Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Hendleint a meccs előtti babonáiról kérdezték, ütős választ adott

Két kaposvári apukát faggattak a KKK utánpótlásjátékosai.:

:

Kis túlzással az év meccsére készül a Kaposvári KK, amely szombaton Kecskeméten léphet nagyot a középházi szereplés felé. Mi sem természetesebb, hogy szurkolói busz indul a nagy meccsre, és a drukkerek egy része már korábban találkozhatott a KKK két játékosával.

Hendlein Roland és Harazin Tamás volt a vendég a Napkerék Egyesület által működtetett Somogy Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház eseményén, amely az „Apák szerepe a családban” elnevezésű rendezvénysorozat harmadik állomása volt.

A kaposvári utánpótlás játékosai, valamint a szülők „nem kímélték” a két apukát, Hendlein és Harazin szép számmal kapta a kérdéseket. A remek hangulatú beszélgetés keretein belül a gyerekek megtudhatták, mennyit kell dolgozni ahhoz, hogy élsportolók lehessenek, míg a szülők tanácsot kaptak a sport és a gyermek kapcsolatát illető egészséges hozzáálláshoz.

Hendlein azt is elárulta, van-e még lámpaláza a mérkőzések előtt.

– Vannak különböző babonáim, amelyekkel próbálok felpörögni az összecsapásra, ezek nélkül már nem is tudnék játszani – magyarázta a 32 esztendős erőcsatár. – Hogy melyek ezek, azt csak nagyon sok pénzért árulhatnám el.

Hendlein Roland hozzátette, sok nehézségen kellett túllépnie a karrierje során, többször abbahagyta, feladta, ám mindig visszatalált a pályára. S, hogy mit tanácsolt az őt hallgató gyerekeknek?

– Szorgalommal, sok munkával el lehet érni bármit, amit csak szeretnétek – mondta, hozzátéve, bármennyire is fontos a sport, azon belül is a kosárlabda, az iskola legyen az első.

Fotó: Facebook/Somogy Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés