Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Hétfőn sorsolnak a Magyar Kupában

Az M4 Sport élő adásában.:

:

A legfrissebb információk szerint jövőhét hétfőn rendezik az MK-negyeddöntő sorsolását – január 16-án – az M4 Sporton, a 16.15-kor kezdődő Kosárlabda magazin élő adásában. Az NB I. A-csoport alapszakaszának első köre után az első nyolc közé került együttes lesz érdekelt, az alábbi sorrendben: Falco KC-Vulcano Energia Szombathely, Szolnoki Olajbányász, Arconic-Alba Fehérvár, Sopron KC, Atomerőmű SE Paks, Zalakerámia ZTE KK, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, MVM OSE-Lions.

A továbbjutásról egy mérkőzés dönt majd, a sorsolás után az a csapat lesz a pályaválasztó, amely az alapszakasz első körének végén helyezésben előrébb állt. A győztesek jutnak be az MK négyesdöntőjébe, melyet 2023. április 8-9. között rendeznek meg. A negyeddöntőkre a négyesdöntő hetében kerül majd sor (április 5.).

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Mogyi19RózsabimbóvoldemortOroszlanyi BanyaszAranyalba Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Vojci kálváriájáról vajon miért nem számolt) be a BB1?

Rózsabimbó
Olvasó

A továbbjutó négy csapat hogyan folytatja a Tüskében?

Mogyi19
Olvasó

Gondolom majd ha megvan a négy párosítás, megcsinálják az elődöntő – döntő részt is.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Magunknak egy Kecsót, vagy Paksot szeretnék kérni. A többi párosítás teljesen mindegy – a négyes döntő nekünk igazi örömjáték lenne.
Ha valóban a Tüske lesz a helyszín, akkor meg pláne.

Aranyalba
Olvasó

Jók ezek a lenti tippelgetések csak knezy J, olaj75 és heraklith sem vette figyelembe, hogy az Alba nem mehet sem Sopronba , sem Paksra . Ne csak a BB1-en kérjük számon a szakmaiságot 🙂
Egyébként ez lesz :
Falco-Sopron
Olaj-ZTE
Alba-OSE
Paks-Kecso 🙂

heraklith
Olvasó

A párosításokat soroltuk fel. Senki nem írta hogy ki hova megy, hiszen az evidencia. Csak neked nem volt az?

Aranyalba
Olvasó

De miből állt volna jó sorrendben leírni ? 🙂

Artur Doki
Olvasó

Final four házigazdája?
Licit vagy a szokásos Debrecen,esetleg Pest?

Milo
Olvasó

Ha minden igaz, Tüske, Budapest.

Wilson
Olvasó

Alba – Ose
Falco – Zte
Olaj – Ase
Sopron – Kecskemét

Milo
Olvasó

Hogy ez a kupadöntő ne fulladjon érdektelenségbe, az Olajt és a Falcot nem szabadna összesorsolni. Nyilván ez nálunk kulcsfontosságú is lehet, de a kupa hangulatához elengedhetetlen. Jövőre én egyébként tennék egy kiemelést, ha marad ez a lebonyolítás. Szerintem az első 4 igenis megérdemli, hogy hazai pályán játszhasson a négyes döntőbe jutásért. Azért csúnya lenne, ha az Alba, Szolnok közül valamelyik, de ide vehetjük most a Sopront is, ha már ők jutottak be negyedikként, nem lenne ott a kupában, csak azért mert mondjuk Szombathelyen kellene játszani a 4-be kerülésért úgy, hogy ha csak az Olajt és az Albát nézzük, az Olaj… Olvass tovább »

Wilson
Olvasó

Sokkal igazságosabb lenne, mert kvázi jelenleg 3 közel egyforma erősségű csapatból talán egy simán kizakózik csak azért mert szarabb a sorsolása.
Eleve ennek a peches csapatnak ezáltal kupát is kisebb esélye nyerni, holott azt gondolná az ember az 1-8-nál már döntsenek a meccsek. Ennél még a 3 napos lebonyolítás is igazságosabb volt!

JR.Benitez
Olvasó

Milo! Amiről te írtál van olyan, azt úgy hívják bajnokság. Ez a kupa. Nekem meg az a szimpatikus ami pl angol fociban van hogy kupában teljesen szerencsén múlik minden sorsolásnál. Ott akár negyed vagy ötödik osztályú csapat is simán el tud jutni elődöntőbe úgy hogy élvonalbeli csapatokat elkerülte. Nyilván kevésbé igazságos, de ez a kupa feelingje.

Milo
Olvasó

Annak is megvan a feelingje. De sajnos nem azt a világot éljük itthon, főleg nem kosárlabdában. Ha már mondjuk a Kecskemét, vagy a Paks bejutna, az már hatalmas bevétel kiesést és hangulat romlást idézne elő. Szolnokról, Szombathelyről legalább 500, de akár 1000 ember is ott lenne a négyes döntőben Pesten, ugyanez igaz lenne Körmendről, de ez idén nem fog összejönni. De Egerszegről és Sopronból is tuti több száz szurkoló érkezne. Míg Kecskemétről, Paksról, Fehérvárról még, ha érkeznének is szurkolók, a hangulat botrányos lenne egy 3000 fős csarnokban. De a te verziód úgy lenne kompatibilis a jelenlegi rendszerrel, hogy akkor egyáltalán… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Így van

Artur Doki
Olvasó

Engedtessék már meg,hogy ne hangulat meg szurkolói letszám alapján lehessen bejutni a négyes döntőbe,vagy akár a fináléba…
Nem mint,ha a jelenlegi helyzetünkben( vagy akár a Kecsóéban) olyan vérmes reményeink lennének…de ez a kupa,egy meccsen bármi lehet bárki elken…

heraklith
Olvasó

Biztos forrásból tudom, hogy a falco a Kecskemétet választotta.
A sorsolás pedig szerintem így alakul:
Olaj-Paks
Sopron-Alba
ZTE-OSE

A döntőben az Olaj fogja a Sopront verni.

Wilson
Olvasó

Választotta?
Tudtommal a párokat úgy sorsolják össze..

Mendez
Olvasó

A biztos az, hogy sötét vagy.

Hebri
Olvasó

Falco-Alba
Szolnok-Ose
Ase-Zte
Skc-Kecskemét

olaj75
Olvasó

Atom-Alba
Falco-Kecskemét
Szolnok-Sopron
Zte-Ose
?

GaborZ
Olvasó

Jéé nem kaputelefonos közvetítés lesz, beszarok

Knézy Ernő
Olvasó

Szolnok-Kecskemét
Falco-OSE
Sopron-Alba
Paks-Zte
?

voldemort
Olvasó

Látom téged sem nagyon zavarnak össze a tények….

Bilbao
Olvasó

Akkor küldök pár Kinder tojást

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés