Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hendleinék már birtokba vették a Kaposvár Arénát

Az egyesület képviselői csarnokbejáráson vettek részt, a játékosok a pályát és a palánkokat is kipróbálhatták.:

:

Ha egyelőre átmenetileg is, de szerda délelőtt a Kaposvári Kosárlabda Klub játékosai már birtokba vehették a Kaposvár Arénát.

Az egyesület képviselői egy bejáráson vettek részt, ahol az öltözők mellett, Hendleinék a pályát és a palánkokat is kipróbálhatták. A sporteseményeken több mint 3 ezer fő befogadására alkalmas létesítmény gyakorlatilag elkészült – írja a kapos.hu cikke.

– Jelenleg a takarítás zajlik, a csarnoknak a díszítése, szektorfestések, illetve már ragasztják a feliratokat is. Áprilisban folyamatosan műszaki átvétel lesz, illetve próbáljuk terhelés alatt is kipróbálni a létesítményt, a csapatok is bejöhetnek majd edzeni – tette hozzá Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere.

Áprilistól tehát elkezdődik a műszaki átvétel és május első hétvégéjén hivatalosan is átadják majd a Kaposvár Arénát.

Belőtték a palánkokat a kosarasok (fotó: kapos.hu)

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
nick19mte01zetomeeJ.R.BenitezValvano Recent comment authors
mte01
Olvasó

Jól néz ki!
Már csak csapat kéne..bízom benne hogy mihamarabb lesz az is!

zetomee
Olvasó

Szép lesz! kívánom, hogy lássanak a kaposváriak jó meccseket benne. De ehhez Roli intézi hogy a régi palánkokat átvigyék az új helyre. Úgy hozzánőttek már.

J.R.Benitez
Olvasó

Jó lesz ez. Legyen mindenhol szuper csarnok! Igaz nálunk is a régi csarnok számomra a nosztalgia fellegvára, de nincs mese haladni kell a korral!

Valvano
Olvasó

Szép gesztus volna, ha szurkolók dönthet ék el, hogy mire költse a város a jelentős csúszás miatt a kötbért. Gondolom nem lesz kevés.

Kováts Imre
Olvasó

Ha tízbe jutunk, nem valószínű, hogy ebben a bajnokságban a valóságban is “birtokba vehetjük” az Arénát.

donnarumma
Olvasó

Gratulálok és sok sikert,örömet a használatához

WSreborn
Olvasó

Grat az új csarnokhoz Kaposvárra! Van egy olyan érzésem, bár ne legyen igazam, hogy a hattyúdalunk legnagyobb haszonélvezője a KKK lesz.

Hadnagy zoltán
Olvasó

Mi az a kerítés körbe???Ez az Mkosz parája ???21.század….Majd jön a nemzetközi előírás de csak nálunk létezik….A pálya gyönyörű a nézőtér király, de minek az a kerítés?!!!

Kimaran
Olvasó

Itt is majd 45 vendégjegyet adnak?

Rubik75
Olvasó

A reklamáció valahol jogos,de ha jobban belegondolsz mindenhol ez van.Egerszegről csak 100 jegyet kaptunk,míg fehérvárról is csak 130at adtak,ahol mindkét helyen két és félszer nagyobb a csarnok.A többi jegyet mindhol a helyszínen kellett megvenni.Egerszegen simán ment a jegy vétel de fehérváron igazi vaskalaposak voltak.

nick19
Olvasó

Nekem éppen Fehérvárról van pozitív tapasztalatom. 2017 decemberében mentünk az Alba-Körmend meccsre. Nem volt vendég jegyünk, mivel nem Körmendről érkeztünk a meccsre, hanem Pestről. Amikor vettük a jegyet mondtuk, hogy a Körmend szektorba mennénk. Megkérdezték, hogy ki menne még oda, rögtön lett 8-10 szurkoló. A gazdasági vezetőt hívták oda a pénztárosok, aki személyesen kísért át minket a vendég szektorba (és még nagyon csinos is volt a hölgy :).

missfortune599
Olvasó

Roli kipróbálta, hogy erre is megy-e a palánkos büntető:D

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés