Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hatalmas szegedi bravúr, remek meccsen verték a Falcót

A végjátékban is a hazaik koncentráltak jobban.

SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 80-79 (15-21,18-12,24-21,23-25)

Bajnokság, 4. forduló
Szombathely, Aréna Savaria
V.: Benczur Tamás, Ádám József, Kovács Nimród (Fekete László)

SZTE-Szedeák: Woolridge 22, Locke 30/12, Balogh -, Bognár 8, Lake 6. Cserék: Mucza -, Zsíros 5/3, Cohill 9/9.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Pongó 12/6, Tanoh Dez 2, Benke 8/6, Tiby 4, Keller 9. Cserék: Perl 20, Barac 5, Jordano 9/9, Kovács -, Pot 10, Verasztó -.

A Szeged honlapjának tudósítása: 

Locke triplájával kezdődött a meccs, majd Lake szerzett egy közelit, de Benke és Pongó távolijával gyorsan fordított a Falco, 5–6 – sőt, Pongó a második hármasát is bedobta, 5-9. Benke két büntetője után 11 pontos futásban volt a Falco, amit Locke, majd Woolridge tempója tört meg, 9–11. Bognár remekül játszotta meg Lake-t, centerünk ziccerével kiegyenlítettünk, 13-13 – de jött két gyors kosár a vendégektől, 13-17 – végül hatpontos hátrányban voltunk tíz perc után.

Perl négy pontja nyitotta a második negyedet, amivel tíz pont volt a hátrányunk, 15–25. Woolridge száguldott végig a pályán, 19–25-nél kért időt a Falco. 21–25-nél még közelebb zárkózhattunk volna, de Jordano triplájával héttel vezettek a vendégek. Szűk három perccel a nagyszünet előtt Cohill hármasával visszajöttünk négyre, 26–30-nál ismét magához rendelte csapatát Milos Konakov. Locke távolijával egy pontra kerültünk 29-30-nál, majd Tiby állhatott oda büntetőzni egy igencsak véleményes fújás után. A szombathelyiek amerikaija mindkettőt bedobta, majd Keller csak az egyiket, 29–33. Cohill remek passzával Bognár dobhatott ziccert, majd Woolridge robogott végig még a félidő vége előtt – 20 perc után egálra álltunk, 33–33!

Locke kettese nyitotta a mésodik félidőt, így vezettünk, de csak egy pillanatra, mert Pot tett vissza egy támadólepattanót. Továbbra is hullámzott a meccs, mínusz négy után gyorsan egyenlítettünk, 41–41 a negyed felénél. 45–45 után két szombathelyi kosár jött, majd egy sportszerűtlennek ítélt fault után Perl állhatott oda büntetőzni füttyszó közepette. Nem hibázott, de pillanatok alatt szerzett négy ponttal már nálunk volt az előny, Woolridge húzta be az alley-oopot, 52–51, másfél perc a negyedből, amikor időt kért a Falco. Zsíros hármasa, majd Locke középtávolija után hat ponttal vezettünk, felrobbant a csarnok, 57–51! Barac háttal a palánknak szerzett kosarat, és még dobhatott is egyet, 57–54-ről jöhetett a negyedik negyed.

Keller kettese nyitotta a negyedik negyedet, majd Jordano dobott be egy távolit, máris a vendégek voltak előnyben, 57–59. Bognár törte meg gólcsendünket, kosarával egyenlítettünk, 59–59. Pongó vezérletével ugyan rendre a vendégek vezettek, de mindig volt rá válaszunk: Benke tripláját Cohill dobta vissza, majd Bognár horogdobásával egyenlítettünk ismét, 68–68, amikor öt perc volt vissza. Másfél perccel később Cohill a harmadik tripláját is bedobta, amivel ismét egál volt, 73–73. Pot közelijére Locke válaszolt egy triplával, majd Pot ejtette be ismét, 76–77. Videózás után a Falcóé lett a labda a kimaradt dobásunk után, de Jordanótól nem volt jó a távoli, majd Locke játszotta meg okosan az üresen maradt Bognárt, amivel vezettünk az utolsó percben, 78–77. Jordano belepiszkált a passzba, de az a saját palánkunk alatt gurult ki, 19 másodperc maradt az órán. Woolridge közelijével három ponttal vezettünk, majd 80–77 után Perl bedobta a triplát, de videózás után nem adták meg, mert már korábban időt kért a Falco,

16.7 másodperc maradt az órán. Zsíros kipontozódott a faultja után, Perl pedig bedobta mindkettőt, 80–79, amikor időt kértünk. Eladtuk a labdát, de Jordano triplája nem esett be – óriási bravúr, elvettük a címvédő veretlenségét!

HIRDETÉS

165 hozzászólás

165
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
47 Comment threads
118 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
Papp Bence GáborapafibeniKeller Ákos CicájaHeindrichnezo828 Recent comment authors
Papp Bence Gábor
Olvasó

Amikor megláttam az eredményt, nagyon meglepődtem (persze örültem is). Ideaza mindig van közünk a Falcóhoz, mégha idegenben/tabellán sosincs. Ettől szép ez a sport, hogy ilyenek is meg tudnak történni! Ha idén (is) a Szombathely nyeri a bajnokságot, akkor az a pár bukott mérkőzés között ott lesz az első botlás, a szegedi, amire azért büszkék lehetünk.
Sajnos élőben nem tudtam ott lenni, de fixen jó parázs hangulat volt.
Kövi ellenfél Oroszlány, aki mindegy, hogy a bajnokságban 4. vagy 10., se itthon, se vendégben nem tudjuk megverni. 😀 Remélem most rám cáfolnak

Pojaca
Olvasó

Elég gyenge lett ez így 200 hsz alatt elvtársak, nem lendültünk bele igazán, várjuk a következő alkalmat, talán akkor meg lesz!

Mendez
Olvasó

Jobban készültök erre, mint a saját csapatotok meccsére.
Ez zalaegerszeg.

Mendez
Olvasó

Tökéletesen látszik, hogy eltelt 24 óra a meccs óta és még mindig több ellenszurkoló nyitogatja a Falco cikket, mint szombathelyi.
Jó látni, hogy nem csak Szombathelyen népszerű a csapat.
???

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Készülnénk, de rátok? ? Hogyan?

Heindrich
Olvasó

Nem kell túllihegni ezt az eredményt. Nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak. Szegeden ki szoktak kapni a topcsapatok is, régen is így volt.

Csakajót
Olvasó

Csak hogy annak a pár jóképessegű zetésnek jó napja legyen. Pár tény : Egy profi ligában játszó, évek óta külföldön játszó magyar válogatott Szombathelyi srác. (vannak akik őt meg Zozot turistának hívják, ebből is látszik fogalmatlanok, ostobák, a szavak jelentését sem tudják.) Váradi Beni teljesítménye: Utolsó meccsen 34 perc játék, 21 pont, 5 tripla (7 kísérletből), 7 (!) assziszt. Előtte lévő meccsen: 20 pont, 5/5 hármas (!), 3 assziszt, 2 lepattanó, 0 eladott labda, 1 szerzett labda. Előtte :18 pont, 4 tripla, 4 lepattanó 8(!) assziszt, 0 eladott labda, 1 szerzett labda Idén : Átlag 29,5 perc 16, 2 pontátlag… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Jó sokat kell majd gondolkodniuk….

heraklith
Olvasó

Megalázott egy kiscsapat és kínodban azzal próbálod vigasztalni magad, hogy az egyik játékosotok – miután befürdött egy komolyabb ligában – elmenekült egy papíron gyengébb csapatba, kevesebb pénzért, csak ne kelljen visszamennie.
Miközben a használható fiatal játékosaitokat Egerszegről és Pestről raboltátok.
Ne hagyd abba, ez egyre jobb! ??

Csakajót
Olvasó

Azta. Ez igen… ?
Ékes példa vagy, hogy mindig van lejjebb.
Baszki, de szánalmas vagy.
Már persze azt megszoktuk, hogy hülye is vagy ehhez, de hát annyira primitív vagy, hogy észre sem veszed, hogy mennyire égeted itt magad.
Fogalmatlan, ostoba, primitív, frusztrált, irigy vagy. Ha érted ezeket a szavakat, de tartok tőle nem.
Írj még, sírj még, add ki magadból! Ne maradjon bent.
Gyorsan, mielőtt visszateszik rád a kényszerzubbonyt!

heraklith
Olvasó

A legaljának mindig csak a személyeskedés marad. De nem baj, rátok is szüksége van a társadalomnak.

Csakajót
Olvasó

??????

Csakajót
Olvasó

Köszönjük Beni nevében is a jókívánságaidat!

Mendez
Olvasó

Te kis butus.
Kovács Benedek a Monaco csapatától került Szombathelyre.

Csakajót
Olvasó

Rablást fiatalokkal nem a zete csinálta? Csátaljay? Ti ékeskedtek más tollával (ha érted ezt). Durázi, Doktor, stb… , Ja, nem rémlik.
Ez is kurva nagy öngól volt.

Mi zetést? Jajjj,?
Saját magunk neveljük a fiatalokat, amik értékei, meghatározó emberei a Falco csapatnak, és a válogatottnak.
Zozo, Beni,.. Nem folytatom.. mindegy . Ezt te nem értheted. Ezt sem.
Az meg ha egy fiatal, Somogyi, Tanoh minket választ, mert itt van csapat, van koncepció, van eredmény, van szurkolás, az meg érthető.
Hogy az ilyen kretén, mint Te belepusztoljon ebbe.

heraklith
Olvasó

Folytathattad volna bátran! Zozó, Beni…
Ez kettő. Kettő, aki nem állta meg a helyét komolyabb bajnokságban.
Zetés. A legjobb már bizonyított fiatalotok ZTE nevelés. ZTE, ízlelgetsd! Tudod miért? Mert nem tudtatok egy olyan játékost nevelni, aki 5 percet képes lenne játszani az élvonalban.
A korosztálya messze legtehetségesebb játékos neve Csuti Kornél. ZTE nevelés. Sokat fogod hallani még a nevét.
Ez volt az utolsó reakcíom, mert egy nagyon minimális szintet sem érsz el. Nem csak ezt a játékot nem érted, de még a saját csapatodról sincs fogalmad.

Mendez
Olvasó

Csuti Kornél????
Sokmindenkire mondták már hogy mekkora tehetség és semmi nem lett belőle.
Úgyhogy olyan játékosokat emlegess csak akik már lehettek valamit az asztalra.
A ha meg a lehet nem játszik, bár tudjuk a magadfajta frusztrált emberek így kezdik mindig a mondatot.

Mendez
Olvasó

Pofázol hogy ez meg az nem állta meg a helyét külföldön de mondj egy zte nevelést aki egyáltalán játszott felnőtt csapatban hazánkon kívül.
Akkor ugass ha többet fel tud mutatni a csapatod addig csak egy nevetséges kis pincsi vagy akit senki sem vesz komolyan.

apafibeni
Olvasó

1 pontos vereség az nálad megalázás?
Itt élvezkedsz? Nőnél nics sikered?

Mendez
Olvasó

Akkor meg lehet nézni ismét, hogy mi megy a Körmend, zte-szolnok tudósítás és mi a Falco alatt.
Kik is kezdik megint illetve folytatják a másik cikke alatt a gyűlölködést?

Csakajót
Olvasó

Így igaz. Azért mert ennyi az örömük az életükben.
Persze azzal foglalkoznak, akivel érdemes, aki jó, aki tényező.
Ha nyerünk kevesebb mint 10 ponttal, miért csak annyival? Ha 20-30-cal ,akkor miért nem még többel?
Ha BL – ben játszunk, az sem jó, ha ott nyerünk, akkor nem akart az ellenfél, meg az a spanyol, francia, görög, török, lett, litván, olasz, német csapat nem is csapat, amatőr bandák… blabla.. Van még pár ilyen faszságuk.
Ha minden klappol, akkor belekötnek, ki mennyit játszik nálunk.
Jó érzés, hogy minden pillanatukban a Falco foglalkoztja azt a pár hittérítő okoskodó megmondót?

heraklith
Olvasó

Az lenne a kemény ha még ott is vernétek a nyálatokat egy ilyen produktum után. Megdöbbentő, de úgy látszik, hogy ennyi eszetek még nektek is van. Elég az is ha itt futkároztok tátott szájjal ?

Mendez
Olvasó

Az hogy kinek mennyi esze van itt, na arról pont te ne tarts kiselőadást, hozzád képest egy papucsállatka is az evolúció csúcsa.

Csakajót
Olvasó

Betalált a román, heragylugy? Fáj az igazság? Egyértelmű: Aki, amikor egy Magyar csapat nemzetközi meccset játszik, és mindegy ki az ellenfél, de az ellenfélnek szurkol, tehát a Magyar ellen, az ki lenne más, mint aki utálja a magyart? Igen, a román. Nem az számít, milyen személyi igazolványa van, hanem hogy érez, hogy gondolkozik. Én ha bármely sportágban (kézi-, vízilabda, foci, röplabda kosárlabda…) magyar csapat játszik, örülök a győzelmének. Legyen az Szeged, Veszprém, Győr, Fradi, Szolnok, Újpest, Békéscsaba stb… De te, meg még pár veled egyivású csótány, te/ti nem. Ti vagytok azok, ha pl.az Olimpián egy atlétikai számban Szombathelyi lenne a… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Ez még hozzád képest is rémgyenge lett.

Mendez
Olvasó

Nagyot mész megint fogyi, de jó érzés olvasni, hogy egy denevérnek a Falco tölti ki a mindennapjait.
???

2lee14
Olvasó

Mint idén a ZTE, vagyis azok gyengébbek.

Csakajót
Olvasó

Ennyit vártam tőled román

zterulez
Olvasó

?????

2lee14
Olvasó

Huha,kikaptunk,aszta,mostmilesz.
Hagyjuk már. Hajrá Falco!

Laposvár
Olvasó

Aszta… 😀 😀 😀

2lee14
Olvasó

Paszta

KD
Olvasó

Sajnos ( vagy nem), de az utolsó négy percet nem láttam ( éppen felszállt a repülö Athénba), de az addig látottak sem nyugtattak meg. A szerdai teljesítményt még lehetett fogni az ellenfélre ( csak akik nem látták, azok gondolják, hogy a Malaga nem játszott teljes eröbedobással) , de a mostanit már nem, föleg, hogy volt már olyan tavaly is,- ha jól emlékszem- hogy BL-meccs után nyertünk Szegeden. Persze a vereség még nem a világ, inkább a mutatott játék az, ami aggodalomra ad okot, föleg a BL szereplést illetöen. Kétszer annyi támadóleppatanót engedtünk (12-6), több mint kétszer annyi labdát adtunk el,… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Még egy-két ilyen vereség
és nem lesz divat a falco.

Nemhogy a vége előtt felállnak, el se mennek
a zarénába…

A közönség.

2lee14
Olvasó

Esszé író tanfolyamra sietnek Szolnokra.

p.borisz
Olvasó

Malaga vajon Baszkföldön van? ??

Csakajót
Olvasó

Jaj, de okosan megírtad. Vannak még ilyen bölcseletek a pont agyadban? Gyerünk, add ki a frusztrációdat! Ne maradjon bent. Addig is, amíg nem az lesz, amit írtál , csak csodálj minket. Ja, akkor örökké fog tartani.
Pápá ??

Csakajót
Olvasó

Látszik sosem voltál még az Arénában. Sosem értem, akinek valamihez semmi köze, semmit nem ért hozzá, az miért égeti magát, hogy a baromságait leírja? Ettől élvez el? ?

Mendez
Olvasó

Köszönjük az aggódást rúzsos de ha te azt írod, hogy ki sem mennek az emberek az Arénába, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy egyre többen lesznek.
De látom a csapatod 30+-os vereségéről nem volt mit mondanod, ellenben a Falcohoz igen.
Te is ahhoz a táborhoz tartozol akiket jobban érdekel a Falco, mint a saját csapata.
???

Marillion
Olvasó

Szolnokon is csak a B közép szúrkol folyamatosan ami nem több létszàmàban… /a tv közvetìtések àrulkodóak és tények/… mint a Falconàl …a többi nàlatok is vezényszóra cselekszik! Làttam jó pàr meccsen Szolnokról is! Hagyd màr a süketelést a qrva nagy Szolnoki fanatizmusról! Kösz!

albc
Olvasó

Hol vagy vulcano vulkán geci, te szombathelyi legalja? Egyszer gyere meccsre te divat szar. Szánalmas vagy mint a csapatod!

Mendez
Olvasó

Azt a szánalmas csapatot 2019 óta a bajnoki címvédőnek hívják.
Mit mondjunk akkor a tiedre?
???

albc
Olvasó

Most nem vagytok elsők , ne a múltból élj éva mendez . Azt se tudod melyik a csapatom . Balfasz . 😀

Csakajót
Olvasó

De qurva sok frusztrált sötét zetés lett itt megint.. Miért is? Miért nem ott írogat, ahol játszik? Csak fröcsögni jönnek ide. Persze őket mindenki leszarja.

heraklith
Olvasó

Reggelig lehetne idézni a nagyarcú falkósokat, de csak egyet teszek ide:
“Minden csapatnak megvan a maga keresztje. Kinek az Unicaja Malaga, kinek a Szeged.?”

A remegve románozókat most hagyjuk.

Gratulálok a Szegednek. Megmondom őszintén, hogy nem vártam tőlük sokat azután sem, hogy megverték a foghíjas Zetét, de le a kalappal!
A két légiósuk brutal extra.

A falkóról és a csürhéjükről majd máskor fejtem ki az álláspontomat, mert vannak ott is normális emberek.

Hugyos párna és menszeszke szakmai értékelését, azért megvárom.

Imp55
Olvasó

ez a malaga szeptemberben 7 ponttal maradt alúl az Euroligaelső Európa legjobb csapata ellen(Real Madrid)? te gyökér?

heraklith
Olvasó

A Malaga mezek kb 2 percig vették komolyan benneteket. Egy felesleges utazás voltatok nekik edzőmeccsre.

Valószínűleg nem volt ennél megalázóbb vereség a magyar kosárlabdázás történetében.
Mindenidők legnagyobb költségvetésével ekkorát cumizni egy olyan csapattól, amelyik alig tudta összeszedni a pénzt az induláshoz.

Torkozás után csak a legsötétebbek verik a nayálukat.

Mendez
Olvasó

Azért csak sikerült 12,5 millió eurót összetarhálnia szegény spanyol kupagyőztesnek.
Attól, hogy te fogyatékkal élő vagy, ne gondold azt, hogy mások is azok.
Tudom, hogy saját magadat meg tudod győzni, de hidd el te vagy az egyetlen.
A magyar kosárlabda legmegalázóbb veresége pedig egy kisváros 50 pontos győzelme volt Mordor felett.
???

heraklith
Olvasó

Hidd el kb százan vagytok, akik elhiszik hogy nem a mezek ellen játszottatok. Komolytalanok vagytok egy Malagához. Még az edzőjük is megmondta. Hiába vagytok tele pénzzel, ehhez ész is kellene, ahogy ma is láttuk.

Csakajót
Olvasó

Az ostoba itt van megint.. ?

csakazete
Olvasó

Menzeszke! Szerintem itt a szegedi pénzekről volt szó nem a spanyol kupagyőztes vagyonáról ?

Mendez
Olvasó

Majd júniusban kiderül mire elég az a költségvetés.

Csakajót
Olvasó

Az a csapat szopatott titeket idegenben mindjárt az elején…
Psszt…

csakazete
Olvasó

Sarki kutyát sem érdekli hogy mit játszott a Malaga a Real ellen ???
Ez a cikk itt a filco Szeged elleni meccséről szól!
Mesélj róla még ?

Mendez
Olvasó

Mesélek.
Jó csapat a Szeged.
Meg vannak olyanok is akik még edzőpartnernek is gyengék.
13-szor nyertünk már sorozatban ellenük, pedig már csukott szemmel játszik ellenük a csapatunk de még így is képtelenek nyerni.
???

csakazete
Olvasó

Bravó!!! Folytasd még…????

Csakajót
Olvasó

Ja. Folytatjuk idén.
Reméljük bajnoki címmel, kupagyőzelemmel, BL szerepléssel, és további zete veréssel is!
Köszönjük a jókívánságokat!

Csakajót
Olvasó

Hagyd, ne akarj annak a gyökérnek bármit elmagyarázni, megértettni vele valamit. Nem lát a sötétségtől, ami abban az ostoba, frusztrált fejében van.
Mit tudja ő mi az az Euroliga, Bajnoki ligája, ki hol játszik, milyen csapat…

Mendez
Olvasó

Tavaly októberben is nagy volt az öröm amikor hazai pályán buktunk a Kaposvár ellen.
A folytatást ismerjük, úgy hívják all-in.
?

p.borisz
Olvasó

Na mi van denevér, kitaláltál a barlangból? Élvezd ki, nem sok ilyen lesz a szezonban…??????

Sajka
Olvasó

Hát ez szar ügy…

Kék-Fehér
Olvasó

Kis filkó befalcolt. Gratula Nikola & Szeged!

Cannibal
Olvasó

Gratulálok a falconak a tisztes helytállásért, csak így tovább.

heraklith
Olvasó

?

Pojaca
Olvasó

A pénz nem dob kosarat, na ez a gáz hugyosok, ilyen csapattal kikapni az óriási dícséretet érdemlő Szegedtől! Soha nem fogjátok megdönteni a 09/10-ben elért zsinórban 26 győzelmi szériánkat!!!!

p.borisz
Olvasó

Ez legyen életedben a legnagyobb öröm…nomen est omen…?

Imp55
Olvasó

élj a múltban pióca ha a te életed ez boldogitja?? sarki kutyát nem érdekli már mi volt 10-ben

Csakajót
Olvasó

Nem kell. Már megtettük. Persze arról nem írsz, hogy utána 5/5 vereségetek volt, mert olyan volt a sorsolásotok, hogy a jobb csapatok a végén voltak . Szóval inkább kuss. A végén hány vereségetek lett? .. Azt nézd, az a számít. De hát nézd úgy ahogy tetszik.

Csakajót
Olvasó

A gáz : OSE ellen – 35 pont
Körmend ellen – 50 pont.
Meg amikor 1 kosárral maradtatok bent pár éve..
Nem folytatom….

Marillion
Olvasó

Lehet itt okoskodni fel és alà…de tavaly is ez volt…ameddig nemzetköziben is menni kellett addig a bajnoksàgban pofonok is jöttek…aztàn mikor onnan kiestünk és csak a bajnoksàg akkor azt màr elbìrtuk! Minden évben a falco inkàbb a külsö posztokról épìti fel a jàtékàt…ezt màr könnyen betanulja elöbb utóbb minden csapat! Kintröl megy a pumpàlàs keresünk egy dobóhelyzetet aminek elöbb utóbb mindig az a vége hogy hol vagy Perl Zoli old meg! A többiek sajnos nem àllandó veszélyforràs az ellenfelekre…és ameddig ez igy lesz addig lesznek is még ilyen meccseink!

Kovari Andras
Olvasó

Grat Szegedre!

Megerdemelten nyertek! Nem dol ossze a vilag csupan par nethuszar kapott estere 2-3 ora frocsogni valo idot!

heraklith
Olvasó

2-3 óra? Ezt 2-3 év múlva is “hallgatni” fogjátok.

Kovari Andras
Olvasó

Jo, mondjuk ilyen lelkivilaggal mint ami neked van elhiszem, hogy 2 ev mulva is ezen fogsz lovagolni.
Ideje lenne valami baratno utan nezni mert a bb1-es forum nem tud gyereket szulni neked hiaba nyomod ejjel nappal.

Rantotta
Olvasó

Hogy is szokták mondani? “Money doesn’t make basket”
Viccet félretéve nyilván semmit nem jelent, de azért jól esik az ember lelkének. Ettől még ezt a Falcot senki nem veri meg 3x efelől senkinek ne legyen kétsége. Grat Szegedre!

Pojaca
Olvasó

Ez tény és való, a bajnokság lefutott, de ezekre az alkalmakra harapunk, mint menhelyi kutya a száraz kenyérre!

Rantotta
Olvasó

Muszáj kiélvezni, sok nem fog belőle jutni 😀

Pojaca
Olvasó

Sajnos még egy pár évig nem…

Marillion
Olvasó

Lefutott??? Hát éppen ez a meccs is megmutatta hogy nem!

Pojaca
Olvasó

Nem gondolod, hogy valaki 3szor meg fog verni benneteket?

Marillion
Olvasó

Ha a Szegednek sikerült akkor másoknak meg nem fog? Ne vicceljünk már! Nem megbántva őket sőt inkább gratula…de tőlük csak nevesebb csapatok jönnek még szembe! Ráadásul még az igazi derbyk elött vagyunk! Bajnokot meg még sokára avatnak! Én egész évben a földön járok!

SzhelY
Olvasó

ne légy állszent

Born2Ball
Olvasó

Szombathelyen ma megugrik a légszennyezés, mert elindult a kifogásgyár!
A szegedi játékosok igazi vad tigrisként küzdöttek, pont ahogy tanítottam nekik!??
??

p.borisz
Olvasó

Ha jól olvastam,senki sem keresett eddig kifogásokat a hozzászólók közül…javaslom elolvasni az írásokat, mielőtt ostobaságokat kommentelsz jópofinak feltűntetve…

Imp55
Olvasó

egyetlen egy ember nem írt kifogásokat mert a sarki kutyát nem érdekli ez a fél pontos alapszakasz vereség?

heraklith
Olvasó

Nem érdekli? Egy ország röhög rajtatok.

Csakajót
Olvasó

Rajtad meg sír mindenki, szegény sérült gyerek…

Imp55
Olvasó

nektek már csak ez jut.. ? ha már azon nem tudtok hogy minden évben a Falco a bajnok?

Professzor
Olvasó

Szóval két extra légiós teljesítménnyel verhető a világválogatottakkal, MVP-vel, külföldön bizonyított játékosokkal fémjelzett falco? Akik ráadásul a BAJNOKOK LIGÁJÁBAN (harmadik számú európai kupasorozatban) alkotnak maradandót hétről hétre… Érdekes, ezek után azt gondolom nem egy csapatnak lehet még keresnivalója ellenük.
Természetesen óriási gratula Szegedre, remek munka volt.

Csakajót
Olvasó

Segíts. Miért 3.számú Európa kupasorozat?
És melyik csapat van ott még? Melyik volt ott évek óta?
Taníts kérlek!

Professzor
Olvasó

Nagyon szívesen, ott segítek ahol tudok! Az Euroliga és az Eurocup is előrébb van rangsorolva a BL-nél. Szóval első osztályos matektudással kiszámolható, hogy a HARMADIK számú kupasorozatban ér el a legendás falco győzelemként felérő vereségeket félgőzzel játszó spanyol, francia, olasz középcsapatok ellen.

heraklith
Olvasó

Hiába magyarázod ennek! Egy faék bonyolultabb nála.

nezo828
Olvasó

Ez tulajdonképpen így van! Annyi kiegészítést tennék mindössze – ha szabad a professzori magyarázat esetében – , hogy néha összejön egy-egy győzelem is a “félgőzzel játszó spanyol, francia, olasz középcsapatok ellen”.

Professzor
Olvasó

Az esetleges győzelmeket természetesen elismerem. Azonban ne várja senki, hogy pezsgőt bontson egész Magyarország egy-egy ilyen győzelem, de általában vereség után. Ezekről a meccsekről egy pár soros, apró betűs összefoglalót kéne olvasnunk, nem pedig azt harsogni, hogy csak ádáz küzdelem árán tudott nyerni az éppen aktuális spanyol, francia, olasz középcsapat.

p.borisz
Olvasó

Középcsapat… Mesélj még, mester ????

HajraSzeged
Olvasó

ÓRIÁSI gratuláció a csapatnak!!!
A meccs előtt bele se mertem gondolni, hogy nyerhetünk.
Külön gratula Ericnek!!!
Csak így tovább!!??

egyszegedi
Olvasó

Alakulhatott volna fordítva is a vége, de nagyon-nagyon kell ennek örülni, főleg a Honvéd elleni vereség után. A szezon nagy kérdése, hogy idegenben is tudunk-e majd meccseket húzni. Egyes-kettes poszton nagyon erősek vagyunk. Ami a Falcót illeti: Pongó egyelőre nagy kérdés, vannak extra megmozdulásai, de nagyon buta eladott labdái is; Tanoh Deznek szintén kell idő; Barac és Tiby semmit sem tett hozzá.

p.borisz
Olvasó

Sajnos ez pont így van,ahogy írtad… gratulálok nektek,jobban akartatok ma győzni

heraklith
Olvasó

Az lenne a legnagyobb szégyen ha az akarat hiányzott volna.

p.borisz
Olvasó

Titeket nem egy ponttal alázott meg ugyanezt a csapat… Te gyökér

heraklith
Olvasó

Hosszabbítás után 4 pont. Két kiscsapat játszott egy jó meccset és az nyert ahol nem hiányzott 2 kulcsember. A zsoldos sereg meg még egy hosszabbítást sem tudott kiharcolni teljes kerettel.
Az alázás az a tegnapi volt, de a legcsúnyább hosszú évekre. Összerabolt kirakatcsapatot itthon így még soha nem alázott meg egy kiscsapat.

p.borisz
Olvasó

-50 remélik? Na az az igazán megalázó…???
Zsoldos sereg? Nálatok szotyiért vannak ott a játékosok? Te nagyon hülye vagy??????

heraklith
Olvasó

El lett engedve egy 5 meccses sorozatból az egyik idegenbeli meccs, de tudom hogy a képességeid nem tesznek alkalmassá rá hogy ezt felfogd. Nincs semmilyen elvárás ezen a téren tőled, mert végtelenül buta vagy.
Nem elég hogy a csapatod megalázott, te még tovább égeted magad. Miért jó ez neked? Nem értem.

p.borisz
Olvasó

Mást megbocsáss,de kettőnk közül te égsz megint… demokratikusan megszavaztuk neked a fórum legostobábbja címet…???

Xero
Olvasó

És akkor ezek szerint már “egy, csak egy legény van talpon a vidéken”.. Az Albán holnap a világ szeme.. 🙂

Csakajót
Olvasó

Elsőként Grat. a Szegednek. Frissebbek is voltak, mi meg enerváltak. Fáradt csapat benyomását keltettük. De szerintem a vereségünknek több oka van : 1. Az állandó gyengeségünk :eladott-szerzett labdák. Na ebben mi – 12- ben voltunk, a Szeged +4 – ben. Az kb. 16 plusz támadás oda. 2. A Konakov. Szerintem ő nagyon nem tud cserélni. Akinek megy, lehozza, pl. Pot, vagy Jordano (egyedül ő dobta a triplát jól) . A többiek tragédia. És behozta helyette, aki egész meccsen betli, pl. Benke. Az utolsó 5 meccsen meg lehet nézni a dobásait. És ő dobja jól a triplákat? Dehogy. Aki egymás után… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Potra gyorsan ráfújtak három faultot, őt azért hozta csak le szerintem..

Imp55
Olvasó

2 amerikai dobott csak 52 pontot az nem semmi…velük a szeged még bármit alkothat.. idén elől lesznek

Falcao
Olvasó

Gratuláció Szegedre!
Ha ez kell ahhoz,hogy megverjük a görögöket akkor legyen!
Hajrá Falco!

Marillion
Olvasó

Menni kell tovább!…Szerintem nem kell semmit semmivel kombinálni…az egy síkú /külső/ játék jellemez bennünket szezonról szezonra…ez van aki/k ellen még működik de van aki/k ellen már nem! Idén is csak külső posztra igazoltunk…palánk alatt nem vagy csak ritkán vagyunk tényezők! Ezt már egyre többen “olvassák” az ellenfeleink és igy készülnek ránk mert tudják hogy nem tudunk változtatni!

Imp55
Olvasó

egy fél kosárral most jobban voltak az amerikaiak.. 80/67 pont az Usáé..? rájátszásig nem oszt nem szoroz

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, megérdemelték a győzelmet, mert ők tettek érte. Felkészületlenül és motiválatlanul nem lehet győzni hazai bajnokságban sem. Védekezés szinte semmi, a rengeteg eladott labda is sok mindent elmond. Az utolsó támadás meg mintha az egész meccs összefoglalója lett volna, labdaszerzés után egy értelmes passzt nem sikerült adni. Nem történt katasztrófa, de komoly tanulság a szakmai stábnak és a játékosoknak is.

CsakÉn
Olvasó

Úgyis megmagyarázzák hogy idény eleje meg külföldi meccs soros háború vagy valami. A lényeg hogy nyert a Szeged!

Marillion
Olvasó

Ha meg nyert volna a falco akkor meg segédlettel ugye! Ez a tipikus ha van kalapja, ha nincs kalapja őröm tánccal körítve! A Bajnoki cím nem ma dőlt el!

HolovácDrenovác
Olvasó

Bravó, naffalkó!
A mai ZTE-gála után ez már csak hab a tortán!
Visszanyalt az a bizonyos…?

Csakajót
Olvasó

Miért négyszer zsinórban bajnokok vagytok? Ja nem.
Csak nyertetek 1 meccset. Pfff.
Hülye….
13-0 tudod ?

HolovácDrenovác
Olvasó

ha valamikor, legalább ma illene visszavenni abból az óriási arcból, és lenyelni a keserű pirulát, kölyök!?

heraklith
Olvasó

Ez annyira sötét, hogy tokozás után is tátott szájjal rohangál a faszerdőben. A többi legalább lapul.

Csakajót
Olvasó

Na megjött a megmondó nem magyar.. A sötétek közt is sötét. Ide jársz a frusztrációdat kiélni? Micsoda nyomorúságos, retek életed lehet. Inkább sajnálni kell téged….
De dühöngj csak. Sírj csak még ide valamit.

p.borisz
Olvasó

Lapul? Mi nem vagyunk barlanglakók…??

Twin Peaks
Olvasó

Hol vagy párnakutya?! Most nem jár a pofád?!

zterulez
Olvasó

Várom azokat a szombathelyi okosokat, akik az első fordulóban rajtunk röhögtek. Gratulálok a Szegednek!

Csakajót
Olvasó

Most is röhögünk.
Ti ki ellen játszottak szerdán. Mi a Malaga. Ti?
Ja, minket csodáltatok..
??

ldd
Olvasó

Az idei Szeged kiszámíthatatlan…
Gratulálok!

Jon
Olvasó

Megérdemelte a Szeged! Teljesen megérdemelten nyertek!
Spanyol meccs ide, idény eleji forma oda, egy nagy rakás sz.r volt ez a Falcotól.
Centerben simán megverték, kintről szétdobták a Falcot, a csapatjátékban zongorázni lehetett a különbséget.
Jó volt nézni a szegedi passzokat egymás után, amiből hol üres dobóhelyzet, hol tiszta ziccer…illetve jó lett volna semleges meccsen, a Falconál meg csak az alibi oldalpasszok, amikből aztán jött az századik eladott labda is.
Egyéni teljesítmények: itt is nagy volt a különbség. Ha nincs egy Perl Zolink, még szoros meccs sem lett volna.
Tanulni kell ebből és fejlődni. Csapatként, egyénileg, mindenhogy. Van hova…

Marillion
Olvasó

Ion…szezonról szezonra csak a mezőny kosárlabdára fókuszál a szakvezetés…mindig csak oda igazolunk…már az egész mezőny olvassa a falco játékát…Hát valljuk meg már taktikai elemzéssel odafigyeléssel ez nem nehéz!

Xero
Olvasó

Gratulálok a Szegednek! Ezt szépen odatették.. 🙂
Bosszantó.. akkor innen tovább előre! Kedden nem szeretném ezt az arcunkat látni..
Hajrá Falco!!!

GORECUBRBA
Olvasó

Valami nagyon nem stimmel ! Egyenlőre nagyon sok munka van még ezzel a csapattal ami fura hiszen a mag maradt és az érkezők is extrának mondhatok .

KUTYA
Olvasó

Egyenlőre csak és kizárólag a darabolós gyilkos vághat fel egyelőre ???

Jon
Olvasó

Majd elválik, hogy előre, vagy visszalépés lett a keret változása (a mai meccs alapján egyértelmű, de messze még a vége). Én a tavalyi kereten nem igazán változtattam volna, de sajnos ilyen opció nem volt.

Xero
Olvasó

Tavaly ilyenkor a Kaposvár meccs után is temette mindenki a csapatot.
Év elején mindig megbeszéljük, hogy a BL alatt becsúszhat egy-két vereség, nem történik semmi.. aztán amikor tényleg megtörténik, meg eljön a világvége.. 😀

p.borisz
Olvasó

Temeti a fene, de ilyen lelketlen, szar játék után ne kelljen már ajnározni őket…

Xero
Olvasó

Én nem mondtam, hogy kell.. 🙂

Marillion
Olvasó

Ha meg nem bírjuk el a BL-t is a bajnokság mellett egy ilyen bő kerettel akkor miről beszélünk?

Marillion
Olvasó

Igen a mag maradt meg a szezonról szezonra erőltetett mezőnykosárlabda, kintről dobálunk de a palánk alatt támadásban súlytalanok vagyunk! Ezt már szerintem az egész Nb1 le videózta! Három magas emberünk összesen 18 pontot kínlódott össze…ebből egy válogatott kettő meg légiós!

Figura
Olvasó

Az a bizonyos fagyi …. ?

Laposvár
Olvasó

És újra nyert a kedvenc csapatom 🙂

p.borisz
Olvasó

Nyaligátor…???

Marillion
Olvasó

Melyik lesz a következő?

p.borisz
Olvasó

Ennek?mindegyik… napraforgó

Laposvár
Olvasó

Tényleg ennyire hülye vagy? Természetesen a Peristeri!

p.borisz
Olvasó

Skizofrén hajlamaid is vannak azon túl, hogy hülye vagy?

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a Szegednek,megérdemelték a győzelmet. Nálunk Perl kivételével a mezek voltak a pályán…Csak azt nem értem,Milos mégis mit nézett?Az eredmény ránk nézve hízelgő…?

WestChampi
Olvasó

Valid, Zozó küzd mindig tiszteséggel BL meg magyar bajnoki között (nem csak idén)

Tanohban, Kriviben nem bízunk, akkor max ha repesztünk 20al. Ez jobban bosszant engemet.
Ezért aztán tényleg ki kellett vásárolni csórókám ba**ameg.
Bene már ugyis leépült idén láthatóan

Jon
Olvasó

Kovácsot én sem hagytam volna a pályán, miután fél perc alatt háromszor adta el a labdát.

WestChampi
Olvasó

Azért irtam, őt sikerült leépiteni..Semmi önbizalma, mióta TDA itt van 😐

Praenoricum
Olvasó

Had kérdezzem meg milyen sportoló az, aki a konkurenciát kapva nem önmagából póbálja a legtöbbet kihozni, hanem összeesik?

WestChampi
Olvasó

Személyiségfüggő..Teher alatt nő a pálma, de nem mindenkinek : (

heraklith
Olvasó

Ez van ha csak a rabláson jár az eszetek.

Marillion
Olvasó

Tévedés az újabb bajnoki címen.

p.borisz
Olvasó

Bene idén eddig nem sokat tett a közösbe sajnos… de én ennyi idő után sem értem, mit látnak Baracban…

Jon
Olvasó

Barac bajnokságok megnyerésében vállalt nagyon nagy szerepet. Mindig is nagyon kétarcú volt, de lehet hogy előbb utóbb ő is öregszik.
Ma gyenge volt ő is, de temetni talán még nem temetném, a szezon során elválik.

p.borisz
Olvasó

Igen, a bajnoki döntőkben rendre extrát játszik, de különben tépem a hajam minden meccsen,mert egy határ ? szinte állandóan…

Marillion
Olvasó

Mert szezonról szezonra csak mezőnykosárlabdában gondolkodik a szakmai stáb…ehhez igazodva/igazolva is történik minden nyáron a játékoskeringő! Tiby és Barac is csak epizódszereplőnek “zongoracipelőnek” lett leigazolva az más kérdés hogy néha elkapnak egy-egy jobb meccset…de a lényeg hogy Zozóra alapul majdnem minden meccsünk! Nem tudom meddig mehet ez így tovább…de egyre sablonosabbak vagyunk ma ezt a Szeged ki is használta…nem is tudtuk őket leszakítani!

Xero
Olvasó

Szerint ő tavaly is szezon elején ilyen volt. Aztán ahogy haladt előre a bajnokság, lett egyre jobb megint. Bár ma még mindig messze jobban játszott, mint Matt..

Xero
Olvasó

Azért lássuk be, az első félidőben sem villogtak annyira, hogy ne lehessen lehozni őket..

Kovacs
Olvasó

Elég nagy baj az, ha ennyitől leépül.

Marillion
Olvasó

Azért az mindenhol úgy van ha szarúl meccsel az edző de a csapat mégis a nyakába akaszttatja a bajnoki aranyat akkor alapból is marasztalják! Konakov maradhatott, ennyi!

Laposvár
Olvasó

Muhahaha

Csakajót
Olvasó

Rántsd rá… Kívánom ez legyen a legnagyobb öröm az életedben..
Milyen sivár lehet..pffff

Laposvár
Olvasó

Haha

Laposvár
Olvasó

Ha

Pojaca
Olvasó

Na, így már nem tudnak legalább minket szekálni a hugyosok a Szeged elleni zakónk miatt! Mi meg nagy győzelmet arattunk!!!

WestChampi
Olvasó

Szokásos..

Gratula Szeged, gratula Lazic! Szép volt, küzdésből, csapatból jeles.
További hasonló sikereket 😉

comment image

MemphisGrizzlies13
Olvasó

???

Laposvár
Olvasó

???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés