Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Heinrich Róbert: Nagy akarással dolgoztak a fiúk

Váradi Kornél a második félidei játékot, Sebastjan Krasovec a küzdést dicsérte. Edzői nyilatkozatok.:

:

A szerdai játéknapon lezajlott a play-out 2. fordulója, ahol két hazai mellett egy vendégsiker született. Így látták a vezetőedzők a történéseket:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Jászberényi KSE 87-65 (17-19, 25-22, 19-8, 26-16)

Váradi Kornél, KTE: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A második félidőben állt össze a játékunk igazán, sikerült a védekezésünket megszilárdítani. Mélyebb rotációval tudtunk játszani, és mindig jött plusz energia a padról, amivel felőröltük a Jászberényt a végére. Nagyot harcoltunk, igazi csapatként küzdöttünk a sikerért. Szombaton Kaposváron folytatódik számunkra a bajnokság. Minden hátralévő meccsen szeretnénk még előrelépni, minél több győzelemmel akarjuk zárni a szezont.

Patai Benjamin, JKSE: Gratulálunk a kecskemétieknek a győzelemhez. Az első félidőben nagyjából úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elterveztük. A szünetről tompán jöttünk ki, és ahhoz, hogy ezeket a nehezebb periódusokat egy mérkőzésen sikeresen vegyük, ahhoz jó csapatkémia kell, ami nálunk nincs meg. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni a játékvezetőktől, a kecskeméti csapattól a játékosaim viselkedése miatt. Egyáltalán nem volt profi. Minden jót kívánok a KTE-nek a folytatáshoz.


Zalakerámia ZTE KK – Kaposvári KK 98-90 (24-23, 22-19, 23-26, 29-22)

Heinrich Róbert, ZTE: A Kaposvárnak az egyik kulcsembere hiányzott, ami könnyebbé tette a mérkőzésünket. Sok hibát követtünk el ugyan, de nagy akarással dolgoztak a fiúk és mindenki meg akarta mutatni, hogy csapatként is tudunk együtt dolgozni. Ez volt ma a sikerünk kulcsa.

Nikola Lazics, KKK: A ZTE sokkal nagyobb energiával játszott, mint mi. Nem a saját ritmusunkban játszottunk és ez meghatározta a mérkőzést. Sok gonddal küzdünk mostanában és az edzéseken és a meccseken sem úgy teljesítünk, mint korábban. Amik jellemeztek minket, a jó védekezés, gyorsindítások, most hiányoztak a játékunkból.


PVSK-VEOLIA – OSE Lions 91-98 (19-20, 23-31, 20-26, 29-21)

Dragan Alekszics, PVSK:  A mai meccsen a legnagyobb problémánk a védekezésünk volt, majdnem 100 pontot dobtak ellenünk. Nem tudtuk egy az egyben megállítani őket, bármelyik játékosuk próbálkozott, sikerrel járt. Ez már év eleje óta probléma nálunk, különösen most, amikor kiestünk a ritmusunkból, és kicsit fáradtak is a fiúk. Remélem, hogy fel fogunk ébredni, és a rájátszás hátralevő részében jobban fogunk teljesíteni.

Sebastjan Krasovec, OSE: Gratulálok a csapatomnak! Nagyon kemény meccs volt a mai, nagyon jót küzdöttek a játékosaim, és megérdemelten nyertek. A Pécs is hasonló helyzetben volt mint mi, náluk is voltak hiányzók. Ezért szűkebb rotációval tudtunk csak játszani. Nagyon fontos volt számunkra ez a meccs, mert egy vereség sorozatot tudtunk most megszakítani. Holnaptól a ZTE elleni találkozóra koncentrálunk, remélem azt is megtudjuk nyerni, mert akkor jó pozícióban leszünk az alsóházban.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
tormaroyalkaKék-Fehér Recent comment authors
torma
Olvasó

Gratulálok a tegnapi győzelemhez,ez most sokkal jobban csapatmunka volt mint a korábbi meccseink.Az elöző két edzőnek ezt kellett volna felfognia.Nekünk nem stat gyárosok kellenek,hanem csapatjátékosok.A győzelem az alább leírtakkal egyetértve azért lett meg,mert a Kaposvárból hiányzott a gáz,tölünk meg a fék(ek) hiányoztak.

royalka
Olvasó

Egyetértek Kék- Fehér szurkolótársammal. Amióta nincs fék a csapatban, jobban megy a játék,az utolsó két meccset megnyertük. Remélem Robi nem fogja játszatni a hátralévő meccseken.

Kék-Fehér
Olvasó

Nálunk is volt hiányzó – Simon Kristóf- szerencsére ez számunkra csak előnyt jelentett. Heinrich Robi most is jól összerakta a csapatot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés