Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

„Hatéves szolnoki pályafutásom legnagyobb győzelmét arattuk”

Őrült tempót diktált a Szolnok, amin még Vojvoda is nagyon meglepődött, mert benne volt a pakliban, hogy valamikor ki fognak fulladni.:

:

A Szolnoki Olaj KK 92-83-as győzelméből Vojvoda Dávid tegnap este 31/9-es pontmutatóval, 8 lepattanóval, 7 kiharcolt faulttal, 4 labdaszerzéssel és 2 gólpasszal vette ki a részét. Így értékelt a BB1.hu-nak a lefújás után:

– Hatéves szolnoki pályafutásom legnagyobb győzelmét arattuk ma este. Szerintem senki nem várta azt a döntő előtt, hogy hat emberrel egy ilyen erős Falcót meg tudunk verni. Az elején őrült tempót diktáltunk, amin én személy szerint nagyon meglepődtem, mert benne volt a pakliban, hogy valamikor az elődöntőben ki fogunk fulladni. Nem tudom, hogy csináltuk, de a csapat valahonnan iszonyatos energiákat merített, nyilván ehhez kellettek a szurkolóink is és az edzőink is, akik remekül felkészítettek minket. Köszönjük Nyerges Zsoltnak, hogy évek óta a csapat mögött áll, biztosítja a nyugodt hátteret, így nekünk csak a játékra kell koncentrálnunk. Nélküle nem jöhetett volna létre ez a siker. Óriási győzelem volt. A srácok most menjenek ünnepelni, mi a válogatotthoz csatlakozunk, vannak feladataink.

Fotó: Zsu

52 hozzászólás

52
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
makelovenotwar69HeindrichMásikVégétFújdMegPiffingerpurple Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Voja elképesztő formátumú játékos. Ahhoz, hogy ezt bárki elismerje, nem kell szolnokinak vagy Szolnok-szimpatizánsnak lenni.
1-2-3 poszton megállja a helyét, vezér amikor kell, de mindezt úgy, hogy alárendeli magát a csapata sikerének, eredményességének, csapattársai sikerének (Miló, Benke) ugyanúgy tud örülni mint a sajátjának. A döntő után az egyik legszebb pillanat volt, amikor a 3 pontgyáros (Voja, Benke, Rowsey) a szurkolók előtt összeölelkezett.
Nagyszerű ember, igazi sport-példakép! Örülhetnek a Tisza-partiak, hogy ilyen játékost tudhatnak a csapatukban!
Hajrá magyar kosárlabda!

Heindrich
Olvasó

VOJA , jól döntöttél hogy nem mentél külföldre!!! Hatalmas győzelem volt 🙂 Valami olyanunk van ami egyik csapatnak sincs. Nyerges Zsolt is megérdemli a respectet, az OLAJ legeredményesebb időszakát köszönhetjük neki. Költhetné a pénzét másra is… CSAK AZ OLAJ!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, aranyoskáim, tegnapelőtt este éppen Győrben jártam, pont összefutottam Emőkével meg az anyukájával, ott ütötték egymást a városházával szembeni szökőkútban! 🙁 Nekem rém kellemetlen volt, de Emőke elmagyarázta, hogy ez csupán kisebb szakmai vita közöttük, és megszokott módja az érvütköztetésnek Szombathelyen. Anyukája szerint ugyanis már jobb lett volna a Paksch ellen kiesni, hogy ne éljék át megint ugyanazt az égést, mint amit minden évben az EZÜSTérmek átadásakor. Emőke ezzel nem értett egyet, szerinte meg Gyuri bácsiért meg Ökörn edző nyakkendőjének megcsodálásáért már megérte elutazni Győrbe, nem is szólva arról, hogy egy olyan városban lehettek egy hosszú hétvégét, ahol a helyi… Olvass tovább »

Piffinger
Olvasó

Köszönjük VOJA!!!

purple
Vendég
purple

Rudner Gábor nélkül nem vertük volna meg a Falcot. Neki köszönheti Voja, Benke, Rowsey, hogy pihenhettek pár percet. Különben már a 3.negyedben kipukkadtak volna.
Köszi RUDI!!
(ne foglalkozz a laikusokkal)

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez nem kérdés!

Rouge
Vendég
Rouge

Ezt adom.

Ráadásul Rudner +/- értéke 4,
amikor játszott,
vele tovább növeltük az előnyünket.

Heindrich
Olvasó

Felnőtt a feladathoz , jól védekezett. Ha szükség volt rá beütötte a faultokat. A rotáció része KELL hogy maradjon.

bimbo
Vendég
bimbo

Emőke hol vagy még nem is gratuláltál senkinek

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Találkoztam vele és az anyukájával Győrben, egymást tépték és csúnya szájjal szidták-ócsárolták Ökörn mestert, a Spanyolhonban valogba rúgott Perl Zozót meg Gráczer Gyuri bácsit. Emőke azt mondta, most egy kicsit pihen, mert túl sok volt neki a hétvégén (is) a piros meg a fekete. De ne aggódjatok, amint csak lehet, visszatér, és imádnivaló sziporkáival elárasztja majd ismét a fórumot!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Belenéztem a Falco fórumba.
10:13-kor megszületett a megoldás:
Voját jövőre a Falcoba kell igazolni.

Falcoman
Olvasó

Havi 7.1 Millió és már jön is 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ennyiért (ha ennyiért) így játszik. Perl 2-3-4-5-ért mit játszik. A szombathelyi pletyik szerint megtudták a többiek, hogy mennyit kap Zozó. Azóta vannak bajok. Biztos keveslik.

Falcoman
Olvasó

Ahogy játszott tavaly úgy kapja is meg , de ahogy játszik mióta itt van az botrány sajnos .

Rouge
Vendég
Rouge

Falco fórum…;);)…vicc a köbön…: A DÖNTŐ ELŐTT: “….SuperMARIO Bozic Tegnap, 11:03 AM Remèlem happy end lesz a vège 😀 A szolnokiak szempontjából remélem bumm-bumm finish 🙂 (aki nem érti, kilesznek verve a g**ibe 😀 )…” A DÖNTŐ UTÁN: “…nincs Tegnap, 08:05 PM Szar az egész. Ennél gyengébb csapat ellen már nem állhatunk ki, ha csak 3an lennének akkor is kikapnánk…” “….SuperMARIO Bozic Tegnap, 11:25 PM El nem akarom hinni bazdmeg, hogy még hányadoszorra esszük azt meg, hogy az elején rárakjuk Govenset Vojvodára.. Én nem vagyok edző, de k**va élet, hogy ennyi szopatás után megfognám az egyik fiatalt, beraknám a kezdőbe,… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

Egy dologban biztos lehetsz VOJA,
bárhogy is alakul a jövőd,
ha már nem leszel nálunk,
ha végleg befejezed a pályafutásod,
akkor azt a 9-es mezt visszavonultatjuk.

Lesznek még jó játékosaink, lesznek nagyon jók,
de soha sem lesz olyan, aki (utánad) méltó lehet ennek a viselésére.

Soha, senki.

KÖSZÖNJÜK!!!!

Rouge
Vendég
Rouge

Ja, és jár egy lájk Nyerges Zsoltnak is,
aki mindent megtett,
hogy VOJA nálunk játszhasson immár hatodik éve.

Köszönjük, Zsolt!

basketballfan
Olvasó

….és feltétlenül jár egy lájk annak a népnek, amelyik szájtátva nézi, ahogy az ő pénzükből a nyergesek a hobbijukra költenek.
Harminc éve.
Ezért csak megérdemlik ők is, nem?!

Rouge
Vendég
Rouge

A politikába most ne menjünk bele,
nagyon jól tudod, hogy minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel.

A történet azzal kezdődik,
hogy a szavazófülkében nyomunk egy lájkot….
tehát nem a népnek jár a lájk,
hanem a nép adja a lájkot,
annak mindennemű következményeivel, benne a sportpolitikával és a sport támogatásokkal..

De százszor inkább a kosárlabdára költsünk tizedannyit, mint a focira.

Marillion
Olvasó

Úgy legyen!

Piffinger
Olvasó

Szolnokon nem lenne kosárlabda a “nép” nélkül. Mi is része vagyunk,a kosárlabda Szolnokon a mi hobbink. Köszönjük Zsolt, hogy mellénk álltál!!!

zozoki78
Olvasó

Köszönjük VOJA amit tegnap műveltél és műveletek az lenyűgöző volt 29éve járok Olaj meccsre de ez a győzelem top3-ba részemről benne van! Remélem még sokáig itt maradsz nálunk az OLAJNÁL! ?

donnarumma
Olvasó

6 emberrel?…ez a fránya matek

Kinter for president
Olvasó

Kijavítom: 6 ember + Rudner; aki érdemben kb annyit tett hozzá, mint Perl vagy Váradi. De legalább valóban tudott pihenni egy kisember, amíg a pályán volt. Na! Így már kevésbé fáj a zakó? ?

Setback
Vendég
Setback

Rudnernek ez biztosan jólesett.:) Csak azért, hogy beszólhass egy falcósnak kicsit megalázol egy olaj játékost. Hát na.

Kinter for president
Olvasó

Szerintem Rudner pont lesz@rja, hogy én miket hordok itt össze:) amúgy nem írtam olyat, ami ne lenne igaz.

Setback
Vendég
Setback

Szerinted. Szerintem neki pedig ez óriási dolog volt, hogy ott lehetett, hogy játszhatott, ifistaként. És pont nem az kellene, hogy emberszámba sem veszitek ezek után. Szégyen. Egész évben sírtok, hogy fiatalok így meg úgy. Amikor pedig egynek ilyen alkalomból ilyen lehetősége volt, akkor meg úgy veszitek ott sem volt. 19 perc az a pár perc… Szerinted egy teljesen kifulladt játékossal a pályán nem lehet kapni zsinórban 6-8 pontot, amíg valaki időt nem kér? Lehet pont az ő jelenléte volt elég a győzelemhez, látva a végét. Nem vagyok olaj fan, nem vagyok falco fan. Nem sírok, hogy játszanak a fiatalok. De… Olvass tovább »

laja
Olvasó

Te mindig mindenbe belekötsz. Elhiszem,hogy fáj ez a zakó de a vereséget illik méltósággal viselni. Pontosan 6 emberrel játszottunk mert a hetedik egy ifista és pár percet játszott.

Setback
Vendég
Setback

És ha ifista és csak pár perc, akkor nem ember és nem játszott? Gratulálok. Nektek fontosabb, hogy 6 emberrel, minthogy azt írjátok igen, 7 emberrel és örülünk, hogy Rudner is részese lehetett. Örülünk a játékának, még ha csak pár perc is volt. Miért fontos nektek, hogy csak 6 ember? Ostobák vagytok. Így alázni a saját ifistátokat.

heraklith
Olvasó

Az az ifista majdnem 20 percet játszott, többet mint Tóth Ádám.
Ez tényleg nem volt szép Vojvodától. Igaz ez általában jellemző Szolnokon mindenkire (edző, játékos, szurkoló), hogy azt nem veszik emberszámba aki nem válogatott vagy légiós.
Ha ez így marad és a sérülteket sem tudják megfelelően pótolni, akkor ez visszaüthet és bajban lehet később az Olaj.

Setback
Vendég
Setback

Egyszerűen nem értem miért fontos nekik, hogy csak 6 ember. Még akkor is fontos nekik, ha így ezzel valakit igencsak megbántanak a csapatból. Lényegében 19 percet semminek vesznek és mivel ifista embernek sem számít. Ez nagyon felbosszantott.

nazol
Olvasó

7 emberrel nyertünk. Jó lesz? Az ifistánk aranyéremmel távozott. Mellette a többi is. Higgyétek el, mi is láttuk hogy ott voltak! Puszi a pocakotokra! 🙂

Setback
Vendég
Setback

Nem érted a lényeget úgy látom. Voja és az olaj szurkolói kommentek azt mutatják, hogy ez az ifista nem ember, nem számít bele, a játszott 19 perce pedig semmi. Elég nagy baj ez a hozzáállás. És elég nagy baj, hogy én, aki a 2. vonalban játszó csapatban szurkolok én állok ki az ifistátokért. Igenis fontos volt a jelenléte, számított. Vele nyertetek. Tetszik, nem tetszik.

LAJ
Olvasó

Rudner érdemei nem elvitathatok. Orom volt nézni, hogy felnőtt a feladathoz.
De igen 6 fő. Az Olaj alap rotacioja 9 fős. 4 felnőtt válogatott magyar +5 légiós. A keret tagja meg változóban 4 U2X játékos. Tehát igen, az alap, megszokott, begyakorolt rotacio 6 főre csökkent a 3 sérült végett.

Olajheart
Olvasó

Köszönöm szóról szóra leírtad amit szerettem volna.. Így jön ki pontosan a 6 fő, az aktív rotációból.. Egy pillanatig nem akarta Voja bántani vagy lenézni a Rudner Gabit ebben biztos vagyok.. A tényeket mondta.. Az h ez jó vagy nem hogy kB 1 perceket játszanak a fiataljaink átlagban… Ez nyilván nem a kupa győzelemhez kapcsolódik ez 1 másik téma.. Fontos téma..

Setback
Vendég
Setback

A tény az, hogy 7 fő játszott a döntőben. Ezen mit vitázol? lajjal pontosan az a páros vagytok, akik mindketten ostobák és megerősítik egymás butaságát a másikban. A legtöbb olajdrukkernek ég a pofája miattatok.

Setback
Vendég
Setback

Most komolyan kimatekozod, hogy KONKRÉTAN játszott 7 játékos, mindegyik minimum 19 percet és tényleg kihozod belőle, hogy csak 6 fő? Ennyire kötöd az ebet a karóhoz, hogy Rudner nem is létezett? Az makacsságodat csak az ostobaságod növi túl. Voja a döntőről beszélt, nem pedig a kupasorozatról. Ember, 1 db meccsről beszélt. A döntőről. Akkor te minek beszélsz általában vett rotációról?? 7 játékos nyert. Slussz. Ha belehalsz is 7-en voltak.

purple
Vendég
purple

Aktív rotáció beszarsz. Na hol hallasz ilyeneket?

Setback
Vendég
Setback

1 meccsről beszélt Voja. Nem atkív rotációról. Hanem egy mérkőzésről. Se több, se kevesebb. Próbáld meg értelmezni, többször elolvasni, hátha menni fog.

purple
Vendég
purple

Olajheartra irtam.
Fáradt volt Voja. 7embert akart mondani. Amúgy sem matekzseni. Hanem kosárzseni ?

Setback
Vendég
Setback

Vojával nincs is bajom. 2. legjobb aktív magyar játékos. Tőled meg elnézést, azt hittem nekem írod.

Zvezda
Olvasó

Voja, egy lájk jár Neked!

Modus operandi
Olvasó

VOJA FOR PRESIDENT!!!!!!

? ? ? ? ? ? ? ?

atibácsi
Olvasó

Köszönünk mindent Dávid! Magyarként, hogy a válogatottat sosem hagyod magára, még a gyermeked születésekor sem tetted, szolnokiként pedig, hogy ezt a várost választottad 6 éve, és még kitartasz. Remélem, itthon vagy, és érzed a feléd áradó szeretetet, tiszteletet! Maradj itt, ameddig csak teheted! Minden szolnoki nevében, KÖSZÖNÖM!

Olajheart
Olvasó

Köszönünk mindent Voja.. Fantasztikus sportoló vagy. Hálás vagyok hogy évek óta láthatlak játszani szeretett klubomban.. ( remélem maradsz még sokáig) a Te neved összeforrt az Olajjal..
És amit tegnap játszottál na az felejthetetlen.. Durván durva)) Kár hogy nem tudsz egy kicsit pihenni rád férne..

Marillion
Olvasó

És most hogy Gratuláltunk a Szolnokra…Vojvodának nincs idő ünnepelni…meg kéne szórni az Olaszok és a Horvátok gyűrűjét is…érezzék a törődést…de elnézve a játékát nincs aki levédekezné akárcsak 10 pont alá is! Hajrá Voja…Hajrá Magyarok…és nem hagyhatom ki a Falcót sem…bár legutóbbit semmilyen körülmények hatására se utána nem tenném !

oilers
Olvasó

A tavalyi szezon utolsó meccse sem volt rossz…..:) de az összes körülményre tekintettel igaza van, irigylem azokat akik tegnap élőben látták!!!!! 🙂 🙂

szolnokbasket
Olvasó

Az Olaj Kk történetének legjobb magyar játékosa szerintem!
Köszönjük Voja!!!

panther
Olvasó

Ezek szerint már nem Berkics a király ? 🙂

Egyébként egyet értek Veled, Hanga mellett a legjobb magyar játékos évek óta, a Szolnoknak meg egyértelműen a legjobbja.

A tegnapi teljesítménye (is) megsüvegelendő volt!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Termésuetesen Berkics a Király.
Voja meg Voja.

Olajheart
Olvasó

Berkics örökre király..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez Szolnok

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés