Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hazai pályán kapott ki a HÜBNER Nyíregyháza BS

Kaposvári győzelem az alsóház harmadik fordulójában.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Kometa Kaposvári KK 69-79 (18-21, 13-12, 15-19, 22-27)

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna
dr. Mészáros Balázs, Pozsonyi László, Lengyel Ádám József (Schäffer Béla Róbert)

HÜBNER Nyíregyháza BS: Perry 9/3, Kiss 3/3, Bazsó 12/6, Szobi 3, Copes 18. Cserék: Fazekas 17/9, Kone 3, Bonifert -, Kass 4.

Kometa Kaposvári KK: Brown 9, Puska 4,Parsons 13, Gabric 16/6, Hughes 13. Cserék: Krnjajski 8/3, Halmai -, Aris 13/6, Paar 3, Bogdán -, Hendlein -.

Perry hármasával indult a találkozó, Gabric duplával válaszolt. A Nyíregyháza abban a szellemben kezdte a meccset, hogy egy győzelemmel az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodhatnak. Copes két kosarával 7-3-ra is megléptek. Hughes büntetőivel zárkózott a Kaposvár, Brown pedig egyenlített, majd Puska is betalált. A 4. perc végén már a Kaposvár vezetett. A vendégek folyamatosan átvették az irányítást, 14-9-re, majd 16-11-re is vezettek. Kiss dobott hazai szempontból egy fontos hármast, betalált Fazekas is, de a Kaposvár így is megnyerte az első negyedet. 18-21.

Kone duplájával indult a negyed, majd Perry is betalált, megszerezte a vezetést a Nyíregyháza. időt is kértek a vendégek. 22-21 volt ekkor a táblán. Gabric talált be, ekkor a hazaik kértek időt. Szobi és Copes kosaraival folytatódott a találkozó. Rengeteg volt a hiba mindkét oldalon, kevés kosár született. Hiába vezetett a negyed nagy részében a hazai csapat, az első félidőt végül mégis a Kaposvár nyerte. 31-33.

Két triplával kezdte a második félidőt a Kaposvár, azonnal időt kért a Nyíregyháza. Ezt követően is vendégkosarak következtek, Fazekas triplája próbálta megállítani az ellenfelet. Hughes azonban közé tette a tízet, nagyon jól jött ki a második félidőre a Kaposvár. A negyed közepén 38-46 volt a táblán. A hazaiak hiába küzdöttek nagyon, képtelenek voltak közelebb férkőzni. Aris és Hughes is elkapta a fonalat, folyamatosan nyílt az olló. A negyed utolsó két percére 40-50-es állással fordultak a csapatok. Bazsó rázta meg magát, egy duplát és triplát is bedobott, Fazekas is betalált, így teljesen nyílt maradt a mérkőzés. 47-52.

Bazsó hármasával indult az utolsó negyed, majd újabb pontjaival már egálra hozta a mérkőzést. 52-52 volt a táblán, amikor kilenc perccel a vége előtt időt kért a Kaposvár. Persons dobott duplát, majd Copes talált be. Hihetetlenül izgalmas és feszült volt a találkozó. Aris hármasával vette vissza a kezdeményezést a Kaposvár. 56-64 volt a táblán, amikor a Nyíregyháza időt kért, próbálták rendezni a soraikat. A hátrányból azonban nem sikerült faragni. 57-66, majd 60-69 is volt az eredmény. A hátralévő idő már nem volt elég a Nyíreygházának a fordításhoz. 69-79.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Arany AlmaSzimbaO1GCibuláre BucimbungaJessy Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez! De hogy őszinte legyek, ezt a meccset látva egyik csapat sem érdemelne bennmaradást. Sajnálom, de mindkét részről nagyon harmatos teljesítmény volt…?

Mios
Olvasó

Nyilván nehéz kitalálni egy jó szisztémát az alsóházi rájátszásra, mert így a hozott pontokkal hamar eldől – jelenleg a következő fordulóban már biztosan – a kieső személye, így a további meccsek lényegében tét nélküliek, szinte barátságos meccsek lesznek.
ha minden csapat egyenlően nullával indulna izgalmasabb lenne a küzdelem, tovább maradnának olyan meccsek ahol van értelme az eredménynek /tudom akkor meg az lenne, hogy az alapszakaszban nem lenne tétje annak aki már biztosan kimarad a nyolcból/, szóval ezért nehéz egy jó szisztémát összerakni
de ha hétvégén eldől, hogy a Nyíregyháza lesz a kieső, utána lesz 6 meccs (a mire…)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Lehet, hogy izgalmasabb lenne, de azért hülyeséget azért légyszi ne…milyen korrekt lenne már, ha a 14-12-es mérleggel alsóházas Paks ugyanolyan eséllyel futna neki a playoutnak, mint a 2-24-es Nyíregy?

Rubik75
Olvasó

Hétvégén még nem dől el semmi.Honvéd és a Szeged még kieshet.

atom00
Olvasó

Csabi, Brúnó hatalmas gratula!! Remélem a következő szezonban is látni fogunk titeket az NB1-ben.

KPSVRKK
Olvasó

Teljesen egyetértek!

magister_officiorum
Olvasó

Nem tudom, hogy miért igazolt el Tőlünk Csaba, de remélhetőleg egyszer visszatalál ide, Sopronba.

O1G
Olvasó

Mert nem A csoportos szint. Ez egy kifutott meccse volt, amúgy meg az idény egészét nézve 3 pontot átlagolt 13 perc alatt 30%-os mezőnnyel…

Szimba
Olvasó

Hülye gyerek,fel regisztráltál?

O1G
Olvasó

Köszönöm, hogy a kérdésed előtt bemutatkoztál, Üdvözletem Hülye gyerek!
Igen, már elég régen, tudod csak úgy lehet kommentelni, így a kérdést sem igazán értem.
Gondolom Fazekas egy családtagját tisztelhetem benned, hogyha konkrét statisztikára ennyi a reakciód.

Arany Alma
Olvasó

Melyik meccset nézted? Ha mindegyik meccsen kapott/kapna ennyi lehetőséget (min.15-20 perc) mindig meghálálta, mert jól játszik a gyerek.

O1G
Olvasó

Egy egész idényre szóló statisztikát tettem be, nem egy meccsét. Mivel pont erről beszéltem, hogy ne egy meccs után akarjátok Sopronba követelni, amíg ezen kívül az összes meccsen meg egy B csoportos szintet hozott.
Másrészt annyira hálálta meg mindig, hogy Sopronban 12 perc alatt 3 pontot átlagolt, 20 perc alatt 2020-21-ben pedig 4.8-at…

Jessy
Olvasó

Húha!! Milyen parázs reakciók!! Csak nem valami személyes támadás??? Én nem figyelem ilyen szinten a játékosokat, hogy statisztikát elemezzek, de nem értem, miért fáj Önnek, ha másnak más a véleménye??? Egyébként a meccseket elnézve én is jó mozgású, ügyes játékosnak tartom Fazekast, amit a mai magyar mezőnyben inkább meg kellene becsülni, mint ennyi energiát rá szánni, hogy minden kommentet cáfolni. Láttam már többször is Soproni hozzászólásokat, ők is inkább visszavárnák, mint ne.

Arany Alma
Olvasó

Teljesen egyetértek Jessy-vel! És, ahogy láttam a nyíregyháziak is elismerték a jól teljesítő magyarokat: “Külön öröm, hogy a hetek óta jól játszó Bazsó Brúnó és Fazekas Csaba az utolsó másodpercekben fontos megmozdulásokkal segítette győzelemhez a csapatot.”

O1G
Olvasó

Nekem nem fáj senkinek a véleménye. Írta egy soproni, hogy nem érti miért igazolt el, erre válaszoltam statisztikával.
Erre kaptam egy hülye gyerek reakciót meg egy leb.szást 😀 Akkor ki nem fogadja el mások véleményét?
Ráadásul ez nem is vélemény, mert tényeket írtam. Nem ismerem Fazekast így aztán semmi bajom vele, mint emberrel. Annyi biztos, hogy elmúlt 3 éve alapján egy kiesőjelölt Nyíregybe kellett kiegészítő embernek. Ez nem a Sopron szintje bármennyire szimpatikus gyerek lehet.

Jessy
Olvasó

Én is veled értek egyet, sajnálom is a fiatal magyar játékosokat! Mindkét fiú bizonyított már, ha van bizalom és kapnak lehetőséget, akkor ott a helyük a legjobbak között. Sőt, ők harcolnak, küzdenek, nem mint sok légiós (tisztelet a kivételnek!!

Marko_tropojából
Olvasó

Ez a Nyíregy annyira béna csapat, mint mi voltunk 2 éve. Nekünk sem volt esélyünk a benmaradásra akkor, de most nekik is annyi az esélyük, mint egy hintalónak a győzelemre az epsomi derbyn.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Parsons kifejezetten jó védő és jól is volt használva Perryn, gyakorlatilag levette a pályáról. Támadásban baromi képzetlen, de védekezni tud extrát is.

Igazából a távoli dobások a gond: kb csak ezért kaptunk ki az Oroszlanytol és ezért nem lett sokkal simább ez a mai sem.

Aris viszont nagy nyugalmat ad a pályán, már most látszott hogy bizony hiányzott.,

Rubik75
Olvasó

Nehéz szülés volt,de győztünk ez a lényeg.Matematikailag még kieshetünk de nehezen tudom elképzelni,hogy a hátralévő 7 meccsét a Nyíregyháza megnyeri mi pedig mindet elveszítjük.Ennyi a pozitívum amit ellehet mondani.A játék lassan nézhetetlen lesz,megy streetball ezerrel. Az első félidei 2 asziszt,és 0! 3 pontosra nem is tudom mit lehet mondani.

KPSVRKK
Olvasó

Most jót tett az időkérés a végén és külön örülök Åris felépülésének.
Remélem hamar eldől a bentmaradásunk és eredménytől függetlenül játszhatnak a fiatalok.

HajraKapos
Olvasó

A bentmaradásunk kb. ezzel a meccsel el is dőlt. Szinte a lehetetlen kategória, hogy innen minden meccset a Nyíregyháza megnyerjen, mi meg elveszítsünk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés