Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hazai pályán is legyőzte az Egis Körmendet a Falco

Hiába Mócsán extrája, szinte végig vezettek a sárga-feketék.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend 95-79 (18-14, 25-18, 26-26, 26-21)

Bajnokság, 23. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Kapitány G., Frányó P., Nagy V. (dr. Páli K)

Falco: Anderson 8, Váradi 15/3, Benke 11/6, Kovács 2, Keller 21/3. Cserék: Doktor 8/3, Barac 11, Bruinsma 19/9, Dancsecs -.

Körmend: Ireland 17/6, Takács 4, Thames 7/3, Simons 5/3, Taylor 14. Cserék: Németh -, Mócsán 26/15, Ferencz 4/3, Durázi -, Tóth 2, Balogh -.

A már biztos alapszakasz második Szombathely látta vendégül a minél jobb helyért küzdő Körmendet a “vasi El Clásico” második felvonásán a bajnokság 23. fordulójában. A két csapat legutóbbi egymás elleni találkozóján 99-93-ra nyertek a sárga-feketék. A hazaiaknál nem lépett pályára a kisebb sérüléssel bajlódó Perl Zoltán és a már több mérkőzés óta maródi Lake sem.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Az egyik oldalon Taylor, a másikon Keller védekezett jól, végül Takács nevéhez fűződött az első kosár. Benke betörése után egyenlített a Falco, majd Keller belépését követően a fordítás is meglett a sárga-feketéknek (4-2). Sok hibával játszottak a körmendiek az első percekben, a rengeteg eladott labdából pedig rohanhatott a Falco (11-2). Hiába kért időt Antonisz Konsztantinidesz, nem találták a ritmust a vendégek, Kovács pedig a saját lepattanóját visszaszedve kétszámjegyűre növelte a különbséget (13-2). Közel hat perc telt el a legutóbbi körmendi kosár óta, amikor Ferencz leosztásából Taylor zsákolt, majd Benke maradt teljesen üresen a festékben (15-4). Ferencz triplájával megkezdte a felzárkózást a vendégcsapat, aztán Mócsán büntetőzhetett négyszer is, amiből viszont csak kettőt dobott be (15-11). Doktor triplája a legjobbkor érkezett hazai szempontból, hiszen ezzel egy 7-0-ás futást állított meg, ám az utolsó szó Mócsáné volt, aki pontosan célzott a dudaszó pillanatában. 18-14.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Bruinsma egy távolival iratkozott fel a pontszerzők közé a második negyed elején, Mócsán válaszolt egy tempóval, ráadásul Taylor is zsákolt egy nagyot, háromra zárkózott a Körmend (21-18). Barac percei következtek, a magasember hat pontot szórt megválaszolatlanul, kezdett visszaállni a tíz körüli különbség (27-18). Ireland vette a hátára a piros-feketéket, egy jó hármassal és egy büntetővel hamar visszajöttek a vendégek (29-26). Továbbra sem vigyáztak a játékszerre a csapatok, tizenöt perc alatt tizenhét eladott labdát vétettek. Gasper Okorn időkérése után beragadt a Körmend, meglépett a Falco a nagyszünetre. 43-32.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Keller már a tizenötödik pontját szerezte egy nagy zsákolásból, majd Bruinsma tett vissza egy támadólepattanót, sokkal jobban jött ki az öltözőből a Szombathely (47-32). Próbált zárkózni a Körmend, Ireland középtávolija után visszaküzdötte tizenegyre magát a csapat, de egyből érkezett Váraditól egy ziccer (53-40). Mócsán saroktriplája után tíz lett közbe, de ahogy a mérkőzésen már sokszor, ezúttal is jött a válasz a túloldalon, ezúttal Benke dobott be egy triplát faulttal együtt (59-45). Küzdöttek becsülettel a vendégek, az utolsó két perc előtt be is néztek tíz pont alá, de a kritikus pillanatokban mindig volt valaki -ebben az időszakban Bruinsma-, aki betaláljon a hazaiaknál. 69-58.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Mócsán remek formában kosárlabdázott, feljött hatra a Körmend a záró etap elején (69-63). Hiába a vendég bedobó extrája, a védőoldalon nem remekeltek a piros-feketék, így nem tudtak élni a lehetőséggel (76-66). Ireland négy pontot csinált egy támadásból, megint lett esélye a körmendieknek, de megint feljebb kapcsolt a Falco és leverte a felzárkózási kísérletet (82-70). Antonisz Konsztantinidesz időkérése ellenére tizenhéttel is ellépett már a Szombathely, amiből nem tudott felállni az Egis Körmend. A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 95-79-es győzelmet aratott a “vasi El Clásico” második felvonásán.

Fotók a mérkőzésről (Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu):

HIRDETÉS

126 hozzászólás

126
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
35 Comment threads
91 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
balldontlieHeindrichdavekRózsabimbómajerle09 Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Edzőmeccs volt különösebb tét nélkül. Indokolatlan sok a hozzászólás. Kár lenne hullámozni.

Aranyalba
Olvasó

Érdekes, hogy a 3 kimagaslóan jó szombathelyi ikon közül Kálmánt és Váradit majd mindenhol utálják. Pbask írta, hogy Váradiban meg van a csibészség, mint Ivkovicban volt. Ez jó hasonlat, mert Ivkovic egy sutyerák volt, ugyanolyan alattomos dolgai voltak mint amilyen Forrai belökése volt, csak a pályán ez nem volt annyira egyértelműen észrevehető. Váradival az a baj, hogy alattomosan “csibészkedik”, majd ha őt éri sérelem, sír mint egy kislány. Ettől persze még a szombathelyiek szerethetik, hisz a szurkoló csak a jó oldalát látja, de azért őrülök, hogy Hanga vagy Perl Zoli soha nem voltak ilyen megosztó személyiségek.

Kendeffy Botond
Olvasó

Megérdemelten nyert a Falco. Gratula nekik. Nyomasztó fölényben voltak a palánk alatt. Nekik 3 nagyon jó játékosuk -Keller, Bruisma és Barac van a palánk alatt, nekünk csak Taylor. A két meccs alapján csoda lenne, ha megszorítanánk őket a play-off-ban. Persze a remény hal meg utóljára.

PL
Olvasó

1. Kezdem a legfontosabbal: Gratulálok a Falconak, jobbak voltak, nem kérdés. Évek óta rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, tudom melyik nicknév melyik csapat szurkolója. Azt is tudom, hogy minden csapat háza táján van pár elvetemültebb szurker. De ami miatt írok, az a sárgapárna. Régóta figyelem a hozzászólásait, többen egész jó kórképet írtak le róla, mi a gondja. De végre rájöttem a valós céljára,meg a gyenge pontjára: ő nem szereti ha egy Falcós tud kulturáltan kosártémában egy körmendivel beszélni! ideges lesz tőle, és minden szombathelyibe beleköt, aki nem mocskolja habzó szájjal a Körmendet. Mindig fáj neki, ha kulturált beszélgetést lát..teljesen idegbe… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Köszönöm. Hatalmas respekt. Az a baj, hogy vannak ilyen sárgapárna szintű kommentelők. Ezt a keresztet minden csapat viszi magával. Szerintem a normláis körmendiek is hasonlóan kínosan érzik magukat Motoros miatt, mint én SárgaPárna miatt. Ők próbálják a sportot élet halál dolognak beállítani, pedig rohadtul nem az. Nekem is van a baráti körömben Zalaegerszegi kötődésű, nagy kosár rajongó, de valahogy még egyszer sem estünk egymás torkán. Inkább mindig jót beszélgetünk erről a remek sportról. A felnőttek valahogy így csinálják. Meg az idősebb Falco szurkolók nagy része Körmenden ismerte meg a kosárlabdát. Szóval én nem értem ezt az ellenségeskedést. Meg hát a… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Szerintem Motoros azért inkább egy modernkori avantgard poéta, aki fricskázza a Falcot…, ez nyilván nektek nem esik jól, de ő azért nem becsületsértő, trágàr módon fröcsög…

Motoros
Olvasó

Köszi Zsarkov, nem mindenki rendelkezhet ilyen intelligencia hányadossal, hogy ezt felismerje…

Vulcano
Olvasó

Én viszont nem vélek érdemi különbséget felfedezni Motoros és Sárgapárna között. Attól még, hogy Motoros rímekbe szedi a trollkodást még nem lesz jobb, mint SP.

Lightbringer
Olvasó

Motoros mint modernkori avantgard poéta, hát ez jó. 😀 Mondok jobbat, Sárgapárna meg egy szintén modernkori de az orosz realizmusra jellemző stílusú művész, aki groteszk ábrázolás segítségével mutatja be körmendi kosárlabda életet és így próbál rávilágítani rendszer hibáira. Csak hát ugye nem mindenki rendelkezhet olyan intelligencia hányadossal, hogy megértse… mint azt fentebb megtudtuk. :DD

PL
Olvasó

ezt magad sem hiszed el ?

a körmendi kosarlabda groteszk abrazolâsa a körmendi emberek kollektív falusizása? gumicsizmázása? sorolhatnám a jelzőket… Ezeknek semmi köze a kosarlabdához…

másik kérdésem: ha ő nagy Falco szurkoló, akkor miért a Körmendi csapat belügyeivel foglalkozik? Miért egy állitólagos Falco szurkoló az, aki groteszk ábrázolással a szomszédok belügyeivel foglalkozik? Röhejes.

Ugye, hogy nem áll össze?

Ő majd akkor lesz Falco szurkoló, ha az USB tagjaival mer találkozni.
De ahogy hallom, nem mer. ?

majerle09
Olvasó

Nem??? Akkor biztos oda mernéd adni a gyerekeidnek is a verseskötetét…

BL menetelés
Olvasó

Akkor kérdezd meg az avangard poéta haverodat hogy miért járt és fog járni évekig a Szombathelyi Biróságra. Elmesélem neked mert itt szolnoki és más egyénekkel együtt lányokat gyaláztak csak úgy poénból. De emberükre találtak és feljelentették őket. Igaz hosszú ideig tartott a nyomozás de tudnod kell hogy a rendőrség minden beirást visszakeres napra percre pontosan. Úgy hogy jó ha tudod mindenkiről mindent pontosan tudni fognak ha valaki feljelenti az itt gyalázkodókat. Avangard motoros haverod a Birósági tárgyalásokon kérdésre azt is elmondta milyen ügyei voltak az utóbbi időkben amiért büntit kapott. Úgy hogy nem egy makulátlan egyén bújik meg a neve… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Te sanyi!
Szerintem Te 1 papagáj vagy????
Szerintem!

Zsarkov
Olvasó

Nem tudom, nem ismerem Motorost, de a versei alapján szerintem – ha elvonatkoztatsz attól, hogy szombathelyi vagy – tehetséges.
Mit értesz “gyalázkodás” alatt? Mert azért vannak itt durva szavak egy-egy kommentben, de az ő költeményei inkább szórakoztatóak, mint becsületsértőek…

Vulcano
Olvasó

Inkább te mutass rá valami meghatározó különbségre SP és Motoros között. Mindkettőnek a célja csak a provokálás és sértegetés. Ennyi. Én értem, hogy neked tetszik ha a Falcot szidja valaki, de ezzel csak a körmendi szurkolókat teszi nevetségessé. Én pedig nem alakalmazok kettős mércét. SP és Motoros teljesen ugyanaz a kategória. Ha az egyikkel bajod van, akkor legyen a másikkal is, különben elfogult vagy. És akkor pedig ne várd el, hogy az ilyen trollok eltűnjenek a fórumról.

PL
Olvasó

“továbbra is zsigerből gyűlöli Szombathelyt“

Tényleg nem kötekedésből: az, ha valaki utál egy várost, milyen alapon ítélik el? Milyen jogszabály vonatkozik ilyen esetre? Köszönöm a választ!

A xy személyek gyalázása világos, azt a rendőrség nagyon helyesen komolyan is veszi, lenyomozzák, stb. Volt az ismerősi körömben ilyen eset, az zaklatás volt, Facebook messengeren, ezer felhasználónévvel, tudom mi a menete…

BL menetelés
Olvasó

Olvasd el mégegyszer amit irtam ” Személyeket /lányokat/ gyalázott nagy nyilvánosság elött!És erre ugrott és irogatott egy két társa szolnokról. Akik többször nem jelentek meg a tárgyaláson de végül videómeghallgatáson voltak a Biróság elött. Én sem kötekedésből irok Neked vissza de ha olyan tökös lenne gecsebalázs sárvári ingatlanos /facebook/ akkor a leirtakat maga mondaná el. Minden amit tudunk a nyilvános tárgyalásán hangzott el.

Motoros
Olvasó

Magnószalag papagáj sanyi????

SzhelY
Olvasó

Mind szép és jó amit irtok de ameddig maga az olddal nem tesz ellene semit addig sajna csak a boszankodás marad a szép beszéd nem elég

PL
Olvasó

Ignorálni, de főleg nem felülni a provokációra. ő azzal hergeli a szombathelyieket, hogy a körmendiek a “kosárlabda feltalálóinak” érzik magukat.. ? Ez semmi más csak üres hergelés. Minden szombathelyinek van körmendi ismerőse/rokona/bármi: ott van, kérdezze meg mindenki. Tényleg ezt gondolják? Ott lesz a válasz. Senki, egy körmendi se érzi magát annak. Az, hogy nosztalgiázunk, például az első vidéki bajnoki címről? ez baj? ez még nem azt jelenti, hogy bárki Istennek érezné a csapatát… Ahogy egy ZTE szurkoló is szívesen nosztalgiazik. Vagy szolnoki. Àtlag körmendi szurkolót jobban foglalkoztatja az, hogy 1 magasemberünk van, és pokoli nehéz a szezon hátralévő része. Nem… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Tudod, párnát valahogy így képzelem el: adott egy 2×2 méteres ring, ő benn áll, és boxol…boxolja a levegőt, Tysonnal érzi magát, de közben maximum 50 kg, ellenfele sincs, mert senki se égeti magát, hogy boxoljon vele. Van 3-4 nézője, aki csak azért van a helyszínen,mert más nincs. Ők sem nézik, mert a telefonjuk is érdekesebb. 10menet után megtapsolja magát a ringben, és győztesen levonul. Közben senkit sem érdekel. Sokan pedzegették itt, hogy kattintasszam miatt van itt. Hát ez hülyeség, ugyanis egyre kevesebb itt az ember. Nem,nem párna miatt mennek el. Hanem a párbeszédek miatt! Igen, a színvonal süllyedésében sokan benne… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

10000%-ig biztos voltam benne, hogy megtalálod annak a módját, hogy nyalj egyet azoknak, akik legutóbb azzal fejezték ki szeretetüket, hogy “lepatkányozták” Váradi Benit…
Annyi, hogy ha legközelebb lehetnek nézők az Arénában és a falu népe piros pólóban üldögél a hazai szektorban, (alkalomadtán oda is szarik, hugyozik) menj oda hozzájuk, adj nekik puszit, masszírozd meg őket.

davek
Olvasó

Párnika a 10000% több mint a 100%?

Motoros
Olvasó

Szerinted tisztában van ilyen fogalmakkal?????
Kisegítőben nem ez volt a fő csapásirány????

PL
Olvasó

??? itt a bizonyíték! ???

2 normális mondat, egy körmendi es szombathelyi között, és idegállapotba vagy! Vizionáld, hogy az Arena pirosfekete lesz?

Tudod hány szombathelyi meg körmendi sörözik, beszélget a meccs előtt együtt? Sírvafakadnál ha megtudnád ?

a jelzőről: egy fórumozó írta ezt a jelzőt, aki elismerte, hogy balfék módon nyilvánult meg.

Tanulj belőle ?

balldontlie
Olvasó

Kiegészítés a vendégkönyves részhez: Nem párna, hanem sokan mások megint azt csinálják, hogy 1-2 ember hsz-e alapján leírják a lehető összes fórumra, hogy a KÖRMENDIEK szerint Váradi patkány (ezt pl ki is moderálták már amúgy…) vagy a KÖRMENDIEK szerint nem lesz sportértéke az esetleges szhelyi aranynak (ami meg amúgy egy kontextusból kiragadott félmondat volt, az írás arról szólt, hogy nincsenek nézők és annak hatásairól), vagy épp a KÖRMENDIEK csodadoktoroznak Benke kapcsán, hiába ismerik a távolmaradása okát(itt pl többen szóltak is, hogy nem kéne). Szerintem felnőtt emberek vagyunk, mindenki vállalja az önálló véleményét, viszont senki sem akar megbélyegeződni a másik szava… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gratulálok a Falkónak!!! Klasszisokkal erősebb ebben a szezonban a Körmendnél. Minden poszton jobbak. Nincs mit ezen megkérdöjelezni. Más kávéház.

JR.Benitez
Olvasó

Meccs sok szót nem érdemel. Mi félig aludtunk, Okorn szinte teljesen. MTe gyenge volt. Zozó nélkül is sima. Ennek a Körmendnek nincs játéka hónapok óta. Igy nem lehet eredményes egy csapat. Motoros. Figyu. Egyszer már írtam. Azt hogy miket irogatsz itt, az a te dolgod. De ha szemed fénye (remélem hogy az!!!) miattad szégyenkezik, és ez téma is nála, na az szégyen…. Légyszíves legyél rá tekintettel!!! Köszönöm.

Motoros
Olvasó

Figyu, szerintem már én is leirtam, hogy szállj le a családomról.
Köszönöm!

JR.Benitez
Olvasó

Akkor kérlek ne traktálják a viselkedéseddel az én családomat. Köszönöm

Motoros
Olvasó

Ez velük közöld!
Köszönöm

Mendez
Olvasó

Ha valakinek le kellene szállni valamiről, akkor az pontosan te vagy homokos!!!
Majd ha észnél leszel akkor követelőzz te kis porbafingó!!!

Motoros
Olvasó

Mindenki magából indul ki, ugyebár????
????

Mendez
Olvasó

Ha magadból indulsz ki homokos, akkor nagyon-nagyon mélyre kell leásnod…

egismte1
Olvasó

Húúú, de kemény vagy!

csakakörmend
Olvasó

Sajnos amilyen az adjonisten, olyan a fogadj Isten!

Yellowblack
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, Perl nélkül is nagyszerű győzelem, nekem úgy tűnt a Körmendnek nem volt centere, Duráziról többet képzeltem, Doktor játéka kifejezetten tetszik így ő Körmenden és Egerszegen nem játszott. Váradi passzai és Szili szinte minden mozdulata élmény számba megy. Szombathely ??

Twin Peaks
Olvasó

Rajtunk már nem segíthet más,csak a piócás ember… ?
MTE!

SárgaPárna
Olvasó

Na! Ahogy hallom a körmendiek jövőre is láthatják Mócsánt és messze sem kell utazniuk érte. 🙂 🙂 🙂
Csak a vitrin állé, csak a vitrin olléééé!

BL menetelés
Olvasó

Hol vagy motorfos? Lehet most utazol haza SZOMBATHELYRŐL mert jelentkezni kellett a Birósági pártfogódnál! és nem láttad a meccset de te úgy is tudsz gyalázkodni! Vagy most próbálod a zakót amit a Gyurkabácsi csináltatott neked a Styl ruhagyárban!

Motoros
Olvasó

Ta Sanyi!
Szerintem igyál 1 pohár vizet?
Szerintem?

SárgaPárna
Olvasó

Nőgyalázó! Értékeld inkább a csapatod!!!

Marillion
Olvasó

Feltünően visszafogott vagy! Adva van a lecke csak a Szolnokot kellene háromszor legyőzni! Menni fog? És mindjárt két Vas megyei van a 4 között…

FalcoParádé
Olvasó

Felállított Egérszar!
Megjött a gumicsizmád amit rendeltél!
Meg a seprűd is???

Motoros
Olvasó

Oké, akkor vedd fel és söpörd ki a taxid????
????

egismte1
Olvasó

L L ?

Motoros
Olvasó

Bingó?

SzhelY
Olvasó

Más témád nincs hazug?

MAFCdrukker
Olvasó

Bravó Mócsán! Egyetértek, neki komolyabb célokért kellene küzdenie: nevelőegyesülete feljutásáért! Kár, hogy már lejárt az átigazolási időszak. (Poén volt, mielőtt belém állnak a körmendiek.)

donnarumma
Olvasó

Azért a meccs végén parádés volt..
Andris faultolt, majd: “bocs Fepubá”?

crazybasket
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak! Annyit adtak ki a fiúk, amennyit kellett, néha feljött a Körmend, aztán újra kicsit megráztuk magunkat, jókat nevetgéltet a srácok, kb. erről szólt a meccs. Nagyon látszott rajtunk, hogy nincs tét, még Okorn mester is teljesen szabadjára engedte a csapatát! 30%-40%-on ha pörgött ma a csapat, Perl nélkül! Viszont, egy ilyen meccsen is hogy ennyire kilóg lefelé az Anderson…és a vak Knézy is meglátta ezt, az elszomorít! A pályán bármikor előbb bíznék bármilyen feladatot Doktor Petire, mint rá…itt a kupa és a play-off meddig akar mág formába jönni? Evannak és Szilinek 2-3meccs is elég volt ehhez, ez… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Mócsánnak komolyabb célokért….akár Szombathelyen is…

Mendez
Olvasó

Ez a körmEND teljesen jó lesz nekünk bemelegítésnek a bajnokság fontos meccseire.

Gallis
Olvasó

Sp2-bb1 Körmend gyalázó. Csak az MTE!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falco győzelméhez. Nem ez volt az év mérkőzése, de hiányzókat figyelembe több, mint tisztességes helytállás volt. Kellert ma is ki kell emelni. Nagyon jó helyzetekbe került és a ziccereit jól értékesítette, emellett az öt szerzett labdája, + 26-os mutatója azt mutatja, hogy hátul is hatékonyan dolgozott. Ha ehhez hasonló a formát tudna tartani ingadozások nélkül, akkor senkiben sem lehetne hiányérzet. Bruinsma úgy tűnik hamarabb visszanyeri a formáját, mint az örök ígéret. Bő húsz perc alatt nagyon komoly teljesítményt tett bele a közösbe. A szezon utolsó meccsét is nyerjék meg, amire a komoly dolgok jönnek arra sikerélménnyel érkezzenek. A… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

És ha csak nyolcadikok lesznek akkor a Szolnokot kellene háromszor…..

pirosf
Olvasó

Hetediknél rosszabb nem lehet..

Lacataylor
Olvasó

“Kellert ma is ki kell emelni. Nagyon jó helyzetekbe került és a ziccereit jól értékesítette, emellett az öt szerzett labdája, + 26-os mutatója azt mutatja, hogy hátul is hatékonyan dolgozott”. ……Ha ezt irtad volna szombat után,ahol szerzett 6 pontot,de abból 1-hármas volt,tehát ,palánk alol ellenféllel 3pont…… DE az olaj magasposztos játéka simán megette,és meg is fogja ahogy már 2x és még 4x meg fogja!Ezen függ minden,ahol van magasposzt,ott nincs Keller! Mondom ezt 3 hónapja Szombathelyiként

2lee14
Olvasó

Gratula fiúk! Mócsánnak is jár a kalapemelés, nagyot ment ma! Így tovább fiúk!
Hajrá Falco!

WSreborn
Olvasó

Egyébként ez a mai a Falco valós tudásának kb. 30%-a volt. Ezt a meccset teljes kerettel és maxon pörögve, kb 40el nyerte volna a Falco.
Őszintén minden jót és szebb napokat kívànok az MTEnek, de nem értem hogy kaptunk ki Körmenden.

donnarumma
Olvasó

Azért az MTE is jóval többet tud ennél ..

Rózsabimbó
Olvasó

Piros feketék!!!

Dudi
Olvasó

Üdv! Grat a csapat, és Mócsán B. eredményes játékához. Ezzel tulajdonképpen megnyertük magunknak a Körmendet a negyeddōntőbe? ?
Fepu meddig folytatja még? Nem játszik jó formában (nem rossz szándékból kérdeztem).

WSreborn
Olvasó

Nagyon jó ez a Mócsán gyerek, az MTE helyében megpróbálnék vele már most leülni, bár úgy tudom jövőre még szerződése van.
Anderson a sérülése miatt ilyen gyenge? Ősszel penge volt a csávó. Vagy lehet hogy az amerikaiak betegségében szenved, vége a nemzetközi meccseknek és beleszarik.

Pbask
Olvasó

Ott a pont, én úgy gondolom ahogy írod :).
Sérült volt, vállalta oroszok elleni meccset, Zaragozában is parádézott.
Utána hagytuk kipihenni a sérülését.
Na ennek a gyümölcsét látjuk.

Barac, akit idehoztunk kb Washington bérért(vagy még annyiért se), sokkal szerethetőbb,küzdősebb játékot nyújt, mint a bejegyzett sztárunk.(Fizetésben biztosan) Én előbbivel jövőre szívesen számolnék.

crazybasket
Olvasó

És ne feledd, mi jóval alsóbb polcról válogattuk ki, ellenben a szomszédok Simonst, nem is egy ember jelezte akkor itt, hogy ők magasabb polcról halásznak! Ehhez mérten mégnagyobb pozitívum Barac, hova tovább a vendégkönyvben valaki már szívesen látna 4-es poszton is a következő szezonban!:)
Ui.: Anderson a teljesen szezonban totális betli nem tudok mást írni..

Pbask
Olvasó

És ahogy az utolsó percekben fiatalok mellett,erölködve próbált statot gyártani, elég undorítóra sikeredett…

Marillion
Olvasó

Azért ne túlozzunk mert Anderson mióta itt van a falconál azóta nem tud meghatározó szerepet betölteni a játékával…és most a sérülés és egyebeket hagyjuk! Nem nyerő tipusú játékos…pont szegény stb…nem bajnoki címre hajtó csapatba való….

Mendez
Olvasó

De hogy lehet az, hogy ez ellen a Körmend ellen sem tud egy épkézláb statot összehozni???
Úgy, hogy a Bundesligában volt több 30 pont feletti meccse?
Többször a hét játékosa, VAL alapján TOP 10-es?
Nálunk meg most már határozottan kijelenthető, hogy totális betli a faszi.
Egész egyszerűen nem látom azt, hogy hol tudna javulni a srác.
Gyűrű alól a méretei alapján veszélytelen, távolról pedig egyszerűen képtelen betalálni normális százalékkal.
Ekkora kapufát már régen lőttünk légiós fronton azt gondolom.
Sajnos egyre inkább azt látom, rajta fog elmenni a bajnoki és kupagyőzelmünk.

pirosf
Olvasó

Jó.
De nem jó ember,nem való nemzeti csápotba.

Marillion
Olvasó

Anderson….hát nem tették fel a repülőre Szolnokról hazafelé Budapesten….

Pbask
Olvasó

Mikor már Jenő látja Anderson milyen kerékkötő ebben a csapatban, az sokat árulkodó.

Mócsán Bálint nagyon jó játékos, tényleg üde színfoltja lett ennek az idei bajnokságnak.

Beni amilyen jelzőket kap, nem értem. Nem egy favágó,jól védekezik, ami faultot eltud adni azt elad, kissé csibész játékos, kell ilyen is, én szeretem a játékát.

Azért hogy valaki lepatkányozza egy ilyen edzőmeccs szagú mérkőzésen,minimum erős.
Lehet az ellenfél játékosaként nekem is borzolná az idegeim, de aki egy percet is elbeszélget vele, tudja milyen ember is valójában, pályán pedig minden csibészséget belevisz. Stole is ilyen volt.

Ha valaki patkány megmozdulást akar látni, ajánlom figyelmébe B csoportos Nyíregyháza mérkőzést.

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy látom, megnőtt a Nyíregy-ellenesek száma az oldalon (tettek is érte). A BKG-t sem szeretik sokan, mert “apuci csapata”. SKSE szintén nem népszerű. Marad a Veszprém, de őket meg az oroszlányiak nem szeretik, meg a Vasas, de ők legutóbb visszaléptek. Úgyhogy lassan a mi feljutásunknak szurkol a fórum legnagyobb része az arra esélyesek közül. Ami azért nagy szó azok után, hogy “a szövetség csapata” voltunk. De örülök neki.

vasipasi
Olvasó

Szégyen! Volt idő, amikor Körmenden minden századik ember jobb edző volt, mint, akit ismét sikerült idehozni.
Az összes körmendi szurkolótársamnak mondom, amíg a “bosszú”, a “pitiség”, a “kicsinyes agybaj” irányítja ezt a klubot, aminek ráadásul fingja sincs, hogy mi az, hogy KÖRMENDI KOSÁRLABDA, addig erre számíthatunk, semmi másra.

Hányinger
Olvasó

Mert, te, tudod mi az? Még egy ellendrukker, gratulálok.

vasipasi
Olvasó

Igen tudom, már akkor Körmend meccsre jártam, amikor neked még nem hányinger, hanem büfike volt a neved. Ha 61 évesnél idősebb vagy, akkor elnézést.
Ez a baj, hogy, aki elmondja a véleményét és nem az egyezik a polgármesterével az ellendrukker. Elmondom neked, nem, nem az….

Hányinger
Olvasó

Nem kell a mellébeszélés, akkor te mégis ellendrukker vagy.. ?

WSreborn
Olvasó

Elég gyenge ez az idei légióssorotok, ennél klasszisokkal jobb szokott lenni.

SzhelY
Olvasó

Inkább játék nincs sokszor megállunk mintha egymásra várnának figura nélkül vezér nélkül és elfogy a lendület

jozsi67
Olvasó

Neked meg fingod sincs arról, hogy kb., erős fél pénzből gazdálkodik a Körmend, mint egy évvel ezelőtt. 500 millió, vs., 300 millió. Érteni kicsit ????

Praenoricum
Olvasó

Akkor nézzük meg a Szeged költségvetését. Ahhoz képest? Az, hogy 40 percen keresztül nem lehet megoldani azt, hogy Keller átjáróházat csináljon a védelemből, az nem pénz kérdés.

JászaiMari
Olvasó

Díjazottam mindent megtehet a pályán, undorító. Végig pofázik, könyököl, földhöz vagdalja magát. Első félidőben már kikellett volna állítani.

Bozic
Olvasó

Az a cigányozás a bckormenden hűen mutatja mekkora kutyák vagytok!
“A kutyák ugatnak, a karaván halad! “

Motoros
Olvasó

Ekkora öngólt öregem ?
Kérdezd a potya kapus haverod át, ki szokott habzó szájjal cigányozni,…
Vagy te is ott voltál annó az ominózus 1.3 másodpercnél?

Bozic
Olvasó

Olvasod te amit írsz? Vagy agyadra ment a sok bíróság?
Sokszor feltették a kérdést neked: ott mikor kérdőrevontak, miért nem volt akkora pofád?

Motoros
Olvasó

Szerintem neked vannak szövegértelmezési problémáid, vagy csak amnéziás vagy, cinege? ????

Hányinger
Olvasó

Mert egy jó játékos, akit már utánpótlás korában megtanítottak kosárlabdázni. Tud védekezni, dobni, betōrni meg még szinészkedni is. Ezt az un. tehetséges körmendi ifjú játékosokról nehéz elmondani, sajnos.

Mendez
Olvasó

A magyar válogatott és a bajnokság egyik legjobb játékosa,
Te meg egy alföldi kis büdös cig@nygyerek vagy.
Ennyi.

KD
Olvasó

Lövêsed sincs a kosárlabdáról.

Rózsabimbó
Olvasó

Azt én sem értem, hogy a bíró sporttársak miért nem díjazzák sokkal szigorúbban ezt a vállalhatatlan, visszataszító, undorító viselkedését a pályán, amit Te is sérelmezel. Tegnap is kétszer, látványosan hanyatt vágta magát, mire a bíró sporik kedvesen mosolyogtak az előadásán. Sajnos ez a fajta magatartás ragadós a csapaton belül, Perl és Benke is be szokott mutatni, hasonló sportszerűtlen mutatványokat. Perl pl. amikor csodálatos kígyómozgással tör be a palánk alá, amikor azonban a védők szabályosan fault nélkül megállítják, jön tőle a mutatvány, hátraveti a fejét jelezve, hogy engem bántanak bíró sporttársak. Az ítélet ilyenkor két dobás, amit rendszerint hibátlanul el is… Olvass tovább »

FalcoParádé
Olvasó

Hol vagy felállított egérszar?!?️

Motoros
Olvasó

Te hol voltál szombaton kicsi????
Zakóban ültél a droszton, vagy nem értél haza Schwehatról?????
????

FalcoParádé
Olvasó

Te Egérszar azt úgy kell írni, hogy Schwechat!
Különben meg anyádnál voltam aki sokat mesélt rólad, hogy végül is miért kellett téged intézetbe küldenie!!!

Motoros
Olvasó

Oké, tehát Zakóban voltál Schwechaton????
????

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nagyon sima meccs volt, hihetetlen bután jatszott az Mte.

IstiPisti
Olvasó

Valószínű , hogy sokunk számára megfoghatatlan , hogy az ennyit hibázó falco ellen nem tudtunk élni a lehetőséggel . Azt hiszem nem sok ilyen sanszunk lesz .Totális betli volt a játékunk , szerintem a szezon legszétesőbb játékát mutattuk be úgy , hogy a falco is hibát hibára halmozott .
Remélem az utolsó meccsünkön sokkal összeszedettebben játszunk , mert ez édes kevés lesz ott is .
Csak az MTE !!!!!!!!!!

Vulcano
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez. Az első félideihez hasonló védekezést szeretnék a későbbiekben látni. Úgy látszik Bruinsma-nak se kellett sok idő, hogy belelendüljön.
Szép volt fiúk! ??

Rekettyés
Olvasó

Teljes szívemből remélem, hogy a Mócsán Bálint jövőre eligazol a Körmendi posványból. Olyan szinten kilóg ebből a fos körmendi csapatból, hogy öröm nézni.

CsakazMTE
Olvasó

A falco fél gőzzel se, ráadásul Perl nélkül játszott. Szerintem örüljünk hogy “csak” ennyivel kaptunk ki. Grat
Nálunk Mócsán játéka biztató volt, de a többieknek össze kéne kapni magukat különben nem csak az ilyen meccsek lesznek simák..
MTE!

SárgaPárna
Olvasó

Vulcano! Mielőtt gratulálsz a vitrineseknek és megköszönöd nekik, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy eljöttek Szombathelyre, kérlek menj fel az oldalukra és olvass bele a vendégkönyvbe, hogy miként beszélnek Váradi Beniről!

Vulcano
Olvasó

Nem tudom dyslexiás vagy-e, vagy egyéb szöveg értelmezése gondjaid vannak, de én a saját csapatomnak gratuláltam. Azért nem mondtam, hogy a csapatUNK-nak mivel semmi közöd nincs a Falco-hoz. Amúgy meg amit te leművelsz sokszor az egyáltalán nem különbözí a körmendiektől akik Benit szapulják. Meg múltkor, hogy felháborodtál, amikor mindig téged emlegetünk erre most meg te kötsz belém. Nem zavar, hogy a neved egyberforrt a BB1-et eluraló proli és trollkommenteléssel? Gondolom nem, mivel csak azért csinálod. Bezzeg, mikor bármelyik igazi Falco szurkoló kérdőre von, mondjuk Pbask, Marillion akkor meg füled farkad behúzod. Kurva szánalmas vagy.

SárgaPárna
Olvasó

Szövegértési problémáid neked vannak. Nem a mostani hozzászólásodra reagáltam, hiszen te később írtál. Most látom, ma el is felejtetted kinyalni a seggüket, remélem nem beteg vagy.
ISMÉT LEÍROM: ha véletlenül elalélnál a vitrinesek múltja miatt és ismét gratulálnál nekik, ahogy szoktál (nem ma, máskor), keresd vissza, hogy mit írtak (többes szám, tehát nem egy) Váradi Benedekről.
Amúgy meg egyre többen állnak mellettem és tudják, hogy ki az igazi Falco-szurkoló és ki a seggrakéta, Körmend imádó….

Vulcano
Olvasó

Látszik, hogy rengetegen állnak melletted…

SzhelY
Olvasó

Hát nem te az bisztos, te hadibalfasz tornábol felmentett mankos kurva! Sírd már el ,hogy mi a kínod bameg, neköpködj meg fenyeges te baromarcu szopóroller vagy menny visza anyádba! Hál istennek nálad ezerszer normálisabb Falcosokkal van telea világ,te a fotelon kivül még nem láttál soha semmit főleg nem a,,szeretett csapatodat”volt mál dolgom nálad keményebb kis gyökérrel te istenbarma! Uszitó kis senki vagy és az is maradsz ,te napjaidat ez befolyásolja mert annyira sivár és egyszerü mint egy pont!

SárgaPárna
Olvasó

Te még a körmendi átlagnál is sokkal, de sokkal sötétebb lehetsz!

SzhelY
Olvasó

Veled az élen bebeskedvenc fotelnyuszi mivan te nem kaptál a pártpénzböl és ezért hisztizel?

Hányinger
Olvasó

Ez a huggyos egy sértődött körmendi lehet, akit elzavartak a húsosfazék mellől, tisztán látható.

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/Qrcf1A
U20
76-98

hp12
Olvasó

Simons kinek a felfedezettje ? Vérgyenge játékos

IstiPisti
Olvasó

Sajnos nem ott , és nem úgy játszatják , ahol ő eredményes tudna lenni . Ő egy izig-vérig 3-as –

FalcoParádé
Olvasó

Magyarország legjobb játékosa Perl Zoltán nélkül is laza edzőmecset játszottunk a Kosárlabda feltalálói ellen!!!
Köszönjük, hogy eljöttetek!!!???

egismte1
Olvasó

Eljöttetek, te madár!

FalcoParádé
Olvasó

Te papagáj nyugodj meg!!! ???

egismte1
Olvasó

Te hősködsz itt, hétvégén hol lapultál?

Mendez
Olvasó

Ne más faszával verd a csalánt te jobbágy.

egismte1
Olvasó

Csak itt nagy a pofád

Motoros
Olvasó

Zakóban szerelte az ócskavasát a ????

Motoros
Olvasó

???? Csak 1 kis taxis véreb.
1????

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért, talán van az a Hanga.

FalcoParádé
Olvasó

Olvasd el mégegyszer!
Magyarország

donnarumma
Olvasó

Ez most tenyleg simabbra sikerult a vartnal..
Ákos kezd belelendulni..rengeteg buntetot hagytunk ki!
Kulon gratulacio M. Balint jo jatekaert-Nemeth viszont egy antitalentum..
Szép volt fiúk

SárgaPárna
Olvasó

Bejött, amitől féltem a szigetország legjobb edzője összerakta a védekezését a Körmendnek… muhahahahahahahahahahahah….
Patonay Imre városában tort ül a dilettantizmus, az ostobaság, a szakmai hozzánemértés….

Hányinger
Olvasó

Na huggyos, a város soha nem volt Patonayé, a többiben lehetne valami igazad, de semmi közöd hozzá. Huggyozz tovább szilverhelyen! ??

Mendez
Olvasó

Hát kedves körmendiek, lehet mínuszolni sárgapárnát, de ha Zozó a maga 20-as átlagával jelen van akkor ma nagyon csúnya 40-essel mentek haza.
Jelen pillanatban, ahogy Jenő is elmondta, nem egy súlycsoport a két csapat.
Imádkozzatok, de sok esélyetek nincs, hogy elkerüljetek minket a rájátszásban.
Ott pedig tudjátok mi vár rátok.
Amiből tele van a padlás….a takarítóeszközből.

Baltás
Olvasó

Szar beismerni de igazad van. Amíg a Bebes itt van Körmenden addig csak mérgezi a Körmendi kosárlabdát.

Gallis
Olvasó

Sp1-bb1; Körmend gyalázó! Csak az MTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés