Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Hét fontos dolog, amit minden szurkolónak tudnia kell a Magyar Kupáról

Kisokos, hogy átlásd, és jól érezd magad ebben a három napban.:

:

1. A BB1.hu végig a helyszínen lesz. Percről-percre követjük, és megírjuk az eseményeket. Gyorsan megtalálod, hogy hol tudod élőben követni a mérkőzéseket, hol találsz statisztikákat. Lesznek összefoglalóink, véleményt tudsz cserélni a többi szurkolóval, edzői és játékos nyilatkozatok teszik izgalmasabbá a napot. Facebook oldalunkon élőképpel közvetítjük a mérkőzés utáni sajtótájékoztatókat.

2. Itt tudsz online jegyet vásárolni mindhárom napra, de a helyszínen is lesz jegyértékesítés. 

3. Ez lesz a szektorbeosztás, fontos, hogy ha nem akarsz “ellenséges” táborba keveredni.

4. A szervezők pontosan meghatározták, hogy melyik tábor szurkolóinak, hol kell parkolni az Audi Aréna környékén, térképet itt találsz.

5. Elkészült a játékvezetői küldés, itt találod.

6. A fogadóirodák is felállították az erősorrendet. Itt a lista.

7. A mérkőzések előtt meg kell ismerned a szakértők véleményét. Kálmán László hatalmasa meglepetést vár, de Déri Csaba sem címvédésre tippel, Bódi Ferencnek jobban tetszettek a négyes döntők, Sitku Ernő is levezette, hogy alakul a kupa. Itt tudod elolvasni.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
2lee14ViggianodonnarummaGodemperorJ.R.Benitez Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

4 napban??hosszabbítás lesz?:-)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hihihi-hahaha!

J.R.Benitez
Olvasó

Harmadik ponthoz annyit: Nem ellenség hanem ellenfél. Ma 200 feletti kommentet várok, elsősorban a csak provokálni tudó, kosárlabdát hirből sem ismerő pár kretén miatt. Győzzön aki megérdemli, ne birózzunk! Legyen 4 jó meccs! FALCO!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Elképesztően nagyképű hozzászólás, a Falkóénál évtizedekkel nagyobb kosármúltú csapatok (ZTE, Körmend, Olajbányász, Paks, Oroszlány, vagy akár PVSK) szurkolóit hozzá nem értéssel vádolni egy csinált csapat “szurkolójaként”… Na, ez az, ami igazán provokáló!

J.R.Benitez
Olvasó

Jesszusom…. Ne égesd magad ennyire!

Viggiano
Olvasó

Szerintem Benitez rád gondolt, te vagy ezen az oldalon a legnagyobb provokáló kretén! De szerencséd van, mert itt hagyják! Előbb-utóbb megunja a többség és majd a másik hírportált kezdik felkeresni s akkor itt maradsz egyedül! Te is olyan vagy, mint az általad szapult “csinált” csapatok, téged is csak “megcsináltak”, de ezért kár volt!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratulálok okos vagy. Pont irni akartam ma egy sör mellett dumálhatnánk meccsek közben.

Viggiano
Olvasó

Ennek a másikvégétfújdmeg valaminek szólt az írásom, hogy te (Benitez), valószínű rá gondoltál! Bocs ha félreérthető voltam!

J.R.Benitez
Olvasó

Ja ok rendben. Bocsi elnéztem!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Semmi baj! Megbocsátok neked.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kösz!! Nem szeretem a sört, de egy LightColára bármikor meghívhatnál!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, csak nem megágyazunk-megágyazunk a Falkó kupagyőzelméhez??? Hatalmas meglepetés? És már miért is lenne az hatalmas meglepetés??? A Falkó bajnokesélyes csapat, évek óta hatalmas költségvetéssel, komoly igazolásokkal, idén sincs ez másként. A sorsolásuk sem halálos, a Pakschot most bármelyik csapat elfogadná a 8 között. Szóval nem értem, mi lenne abban a “hatalmas” meglepetés, ha egy esélyes csapat megnyerné a kupát?! Ennyi erővel, ha nem az Olajbányász nyer, az mind meglepetés. De ha azért írtátok ezt, mert még soha nem nyertek kupát (remélem, nem is fognak), akkor bocsi. Körmendi szurkolók miért utaznak ilyen kevesen Győrbe csütörtökön, a Jászberény ellen??? Kihunyt tán… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Erősen fóbiás vagy. Foglalkozz a saját csapatoddal is picit, légy szives! Van olyan?

Godemperor
Olvasó

Hogyan lenne saját csapata?
Ennél ezerszer jobban “megértem” azokat, akik valamilyen vélt, vagy valós okok miatt szapulják az ellenfelet. De ennek az eszementnek mindenki az ellenfele. Normális helyről már réges rég kib@szták volna.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igen? Mert van véleményem és vállalom is (fröcsögés, anyázás, trágárkodás, káromkodás nélkül, mellesleg)?! És mert írok negatívumokat? Ezért kéne engem kitenni innen? (inkább nem idézem, mit írtál, téged minősít) Érdekes a demokrácia felfogásod (is). Ezzel együtt ne aggódj, mert SZERETLEK.

J.R.Benitez
Olvasó

Kinek is szurkolsz valójában? Most már tényleg érdekel….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Aki kíváncsi, hamar megöregszik. 🙁 🙁

J.R.Benitez
Olvasó

Azon már túl vok de köszi.

2lee14
Olvasó

Itt mindenki nyílt lapokkal játszik, mindenki vállalja melyik csapattal szimpatizál és melyik csapatnak szurkol. Te is lehetnél ennyire korrekt hogy válaszolsz ha kérdeznek.

Godemperor
Olvasó

Hidd el, hogy semelyikkel. Csak azért jár ide, hogy mindenkinek beszólogasson. Nem csodálkoznék, ha a “mélyen tisztelt” Bagári egyik újabb inkarnációja lenne.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ne aggódj, nagyon SZERETLEK!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés