Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hátvédet igazolt a Paks

Teljes a keret.:

:

A kosarlabda.ase.hu számolt be róla, miszerint az Atomerőmű SE leigazolta az egyes és kettes poszton is bevethető Deshon Taylort.

Mint írják, Taylor Los Angelesben született, később a John W. North középiskolába járt, ahol a csapattal négy bajnoki címet szerzett. A végzős évében 24.2 pontot, 4.7 lepattanót és 2.3 gólpasszt átlagolt, a remek teljesítményét MVP címmel díjazták. A Hawaii-i, a Riverside-i és a Portland-I egyetem is bejelentkezett a játékosért, ő azonban Kansas Cityben folytatta a tanulmányait és a UMKC Kangaroos csapatához csatlakozott. Taylor végül áthelyeztette magát Fresnoba, a Californiai Egyetemre, ahol a Fresno State Bulldogs keretének tagjaként lépett pályára az NCAA-ben.

Utolsó egyetemi évében 17.9 pontot, 3.7 lepattanót és 5.0 gólpasszt átlagolt. A csapatnál 1482 pontot dobott összesen, amivel a hetedik helyre került fel a csapatban a legtöbb pontot szerzők listáján.

A 2019-es NBA Drafton nem járt sikerrel, nyáron a Philadelphia 76ers csapatával az NBA Summer League-ben szerepelt. Profi pályafutását Ausztráliában kezdte, az Adelaide 36ers csapatával részt vett a szezon előtti felkészülésen, de a csapat visszaigazolta egyik korábbi játékosát, így Taylornak már nem volt helye az Adelaidenél, Lettország felé vette az irányt, ahol a VEF Riga gárdájához csatlakozott. 2019. októberében a Sydney Kings kivásárolta a szerződéséből, majd később Új-Zélandon is játszott.

Az 1-2-es posztos, 188 cm-es, 84 kg-os játékos a 2021/22-es szezont a finn első osztályban szereplő Kouvot csapatánál kezdte meg, ahol 13 mérkőzésen 17.0 pontot, 3.9 lepattanót és 3.0 gólpasszt átlagolt.

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Artur DokitormentorVulcanoOroszlanyi Banyasz4eventeVB365 Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Jónak néz ki…remélem beválik.
Mikuláscsomag Lappföldről…szombaton még 29 ponttal győzelemre vezette a Kouvot csapatát,szóval meccsben van a srác.

Vulcano
Olvasó

A ZTE kezd eléggé szarban lenni a benntmaradást illetően…

4eventeVB365
Olvasó

Erősnek tűnnek az új légiósok Pakson , szerintem ok nem azok az 5-6 ezer dollarosok

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem tudom…ez a srác szerintem pont nem a drága kategória.

tormentor
Olvasó

Ezt melyik statisztikai mutatójából következteted?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Profi pályafutás kezdete Ausztráliában, ahol aztán nem is játszott. Irány Lettország, ahonnan kivásárolta egy másik auszi csapat, majd tovább egy szigettel arrébb. Stati eddig ugye nem volt, ha olvasod. Aztán az utolsó év Finnország, ahonnan már vannak számok. Miből jön le, hogy ez a srác a hatezres polc felett van?

tormentor
Olvasó
4eventeVB365
Olvasó

Onnan, hogy Ausztráliába nem az ügyetlen amcsik mennek, plusz topscorer volt egy viszonylag jó egyetemen

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés