Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hatszoros Euroliga győzteshez igazolt a Pécs egykori légiósa

Bronzéremhez segítette a baranyaiakat.:

:

A hatszoros Euroliga győztes, ötvenötszörös izraeli bajnok Maccabi Tel Aviv hivatalos honlapja jelentette be a hírt, hogy a csapat leigazolta Kameron Taylort.

A légiós nem ismeretlen a magyar kosárlabda kedvelők számára sem, hiszen egy évet eltöltött a Pécsi VSK-VEOLIA gárdájában még a 2018/2019-es szezonban, sőt, a csapat egyik legjobbjaként bronzéremhez segítette a baranyaiakat.

Fotó: pvsk-panthers.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AzaferiGodemperorMexx92MAFCdrukkerMilo Recent comment authors
Azaferi
Olvasó

Csirke Ferenc szeme is kellett a kiválasztásához és csapatba építéséhez. Ő indította el az európai karrierjét. Szép idők voltak ?

MAFCdrukker
Olvasó

55-szörös bajnok… Az komoly!? Azt hittem, ott még nem is volt kosárlabda 55 éve.

Godemperor
Olvasó

Hát mivel nagyjából 60 éve van izraeli állam, azért az nem semmi teljesítmény.

Milo
Olvasó

Na akkor 2-ből 1 már sikerült. Perry azért még mindig mély nyomokat hagyott bennük?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Magyar szinten kimagasló, zseniális játékos volt, sokszor keserítette meg az életünket, konkrétan egy bajnoki érmünkbe került a teljesítménye.

Koops
Olvasó

Azért ne csak az ő teljesítményére fogd, hiszen ott volt a sérülés hullámotok plus nálunk volt jó pár játékos aki abba az évbe extra volt! Kimagasló légiós volt hazánkban az tuti!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Vállán vitte azt a Pécset. Az “adjuk oda Taylornak, majd ő megoldja” elég sokszor bejött. Persze igazad van, sérülések nélkül a Berény megy tovább valószínűleg abból a párharcból. Mindegy, ez már történelem.

Koops
Olvasó

Így igaz történelem! A tovább jutásban azért vitatkoznék, de felesleges úgy sem lenne meg a közös nevező! Te is tudod ez nem egyéni játék hanem csapat szóval ez az adjuk oda neki szöveg kicsit lapos számomra!

Mexx92
Olvasó

Mi van Szabika? Megint elfelejtetted bevenni a gyógyszeredet? Látod hova vezet ha elmulasztod szedni. Ilyen zagyvaságok jönnek ki abból a buta kis buksidból.
Abban az évben nálunk nemcsak Kam volt a jó játékos ha nem emlékeznél rá.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Gyógyszer híján ingerültnek tűnsz, lazulj el picit, dőlj hátra, vegyél be egy frontint és élvezd a nyarat. Akkor talán sikerül majd normálisan írnod. Ha pedig valami agyserkentőt veszel be, akkor emlékezni fogsz rá, hogy április közepéig az Olaj és a Berény oktatta a mezőnyt, pont nem a Pécs vert volna minket ki, maradjunk annyiban… Dimenzió különbség volt a két csapat között és nem a ti javatokra.

Mexx92
Olvasó

Hajaj látom a reggeli adag megint kimaradt. Nem lesz ez így jó. Nem értelek minek vetted ide az Olajat amikor róluk szó se volt. Megjegyzem én nyugodtan írtam neked címezve a mondanivalómat. Te meg habzó szájjal írogatsz amikor a Pécsről van szó. Foglalkozz a csapatoddal barátom. Ja kínos számodra hogy kiestetetek de erről nem mi tehetünk. Emlékeztesselek arra hogy mi jobban elvertünk itt Pécsen titeket mint ti minket az őszi szezonban. A továbbjutásotok a két agyatlan légiósotokon ment el. Pumikli nem tudott viselkedni ahogyan a nagypofájú Pantelics sem. Sajnálatos hogy elkapott titeket a sérülés hullám de ilyen a sport. Na… Olvass tovább »

Koops
Olvasó

Büszkék is vagyunk rá nagyon, hogy eddig vitte és hogy nálunk is játszott!
Sok-sok örömöt okozott számunkra és ami még fontos alázatos volt és soha nem felejtette el, hogy honnét indult el! Sok sikert kívánunk a továbbiakban barátom!
Hajrá Pécs!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés