Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hendlein Roland döntött a folytatásról

Bejelentés Kaposváron.:

:

Aláírt a Kaposvár csapatkapitánya, Hendlein Roland egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a klubikon még egy szezont biztosan marad – írja a klub honlapja.

Az utóbbi esztendőkben Hendlein Roland neve szinte egybeforrt a kaposvári kosárlabdával, a rutinos, csupaszív játékos igazi vezére a csapatunknak. A küzdőszellemével, az ellentmondást nem tűrő teljesítményével hamar belopta magát a nézők szívébe, a szurkolók még dalt is írtak a saját nevelésű klublegendánkról. Sokat elárul Kometa Kaposvári KK együtteshez fűződő viszonyáról, hogy két kitérőt kivéve – Dombóvár 2004-től 2005-ig fél évig kölcsönben és Székesfehérvár 2010-től 2012-ig –, az egész pályafutását a somogyi megyeszékhelyen töltötte, bár voltak máshonnan, külföldről is megkeresései. Már hosszú évek óta ő vezeti ki társait a mérkőzés előtt a pályára, ahol, csapatkaptányhoz méltóan, példát mutat a többieknek elszántságból, alázatból és kitartásból.

 

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AranyalbaskarpskyttRougeKPSVRKKApostille Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Az egyik kedvenc játékosom.

Spicával legendás párost alkottak,
nemcsak eredményesen játszottak együtt,
hanem volt a játékukban valami földöntúli elegancia.
Öröm volt nézni őket.

skarpskytt
Olvasó

Csatlakozom!

KPSVRKK
Olvasó

Ahogy az utolsó meccsekbe Roli beszállt, nagyon kell nekünk.
Hajrá Roli, legyen egy szép, közös szezonod, velünk!

Apostille
Olvasó

Minden tiszteletem Hendlein Rolandé, valóban ikon ő, és nem csak a kaposvári szurkolók szemében. Jó, hogy ilyen rutinos “öreg rókát” még láthatunk legalább egy évig játszani. Szép is lenne, ha minden évben feltűnne egy-egy – abszolúte a teljesség igénye nélkül – Hendlein, Ferencz, Eilingsfeld, Vojvoda típusú/elszántságú/alázatú játékos, de ettől még messze vagyunk.
Hendlein Rolandnak sérülésmentes és eredményes szezont kívánok!

HajraKapos
Olvasó

Mi is várjuk már a következő Hendleint, Vojvodát, Benkét vagy Filipovityot. 🙂 Bár lehet, hogy sokáig nem tudnánk megtartani, de azért jó érzés lenne újra egy sikeres kaposvári játékost adni a válogatottnak. 🙂

KPSVRKK
Olvasó

Az upban legalább két korosztályban most van 3-4 srácunk akiben benne van az x faktor. Óriási a felelősség most a klubon miattuk.

Aranyalba
Olvasó

Ha Paár Márkban , meg úgy az egész 20 év alatti generácioban , meg lenne az az alázat, játék iránti tisztelet ami Roncaban vagy Fepuban , Vojàban, Wittmanban meg volt, optimistább lennék.

Kendeffy Botond
Olvasó

Hendlein nagyjából az, ami nekünk Fepu. Kellenek az ilyen klublegendák. Jó, hogy még látjuk a pályán.

HajraKapos
Olvasó

Gulyás Szabi! A Kaposvárról lehet valamit hallani, hogy kikkel tárgyal? Köszönöm.

Mike21
Olvasó

Kiegészíteném:
“…a szurkolóink pedig elindultak újra a csapat felé – tette hozzá a csapatkapitány
– Nagyon örülök, hogy Hendlein Roland a maradás mellett döntött – hangsúlyozta Puska Zoltán, a Kometa Kaposvári KK ügyvezetője. – A csapatkapitányunk szerepe megkérdőjelezhetetlen a pályán és azon kívül is. Ő a kaposvári kosárlabdázás ikonja, s nem csak a szurkolók, én is nagyra tartom.”

Ronca LEGENDA!
Vajon ez lesz az “utolsó tánc”? Mert, ha igen, jó lenne végre rájátszással búcsúzni.

HajraKapos
Olvasó

Kívánom, ha ez az éved lesz profiként az utolsó, az legyen emlékezetes számodra a sikerektől. Jó, hogy itt vagy nekünk Kapitány! Hajrá Kaposvár!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés