Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Határozott lépés: A Falco azonnali hatállyal kitiltja rasszista szurkolóját

Majmot utánozva hergelte az ellenfél légiósát.:

:

HIRDETÉS

Több külföldi lap is foglalkozott a Falco – Brindisi Bajnokok Ligája mérkőzés utózöngéjével. Többek között a Sportando is videót közölt róla, és megírta az esetet, amin az látszik, egy magáról megfeledkezett szombathelyi szurkoló, majmot utánozva, rasszista megnyilvánulássál hergeli az olaszok színes bőrű játékosát. Ez egyébként azt követően történt, amikor a vendégek játékosát, Suttont a 36. percben, második sportszerűtlen faultja után kiállították a játékvezetők.

A szombathelyi csapat ma – angol és magyar nyelven is – elnézést kért az olasz klubtól és a közvéleménytől. Azt írják, a magáról megfeledkezett szimpatizánst beazonosították, és az Aréna Savariából kitiltották

Tisztelt NEW BASKET Brindisi Club,
Tisztelt Bajnokok Ligája 

A tegnapi mérkőzésünk sajnos nem a férfias küzdelemben szerzett 10 pontos győzelemről kell szóljon. Őszintén elnézést kérünk a NEW BASKET Brindisi csapat minden játékosától és vezetőjétől egy szurkoló viselkedése miatt, ami megengedhetetlen. A szurkolót beazonosítottuk és azonnal kitiltottuk a Falco mérkőzéseiről. Az elmúlt négy szezonban 31 FIBA nemzetközi mérkőzést játszottunk, minden alkalommal kiváló és sportszerű hangulatban zajlottak a mérkőzések. Kérjük, hogy a klubot és szurkolóit – akik remek hangulatot teremtenek minden mérkőzésen és a Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzéseire is elkísérik a csapatot, – ne ennek az egy szurkolónak a minősíthetetlen viselkedésével azonosítsák be.
Még egyszer elnézést kérünk minden érintettől. A Falco klub teljes mértékben támogatja a rasszizmus elleni zéró toleranciát.

Tisztelettel,
Falco KC Szombathely

————————————————————–

New Basket Brindisi SPA

Basketball Champions League

Dear Friends,

Unfortunately, yesterday’s game wasn’t about our 10-point victory which was sealed in a manly fight. We sincerely apologize to all the players and representatives of New Basket Brindisi SPA, for the totally unacceptable behavior of a fan. The person has been identified and banned immediately from Falco games. Over the past four seasons, we have played 31 FIBA international games, each time in a great and sportsmanlike atmosphere. Please do not identify the club and its fans – who create a great atmosphere in each game and accompany the team during the BCL away games – with the atrocious behavior of this single fan.

We once again apologize to all concerned. Falco club totally support zero tolerance against racism.

Sincerely Yours,

 

Falco KC Szombathely

HIRDETÉS
148 hozzászólás

148
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
111 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
DallasGirlpowerRedbidsargafeketeronaldmc Recent comment authors
Tomika2
Olvasó

Nem olvastam egy db hsz-t sem, de mi ez a hiszti? Nem játszhat senki majmosat egy meccsen? Pécs meccsen kotkodácsolni lehetett vagy úgy lehet csinálni, mint egy kenguru? Banánt nem vihetek be, de narancsot igen?
Van a kitiltásnak bármilyen jogi alapja? Kíváncsi lennék rá, hogy milyen jogszabály alapján tiltották ki a kisgyereket.
Benne van esetleg a házirendben, hogy nem lehet majmosat játszani?

Amúgy meg szar falco.

CsakAzImitNe
Olvasó

Véleményedet az egész OLAJ tábor osztja !!!!

ronaldmc
Olvasó

Szia,

nem is értitek, vagy csak nem értetek egyet vele?

Szép napot!

ronaldmc
Olvasó

https://www.youtube.com/watch?v=ygjBoW19N4c Ezt nem a jog szabályozza szerintem. Ez a Földön élő 7.53 milliárd ember által – egymástól függetlenül – elfogadott és követett szemlélet. (Más kérdés, hogy ez a mindenki mindenkit szeret dolog működőképes lesz e valaha. Fel tud e nőni hozzá az emberiség. Szerintem nem) Nem láttam a mérkőzést, máshol is vannak ilyen esetek persze. De mit nem értesz? Egy ember egy másik embert faji hovatartozása alapján megkülönböztette. No, Nem, Nein, …. Soha, semmi féle körülmény között. És nem indok Trianon, meg a románok, szlovákok, és megannyi negatív példa európából…. Sem És talán azért viselkednek velünk “szegény” magyarokkal úgy ahogy,… Olvass tovább »

Tomika2
Olvasó

És hány embert tiltottak ki azért, mert a bíró anyját szidta? Ha egy ausztrál legiósnak kenguruként ugrálok akkor kitiltanak? Ha Yao Ming játszik legközelebb akkor nem dörzsölhetem meg a szemem meccsen? Ha Govens félpályás kísérlete után felguhog a közönség, mert majdnem bedobja, akkor félbeszakítják majd a meccset? Hol a határ és ki dönti azt el? Szemléletek alapján senkit nem lehet kitiltani sehonnan, azt azért illene valamilyen leírt szabállyal alátámasztani. Értem én, hogy ez nem szép dolog, de ez csak egy nevetséges lufi. Kikaptak az olaszok és ezzel tudtak támadni, aztán gyorsan mindenki nagyon felháborodott, mert az úgy tisztességes. Pont leszarja… Olvass tovább »

ronaldmc
Olvasó

Értem amit mondasz, de ha mindent le akarnánk írni a világunkban, akkor nagy bajban lennénk.
Ebben az esetben mi más volt a célja a az illetőnek? Ezt nehéz félre értelmezni. “….Kikaptak az olaszok és ezzel tudtak támadni…” Akkor nem is történt semmi?
Engedtessék már meg a másik oldalnak is képviseltetni magát, akik úgy gondolják, hogy ez nem fér bele és ne járasson már le egy közösséget, egy szurkolói csoportot egy paraszt.
Lehet játszani a szavakkal, hogy nincs leírva, meg hogy hol a határ, de ez az eset tök egyértelmű. Függetlenül attól, hogy mi volt az előzménye.

Tomika2
Olvasó

Nincs vita köztünk, valahol meg kell húzni a határt nyilván és most pont rosszúl jött ki a gyereknek, mert van róla nyilvános felvétel. Egyébként volt már száz ehhez hasonló, meg lesz is még, amivel ezután sem fog senki foglalkozni, ahogy eddig sem tették. 200 ember kórusban cigányozhat, de egy nem vakarhatja meg a fejét… azért ez elég érdekes.

Redbid
Olvasó

A határ nagyon is világos, egyértelmű és egyszerű, mert amit te sem szeretnél, hogy veled, neked tegyenek, az “nagy valószínűséggel” a másiknak sem esik jól!! Tehát ez dönti el!! Ezért amiket írsz, nem nagyon szabadna összehasonlítgatni, és a határokat keresni benne! Sajnos még “nőni kell” hozzá, aki meg nem érti (vagy nem akarja) annak meg világos szabályok és szankciók kellenek! Ami elég szomorú! Egyébként meg van rá írott szabály is, úgy hívják, hogy kereszténység!! Csak ez a látszat, ahol mindig mindent ki lehet forgatni, meg lehet magyarázni, ahol mindig lehet még egy de, pedig belül mindenki tudja, hogy minden a… Olvass tovább »

sargafekete
Olvasó

Látom nem érted. Semmilyen olyan dolog nem tolerálható, amely akár csak a legkisebb mértékben is feleleveníti a történelem sötét múltját. Abban igazad van, hogy “kurvaanyázni” és “fasszopózni” sem szép dolog, de ezek még nem okoztak történelmi tragédiákat, és nem jártak együtt áldozatokkal. Márpedig az első az emberi élet, a szavakkal való sértések ettől bőven el vannak maradva.

Cole
Olvasó

Azért egy kérdést hadd vessek fel srácok a zéró toleranciás témátokhoz. Oké, a rasszizmus csúnya dolog, de tekintsünk el ettől a felkapott, divatos kifejezéstől egy jelen esetben felmerülő gyakorlati kérdéssel: mi van akkor, ha valaki ember létére állatként viselkedik? Nem állatozhatják le, ha nem fehér, mert az rasszizmus? Attól ember az ember, hogy emberként viselkedik, nem? Gyakori, hogy valakit – bőrszíntől függetlenül – viselkedése alapján állatoznak le.
Az akkor nem más kategória, mert felülírja a bőrszín?
Vagy nem is fontos a viselkedése?

Dallas
Olvasó

Narancs? még egy dohánytrafikot is kaphatsz ,legközelebb viszek 2 zsák narancsot hátha én lehetek a nemzeti levegő árus,diákoknak-nyugdíjasoknak kedvezményes lesz. 🙂

Dallas
Olvasó

örömmel látom hogy a Bb1 is az origo szintjéhez csatlakozott,és törli ami nem tetszik az első rend birodalmi kancellárjának… a demokrácia szó elemzését ajánlom cenz-nének vagy úrának.. xD miközben ezt törlöd azért keress 1 tükröt .)

Downtown
Olvasó

Egy dolgot sajnálok: futott a Falco egy jo BL sorozatot, erre egy ilyen dolog a fő téma.

Másik: mi egy ostoba miatt megkaptuk a húgyos es egyeb jelzoket. Az esetre ra egy évre is.
Tudom, milyen ha egy tábort “beáraznak” egy hulye miatt. Szoval tolem ilyet nem fogtok hallani.

Cole
Olvasó

Ez korrekt és figyelmes részedről, respect.
Egyetértek, nem jó, ha egyik tábor “árazza” be a másikat, amit felfoghatunk eltúlzott zrikának, de az már nyilván rosszul esik sokaknak, akik tudnak viselkedni.
Itt viszont sajnos nagyobbnak néz ki a baj, ha már esetleg a nemzetközi sajtó is egyoldalúan állást foglal az ügyben.
Sajnos – a nyilatkozat kapcsán is – nyilván fel kel merülnie a témának, de hatalmas HIBA lenne, ha ez egyoldalúan történne. Nem szabadna elmenni semmi olyan mellett sem, ami a pályán történt.

Cole
Olvasó

Hát nekem kicsit hosszabb, összetettebb véleményem van az egészről, mint az, hogy példaértékű lépés. Azért én is azzal kezdeném, hogy szerintem is szükség volt erre a lépésre a klub részéről Európa felé, meg a korrektség felé, ezen nincs is mit gondolkodni. Meg kár is lett volna megvárni a büntetést. Nyilván lett volna, lehet hogy így is lesz. DE: mindenki más jobb lesz ha hallgat. LEGFŐKÉPP az olasz csapat, akik minden sportszerűséget nélkülöznek. A szurkolói ugyanúgy, mert minősíthetetlen stílust használnak nemcsak a MAGYAR SZURKOLÓKRA ÁLTALÁNOSSÁGBAN, hanem a FALCO JÁTÉKOSOKRA ÉS A KLUBRA IS az internetes médiában. A játékvezetők és az európai… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

MINDEN SZAVADDAL EGYETÉRTEK!

Rouge
Olvasó

A Falco szurkoló.

comment image

pontaz
Vendég
pontaz

sárgapárna?

Motoros
Olvasó

😂🐒😂🐒😂🐒

Csakaszombathely
Olvasó

Rúzsos Ricsi, menj haza, zár a kocsma!

pbask
Vendég
pbask

Egész délután keresgéltél,hogy ujabb intellektuellt csempéssz a fórumra,sok órai keresgélés után ennyire futotta,de sok időt melyet belefeccöltél,konstatálom Ruzsimuzsi.Ment az up hogy ne érezd magad egyedül a sok minusz miatt. 🙁

Rouge
Olvasó

Köszi, Circo.

De azért ezt ne gondold túl…

Régebben volt egy beszólásom,
hogy sárga majmok…
nem szoktam személyeskedni,
és ezt a beszólást utólag nem is éreztem korrektnek…
viszont most már a történtek után
a “SÁRGA MAJOM” kellő igazolást nyert.

Sorry.

No problem.

apafibeni
Olvasó

Egy szurkoló viselkedése volt minősíthetetlen, nem a közel 3000 szurkolóé. Ez feljogosíthat egy cinikus kívülállót, hogy az egész táborra nézve szintén erősen dehumanizáló, véleményem szerint rasszista hozzászólást posztoljon? Hol van ilyenkor a moderátor? Vagy talán a hatóságokhoz kellene fordulni?

Rouge
Olvasó

“… A Falco szurkoló…”

Szurkoló és nem szurkolók.

Egy majomról van szó,
egy majomról posztoltam.

Ezt csak a majmok nem értik….

Tomika2
Olvasó

Szerintem túl sokat nézel TV-t és keveset olvasol.

wiley
Olvasó

Hogy tömöd a fejed ezen a képen,rúzsos… 😂

Ev.Ok.
Olvasó

Ezt a képet tuti a családi albumodból szedted rúzsos 😂😂😂😂

Rouge
Olvasó

Szombathelyen nincsenek rokonaim,
sárga majom.

Ev.Ok.
Olvasó

Nem látom a képen hogy Szombathelyen készült volna… Ja tudom az a fránya térkép, meg a földrajz 😂😀😂😀 ÖKÖR 😂😂😂

Rouge
Olvasó

Ehhez nem kell földrajz:
sárga majom= falco szurker.

Ev.Ok.
Olvasó

Te tudod a legjobban hogy nem kell földrajz 😂😂😂

Rouge
Olvasó

De ráérsz…ja, hogy kitiltottak az Arénából..:):)

Sárga majom.

Ev.Ok.
Olvasó

Júújjjj mekkora szöveg 😂😂😂 de sajnos nem nyert hangszórót. Nem baj.Írjad,írjad, talán tudsz magadból még nagyobb hülyét csinálni 😂😂😂😂

Rouge
Olvasó

Nuni!!! :):):)…vagyis Árámisz…de jó hogy beszélgettünk, hát te vagy az.
Szóval megint nevet/nemet váltottál…:):):)…
sok volt a beégés, mi?

Üdv a fedélzeten, langyi!

Ev.Ok.
Olvasó

Ez az!!! Megy ez! Gondoltam hogy tudod még fokozni 😀😀😀 Amúgy nagyon vak vágányon jársz 😂

Rouge
Olvasó

Ne erőlködj, elárul a stílusod…
és hát amióta nincs Árámisz,
azóta van Ev.Ok…

Lebuktál nuni.

Return of the Langyi. :):);)

Ev.Ok.
Olvasó

Mesélj még! Aztán ha lesz időd nézz utána a teleregényednek.😂😂😂 Régebb óta vagyok mint hogy Aramis koccolt te birka 😂😂 nem baj jól szórakozom az ökörségeiden te földrajz professzor 😂 azt se tudod ki kivel van 😂😂😂

Rouge
Olvasó

“…. Régebb óta vagyok mint hogy Aramis koccolt te birka…”

Ki a f@szt érdekel
és ki a f@sz emlékszik arra,
hogy mikor koccolt Árámisz…
egyedül a Langyi emlékezhet..

Most buktattad le magad te szerencsétlen. :):);)

Ev.Ok.
Olvasó

Hát egy biztos! Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban 😂😂😂 ezt sem hittem volna hogy egy rúzsos fog szórakoztatni 😂😂😂

Ev.Ok.
Olvasó

Ki a f@szt érdekel
és ki a f@sz emlékszik arra,
hogy mikor koccolt Árámisz…
és hát amióta nincs Árámisz,
azóta van Ev.Ok…
Ekkora egy hülyét!!! 😂😂😂
Azt sem tudod mit irogatsz 😂😂😂

Rouge
Olvasó

Én rosszul emlékeztem (mert a f@szt sem érdekel), de te kijavítottál…

Jó éjt, nuni! 😀

pontaz
Vendég
pontaz

Imádom.. Huhogott,járta a majmot,másik hugyozott,harmadik köpdöste saját csapatát… És minden szurkoló a másik csapat szurkolóival foglalkozik… Attól hogy egy Körmend szurkoló oda hugyozott az arenába szerintem a falcosok zöme nem ezért fogja utálni a Körmendet,attól hogy valaki állatkertbe érzi magát Szhelyen nem ettől fogja utálni a falcot stb stb… Alapból mindenki szidja ezt a “kosár” portált de mi lenne ha mindenki a saját csapatával/szurkolóival foglalkozna?…. Öszintén leszarom nagy ívből hogy mit csinált ez a csávó,szabad véleménynyílvánitás van nem? Ha majd azokat is előveszik akik minket magyarokat gyaláznak folyamatosan akkor talán elgondolkozok ezek….

bigiboy
Olvasó

A kitiltás jogos,remélem örökös.
Az más kérdés (persze nem lehet ez indok!!),hogy Sutton és suttyó csapattársai végig hergelték a nézőket,a játékosainkat pedig alattomosan osztották egész meccs alatt.A három idióta a pályán pedig asszisztált az egészhez.Persze ezek a dolgok nincsenek a videón…
Akik szerint egykutya az egész szurkolótábor üzenem:videó van róla,hogy csak egy seggfej keveredett közénk,nem is maradt túl sokáig…

Gézuka
Olvasó

lehet ajtón kívül is vagánykodni neki szemtől szemben.

Yellow
Olvasó

Az ilyen szurkolónak nevezett böszméket tényleg messze el kell zavarni. Megérdemelné a nyilvános megszégyenítést, névvel, arcképpel.
De nem csak vele kellene foglalkozni, hanem számos ‘első sorokban’ ülő idiótával, köztük városi képviselővel, aki más meccseken is ott anyázik az ellenfél, játékvezető nyakán, szinte berohan a pályára dührohamában. A rendezők ebből a szempontból is levizsgáztak, alkalmatlanok a feladatuk ellátására. Hogy lehet hogy agyatlanok rohangálnak föl-le a nézőtéren, következmények nélkül?!

Motoros
Olvasó

Kinyomta a “kultúra” a biztosítékot silverhelyen,
A kontinens legsuttyóbb csürhéje,
Bemutatkozott Európának,SZÉGYEN!!!!!

Ui.:hiába Gyuri kármentése, pénzbünti és/vagy zártkapu kinéz😂😂😂😂

NO Rasszizmus cinegék!!!!

Motoros🚳🚳🚳🚳

Emőkefan
Olvasó

hamarosan te is kapsz pénzbüntetést hasonlókért. Akkor te is suttyó vagy!!

pbask
Vendég
pbask

Há jogos,amennyiszer Gyuri bát is vádolta már, meg Benit,illetve Zozót 😀

Motoros
Olvasó

😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

Nyugi,átváltom közmunkára😂😂😂😂

VASember
Olvasó

Jaj de sötét vagy…

Yellow
Olvasó

Motoros te vagy az egyik legjobb példa arra mit jelent, mi a a rasszizmus. Minden megszólalásodból, minden szavadból (nem csak most) süt a rasszizmus, na meg persze az ezzel párban járól mérhetetlen butaság.

Motoros
Olvasó

🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂

FalcoParádé
Olvasó

Te Sárvári hülyegyerek!
Nemsokára látogatás a patkánylyukadban!
Már csak az a kérdés mekkora lesz majd akkor az arcod
kisköcsög?!

Motoros
Olvasó

Oké,elötte azért hívjál hogy tuti ráérjek😂😂😂😂
🐁🐁🐁🐁

SárgaPárna
Olvasó

Jajj Mocis, hát mit hallottam rólad tegnap! Pár bariddal megkeresett a bírósááááág? Nem félsz, hogy amíg benn leszel megint megkettyinti valaki az asszonyt?

Motoros
Olvasó

Nem.
Legalább be lesz járatva😂😂😂😂

Úgy mint a tiéd,ha már neked nem sikerül👬

CsakAzImitNe
Olvasó

Szívemből szóltál Motoros !!!! Az egész OLAJ tábor melletted áll !!!!

Autodelta
Olvasó

Szóval, innentől be lehet fejezni a “hugyozós, parasztok,falusiak” kifejezések agyatlan károgását KMD felé, mert most megmutattátok, hogy Szhely sem szentebb a másiknál. Amúgy az ebben élenjárók(sárgapárnaemőkevagyok) ilyenkor nem süllyednek el szégyenükben!?!? Csak mikor a másikat kell szidni, akkor keménykednek
.. MTE!

kimye
Olvasó

azutan, hogy anno a nagy-nagy-NAGY vezerszukolonak sikerult fejbe dobnia Patonayt egy penztargepszalaggal, azt sem ertem egyaltalan mire fel kezdtek el…

Emőkefan
Olvasó

A teljes igazságért, akit kitiltottak egyben Körmenden is ott van minden meccsen. Felezővonal negyedik sor!!

nick19
Olvasó

Ritka egy gyökér! Gondolom az a típus, aki csak a nézőtéren erős, de beszarna, ha a játékos odamenne hozzá.
A kitiltásnak akkor van értelme, ha be is tartják, nem csak hangzatos cikkekben nyilatkozzák. Emlékszem, amikor az egyik vezérszurkolót sok évvel ezelőtt kitiltották, mert egy szócsövet dobott a pályára. Akkor is voltak nagy nyilatkozatok, aztán a következő meccset valóban nem a B középből nézte, de csak azért nem, mert a VIP-ban volt. Így sok értelme nincs.

Cole
Olvasó

Lehet, hogy oda is ment volna hozzá, ha hagyják és az sem kizárt, hogy 1-2 nőn is átgázolt volna a “cél” érdekében, ha szintén megengedik neki. Ne legyen kettős mérce.

97MTE00
Olvasó

Sziasztok. Sok, nem mérkőzésre való jelenet volt tegnap este. Játéktéren, nézőtéren egyaránt.
Volt 3 fő aki a B-középből mászott le balhézni. Meg volt a ráncigálás,lökdösődés,mutogatás, és gondolom a szócsata is. Ezek után nyugodtan vissza mászhattak az emeletre a biztonsági szolgálat segítségével. Megkérdezném a gyermekét ölbe fogó anyukát, hogy mennyire volt ijesztő nekik az balhé. Lenne még kit megrendszabályozni.

A meccs élvezetes volt, gratulálok a győzelemhez.

MTE

nick19
Olvasó

Kivel lökdösődtek? A vendégcsapathoz tartozókkal? Vagy a biztonsági őrökkel?

97MTE00
Olvasó

Is-is

Marillion
Olvasó

Mindenben egyetértünk…de arról mi a véleményed amikor nálatok Körmenden az első sorokban ülök miatt egy meccsen több esetben is a biztonságiaknak kell odaállni hogy ellenfél játékosai vagy a bírók megússzák az inzultust….mert még a reklámtáblákat is benyomnák…úgyhogy maradjunk annyiban az egyik 19 a másik 1 híján 20…ha ismered ezt a mondást…HAJRÁ VAS MEGYE…

97MTE00
Olvasó

Egyetértünk ebben is, mindenhol meglehet találni azokat a személyeket akik hajlamosak átlépni egy bizonyos határt. Én például nem szidom a bírókat. Látom hogy rosszul fújnak, megbeszélem másokkal, de nem kiabálok nekik semmit. Nem vagyunk egyformák. Szurkolok, buzdítom a CSAPATOT.
Hajrá MTE, Vas Megye.

Girlpower
Olvasó

Ott a pont. Egy ember viszi el a balhét. (Bár a nyilatkozattal maximálisan egyet értek)
Az ominózus videón látni, hogy tucatnyi biztonsági őr ott áll már körbe…

Sajnos azt nem mutatják, amikor Suttont fogták le a csapattársai és nem engedték a szurkolokhoz kilépni., vagy inkább kirontani…

CsakAzImitNe
Olvasó

Azt nem tudom hogy fogják ezt betartani … lesz minden bizti őrnél meg jegyeladónál egy kép a srácról és ha megjelenik akkor kivezetik ?

majerle09
Olvasó

Az is eszembe jutott, hogy a sporttárs, aki összekeverte a lelátót a WC-vel nemrég, ki lett tiltva? És Körmendről?

piros710321
Olvasó

Mivel ott él Szombathelyen kérdezd meg tőle! Amúgy nálatok divat ez az össze szarok, hugyozok mindent! Ezt ott tanulta! Még mielőtt jönnél a süketeléssel, hogy nem, akkor keresd meg a neten a cikket, ami ezzel foglalkozott!

pbask
Vendég
pbask

Mivel Körmend szurkoló(akkor is ha itt a lakhelye) kitiltani és szankciókat annak a klubnak kell vele alkalmazni,akiknek szurkol. Rengeteg szombathelyi szurkol az MTE-nek,arra sem mondjátok szerintem hogy nem Körmend szurkoló,csak mert máshol van a lakhelye. Következetesség.
Egyébként felesleges a múltat emlegetni, mi így léptünk fel a szitu ellen,az lenne a normális,ha a többi csapat is megtenné ezt.(Nem régiben volt egy nácizás-következmények nélkül.)

piros710321
Olvasó

Persze, nagyon helyes, hogy kitiltották! A hiba csak ott van, hogy a barom hugyos miatt ment az általánosítás! Gondolom senki nem örülne neki, ha most a huhogó miatt ugyan ez lenne! Igérem én nem fogok, mert tudom, hogy a többi szurkoló nem az ( legalább is remélem ).
Minden ilyen esetet el kell itélni, és komoly büntetést kell kiszabni!
Amúgy gratula a szerepléshez!

pbask
Vendég
pbask

Persze,most nem is arra reflektáltam 😀
Köszönjük,nektek pedig egy kalappal a mai meccsen! 🙂
Én nézni fogom.

FalcoParádé
Olvasó

Te nyomorult honnan tudod, hogy huhogott?!

pbask
Vendég
pbask

Gondolom mivel majmot imitált és bejárta a nemzetközi sajtót…

CsakAzImitNe
Olvasó

Srácok tökre nem ezt kérdeztem 😀

garcia
Olvasó

Elsőre nekem a Gencsi Martinka ugrik be. Bővebben a dinka martinka, tőle simán el tudom képzelni, hogy majomnak érezte magát.

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Remélem belefutsz az öklébe!

KreMaestro.44
Olvasó

Annak nagyon kemény ökle lehet, aki huhog és majmot imitál…

Bozic
Olvasó

Meg jo, hogy fogalmad sincs semmirol..

Albalanyok.

FalcoParádé
Olvasó

Miért hallottad, hogy huhogott?

KreMaestro.44
Olvasó

Nézd meg újra a felvételt. És újra. Szerinted a srác csak tátogott, hangot nem adott ki?

Martin
Olvasó

Na Hello garcia!
Ha már ilyen jól ismersz jelentkezzél már privátba!
Itt vagyok névvel, képpel !

Martin
Olvasó

Na hello garcia!
Ha már ilyen jól ismersz jelentkezzél privátba !
Itt vagyok névvel, képpel !

Endre
Olvasó

Micsoda??? Gencsi?, van itt minden: Püspökmolnàri, Nàrai, Lukàcshàza, Tàplàn. Nagy èlmény lehet az elsõ sorban faluzni. 😀 😀 😀 ja Gyuribà Magyarnàdalja, a Lacikàt talàn ecsetlni sem kell. 😀

majerle09
Olvasó

Lehet, hogy velem van a gond, de sokszor meg kellett néznem a videót, mire rájöttem ki mutogat illetve ezzel melyik játékost hergeli.

A döntés példaértékű, és kíváncsian várom, hogy a többi klub hogyan zárkózik fel ebben a témában.
Holnaptól megszűnik mindenhol a cigányozás, a zsidózás és a f@szszopózás?

apafibeni
Olvasó

…..és úgy-e Körmenden sem fognak ezentúl Varnadöval Falcora dehonesztáló szólamot vezényeltetni……https://www.youtube.com/watch?v=lsk3kyXaWnU

piros710321
Olvasó

Te teljesen beteg vagy! Ha már ide linkeltél valamit, akkor legalább hallgasd meg!
Tudom, Ti azt hiszitek, hogy minden rólatok szól, de NEM!!!

nick19
Olvasó

Ezzel vajon mi a baj? Ez inkább egy örömteli esemény, ahol egymásra talál a meccs legjobb játékosa és a szurkolótábor. Egyetlen egy rossz mondat, vagy szó sem hangzott el. Ráadásul nem is Falco volt az ellenfél, hanem a Paks. A Falconak a neve sem hangzott el. Nézd meg még egyszer, vagy inkább sokszor 🙂

Rougenoil
Olvasó

Nem volt méltó az egész, jól tette a klub.

CsakAzImitNe
Olvasó

Az összes falco szurkoló egy kutya … sajnos amíg nem alakul ki a szurkolói kultúra addig történhetnek ilyenek ! Remélem változni fog a helyzet vagy legalábbis törekedjetek rá !

VASember
Olvasó

Akkor te meg csak a kutyaszar…

vasipasi
Olvasó

Nincs de… Nincs de, srácok…
Egy lépés van: kitiltani, elhatárolódni.
A Falco meg tegyen panaszt, ha gondja van a játékvezetőkkel, forduljon a megfelelő szervhez, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egy seggarc huhog….
Sopron, Zeg? Pojbics, Stárics? Mikor léptek ti is?

piros710321
Olvasó

Ott a pont! Körmend Sopron meccsen huhoghatott a sok barom, semmi következménye nem lett!

Bozic
Olvasó

Bazzeg, annyit emlegettétek Ruzsit a napokban, vissza is tért közénk.
Most nekiálltok Párnit hiányolni? 😀

Üdv itthon Rúzsos! 😁🥒

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Szornyen gaz, es ez egy fiatal gyereknek tunt, lehet ezt tanulta otthonrol, mondjuk ami folyik az orszagban 10 eve mast nem is eredmenyezhet! A tegnapi margoraja, patkany egy banda volt az olasz, a birokkal egyetemben, de sztem megmutatta a csapat milyen a profi hozzaallas! A rasszizmusról annyit, hogy a legmocskosabb legrasszistabb Szaralakok pint az olaszok es ott a vezetok kepesek a tiltas helyett annyit mondani, hogy ez resze a kulturanknak, szoval ebben is boven folejuk nottunk, az itelet helyes, mivel itt a mi jatekosainkat is ugyanugy megsertette ez a kis takonypoc

Vince.Carter15
Olvasó

Igazából minden Falco szurkolót kitilthatnának, mert mindenki ennek a senkiházinak a védelmére kelt, az olaszok helyében feljelenteném az egész klubot.
Nem vagyunk valók Europába, cigányozunk, négerezünk, ezt még a balkánon sem fogadják el. A kommentelők nagy része és a szerkesztők is rasszisták, nem fogadnak el más vallást, más színt. falcoout

2lee14
Olvasó

Ez túl van erőltetve pali……

Kétszó
Olvasó

Rúzs, most már elég lesz. Túl a sok nicked, bele fogsz hibázni. Előbb a ricsike, most ez is. Már rúzsos néven is sok volt belőled, nem kell még ez is.

wiley
Olvasó

Ricsikerúzs! Bele ne keveredj a sok nevedbe! 😂

csakazete
Olvasó

Ez tuti párna volt…. ide sem mer most jönni osztani az észt pedig ezt akár véleményezhetné is!
Ne általánosítsunk… egy majommal kevesebb, ettől csak jobb lesz a szombathelyi tábor!
Gratulálok a BL meneteléshez! Nagyon jó csapat idén a Falco!
Az ilyen barmok meg jobb is ha kint maradnak!

Rouge
Olvasó

A Falco szurkereknek csak sikerült az országot feltenni Európa kosártérképére… csak kijött a kosárkultúra és tradíció…(hiánya)..:(:( És most ne takarózzunk már a bírókkal kérem…mert ezt a viselkedést és ezt a szégyent, amit az országra hoztatok, nem lehet mentegetni és nem lehet kimagyarázni. GRATULA a Falco vezetőinek, megtették, amit meg kellett tenni, remélem, lesz mèg folytatás és konzekvensen tartják magukat ehhez a szemlélethez és felfogáshoz, mert ugye az sem elfogadható a huszonegyedik században, hogy a bajnoki győztest cigányozással köszöntik az Arénában… Ha kell, akkor ürítsék ki az Arénát…ennyike. Ja, a BB1-ről pedig anno leírtam, amit akartam, és az élet ezt igazolja… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Pedig már örültem……

Kétszó
Olvasó

Aha, szennylap, persze. Ez az életed, ezzel kell, ezzel fekszel. Egy ember volt, egy. Érted? Egy. Ki is tiltotta a klub, végleg és azonnal. Itt csak te vagy az aki állandóan cigányozol. Az is jellemző rád, hogy csak akkor tolod ide a pofádat, ha be lehet szólni, vagy egyet belerúgni a Klubunkba. Érdekes módon a múlt heti cumitok után nem nagyon jártál erre. Akkor nem írtad le, hogy a közpénz nem dob pontod, meg a szokásos baromságaidat, azt a három szót, amit mindig felemlegetsz. Menj vissza inkább a buckádba, ahol szombat óta voltál, aztán sírjál ott vagy lapozgasd a földrajz… Olvass tovább »

Rougenoil
Olvasó

Hát látod… Ês mi még mindig közelebb vagyunk Bécshez mint hozzátok. Ehhhj te kuruc… Kelet népe!

donnarumma
Olvasó

Az,hogy pl Te cigány vagy és én ezt megmondom neked- ez nem rasszizmus ,hanem tényközlés..
Leírtad anno amit akartál…mi meg jót röhögtünk😂

Hmafino1
Olvasó

Pedig olyan jó volt nélküled, nem lehet hogy továbbra is nélkülözzünk? Az esetről pedig csak annyit, a Falco azt tette amit tennie kellett!

Csakaszombathely
Olvasó

Rúzsos, de nem hiányoztál senkinek.
Egyben köszönjük a gratulálciódat a Bajnokok Ligája menetelésünkhöz.
Ja,bocs, nem volt ilyen….
Igaz, nem is lett 14:0 ahogy néhány szolnoki “szakértő” jósolta.

CsakAzImitNe
Olvasó

Rouge már megmondtam hogy csönd van … Azt nem értem hogy lehet valaki ekkora tapló mint te ! Szégyent hozol a Szolnok táborára és magadra ..
Remélem megváltozol :/

Suns
Olvasó

Lám-lám, megérkezett az erkölcs és a feddhetetlenség bajnoka, az igazságosság és jóság mintaképe, egy földre szállt – fehér galambba bujtatott – angyal. Kösz, hogy itt vagy köztünk!

Muszka7909
Olvasó

Baszki,szerintem ez tuti párnika,szerencsètlen egyszer megy ki meccsre ès leègeti az egèsz magyar kosárlabdát!Mindenesetre grat a Falconak nagyot mentetek a BL-be!!😉

Downtown
Olvasó

Sargapárni megtalalta az arena bejaratat? 😃😃😃😃

Bozic
Olvasó

Kicsit szeretném megforditani ezt a dolgot.
Elötte azért leírom, hogy a srác viselkedésének sportpályán, de főként kosárlabda pályán helye NINCS. Minden csapatban van 3, vagy inkább 5 amerikai játékos. Így elég nagy öngól. Jogos a klub közleménye.

Viszont..
Hogy lehet az, hogy egy Hanga, Vojvoda, Keller, anno Perl Zoli nem kötekedett más országban a honi szurkolókkal?! Ők miért nem akartak agyonverni más nemzet szurkolóit?
Itt minden évben az amerikaiak és/vagy a szerbek csinálják a legnagyobb feszkót. Ezen is elkéne gondolkodni..

Még1x azért leirom. A kitiltás jogos és elitélendő a cselekedet!

JR.Benitez
Olvasó

+1

Jokic
Vendég
Jokic

Ezért volt hatalmas öngól Feketevárazni minket, mert idén nálatok pattogtat 5 csoki. 🙂

Skcforever
Olvasó

Remélem ezek után akik (abszolút tök jogosan) szidták azt a pár soproni hülyét akik körmenden parádéztak, most is fennhangon fognak tiltakozni és heteken keresztül ezt is fogják emlegetni, és büntetésért felkiáltani… Pl pbask? Viszont a soproni vezetés meg példát vehetne arról, hogyan kell(ene) kezelni az ilyen helyzeteket…

Bozic
Olvasó

Megvolt a buntetes.
Nalatok?

Skcforever
Olvasó

Tudsz olvasni? Segítek picit, próbálkozz az írásom második felével… de itt nem a büntetésről van szó, hanem hogy ugyanolyan viselkedés mint nácit játszani, tessék akkor most erre is nagyon felháborodni, ha más csapat szurkolói miatt háborgunk napokat, akkor a saját szurkoló miatt is legyen ugyanolyan háborgás 🙂

Bozic
Olvasó

Itt valamit Te nem ertesz.
Sokan azert reklamaltak, mert semmi nem tortent irasos formaban.

Skcforever
Olvasó

Igen, voltak akik azért, sokan meg nem. Olvass vissza kommenteket. A puszta tényért volt rengeteg felháborodás(jogosan). Vagy pl az alba izraeli cikke alá be lett írva, hogy “bakker a soproni szurkolókat ne engedjétek be fehérvárra”, és még sorolhatnám… tehát tetszik végre érteni miről beszélek? Tessenek ugyanúgy háborogni, és ne nekem visszakérdezni, hogy volt-e nálunk bünti, mikor odaírom, hogy a soproni vezetőség példát vehetne erről….

Rougenoil
Olvasó

Semmi értelme az irásodnak

Skcforever
Olvasó

Arról, hogy hülye vagy, nem tehetek. Magyarul van írva, ha nem érted, menj vissza az iskolába. Üdv

Rougenoil
Olvasó

Az hogy magyarul van írva, és az hogy fogalmatlan vagy, az két külön dolog. Boldog életet a saját világodban.

Skcforever
Olvasó

Őszintén sajnállak.

JR.Benitez
Olvasó

Nagyon helyes! Jó döntés. Teljesen mindegy milyen suttyó brigád az olasz, ez akkor is undorító. Átlépett egy határt ezek után jogos a kitiltás! Ilyennek soha sehol nem szabadna megtörténnie. De a csapatunk mit tehet róla hogy volt egy zizzencs? A gratuláció még járt volna az olaszoktól. Persze jogosan felhúzták magukat

elfogult vagyok
Olvasó

Én megtoldanám a kérdést! Nem kellene az összes csarnokból kitiltani? Különben az OSE- ZTE meccs után mintha erről “folyt” volna a vita, és minket igen csak kioktattak az elfogadható viselkedés tolerálására. Mi ilyesmiktől féltjük szeretett csapatunkat, sportunkat. Továbbra is az a véleményem, hogy a maximális tisztelet, és minimális EMBERI viselkedés kell, hogy jellemezze a Magyar kosárlabda pályákat!

Downtown
Olvasó

Hát ez eléggé szerencsétlen egy történet, és nem tesz jót a magyar kosárlabdának, de szerintem is egy kicsit az a “bolhából elefántot” – eset.
1 hét és senki se emlékszik rá.

De a Falco jól tette, hogy gyorsan lépett, és kiadta a nyilatkozatát.

A szurkoló meg jó nagy marha, hisz így elintézte saját magának, hogy ne lásson élőben meccset.
Sporik és fújás ide vagy oda, jó nagy marha volt.

Jokic
Vendég
Jokic

Amúgy ez az “azonnal kitiltottuk” picit kevés infó. Meddig? Örökre, vagy erre a szezonra, vagy 1 naptári évre?

Bozic
Olvasó

Neked onnan Fehervarrol nem tok mind1? 😀 ha lenyilatkozzak, hogy vegleg, aztan 3 ev mulva beengedik sem fogod soha megtudni 🙂

Jokic
Vendég
Jokic

Csak nem te vagy az? 🙂

Bozic
Olvasó

Isten ments. Mobilrol edzomeccsen kivul nem neztem 1 meccset sem. 🙂

Székely Gergely
Olvasó

Makelovenotwar69 Megírtad amit szerettem volna. Egy Falcos Facebook oldal még le is törölte a videót, kis idővel miután kitette az oldalára…
És teljes mértékben eltörpül emellett az eset mellett Suttyon aljas, gusztustalan játéka. Volt olyan támadás, hogy Zoli többet volt a padlón, mint állva. Nem a szél fújta el. Ma tiszta fejjel óriási riszpekt Zolinak, hogy nem szakadt el nála a cérna!
Ez nem sport pályára való viselkedés, kapja meg méltó büntetését.

pbask
Vendég
pbask

Nem is tudom Zoli ezt hogy bírta elviselni szó nélkül. Egy dolog amit csináltak vele,kettő az hogy nem fújtak általában semmit rá,ez az embert azért feltudná dühíteni,engem biztos, Őt nem.
Le a kalappal előtted Zozó.

garcia
Olvasó

Ő csak egy birka nem pedig majom.

Endre
Olvasó

Mindenzt ugye azután, hogy fekete pólóban megjelent a Kobera emlékezve. Tényleg képviseltétek az országot! Grat.

makelovenotwar69
Olvasó

“Több külföldi lap is foglalkozott a …mérkőzés utózöngéjével” – írja a fenti cikk. De a legnagyobb baj az, hogy a több külföldi lappal szemben a BB1 nem igazán foglalkozott az üggyel, sőt csak arról volt szó, hogy az olasz játékosok hergelték a nézőket: BB1 összefoglaló:”…a Brindisi játékosai szóváltásba keveredtek a hazai nézőkkel, akiket folyamatosan hergeltek a pálya széléről, a biztonságiak azonban hamar rendet tettek.” Később: “A Brindisi játékosai a levonuláskor is rendkívül sportszerűtlenek voltak, nehezen viselték el a vereséget, mutogattak és még ekkor is hergelték a nézőket.” Én eddig soha nem minősítettem a cikkeket és az oldalt, de ez a… Olvass tovább »

Hubie Brown
Olvasó

Ha jól sejtem az újságírók pont a másik palánk mögött ülnek, vagy esetleg még fent a közvetítő részen. Szerintem egyik helyről sem lehetett látni, hogy pontosan mi történik a vendég kispad mögött. Leginkább csak azok tudják, akik a közelben voltak.
Azt viszont láthatta mindenki, hogy Sutton egy féreg volt egész meccsen, és túl sokáig büntetlenül randalírozhatott a pályán. Rosszabbul is végződhetett volna.

2lee14
Olvasó

Ennek tényleg nincs helye!! A döntés jogos! De ebben szerény véleményem szerint jórészt benne voltak a játékvezető sporttársak,hogy a helyzet idáig fajult!

pbask
Vendég
pbask

Egyértelmű! Ők nem kapnak semmi szankciót? Tessék normálisan fújni,nem kérünk hazai pályát,de legalább itthon legyen minimum korrekt játékvezetés,ami nem adatott meg nekünk,de tegnapi mindennek a legalja volt.

Jokic
Vendég
Jokic

Remélem nem gondolod azt, hogy bárhol a világon indok a bírók barom ténykedése erre a viselkedésre. Remélem. 🙂

2lee14
Olvasó

Erre nincs indok, nincs magyarázat. Csupán csak egy páran úgy érezzük hogy ezért a kialakult felpaprikázott hangulatért a játékvezetők lehetnek a felelősek.

pbask
Vendég
pbask

Ellenünk fújtak –> Olaszok bármit megtehettek a pályán–> Unszimpatikusak voltak nem egyszer,levegőben kaszálták már Zolit is Márkót is, Zolit kezénél fogva elbaszták reklámtáblák felé,síp néma,stb–> A sokadik ilyen esetnél pedig elszakadt egy szurkolónál a cérna.
A viselkedés elitélendő,de a bírók ténykedése nagyon magasan benne volt a szituáció megszületésében, és a sportszerűtlen olasz játékosok(Visszaélve a játékvezetés megítélésével) még tetézték is ezt.

Kendeffy Botond
Olvasó

Nem a kedvenc csapatom a Falco. De ez korrekt. Ki kellene az ilyen dolgokat szűrni.

pbask
Vendég
pbask

Egyetértek de arról miért nem beszélünk,hogy a 3 hülye lett a felelős a kialakult helyzetért!? Utána meg leléptek szó nélkül,kik jól végezték dolgukat.Ritka unszimpatikus társaság volt ez a 3 bíró.
Normális fújással nem fajult volna idáig a helyzet,ebben kurva biztos vagyok!!(Ők se daráltak volna büntetlenül)
hajrá falco!

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Persze csak fingdelmüllerék hivhatnak minket MAGYAROKAT rémisztő képződménynek…A srácnak annyit üzennék ,hogy RIA RIA HUNGÁRIA!!!

vasipasi
Olvasó

A Falco ezzel a nyilatkozattal ismét lépett egyet Európa felé. Gratulálok a vezetőiknek.
Körmendiként ott voltam a hét hazaiból öt meccsen, nagyon jó volt a hangulat, jó kosárlabda volt, de ez a tegnapi esemény a “világ szégyene volt”, még akkor is, ha prosztók voltak az olaszok, és nem bírták elviselni a vereséget.
És egyben üzenem Stárics és Pojbics uraknak, itt a példa: van megoldás az elmebeteg rasszista szurkolók ellen. Csak akarni kell!

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook