Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hendlein Roland nem edz, külföldön tartózkodik

Közleményt adott ki a klub.

  •   :

:

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kaposvári klub emblematikus alakja Hendlein Roland nem kapcsolódott be a Kaposvár felkészülésébe. A klub most közleményben reagált a helyzetre.

A Kaposvári Kosárlabda Klub hivatalos közleménye

A klub felkészülési programjának megfelelően augusztus 2-án megkezdődtek az edzések.

Hendlein Roland nem jelent meg a felkészülés kezdetén. Beszéltünk a játékossal, aki jelenleg külföldön tartózkodik. Hazaérkezése után a Klub házirendjének és belső szabályzatának megfelelően, Nikola Lazics vezetőedzővel egyeztetve fogjuk tárgyalni az ügyét.

  •   
38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Kareem Abdul-JabbarDallasQQRIQholapenzemHolló Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Bárhol is van Roli külföldön, ott is tud annyi időt szakítani magának, hogy rendszeresen minden nap erőnléti edzéseket végezzen. Az ilyen egyéni edzések még hasznosabbak tudnak lenni, mint amikor csoportosan ugyanazokat a gyakorlatokat végzik a játékosok. Egy rutinos játékos jobban felmérheti mi kell neki ebben a szakaszban. Saját edzőnek lenni, ő már ott tarthat ennyi év után.
A szufla legyen vele, amikor a légiósok megérkeznek, akik szintén jó fizikális állapotban szoktak érkezni hasonló körülményekből. Ez lenne a lényeg.

QQRIQ
Olvasó

Az idegenlégiósok hetekkel az edzések indulása után szoktak érkezni. Szinte semmi értelme nincs előtte a labdás edzéseknek, nem lehet ifistákkal gyakorolni normálisan a figurákat. 8-10 magyar edz másfél hónapon át, majd jön 4 amerikai edz két hetet és játszik 30 percet meccsenként. 35 évesen nekem is tele lenne ezzel a púpom…

holapenzem
Olvasó

Beindult ám a hozzászólás-piac…

Kováts Imre
Olvasó

Van aki kultúráltan véleményt ír, van aki csak röfögni tud.

Kováts Imre
Olvasó

Helyesen: “Nem véletlenül nem írták mag a tudott valós okot”.

holapenzem
Olvasó

😂😂

KKKfanta
Olvasó

Mondjuk az oké benne van hogy valaki mondjuk már március-május környékén lefoglalja a nyaralását, időközben korábbra teszik a kezdést a szezonban …..nyilván nem fogják át tenni a nyaralást, de azért szólni illett volna!

Holló
Olvasó

Kaposváriak megértelek benneteket. Roli te pedig ne izgulj…ha Lazics lapátra tenne, itt van nálunk Stárics ő majd 2-3x annyit kifizet neked amiért a jelenlegi klubodnál vagy…ez történt a két magyar magas emberünk esetében is. Pedig itt ám korlátoltak az anyagi lehetőségek. Nincs csereírányitónk, kb négy ember jó kinti tüzér nálunk, de Roli elférsz 5. palánk alatti embernek,hogy az ügyvezető úr még jobban kiegyensúlyozza a dilettáns munkáját, amiért két közönségkedvenc magasembert elb*szott. Roli gyere Egerszegre!!

Answer
Olvasó

Egy csapatkapitány nem viselkedhet így.Ha lenne a vezetőségben egy kis tökösség akkor elköszönne tőle.De azért kiváncsi vagyok a magyarázatra is.

Kováts Imre
Olvasó

Nem gondolom, hogy az “elköszönés” lenne a megoldás. A “külföldön tartózkodás” megfogalmazás sem utal komolyabb büntetésre (több oka lehet a külföldön való tartózkodásnak). Nem véletlenül írták le a tudott valós okot, noha közleményből arra lehet következtetni, hogy Hendlein előzetesen nem tájékoztatta sem az ügyvezetőt, sem az edzőt. Szóval semmi komoly retorzióra nem kell számítani (méltánytalan és aránytalan büntetés lenne az “elköszönés”).

KKKfanta
Olvasó

Tehát egy légiós sem érkezett meg a meglévő 2-ből, valmint Roli sem edz. Jah s ne feledjük még 2 légiós meg sincs. Akkor eddig megint nem állunk rosszul. Nem irigylem a Lazicot.

maxx
Olvasó

Ha netán odáig fajulna a dolog, hogy eljön Kaposvárról (nem fog), a fél NB1 bejelentkezne érte hasonló vagy több pénzért, mint amit most kap. Ezért megteheti, hogy beleszarik az edzésbe. Mondjuk az ő korában nem is nagyon kell már edzeni és nem is szoktak, csak épp annyit hogy ne sérüljön meg az ember.

Borbély Lajos
Olvasó

Hát, azért nem vagyok abban annyira biztos, hogy az első osztályban olyan nagyon kapkodnának érte.

holapenzem
Olvasó

Ja igen… végülis eléggé rossz játékos… te bohóc

Gézuka
Olvasó

nem kell ő már sehova 35 évesen

Bencur2021
Olvasó

Hogyne kene… magyar es magas… letud jatszani 15 percet minőségben. Cserenek barhova jó. Deac pl

maxx
Olvasó

Szolnokon a legjobb magyar lenne (sajnos).

Gézuka
Olvasó

ugyan már, olyan mint Báder. benyögi hogy fáj a dereka, fáj a háta… sok sikert kivizsgálni mi lehet baja.

Dallas
Olvasó

Hát ez olyan volt mintha a Cadillac-et hasonlitanád a Zaporozsechez,4 kerék meg autó és ezzel kis fújt a hasonlóság xD
Majd keress rá mit hozott össze Báder Szolnokon 🙂 persze a tudatlanok (rád gondolok) azt se tudják hogy 100 % tudták mi a baja,sose volt titok ,már eleve igy jött ide ,gyengébbek kedvéért mint te : pontos diagnozis volt már az elsö Szolnoki szerzödésénél is,bevállalták-bejött .)
na mind1 okosabb lettél ,ez is valami 🙂

Holló
Olvasó

Várjuk ki a végét. Lehet az egerszegi többségi tulajdonos dobbant még egy nagyot! 😀 😀 Roli kaposvári, hála a jó Istennek nem zalai,tehát akkor jöhet..az egerszegi önkormányzat “lokálpatriótabalaiczúr” újabb fényes diadala lenne, ha hozzánk jönne 😀

holapenzem
Olvasó

Ígyvan Gézuka , te vagy a nagy szaki-maki…

Kaposbasket
Olvasó

Korrekt közlemény. Lehet annyi történt csak, hogy eddig augusztus második hetében szokott kezdődni az alapozás, és Roli most is ezzel számolt a nyaralásnál, hiszen ki gondolta volna előre, hogy az MKOSZ előre hozza 2 héttel a bajnoki rajtott a megszokotthoz képest. Amikor meg kiderült ez, akkor már nem tudott / akart változtatni a nyaralás foglaláson. Persze egyeztethetett volna a vezetőséggel erről előre, amikor kiderültek a korábbi időpontok, de az is lehet, hogy ez meg is történt, csak mindkét fél kötötte az ebet a karóhoz, és nem volt kompromisszum-készség. Haza jön majd, megkapja a házirend szerinti büntetését, aztán kész, két hét… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Az a nagy helyzet, hogy a Kaposvárnak nagyobb szüksége van Hendleinre, mint fordítva. Nem lesz ebből semmi bünti szerintem. Ez szimpla farokméregetés.

KKK72
Olvasó

Ha pedig sokalja a büntit /ha kap egyáltalán/ akkor bejelenti, hogy ….. okokra hivatkozva vissza vonul. Lazic szerintem nem engedi.hogy a fejére sz@rjanak.

Kováts Imre
Olvasó

Visszavonul?! És miből fogja a családját eltartani?

ldd
Olvasó

Az a hír járja, az asszony már jobban keres mint Ő…

Gézuka
Olvasó

majd a kávézójából

Kováts Imre
Olvasó

A kávézót már három éve feladta.

holapenzem
Olvasó

Kováts Imre úr!
Maga az elmúlt évekhez hasonlóan , most is hozza a formáját!

Kováts Imre
Olvasó

Hát ez igen komoly érvelés.

holapenzem
Olvasó

Maga régebben űzte ezt a sportot , és onnan sajátította el ezt a sok okosságot , vagy csak Wikipédián rákeresett erre a sportágra és a dokumentumokat letöltve ismerte meg a Kosárlabda sportág , csínját-bínját?

Kováts Imre
Olvasó

“holapenzem”! Ha lenne hozzá elegendő IQ-d, akkor utána néznél! Nézd meg a nevem mellett lévő képet!

ldd
Olvasó

Ha téged néznének ennyire hülyének, mit szólnál?

Kováts Imre
Olvasó

Emlékezetem szerint Hendlein a cspatkapitány, kapocs az edző és a jatékosok között, a fiatalok példaképe

Csakegyfan
Olvasó

Komoly példakép lehet, ha normálisan nem képes felkészülni a szezonra… Nem véletlenül volt többször is sérült az elmúlt években

Csakegyfan
Olvasó

Évek óta nem csinálta meg rendesen az alapozást…

KovàcsIstvàn
Olvasó

Gondolom megtoldotta a nyaralását 1héttel,és hazaszólt, hogy fáj a “háta” úgy sem tudna edzeni! Csak ugye Lazic mester (érthetően) nem szereti az ilyent!

KPSVRKK
Olvasó

Lazic elmondja, hogy hajlandó e vele együtt dolgozni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés