adott ajánlatokon.
Viszont amit nem értek az az, hogy miért nem center posztra keresünk játékost. A vak is látja, ott vagyunk gyengék. Mind1 nem rossz a csapat igy sem.
MTE❤️?

bebenulla
Olvasó

Golomán amúgy nagyon elhiszi, hogy ő túlnőtte a magyar bajnokságot. A UCLA történetének leggyengébb éveiben volt 4 pont, 3 lepattanós átlaga.

Csabika
Olvasó

A kosaras Dzsudzsák! Japán 2-ből majd elmehet a szaudi 2. ligába is. Egy európai kupában álló csapat nem vonzó neki, ahol megmutathatná magát, majd esetleges jó teljesítmény esetén feljebb léphetne.

Gézuka
Olvasó

olyan mint Rosco Allen… fostalicska, nulla teljesítménnyel. mert az, hogy egy japán bajnokságban valaki 25-30 pontokat dobál, hát az nem igazán nagy cucc. ha az olasz, német, francia vagy netán spanyol bajnokságok egyikében tenné, akkor megértem hogy ő “sztár”, de ő/ők nem azok. pénzéhes ribik.

Downtown
Vendég
Downtown

“tobb keroje is akadt”… ?

Motoros
Olvasó

Pedig Gyurka minden közpénzt megmozgatott????
????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Defektes! Nagyon vakon vagy! Keletebbre keresgélj… ?

pbask
Vendég
pbask

Ja,nyílván mi kerestük szerintük…Nem ám az Olaj,ááá…

hp12
Olvasó

Berénybe jöhetne ! Akár szponzornak is 🙂

Csakaszombathely
Olvasó

Igen, Gyurka bácsi mindent megmozgatott, de a szolnoki közpénz szívattyúval nem tudta felvenni a versenyt.

olaj75
Olvasó

Sárga g…K mi hozzátok képest szegény klub vagyunk.

Marillion
Olvasó

Első és hátsó defekt egyszerre…ezt hívják duplán durr defektnek…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés