Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hazatér Nigériába az Alba Fehérvár kosarasa

Egészségügyi állapota nem alkalmas az élsportra.:

:

Awogbemi Sodiq egészségügyi állapota nem alkalmas az élsportra, ezért hazatér Nigériába, tudatta a fehérváriak honlapja.

Mint írják, szinte gyerekfejjel, öt évvel ezelőtt érkezett Fehérvárra Awogbemi Sodiq, a mindig vidám, jó kedélyű, nigériai kosárlabdázó. Öt éven át erősítette a klub utánpótlását, majd az utóbbi időszakban felnőtt együttesét. Sodiq döntő érdemeket szerzett az utánpótlás korosztályokban szerzett bajnoki aranyérmekben, a felnőtt csapat tagja volt, pályára is lépett NB/1-es mérkőzésen. Súlyos egészségügyi problémái miatt pályafutása veszélybe került, a klub mindent megtett és minden segítséget megadott neki gyógyulása érdekében. Sodiq hosszú mérlegelés után úgy döntött, nem vállalja a műtéti beavatkozást, hazatér Nigériába. Az Alba Fehérvár nagyon köszöni Sodiqnak, amit a klubért tett és a legjobbakat kívánják neki.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GézukaPapikaBezseutánpótlásért aggódómaxx Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

mondja már el valaki hogy mi a kva isten értelme van ezeket idehozni? vagy mi értelme volt? semmi haszna nincs a sportnak belőlük.

Bezse
Olvasó

Benevezték a 2003ban születettek bajnokságába…aha…Pont mint Taiwo meg Omenaka , akik a 2000esekkel játszottak. Hamis útlevelek, balfasz mkosz. Akit meg érdemes lett volna honosítani, azt meg nem csinálták ( Nanji) , a csávó meg megy pár év múlva az nba-be. Hülyék gyülekezete. Na mindegy, legyen egészséges, ez a lényeg.

Papika
Olvasó

Nem vádaskodni kell, ha. Nem megtenni a feljelentést. A mai világban a hamis útlevelet nem tart semedfig megvizsgálni és kiszűrni. Viszont ha csak rágalmazó, az meg sokba kerűlhet.

maxx
Olvasó

A fénykép alapján most kb. a harmincas évei második felében járhat. Ilyenkor már sajnos gyakrabban jönnek a sérülések, betegségek.

utánpótlásért aggódó
Olvasó

Én is erre gondoltam, hogy 30-35 felett már nem a jövő embere. A felnőtt csapat erősítését én nem is értem, hiszen a tavalyelőtti szezonban 2 percet játszott 0 VAL-lal, tavaly 9 percet -1 VAL-os teljesítménnyel, idén 0 percet. Sajnálom, hogy az Albá-nak nem megy annyira mostanság, de ennek ellenére sem hiszem, hogy segítség lett volna. Talán kiöregedett a junior és a kadett bajnokságokból, és már ott nem tudják hasznát venni ???? A felnőtt mezőnytől meg messze van.
Mindezek ellenére nagyon jó egészséget kívánok neki !!!

krsz
Olvasó

Minden egyes magyar forintot megér, amikor a magyar kosártársadalom kinevel (felnevel) egy adott külföldi kosarast, aztán az vagy máshol kamatoztatja a tehetségét vagy nem is kamatoztatja sehol.

Kissadam91
Olvasó

Taiwot is vihetné magával..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés