Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Hatalmas küzdelemben maradt alul a Falco

Hiányzói ellenére is remek találkozót játszottak a sárga-feketék.

  •   

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife 73-79 (13-25, 26-18, 19-17, 15-19)

Bajnokok Ligája, L-csoport, 1. forduló
Szombathely, Savaria Arena, 2750 néző
V.: Lucis (lett), Ciulin (román), Baki (török)

Falco: Somogyi 11/6, Benke 16, Clark 17/3, Golomán 7, Keller 9/6. Cserék: Verasztó -, Hawkins -, Barac 13.

Tenerife: Huertas 7/3, Salin 13/9, Rodriguez 5/3, Wiltjer 8/6, Shermadini 19. Cserék: Borg 8/6, Guerra 2, Sastre 5/3, Todorovic 6, Doornekamp 6/6.

A Lenovo Tenerife ellen kezdte meg az L-csoport küzdelmeit a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely, amely azonban hiányos kerettel, Váradi Benedek, Perl Zoltán és Kovács Benedek nélkül volt kénytelen kiállni.

Shermadini kosara nyitotta a találkozót, majd egy elhibázott támadás után Huertas is hozzátett kettőt, jobban kezdtek a vendégek (0-4). Golomán büntetőivel meglettek az első szombathelyi pontok is, kisvártatva pedig Benke egyenlített Keller passzából (4-4). Rodgriguez kétpontosára Benke egy betöréssel válaszolt, ám a bedobó ezután egy triplát is értékesített (6-9). Folyamatosan ott loholtak a spanyolok nyakán a sárga-feketék, a negyed derekán hárommal ment a Tenerife (8-11). Kicsit megtorpantak a vasiak, két villámgyors tripla érkezett a Tenerifétől, időt kért Milos Konakov (8-17). Sastre belépésével kétszámjegyű lett közte, Barac szépíteni tudott a túloldalon. Továbbra is remekül dobtak a vendégek a triplavonalon túlról, ezúttal újfent Huertas célzott pontosan, Benke rögtön válaszolt egy ziccerrel (12-22). A negyed hajrájában sem sikerült közelebb férkőzni, nagy előnyt épített ki a Tenerife az első tíz percben. 13-25.

Fotó: championsleague.basketball

A második felvonás elején sikerült több akciót is kivédekeznie a sárga-feketéknek, ráadásul Somogyi dobott egy hármast, bejött tíz alá a Falco (16-25). Doornekamp is hármast értékesített, ám Clark zsákolásával válaszoltak a hazaiak (18-28). Átállt zónavédekezésre a vasi együttes, el is kezdte ledolgozni a hátrányát, időt kért a Tenerife (22-28). Huertas továbbra is jó formában kosárlabdázott, de egyre jobban kezdte elkapni a ritmust a Szombathely, Barac és Benke kosaraival már csak négy volt közte (26-30). Kezdett összeállni a hazaiak védekezése, sokkal jobban meg kellett küzdenie a pontokért a Tenerifének, mint az első negyedben, kiélezetté vált a találkozó (30-32). Egymás után két vendég tripla is beesett ugyan, de Keller tartotta az övéit, ezúttal nem tudott meglépni a spanyol csapat (35-38). A félidő vége előtti másfél percben nagy változás már nem történt, továbbra is a Tenerife járt előrébb – főként a kilenc bedobott hármasának köszönhetően -, de a döntés a nagyszünet utánra maradt. 39-43.

Fotó: championsleague.basketball

Marvin Clark rögtön a fordulás után beköszönt egy távolival, Shermadini négy ponttal válaszolt (42-47). Elkezdte felpörgetni a ritmust a Falco, előbb Benke zsákolt, majd Keller dobott be egy hármast, hosszú idő után meglett az egyenlítés (47-47). Sőt, Golomán nagy küzdelme után a palánk alatt a találkozón először a vezetést is átvette a szombathelyi alakulat (49-47). Kapkodóssá vált a játék, mindkét oldalon belecsúszott egy-egy hiba, Salin saroktriplájával újra a Tenerife került előnybe (49-52). Keller egy büntetővel szépített, majd Somogyi egalizált (52-52). Rettentően kiélezett volt a meccs, ráadásul remek színvonal volt a pályán, Doornekamp távolijával kezdett volna meglépni a spanyol gárda, jókor jöttek Clark büntetői (56-57). Egy újabb jó védekezést követően megnyílt a lehetőség az újbóli fordításra, Golomán pedig élt is a lehetőséggel, egy perc maradt a negyedből (58-57). Wiltjer is távolról volt eredményes, több kosár pedig már nem esett ebben a felvonásban, minden az utolsó etapra maradt. 58-60.

Fotó: championsleague.basketball

A záró játékrész kicsit döcögősen indult a csapatok számára, több ki nem kényszerített hiba is becsúszott, végül a kezdeti gólcsendet Shermadini közelije törte meg (58-62). Somogyi első büntetője kimaradt, a második bement, míg Shermadini kettőből kettőt értékesített (59-64). Kezdtek megint elhúzni a spanyolok, hét pont volt az előnyük, amikor Somogyi egy nagyon fontos kétpontost süllyesztett el (61-66). Salin középtávolija után Barac hozott össze egy 2+1-es akciót, öt perc maradt a találkozóból (64-68). Egy hazai időkérés után Todorovic büntetőivel folytatódott a meccs, Benke rögtön ziccerezett a túloldalon (66-70). Shermadini is csinált egy 2+1-es akciót, három és fél perc volt hátra. Benke szerzett újabb két pontot, majd Clark is eredményes tudott lenni, két perccel a vége előtt háromra zárkózott a Falco (70-73). Salin hármasa lejött, de a szombathelyiek sem tudtak ezúttal kosarat szerezni. Shermadini állt újra a vonal mögé, ezúttal sem hibázott (70-75). Mindkét oldalon kimaradt egy lehetőség, harmincnégy másodperccel az órán a Szombathelyhez került a labda, Milos Konakov időt kért. Nem sikerült kosarat szereznie a hazaiaknak, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a találkozó. A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely hatalmasat küzdött hiányzói ellenére is, de vereséggel kezdte az L-csoport küzdelmeit a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között. 73-79.

Fotó: championsleague.basketball

  •   
HIRDETÉS

296 hozzászólás

296
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
53 Comment threads
243 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
81 Comment authors
B0nyiAlbaCsávókAtisred-black01Mithridatész Recent comment authors
Atis
Olvasó

Szomorú, hogy ez a nemzet ilyen mentális, pszichés állapotban van…
Szomorú az is, hogy egy fórumon milyen hangnemben lehet “beszélgetni”…
Gratulálok a srácoknak, jól helytálltak. A továbbiakhoz sok sikert!
Minden csapatnak jó egészséget!

2lee14
Olvasó

Gratula a csapatnak!

PL
Olvasó

Látom a moderálás végleg kihalt ezen az oldalon. Aki ezt engedi, az is nyugodtan szégyellje magát.

De nekem értelmes kérdésem lenne: aki otthon van a spanyol csapatoknál, azoktól kérdezem, hogy a Tenerife az teljes kerettel volt itt? Vagy náluk is volt hiányzó?

Knézy Ernő
Olvasó

Volt igen.Fitipaldo,Sulejmanovic .

red-black01
Olvasó

Nekem tegnap a Filipovity cikknél töröltek egy hsz-emet, mert olyan erős dolgot mertem leírni, hogy: “ha már (a bb1) szakportál”
:D:D:D

Mithridatész
Olvasó

Nincs kép az óriási koreográfiáról?
Tényleg kíváncsi vagyok!

Keletizoli1
Olvasó

HAHAHA

KKKapucika
Olvasó

Amikor megláttam, hogy mennyi komment született a cikk alá, rögtön sejtettem, hogy ennek minimum a fele gyűlölködés, mocskolódás lesz.
Nos, tévedtem, belátom.
85%-a az. Szánalmas.

Sajnálom a Falcót, ennyi beteggel kiállni, szerintem igenis tisztességes helytálltak, egy kis szerencsével meglehetett volna a meccs. Bízzunk a jobb folytatásban!

Hajrá Kaposvár!

Marillion
Olvasó

És akkor jőtt egy Kaposvári aki teljesen más szemüvegen keresztül és hangnemben kommentál a Falcoval kapcsolatban mint a többiek? Most erre mit lehet mondani? Na neked bíztos gratulálni fogok ha legyőzitek a Falcot az új időpontban!

Rózsabimbó
Olvasó

Konfetti eső és 73-79! TEHÁT VERESÉG!

Marillion
Olvasó

Tehát minden más eredmény esetén meg hazai pálya és bírói segédlettel meg toronyóra láncostul! Minden forgatókönyvbe lenne hogyan belekötni…

Dudi
Olvasó

Ennyi rosszindulatú, anyázos, okoskodó hozzászólás…. hát tényleg magyar a magyarnak farkasa!!!!
Szép volt fiúk, megtették amit tudtak sztem. Csak a Falco!💛🖤

Rouge
Olvasó

Egy vereség és minden második komment szimpla anyázás és buzizás.

És kivétel nélkül mind falcós. 👏

Mi lesz itt egy-két év múlva, mikor a falco a helyére kerül?

JR.Benitez
Olvasó

Hol a helye?

donnarumma
Olvasó

Te már a helyeden vagy?😂

Knézy Ernő
Olvasó

Te el vagy tévedve az biztos .

Jon
Olvasó

Kedves Rouge!
Ne tekintsünk annyira messze a jelenlegi helyzetben, az nem volna szerencsés!
Rövidebb távú dolgokra kell figyelni:
A közelmúltra: bajnoki cím, hálóvágás, egy szolnoki srác hathatós segítségével, akit szerintem tiszteletbeli Falco-szurkolónak kellene avatni, amennyit segített 🙂
És a jelenre: vezeti a Falco a bajnokságot és jó esélye van az újabb bajnoki címre is megszakítás nélkül. 😉

Mendez
Olvasó

No és nem mellesleg ebben a bajnoki szezonban is már oda-vissza alázta az olajkát.

Mendez
Olvasó

Látogass ki egyszer a buckaligetbe amikor a Falco lesz a vendég.
Majd megmutatják a fajtársaid, hogy mi az az anyázás meg buzizás.

Knézy Ernő
Olvasó

Pokol vár rátok majd a felsőházban is .(szurkerekre is )
Mostantól nem a ligetben lesznek a dobálások,hanem jóval utána .

Marillion
Olvasó

Hogy mi lesz? Ugyanez!

Marillion
Olvasó

Csak mert ti nem tudjátok különválasztani a rivalizálást,a nemzetközi szerepléstől! Tisztelet a kivételes kevesebbjének! Mi szombathelyiek azért beolvasunk saját szúrkolóinknak is akik nem bírnak magukkal,de ha nálatok úgyanez egymásközt nincs kezelve akkor ez lesz folyamatosan!

Noname
Olvasó

Ótvar szolnoki meg körmendi parasztok!
Mindkettő oda-vissza!
Sírjatok szarháziak! Ezt vártátok,hogy vègre kikapjunk. Amíg nyertünk, addig a magyar kosárlabdának közte nekünk szurkoltatok álságos módon.
Ezek vagytok!

mte7
Olvasó

Kurva gyenge….😪😪😪

Motoros
Olvasó

Mikor hazáér az éjszakai műszakból mindig ilyen hiaztis😂.
Hiányzik neki a szalag🤣.

Endre
Olvasó

Pukkad a lufi kisöcsi. Nem tudtàtok fizetni a Gaspert ez van/lesz. 😉

Mendez
Olvasó

Te aztán tudod huggyos.
Van még söprű a padláson vagy kértek idén egy újat?

Endre
Olvasó

Mint màr ìrtam hozzánk nem jöhet az emlìtett SZOMBATHELYI ember, viszont te együtt koncertezgetsz vele!;) ez a szinted? Fogy a pènz ùgyhogy elteheted a seprűidet ahova gondolod öcsi. 😀

Ui.: zte ellen kiàlltok, vagy halasztàs lesz?

donnarumma
Olvasó

Szerintem ha nem lenne ennire sok szolnoki meg kormendi buzi
Nyerrtunk volna
De sok van

mte7
Olvasó

🥳🥳🥳

PL
Olvasó

sok volt a sör?

a nap kommentje: tehát a szolnokiak meg körmendiek miatt kaptatok ki 😂😂😂

Knézy Ernő
Olvasó

Brigade drapin kívül más nem volt . H h?

Süllyedő Zászlóshajó
Olvasó

Valaki esetleg tudna egy képet küldeni majd a világraszóló koreoról?
Megköszönném!
Amúgy meg ne sírjatok, hogy ennyi a negatív komment minden falcos poszt alatt. Talán kevesebb lenne ha kicsit visszavennétek abból a kurvanagy arcotokból ami azóta van amióta ömlik hozzátok a pénz….🤡

donnarumma
Olvasó

A neved alapján szolnoki vagy…

Knézy Ernő
Olvasó

Te meg Gyökér

donnarumma
Olvasó

A kutya ugat a karaván halad…

Marillion
Olvasó

Hozzátok miért nem őmlik? Mi hozzátok képest kúrva fiatal klub vagyunk,és gyűjteményre is szerény! Ott keleten miért nem talál a Szolnoki polgármester a kosárlabdára egy olyan szponzort vagy szponzorokat akikkel nagyot lehet szakítani? Ott van a vitrinben a múlt összegyűjtögetett dicsőssége,egy zsák arany ezüst meg bronzérem ami oda vonzhatná a befektetőket!

Savaria
Olvasó

Köszönjük a sok jóindulatú hozzászólást, főleg a szolnoki károgóknak!
Nyilván hétköznap az ütött-kopott városotokban nincs jobb dolgotok, mint itt kellemetlenkedni és felfelé reklamálni.
Az ,intelligencia bajnoka’ zsarkov és fanaticfantastic a ,mimóza önáltató’ már komolyan elmondhatatlanul szánalmas a Falco cikkek alatt. Várjátok csak a csodát, ami nem mostanában fog eljönni. Addig pedig remélem sokáig keserves lesz az életetek a Falco miatt!:)

Knézy Ernő
Olvasó

Rajongjál,sárga !
3 bajnoki címetekkel ne nagyon menőzzél!

Xero
Olvasó

Vigyázz, mert most jól beszóltál a körmendieknek is.. 😛

WSreborn
Olvasó

Esküszöm nem akartam belemenni ebbe szenny áraradtba, de az ütött-kopott város miatt azt mondom elmész te tudod hova……
Nem tudom mire vagytok annyira nagyon büszkék? A zanati fagylaltra? Vagy arra, hogy 78ezres megyeszékhely létetekre egy sportcsarnokotok nem volt 2007-ig????
Mi olyan nagy szám nálatok ami nálunk nincs? Népesség terület minden szinte egyforma.
Ha egy debreceni, egri, pécsi, szegedi /legszebb magyar vàrosok/ mondja akkor sem szép de legalább van alapja. Sokszor voltam szombathelyen és hát na…..semmi olyat nem làttam amitől hasra kellene esnem.
Az pedig, hogy esetleg az osztrák határ értékel fel benneteket ennyire, no comment……

Savaria
Olvasó

Na már csak te hiányoztál fóbiás Tóbiás…😃

Jon
Olvasó

WS! Ha a “szurkolótársaid” elég nagy számban egy vállalható vereség – ami ráadásul nem túl szerencsés körülmények között született – után itt folyamatosan provokálnak, akkor nem tudom mit vársz. :-/
A városos témához: nyilván mindenkinek a szülővárosa a legkedvesebb, a többi meddő vita.
A zanati fagyi meg tényleg finom. 🙂

AlbaCsávók
Olvasó

Tehát ha mondjuk 20 ember kretén volt szerinted egy településről akkor egy védhető és normális dolog az egész 70.000-es várost szidni? 😀 intelligens hozzáállás

Jon
Olvasó

Ne ferdíts pls, mert ez a nem intelligens hozzáállás!
Az a “20 kretén” – ha már ezt említed – is egy egész várost + csapatot szidott, amit hasonló formában, hasonló számú embertől visszakap, ez törvényszerű!
Be kell látni, oda-vissza megy ez.
Ami jelen pillanatban különbség, hogy egy Falco-cikk alatt diskurálunk, ahol az épp vereséget feldolgozni próbáló Falco-szurkolóknak kellene elviselni elég sok mindent az odalátogató riválisoktól az aktuális problémák mellett…

AlbaCsávók
Olvasó

Én szombathely városát egyetlen helyen sem láttam szidni. Kosárcsapatát és annak szurkolóit igen. Ez a kettő nem ugyanaz.

Másrészt mindegy hogy véded ezt meg, a szemet-szemért elv sem a legintelligensebb hozzáállás. Tehát ha szerinted helytelen a másik csapatát gyalázni, akkor nem feltétlenül a legértelmesebb, ha ugyanazzal vágsz vissza.

Jon
Olvasó

Igen, ez a ferdítés, pont, amit csinálsz. Amúgy felesleges ezt az “intelligens/nem intelligens” témát ennyire boncolgatnod, amikor közben a lényeget nem érted: a lényeg az, hogy TÖRVÉNYSZERŰ, ami történik és egy szóval sem írtam sehol, hogy védeném, vagy támogatnám. De egy dolgot azért megjegyeznék: a Te fogalmazásodban van benne a “visszavágás” szó, amit ezzel el is ismersz. Tehát ha ebben a helyzetben, amikor egy NEMZETKÖZI meccsen, tisztes helytállás után Falco-szurkolóknak kell visszavágni valamiért egy másik magyarnak, ott már valami eleve nem oké, szóval az, hogy jelen esetben kinek a hibája, ami történik, az nem igazán kérdés. A gyalázásról nincs mit… Olvass tovább »

B0nyi
Olvasó

Ennyi.

Marillion
Olvasó

WSreborn,most mitől jobb de tényleg az nektek hogy egy nemzetközi eredmény után bárhogy végződik is, azon gúnyolódni hogy kikap a Falco egy Magyar csapat!? A bajnoki rivalizálást felhasználni ide,nem gondolod hogy sportszerűtlen? Itt minden csapat amig ki nem esik gyűjtöget amivel rangsorolják az ősszes Magyar induló klubot! Sajnos hogy csak a falco maradt mostanára,de legalább plusz 1 BL indulás ennek lett a jutalma ami lehet éppen majd a Szolnok lehetősége is lesz,ami talán tehetősebb befektetővel is kecsegtethet! Szolnoknak és környékének is meg van a szépsége ahogy minden településnek az országban!

Pojaca
Olvasó

Annyit segítek ha van a Váradi meg a Perl, akkor se lettetek volna közelebb, mert akkor a Clark meg a Sziszi nem dob ennyit.

Lightbringer
Olvasó

Vagy ha Jordan a Falcoban játszik akkor sem, mert akkor Somogyi nem dobott volna ennyit.

B0nyi
Olvasó

A terhek eloszlasa azert mas lett volna. Az egesz meccs mas lett volna. De nincsen ha. Majdnem meglett. De a majdnem az nem. A latottakbol lehet epitkezni mentalisan is. A tobbit meg meglatjuk.

Aranyalba
Olvasó

Csak hallkan jegyzem meg, hogy a Kolozsvár , végig vezetve, 6 ponttal nyerni tudott Malagaban. Csak , hogy azért ne misztifikaljuk túl a spanyol bajnokságot.

caseyjones
Olvasó

Ja, úgy nyertek, hogy román játékos egy pontot se dobott. De még csak nem is lépett pályára román játékos Kuti Nándort leszámítva. Mindenhonnan összevásárolt légiósokkal – főleg amcsi légiósokkal – nem nagy kunszt legyőzni akármilyen csapatot.
Megnéztem volna, mire ment volna a Kolozsvár a Malaga ellen, ha csak 3-4 külföldi lett volna a csapatban.

Aranyalba
Olvasó

Valaki a legjobb magyarokat vásárolja össze, van aki légiósokat. Nem mindegy ? Hány amerikai légióst ismersz a Kolozsvárból? Azért nem NBA, de mégcsak nem is Euroliga szintű légiósokkal nyertek egy spanyol csapat ellen, Malagaban.

Vulcano
Olvasó

Meg van az Alba, akik mindkettőt…

Aranyalba
Olvasó

De jó lenne ha ez igaz lenne, akkor talán nem 4-5 lenne a hazai mutatónk vagy nem kapnánk ki 25 pontos előnyről egy 2 emberes Pécstől. Ha Smith a jobb légiósok közül van vagy Szöszi így 35 évesen Benke szint, akkor van baj. Egy extra igazolásunk az elmúlt 5 évben Voja, aki már 30 évesen is túl volt az innen, nem most, 2 évvel idősebben.

Mendez
Olvasó

Cserélgetitek idén is a légiósokat, mint más az alsógyatyáját de mégsem tudtok összehozni egy normális csapatot.Semmivel nem magasabb a Falco költségvetése az Albáénál ez 100%.
Sokkal komolyabb teljesítmény lenne elvárható ettől a kerettől.

caseyjones
Olvasó

@Aranyalba: Az összeset ismerem, ugyanis követem a román bajnokságot. Valóban nem NBA-szintűek, de azok az amcsi játékosok simán ellennének egy olasz, német, francia középcsapatban. Másrészt náluk van Stefan Bircevic, aki a 2019-es vb-n játszott a szerb válogatottal!

A magyar válogatottas részhez: csupa magyar válogatott játékossal szerintem nem annyira egyszerű győzni, mint összevásárolt amerikai, szerb, bosnyák légiósokkal.

LBJ
Olvasó

Szép munka volt!
Nem tudom ki mit tud róla, de leirom.
3 horvat lap is lehozta h Okorn a kovi szezonba a Deac edzője lesz, nem messi, fölösleges kitérő
Hawkins nekem total homaly, ha tartosan rossz lesz, kovacs benit mindenkepp ele tennem a jovore nezve!

Senki
Olvasó

Hatalmas koreóról készült videó?

donnarumma
Olvasó

Muterodrol igen😛rosszlanyok..

Senki
Olvasó

Szimpla kérdés volt csak… Amúgy szar lehet ha azon élsz…

Zsarkov
Olvasó

A tradicionális nagycsapatok – Olaj, MTE, ZTE – hosszú évek verejtékes munkájával, aprópénzből megteremtették a magyar kosárlabda nemzetközi nimbuszát…, a Falco – akik pár éve még harapták a labdát – most ezt erodálja közpénzmilliárdokból…

Pbask
Olvasó

Csak érdemes volt várni ennyi meccset, hogy végre le lehessen írni ezt a kommentet.

Vulcano
Olvasó

Aprópénzből… A 8-ból nagy jóindulattal 2-t nyertetek úgymond “aprópénzből”, a többit pedig Nyerges pénztárcája, a Mol meg a Strabag rakta nektek össze. A szolnokiaknak annyira nem áll jól ez a templom egere stílus. Nem is az, hogy nem áll jól hanem kurva hiteltelen. A Szolnok nemzeközi sikereit pedig elismerem. Viszont legyél már szíves felsorolni a Zte és az Mte nemzetközi sikereit. Komolyan. Neked ennyire fáj, hogy a Falco sikeres? Ez a közpénz is nagyon aranyos egy szolnoki szájából. Nyerges doki pénze az mi volt? Vagy az elvesztette közpénz jellegét? Nálatok a játékosok is csak önkéntes munkában vannak gondolom. Ez már… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Leírod végre. 3+3 covidost?

Soós Sándor
Olvasó

Kurva anyádat Zsarkov!

Lacataylor
Olvasó

+@….

Zsarkov
Olvasó

Ezek vagytok.., az ember kulturált véleményt fogalmaz meg valamiről, a szerencsétlen nyomoréknak meg az anyázás a válasz…

Vulcano
Olvasó

Jól van Aprópénzkirály.
Még te sértődsz meg, mikor csakis azért jöttél ide, hogy provokálj.

Mendez
Olvasó

Te meg a kulturált vélemény…. 🙂

donnarumma
Olvasó

Qlturat hogy busi?😅

Knézy Ernő
Olvasó

Ne foglalkozz velük ! Azt hiszik mindenhez is értenek ,de hát Szombathely vas megye .jah. Ezek ők . Szakértők 🤣🤣

Knézy Ernő
Olvasó

Neked is Sós mogyoró !

Marillion
Olvasó

És arról meg persze szerintetek a Szombathelyiek tehetnek hogy a nagycsapatok Olaj,Mte,Zte, hosszú évek verejtékes munkája után,nem oda mennek jelentősebb szponzorációt kinálni a befektetők! Mindenki nézzen tükörbe,hogy mit miért és hogyan csinált rosszúl vagy jól,hogy ekkorát fordulhatott a vílág! Főleg Szolnok lőtt nagy őngolt hogy a polgármester az Mkosz elnők is és nem tudnak a klub hagyományaihoz mérten befektetőt találni! Ezeket átgondolva Álljatok már le ezzel a témával! Unalmas.

Lacataylor
Olvasó

Sz@rvastagja…..

Mendez
Olvasó

És ezek a tradícionális nagycsapatok mára már edzőpartnernek is kevesek a Falconak.
Cserélhetnének már komolyabb feltörekvő csapatokkal az NB1B-ből.
🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Nyugtával,,,,a napot,Attika! Járunk mi majd még sokszor ide rajtatok röhögni. Ha az út,tudod…a szivárványos út… már járhatatlan lesz felétek. A Lenini… Mondom: csak szolídan. Mert nem lesz jó érzésetek,akkor. Most arcoskodjátok ki magatokat. Hajrá! Még van lehetőségetek. Még! Aztán,,,meglátjuk,mit hoz a jövő.

Vulcano
Olvasó

Basszus. Te miért mindig csak ilyenkor érsz ide? Nem tűnt fel, hogy most megint pont egy szolnoki jött ide arcoskodni? De gondolom az téged nem zavar…

fanaticfantastic
Olvasó

Nem. Az zavar,hogy anyázzátok. Véleményt írt. Nem szidott senkit sem.

Mendez
Olvasó

Ejj micsoda érzékeny lettél erre az anyázásra!
De amikor a buckaligetben kórusban szólt Benkének meg Váradinak akkor nem zavart!

SzhelY
Olvasó

pont te ne akard anyázásbol kioktatni a társaságot fő b.megelő

Vulcano
Olvasó

Véleményt…
Másnak meg az a véleménye, hogy kurva az anyja. Ennyi erővel.

fanaticfantastic
Olvasó

Ja,értem! Lehullt az álarcod,ismét.

Vulcano
Olvasó

Most akkor nem fontos a vélemény? Vagy mi van? Vagy elismered, hogy ahogy a szitkozódás úgy a provokálás se minősül véleménynek?

fanaticfantastic
Olvasó

Kinek is szidta az anyját? Senkinek sem. Fordítva ültök ti a lovon. Ejj de várom,hogy ledobjon!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok a hozzászóláshoz.
Még mindig nem írtad le sem a cáfolatot sem a megerősítést az eddgi állításaidhoz. 3covidos pénteken 3szombaton.
Amúgy a meccsen voltál, vagy cdak fotelből, fórum forradalmárként nyomod? Voltál, csak közben BB1-eztél?

Mendez
Olvasó

Várhatsz arra bucka, nem lesz mivel röhögnöd mert a Falco addig rojtosra sz@patja azt a rusnya szádat! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Bucka az aki ki ..rt téged a világra.! Tudod! Mondtam már. Amúgy meg…KIVÁRJUK!

Mendez
Olvasó

Lázadj buckáscig@ny! 🙂 🙂 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Várd ki a végét Attika! Tudom ki vagy..

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂
Követ dobálni azt tudsz mást nem te büdösbuckás! 😂😂😂

Knézy Ernő
Olvasó

Kussolj sargageci
Atika

Mendez
Olvasó

Akiknek kussolni kellene egy Falcos cikk alatt azok pont ti vagytok buckások!

donnarumma
Olvasó

Zsarkov!
A szolnoki jo qrva anyad
Diohejjba

Zsarkov
Olvasó

Értem az indulatot…, én sem örülnék, ha egy noname, soha, sehol, semmit el nem ért alsóhàzi spanyol csapat szarrá szopatna hazai pályán, mikor pár hete még Európa tetejére képzeltétek magatokat, a Barcát is megelőzve…. 🤣🤣🤣
Na de erről én tehetek???

Vulcano
Olvasó

Megértem a frusztrációdat. Tekintve, hogy idén már 2.-szor adtuk rátok azt a bizonyos ruhadarabot.
Minket meg legalább nem egy Legie Warszava meg egy Porto szopatott szét…

fanaticfantastic
Olvasó

Tavaly-oda vissza vertünk benneteket. Mégis ti nyertétek a bajnokságot. Pssszt! Mondom. Türelem,cinegék!

Jon
Olvasó

Fantastic! Ritka fárasztó, hogy állandóan ezzel a türelem bullshittel jössz. Elég türelmesek voltunk sok évig, mire a magyar bajnokságból államilag kiemelt Szolnokot hagyták visszasüllyedni “sima élcsapatnak” az illetékesek…

crazybasket
Olvasó

https://youtu.be/K9Tdw25cCic
Csekkold le ha már szóbajött az a ritka gyenge Spanyol liga és csapatai, illetve a vereség hazai pályán velük kapcsolatban!

Lacataylor
Olvasó

Várj a Barca hol van, kérdezzük meg Rouge haverodat Európában, vagy Baszföldön, ne adj Isten, a Don-kanyarban?

SzhelY
Olvasó

grat hasit a kultúra nyugaton

Zvezda
Olvasó

Hogy mit teremtett meg? _ Felvilágosítalak, hogy minden magyar csapat ellen fújnak a bírók hazai pályán is.
Aprópénzből? _ nana, tán aprópénzből tellett 3 éven át az ABA ligára? Bizonyára. De a nimbusz teremtés ott sem jött össze.
Közpénz erodálása.. Nem tudtad, hogy nem vagyunk éppen a NER csapata? Ez az Olajkára nem nagyon mondható el.Na meg az MTE-re sem.
A ZTE-ről nem tudok mondani semmit.. gondolom sok-sok nemzetközi meccse volt, de akkor én még gyerek lehettem.

Leklibajsza
Olvasó

Ez is egy vélemény, el kell fogadni. Nem kell ezért Zsarkovot anyázni. Mindenkinek, így neki is joga van hülyének lenni.

Vulcano
Olvasó

Csak Zsarkov túlságosan visszaél ezen jogával.

JR.Benitez
Olvasó

Zsarkov örülök hogy itt vergődsz! Ez nem a mai vereség miatt van. Azért van mert semmi sikerélménye a csapatodnak a FALCO ellen. Körmendi tábor magát ünnepelte meccs után. Ők így adták ki magukból a keserűséget. Te máshogyan. Nincs ezzel baj. Sőt! Kimondottan örülök neki , maradjon ez sokáig így!

Milos
Olvasó

Ejj, micsoda szakértelem folyik itt..👀🤣
Látom, mindenkinek sikerült megmutatni az igazi arcát.
Anyázzátok egymást egy fórumon.
Én már csak egy popcornt kérek!🤭

Jon
Olvasó

“tradicionális nagycsapatok…olaj…aprópénzből” 😀 😀
Az olaj meg az APRÓPÉNZ?!? Sztem ezt benézted.
Ebből a felsorolásból talán még a Körmend, ahol csináltak kevés pénzből bajnokcsapatot.

donnarumma
Olvasó

A srácoknak gratula!
Ebben a gyenge formaban csak a kormend szolnokot tudjuk verni… a tobbiek megerdemlik

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak, jól küzdöttek, egy kicsit jobb támadójátékkal, meg a periméteren a triplák jobb védésével még ebben az összeállításban is lehetett volna sanszunk. Szerkezeti problémáink voltak mezönyposzton, a magas embereink a zárásokbòl nem értek ki a triplákra. Nyilván Váradival és Perllel ez másképp nézett volna ki, de mint tudjuk, a sportban (és általában az életben) a ha nem játszik. A hsz-eknek csak egy részét olvastam el, de szomorúan kellett megállapitanom, hogy amit korábban írtam, sajnos nem igaz: egyesek már fogcsikorgatva sem gratulálnak ahhoz, hogy egy MAGYAR csapat egy spanyol bajnokságban elsö nyolcban lévö csapatot felforgatott összeállításban is megszorongatott. Mi… Olvass tovább »

Yellowblack
Olvasó

Futballban is mindig az hiányzik aki nem játszik.Ha Perl van,nyerünk.továbbra is azt mondom a centereink jobban dobják a triplát mint lepattanóznak vagy védekeznek.Ádi és Szili nagyot játszott és hát köszi nektek hogy egy Bl meccsen lehettem kinn.hajrá Falco

MAFCdrukker
Olvasó

Az eredmény alapján tisztes helytállás. Meg kell próbálni Tenerifén 7-tel nyerni. Hajrá, magyarok!

Aranyalba
Olvasó

Azért a mai meccs részben Rouget igazolta , aki megmondta a Pécs meccs után ,hogy Clark jó játékos 🙂 Én csak a negyedik negyedet láttam , ott a spanyolok már pocsékul dobtak a triplát , talán 6 vagy 7/0 lett ez a negyed. Hülyén hangzik, de pár jobb teljesítménnyel (Golomán, Keller, Hawkins közül minimum 1 többet hozzátesz ) ezt a meccset meg lehetett volna nyerni. Kar, hogy megelégedtek a hősként halunk meg szereppel

Rouge
Olvasó

Nem gondoltam volna
hogy ez a Tenerife ennyire gyenge.

Vulcano
Olvasó

Tiszta gagyik. Az Olaj ezeket 40-el veri.

Mendez
Olvasó

Igen.
Mint az AEK Athént vagy a Ludwigsburgot. 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Hol olvastad,”fóbiás” barátom?

Mendez
Olvasó

Már megint itt esz a rosseb te fattyú?
És még te prédikálsz itt arról, hogy ki a fóbiás? 🙂

Mendez
Olvasó

Ezek a spanyol csapatok ilyen gyengék látod.
Mint az a baszk is…tudod a Barcelona 😂😂😂😂😂

KD
Olvasó

Vigyázz Rouge, spanyol földrajz veszélyes terep. Azt tudod, hogy hol fekszik Tenerife? Annyit segítek, hogy nem Baszkföldön. 😎🥈

Marillion
Olvasó

Jővőre a Szolnok is csatlakozik a Falconak köszönhetően…bízonyíthattok oda meg vissza! Nektek is szúrkolni fogok,mert Magyar vagyok!

JR.Benitez
Olvasó

Baszk vagy katalán?

Rouge
Olvasó

Uncsi.

KD
Olvasó

Nem is örülsz, hogy probáljuk fejleszteni a földrajztudásodat? Na de ilyen hálátlant!💪🦾🥇

Karma
Olvasó

Egy szolnoki bohóc!! A csapatod az a gyenge!! Oda/vissza!!

JR.Benitez
Olvasó

#10# #11# #bugyi# stb…. folytassam Rouge az esszét, ami után hirtelen eltűntél pár hónapra?

Dobey
Olvasó

Rúzs tényleg a Szarvas Gabi?

JR.Benitez
Olvasó

Dehogyis. Szarvas Gabi jó földrajzos volt. Ez nem vicc!

p.borisz
Olvasó

Én bizony büszke vagyok a Falcora,mert nem feltett kézzel állt ki az alapból is erősebb spanyol csapat ellen.Volt bőven hibánk, de ilyen felforgatott szerkezetben sem sokat játszottak a srácok,az is biztos.Még így is csak egy kicsi hiányzott a meglepetéshez.Teljes kerettel otthon lesz esély elkapni ezt a Tenerifét.
Talán egyszer azt is megérjük majd,hogy legalább otthon nem a nevesebb ellenfélnek fújnak a rigók egy magyar csapat elleni játékban…

Puntigamer
Olvasó

Szerintem a Pumukli ha még itt van ez a meccs meg lett volna a Falconak. Konak csak meditált többségben, tanácstalannak tünt többször is…
Most a Lenovo lenyomta a Volvot…
Jönnek a felhők szépen lassan…
Addig is Egészségetekre…

Pbask
Olvasó

Szerintem Milos amit tudott kihozott egy közeli maximumot ebből a keretből a mai meccsen.

Puntigamer
Olvasó

Az a baj hogy ez kevés lesz ezen a szinten!!! Nincs segítség…

Vulcano
Olvasó

Lehet, hogy kevés, csak 3-4x költségvetésű csapatok ellen ennyit tudunk csinálni. Ha mi is bevásárolnák 7-8 légióst, mint a többi BL csapat, akkor valószínűleg több esélyünk lenne.
Konakov pedig a lehető legjobban felkészítette a csapatot mára.

Puntigamer
Olvasó

Ne haragudj hogy ezt mondom de a jótól ez messze volt. Látszik a Pumukli hiánya. Én így gondolom…

Vulcano
Olvasó

Szerintem meg még mindig Konakov ez egyetlen edző, aki magyar csapattal tovább tudott jutni a BL-ben. Milos munkája ugyanúgy benne volt ebben a 3-4 évben mint Gasperé.

Zvezda
Olvasó

én is.. 🙁
lehet takargatni, de nem sokáig.

Petike97
Olvasó

Jólvan károgjál csak ilyenkor is.Mi azért örülhetünk,hogy egy teljes kerettel kiálló sztárcsapatot meg tudtunk szorongatni?

Dobey
Olvasó

Azért a Tenerife sem a teljes keretével állt ki, de attól még így is tisztes helytállás volt.

in_vitro
Olvasó

Az nagy baj, ha tényleg csak ennyit tud. Szerintem kb 70%-os volt a tudásához képest.
Bízzunk benne, hogy nincs igazad kivételesen!

Puntigamer
Olvasó

És az a 30% hol van ki teszi hozzá? Ezzel voltatok jobbak!
Eddig!
Jönnek a szürke hétköznapok…

Lacataylor
Olvasó

Puncigamer a neved, hozzászólásod =álmodozó vagy pl erről a sörröl is, mint a bajnoki címről!

Puntigamer
Olvasó

Csak egy szót mondok neked:
Szánalmas vagy…

Lacataylor
Olvasó

Egészségedre!

Yellowblack
Olvasó

Ez 2 szó

Lacataylor
Olvasó

???????

Marillion
Olvasó

És te hogy jellemeznéd a hozzászólásaid után magad?

Mendez
Olvasó

Várd csak szépen azokat a felhőket. 🙂

Jon
Olvasó

Jól küzdöttek a fiúk, ebben a helyzetben ez ellen a csapat ellen belefér egy ilyen szűk vereség. Emelt fővel jöhettek le a pályáról! De sajnálom, én nem tudok amellett elmenni, hogy nem kellett volna a fibának kieszközölni ezt, mert egyik – talán körmendi – fórumtársat idézve “ez kőkemény üzlet”. Amit nem szabadna egy szövetségnek az inkorrektségével befolyásolni, Nyilván bármelyik spanyol/olasz stb. csapat halasztási kérelmét elfogadták volna, ahogy el is fogadták nemrég. Mert ha a csapból is ezeket a “fair play”, meg “megkülönböztetésellenes” izéket folyatják, akkor talán nekik kellene elöl járni benne és nem szembeköpni a saját elveiket! Ritkán érzem azt,… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

6 hiányzónkból 2 maradt pozitiv. Sajnos ez nem egy olyan esetszám, ami halasztásra ad okot.
Ezért is fogunk már magyar bajnokit is játszani a héten.

Marillion
Olvasó

Ha csak újabb esetek nem lesznek addig….

White
Olvasó

Szombaton 6 játékosotok volt Covidos. Kedden már csak 2. 4 nap alatt meggyógyultak, letudták az 5 nap karantént, átmentek a terheléses teszteken es már játszottak is.
Csak én érzem, hogy ennek nagyon nagy kamuszaga van?

Jon
Olvasó

Magyarországon összeesküvést sejteni a Falco javára. Nem gondoltam, hogy ezt is megérem.
És mivel járt így jól a csapat? Már most elment szinte a továbbjutási esélye, ha volt is egy kevés, mert abba hazai vereség nem fér bele. Meg ha bármi kamu lett volna, akkor a – szerintem – 2 legfontosabb játékos is játszott volna.
Szóval mi előny származott az egészből? Hogy a Kaposvárral nem játszottunk?!? Komolyan? Nem hiszem, hogy biztosan kikaptunk volna, de tegyük fel, hogy igen, a bajnokság akkor sem itt dől el.

White
Olvasó

3 covidossal játszanotok kellett volna szombaton. Mínusz 3 emberrel a rotációban jobban fáradtak volna a játszók. Teljesen mindegy, hogy nyertetek vagy kikaptatok volna. Plusz egy meccs a lábakban, fejekben. Kellett még 3 covidos így már egyből nem is volt meccs. Na és itt jön az érdekes rész. Az a 3 ember hogy jött ki 4 nap alatt az 5 napos karanténból úgy, hogy még a “fertőzésből” is kigyógyult és teljesen egészséges lett a BL meccsre? (Egészségesnek kellett lenniük mivel az élsportolók komoly vizsgálaton esnek át covid fertőzés után.) Az MKOSZ engedte a halasztást szombaton, a nemzetközi szövetség meg bemutatott. Csiribú… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

“3 covidossal játszanotok kellett volna. Plusz egy meccs a lábakban, fejekben.” – Ismétlem, ha kikapunk, akkor mi van? És honnan tudod, hogy ki mennyire volt jól hármukon kívül? “Egészségesnek kellett lenniük” – A fibát a teszt érdekli, max a minimálidők betartása, nem az egészség. “Az MKOSZ engedte a halasztást” – Igen, mert bár nehezemre esik, de azt kell mondanom, hogy korrektek voltak. Az emberek egészségéről van szó, ami nem “darabszám” kérdése! “…a nemzetközi szövetség meg bemutatott.” – ez a hozzáállás nem helyzet, hanem ország kérdése, mint ez tavaly is kiderült. “Csiribú csiribá 3 játékos azonnal meggyógyult.” – Ismétlem, honnan tudod,… Olvass tovább »

White
Olvasó

Én elhiszem, hogy elfogult vagy, mindenki az a saját csapatával szemben… De
Ne hasonlíts össze egy profi élsportolót egy magánemberrel. Ha Te kijárkálsz karantén alatt és lebuksz azonnal elővesznek. Ez rájuk többszörösen igaz. Plusz igazolt fertőzésnél ugrik a játékengedély amit csak teljes kivizsgálás után kapnak vissza. Azon kívül ha fertőzötten játszanak nem csak a saját egészségüket kockáztatják, hanem a többi játékosét is. Ezért van a karanténidő és ezért van az, hogy csak egészségesen játszhatnak, nincs saját felelősség.
Ezek a szabályok nem választhatók hanem kötelezőek.

Jon
Olvasó

Ne keverd össze a fertőzőképességet az egészségességgel!
Az előbbire figyeltek, az utóbbira nem!
És az szerintem nem elfogultság, hogy egyenlő bánásmódot szeretnék a Falconak, ahogy itthon is történt.

Jon
Olvasó

Pbask! Szerintem ne ringassuk magunkat abban a (tév)hitben, hogy csak az esetszám miatt történt minden úgy, ahogy és nem a magyar és az spanyol/olasz csapatok közötti megkülönböztetés miatt.
Csak emlékeztetőül az orosz túra…

Heindrich
Olvasó

Végre láthattunk egy szimpatikus fekete sárga csapatot a szarária arénában, megérdemelt győzelmet arattak.

2lee14
Olvasó

Reméljük jó estéd volt bohóc🤡

Mendez
Olvasó

Nem úgy, mint a SZOPnoki fáradtOLAJ, akik még hazai pályán sem tudnak méltó ellenfelei lenni egy félgőzzel, esti levezetést tartó Falconak. 🙂

Marillion
Olvasó

Sokat ittál? Mi az a szarária aréna? Jártál már ott? Tapasztalat? Mi volt a gond? Nézőtér?bűfé? Wc? Komfortérzet?

Nagy József
Olvasó

Közpénz

Xero
Olvasó

Gratula a Csapatnak! 💛🖤Így kell játszani egy ilyen helyzetben.. Hihetetlen, hogy még így is csak egy kevèsen múlt. Én vitatkoznék itt az egyik előttem szólóval, mert szerintem látszott Ádin és Szilin is a betegség. Szili már a második negyedben lekocogott magától és kért cserét, Ádi meg kb már a meccs felénél támaszkodott és a fenekén vette a levegőt, pedig alapesetben mindketten bírnak simán 35 perceket probléma nélkül.
Mindenesetre én büszke vagyok a Csapatra, amit ebből ki lehetett hozni, azt megtettük.. Már csak egy feladat van, idegenben revansot venni.. 😁😁
Hajrá Falco!! 🖤💛

p.borisz
Olvasó

Szili az orvosi tanács ellenére,saját felelősségére vállalta a játékot…💛🖤

Pbask
Olvasó

Le a kalappal előtte, de ez a fránya Covid nem játék..Remélem hétvégén pihentetjük.

Xero
Olvasó

Hát akkor duplán jár a gratuláció! Egyébként, jól játszott az újdonsült csapatkapitány úr!💛🖤 Ha esetleg félreérthető voltam, nem reklamálni akartam a teljesítményére. 🙂 Remélem nem üt ez vissza semmiképp, mert a legfontosabb, hogy egészséges legyen!

Jon
Olvasó

Xeno! Megfogtad a lényeget! Majd mindenki írogatja a “sablondumát” – ezt nem Rád értem – hogy az egészség a legfontosabb, meg a család stb., de amikor a FIBA inkorrektségéről írok, hogy nem engedtek halasztani a Falconak (más csapatnak meg igen), ezt a kettőt nem sikerül összekötni, csak mínuszolni tud sok agyatlan köpönyegforgató. Amúgy meg a fibának 2-3 játékos egészsége teljesen mindegy?!?

Xero
Olvasó

Hát igen, reméljük, hogy ennek nem lesz semmi hosszútávú következménye, mert egy meccs nem ér annyit. De én szeretném hinni, hogy ha nagyon gáz lett volna a dolog, akkor Szili sem erőlteti/a csapat nem engedi neki, hogy játszon. De sajnos az ördög nem alszik.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a remek helytállásért és a hatalmas küzdésért. Ez egy olyan vereség volt, ami után emelt fővel jöhetett le mindenki. Teljes kerettel idegenben nem leszünk esélytelenek ellenük, a triplákon kívül más erősségüket nem nagyon láttam. Nem volt hibátlan játék és látszott, hogy a szokatlan szerkezetből adódtak olykor megnem értések védekezésben és támadásban is, de sok szép megmozdulást is láthattunk hazai oldalon. Egy biodíszletet leszámítva mindenki megtett mindent, amit az ellenfél és a játékvezetés engedett, ez ennyire volt elég ma.

hufi
Olvasó

Gratula a csapatnak, ilyen körülmények között ez több volt, mint amit várhattunk. Kihoztuk a maximumot bőven, sőt…
Büszke vagyok, hogy 30 éve ennek a Falcónak szurkolhatok.
A sok siváréletű fikázodó meg foglalkozzon csak a nézőszámmal, a hiányzókkal-nem hiányzókkal, ez jutott nekik, soha ne legyen jobb napjuk.

in_vitro
Olvasó

Nem tudom hogy fontos-e hogy hány éve jár az ember Falco meccsekre (én csak 23. éve), de ez nem volt maximum semmilyen szinten sem (játékosok, edzőnk, szurkolóink).

hufi
Olvasó

nekem fontos, a többi nem érdekel. engedd meg már, hogy leírjam a véleményem, szerinted nem volt a maximum, szerintem meg igen. szerencsére nem vagyunk egyformák.

in_vitro
Olvasó

Azt írja az alcím: “remek találkozót játszottak a sárga-feketék”. Nos ki kellett volna nektek is menni a meccsre s nem írtatok volna ilyeneket. Nekem pl sikerült elvenni az étvágyamat, pedig nem én tettem le ezt a produktumot az asztalra! Ezzel az eszetlen kosárlabdapályától igen messze álló labdaelszórások (Somogyi, Barac) önbizalomhiányos maradék nem érdemelne nálam vacsorát. Az első negyedben olyan kislányok voltunk hogy a Nyíregyháza U20-as csapata is agyonvert volna minket. Később már néha védekeztünk is ha épp volt hozzá kedvünk, de halihó ébresztő ez nem az utcák – terek nevű bajnokság!! S tényleg nem csak az új gyerek volt egy… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Talán arra büszke, hogy a csapata kulcsembereit nélkülözve, lábadozókkal, edzés nélkül, 35 percig felvette a kesztyűt egy BL sztárcsapattal?
A labdaeladások pedig pont annak köszönhető, hogy a csapat ma reggel edzett először közösen.
De te biztos jobban értesz hozzá.
Én büszke vagyok Milosra és a csapatra🟡⚫🔥🇭🇺

in_vitro
Olvasó

Ugyan már írd le nekem, hogy mi volt olyan “Sztár csapat” ezen a Tenerifén? Annyi hogy a centereik is tudnak büntetőt dobni jó hatékonysággal. Erre ne legyenek már büszkék!
Milos arckifejezését figyelted Te a 4. negyedben (velem szemben volt éppen)? Kb úgy állt hozzá mint aki itt sincs – teljesen rezignáltan elvolt csak. Bakker ébresztő nem itt kell jelenlét meditációt gyakorolni!!
Nem véletlen labdaeladások miatt vagyok kiakadva, hanem az eszetlen elszórom a fejem mögött a labdát, meg a nincs tököm az üres helyzetbe beleállni, s bent meg panaszkodok a palánk alatt a bírónak, hogy elvették a labdámat…

Vulcano
Olvasó

Majd ha te letudsz játszani úgy 40 percet tökéletesen, hogy egy db rendes edzés nem volt emh covidos voltál, akkor ugassál.
Mondjuk gondolom csak valami idióta troll vagy, aki mindjárt tovább is áll.

Pbask
Olvasó

Nope. Facebookon van egy hasonló kommentelő, nem spoilerezek. Plusz itt többször volt korrekt írása is.
Mindenképp a földink, de én se tudom hová rakni ezt a hozzáállást.

in_vitro
Olvasó

egyszerűen ki vagyok akadva

p.borisz
Olvasó

Aha,egyre jár az agyunk Pbask…😉

Vulcano
Olvasó

Akkor én spoilerezek. Arra a Horváth Roland csávóra gondolsz?
Ő magyarázta múltkor, hogy a Körmendtől megsemmisítő vereséget fogunk szenvedni😂

in_vitro
Olvasó

olvasgass vissza, nem itt élem az életemet, de kikérem magamnak: se nem vagyok idióta (akad 2 diplomám) se nem vagyok troll.
S odébb se kívánok állni, 23 éve szurkolok a Falconak.

Vulcano
Olvasó

Az idiótának nem a diplomás ám az ellentéte. Diploma nélkül is lehetsz okos és diplomával is lehetsz gyökér.

hufi
Olvasó

Nem tudom hogy fontos-e hogy hány diplomája van az embernek… 😉

Marillion
Olvasó

Talán épp te kellessz nekünk szószólónak! Ha már igy leosztottad a csapatot akkor vágd már oda a leg illetékesebbnek /jelpill.Konakov/ hogy ezt a Hawkins gyereket mi a túróért igazoltuk le? Ezt a hozzáállást teljesítményt nem nehéz bárkinek túlszárnyalnia!

p.borisz
Olvasó

Szerintem ne gyere ki többet meccsre,jobb lesz az étvágyad…

Hmafino1
Olvasó

Nem is volt kint. Nyugodt lehetsz!

in_vitro
Olvasó

Segítek: az elmúlt 23 év alatt 4 hazai meccset hagytam ki. (mindet jó okkal)

in_vitro
Olvasó

Az lehet, de eddig nem elégedtek meg a Falco játékosok a középszerrel, s jó volt látni hogy a maximumot akarják. Ez kikapcsolja az embert a hétköznapok hülyeségeiből. Kell hajtani a csapatot, s továbbra is szurkolni fogok, mert nem szeretnék egy 0 szintű pocsolyát. Igen könnyű ám visszasüllyedni! Igen – tudom, hogy nem leszünk mindörökké bajnokok, de ha nem is törekszünk rá, akkor szerinted meddig fog kitartani a siker szériánk?

Hmafino1
Olvasó

Hogy te nem vagy igazi szurkoló, az biztos. Én bizony büszke voltam a fiúkra! Voltak hibák, de így is simán partiban voltunk a spanyol sztár csapattal. Mit akarsz még? Pfff.

in_vitro
Olvasó

Mit akarok?
1: győzni
2: ha épp aznap nem megy, akkor felszántani a pályát

Vulcano
Olvasó

Fel is szántották a pályát…

Hmafino1
Olvasó

Felszántották!…

Jon
Olvasó

Azt írod, 23 éve vagy Falcos. Biztos? Mert ha 15-20 éves lennél, akkor érthető lenne a véleményed, aminek a vereség okozta elkeseredés és tapasztalatlanság az oka. Ha az ember megér 30-40 évet, ami mögött 20+ év szurkolás van, akkor ennél reálisabban tudja nézni a dolgokat. Mert lenne helyzet, amire igaz, amit írsz, de ez nem az. Pl.: “…ki lehet kapni, de nem így” – ez nyilván nem igaz arra a helyzetre, amikor egy hiányzókkal, épphogy gyógyultakkal teletűzdelt csapat vért izzad, hogy végig győzelmi esélye legyen egy spanyol csapat ellen. “eszetlen kosárlabdapályától igen messze álló labdaelszórások…ha az eszelen elszórt labdák helyett… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Szòval a Kaposvárral mièrt is csesztetek ki?

Hebri
Olvasó

Hogy legyen okod hsz-t írni.

Endre
Olvasó

Vègülis arra tuti jò volt, hogy màr nem csak a fèl ország undorodik tőletek, hanem az egèsz. 😀

Marillion
Olvasó

Na úgye megmondtam hogy az egész országnak a Falco kosárlabdában,úgyanaz mint a labdarúgásban az FTC! Csípem ezt az életérzést! Senki nem számít megyünk tovább!

SzhelY
Olvasó

ezzel vitatkoznékmert szerintem az még mindig a Honvéd

WSreborn
Olvasó

Már bocs de ez elég erős, ugyanis a Fradinak a 9. kerületen kívül is sok százezren millióan szurkolnak, míg szerintem a Falconak Vas megyén kívül nemigen szurkol senki……óriási különbség.
Meg egyébként is naaaaaa Fradi-Falco összehasonlítás?????? Kicsit tényleg kezditek elveszíteni a kapcsolatot a valósággal ha ezt komolyan gondolod.

Marillion
Olvasó

Ha még itt vagy??? Az összehasonlítást a negatív népszerűségre céloztam! Mert azországban milliós a Fradi szimpatizáns,de az ellentábora is legalább annyi vagy tőbb! A Falcot is csak Szombathelyen szeretik!

SzhelY
Olvasó

nem biztos pl pestre felköltöző szhelyiek vagy győrbe külföld stb ,pl körmend

Jon
Olvasó

Nekem azért átjött az irónia, főleg az életérzés miatt. 😉
Nyilván nem komoly (és értelme sincs) az összehasonlítás, ahogy nyilván attól még nem fogja az egész ország utálni a Falcot, hogy 1-2 ember ezt leírja. Ez nem az az utálat, amivel az aktuális bajnokot szokták illetni elég sokan.

Mendez
Olvasó

Ezért vagyunk mi a legnagyobbak!!!!
A körmEND meg egy futottak még kis pondró csapat.

donnarumma
Olvasó

Büszke vagyok a srácokra!
Egy szolnoki szavával élve:
“ez SZOMBATHELY”

fanaticfantastic
Olvasó

Azért látom,hogy felnézel a szolnokiakra. Ha idézel tőlük. Tény,hogy ti velünk álmodtok. Mert állandóan képbe kerülünk nálatok. Ha kell,ha nem.

Leklibajsza
Olvasó

Így van és ez igaz fordítva is.

Knézy Ernő
Olvasó

Rajongj értünk ,párna2

Vulcano
Olvasó

A vereség ellenére hatalmas gratula a CSAPATNAK. Két hiányzó kulcsemberrel, több lábadozóval, jóformán edzés nélkül 35 percig kínkeserves küzdelemre kényszerítve a bomba erős Tenerifét az nem semmi. Clark is megmutatta, hogy tüd ő nagyon ponterősen is játszani. Ákos, Gyuri és Boris jól bírták szusszal. Pedig a spanyoloknak bivalyerős magasemberei voltak. Deonte… remélem azért lesz ennél jobb meccse is. Ádin és Szilin pedig nem látszott az edzéshiány. A végére sajnos belefáradtunk.
Milos pedig ha úgy fogja tüzelni a játékosokat és úgy fel fog készülni minden meccsre mint erre, akkor simán meg lesz Gasper nélkül is.
Gratulálok!🟡⚫🇭🇺🔥💪

nyolcmegnyolc
Olvasó

3+3???

Mendez
Olvasó

Nálatok kik voltak?
Miért nem álltatok ki a Nyíregy és a Pécs ellen?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én nem írtam tényeket.
Én nem tudom ki kovidos, ki nem!
Azt sem tudom, hogy van-e kovidos az Olajnál. Semmit nem tudok.
Vulcano viszont tényeket közölt. Ezt kérdezem! De ő lapít, sunyít…

Vulcano
Olvasó

Szerintem 6, de jobb ha beírod egy számológépbe…

in_vitro
Olvasó

Ugyan már írd le nekem, hogy mi volt olyan “bomba erős” ezen a Tenerifén? Annyi hogy a centereik is tudnak büntetőt dobni jó hatékonysággal. Erre ne legyenek már büszkék!
Milos arckifejezését figyelted Te a 4. negyedben (velem szemben volt éppen)? Kb úgy állt hozzá mint aki itt sincs – teljesen rezignáltan elvolt csak. Bakker ébresztő nem itt kell jelenlét meditációt gyakorolni!!

Vulcano
Olvasó

Ez a tök szar Tenerife azért csak legyőzte idén a Pinart, a Sassarit, a Bilbaot, a Baskoniat, a Malagat, meg hosszabításos vereséget szenvedett a Realtól.
De amennyit te értesz a kosárlabdához, gondolom szerinted ezek is noname szar csapatok, akiket a Falconak a C csapattal is 30-al verni kellene.

nyolcmegnyolc
Olvasó

3-3?

Vulcano
Olvasó

0?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Péntek 3
Szombat 3
???????
Toljad a neveket, vagy írd azt ami a valóság. Próbált jól informáltnak tűnni, de csak egy… vagyok.

in_vitro
Olvasó

Miféle C csapattal? Perl és Váradi hiányzott (meg persze Kovács Beni a rotációból).
Nem érdekel a múlt (az a vesztesek nyalókája): ha nyertek a múltban az nem számít csak az ha ma nyer-e egy kosárlabda csapat.
S nem kellett volna 30 ponttal nyernünk elég lett volna egy ártatlan ponttal is. Sőt ki is lehet kapni, de nem így!!

Vulcano
Olvasó

Inkább erre már nem is mondok semmit…

Hmafino1
Olvasó

Én meg úgy gondolom ÍGY ki lehet kapni! Csak úgy kérdem Horváth Rolandnak tetszik lenni?

Hagyadmár...
Olvasó

Vulcano hol vagy? Még nem szóltál hozzá semmihez? Pedig Te vagy Gyuri bácsi szóvivője minden fórumon. Olyan cikk nincs amihez ne szólnál hozzá!

Ki a 6 covidos amit itt emlegettél 3napig???

donnarumma
Olvasó

Qrva anyádon fekszik😀

Hagyadmár...
Olvasó

Okosan pofázzál!

Traktoros
Olvasó

Ugye 😂

Knézy Ernő
Olvasó

Nagy pofád van,bár vendégségben is nagy lenne
Senki nem anyázik, jah bocs egy szilverhelyi

Szurker
Olvasó

Le a kalappal srácok!

Ma a gyenge kezdés (1. negyedbeli 0-10, 8:9-es állásnál) és a gyenge triplázás (összesen 5 db..) okozta a vesztünket (a két alapemberünk és az egy perememberünk elvesztésén kívül természetesen).

Őszintén megmondva nem nagyon hittem benne, hogy ezt kb. -10, -15 ponton belül lehozzuk, de a jelenlegi helyzetből sikerült kihozni a maximumot, sőt még annál is többet.
Sajnálatos, hogy ez a cirkusz lehet el is rendezi a sorsunkat ebben a csoportban, ahol amúgy sem mi vagyunk az esélyesek…
No mindegy, van 5 meccsünk hozzuk ki belőle a legtöbbet.

Szombathely! Vas Megye! Magyarország! 💛🖤🇭🇺

PL
Olvasó

Most lehet hülyén hangzik, de a csapatotok nagyrésze most átesett,vagy átesőben van a víruson. Lehet ez később jól jöhet. (Lehet lenne egy sorsdöntő meccs, ahol többen hiányoznának, és emiatt esnétek ki..)

Szurker
Olvasó

Ebből a covidos sztoriból nemzetközi szinten csak negatívan jöttünk ki… Lásd Novgorod, Tenerife. Reméljük igazad lesz és a végén nekünk fog kedvezni a szerencsefaktor. 🙂

Kaposbasket
Olvasó

A 2.750 néző is olyan igaz dolog, mint 3+3 covidos? 😂😂😂

pirosf
Olvasó

Elirás. 2-es nem kell az elejére.

Knézy Ernő
Olvasó

Egyébként nálatok 2en covidosak, játsszanotok kellett volna szombaton (is).

Bencur2021
Olvasó

Ma 3 an vannak meg karantenban szombaton 6 an voltak.

Kaposbasket
Olvasó

Ki volt a 3+3??

Bencur2021
Olvasó

.

Lacataylor
Olvasó

Bár te is az lennél már….

Pbask
Olvasó

Ezt itt ne.

Vulcano
Olvasó

2-en covidosok…
Azért van még Kovács, Váradi és Perl is karanténban. Illetve azért jött ki még csak most Ádám és Szili.

Motoros
Olvasó

Itt a vajkéz Hawkins Daytonból😂,
Triplakirály volt Ő mindenhol🤣,
Periméter volt a jele az oviban😂,
Teddybear lesz a megváltó a filkóban🤣.

Ui.: Megint sunnyogott a filkó,
De nem jött be az akció,
Ó Silverhelyi csodadokik,
Terhességi tesztet veszik.

Vesszen a tökfilkóóóó🐵🐒🐵🐒.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Lacataylor
Olvasó

Arra vigyázz a terhességi tesztet ne nyeld le KÖCSÖG!

Milos
Olvasó

Motoros..
Motoros mindenhol 😜😜

Lacataylor
Olvasó

Sárvár kicsi, de az ingatlanos irodában is nagyot tud szólni a rím…..

SárgaPárna
Olvasó

Nőgyalázó Motoros! Ezt nem én mondom hanem a bíróság!

PL
Olvasó

ígértél jegyzőkönyveket.
azóta is azt várom.

Motoros
Olvasó

Majd a sajátját elküldi, hamarosan😂.

SzhelY
Olvasó

neked olyan is van tán belügyes vagy akkor rokonod völnerpali ,fotelnyuszi előbb bizonyits aztán dumálj

Traktoros
Olvasó

Aki bu zi az is marad,
Körmendi ként ez vagy:
paraszt😂♟
Homokosként dolgod ez:
Minden Falcosnak hódolj be!🦧🦧🦧

Vesszen az EMTÉESZ
MOTOROS

Dobey
Olvasó

Te a traktoros vagy! Legalább szerkeszd át ha már ennyire figyelmetlen vagy, hogy nem tudod melyik nicked ír melyiknek.

Redbid
Olvasó

Dobey @:
Van itt sok “hasadt elme”, lassan azt sem tudni ki kivel is van, egyszer ez bukik le egyszer meg amaz 🙂 A nagy számok törvénye alapján 🙂
Csoda ha páran összekeverednek már magukban is? 🙂 🙂 🙂

Egy viszont érdekes, ha Falco meccs van, garantált a tobzódás …

Motoros
Olvasó

Ne csak nézz, láss is az orodnál tovább….

JR.Benitez
Olvasó

Lányodat nevelnéd a böszme irományaid helyett te veréb

Marillion
Olvasó

Azok a gyílkos triplák! Most Itt lett volna az első igazi belépő Hawkinsnak,előlépni és nem csak futkosni hanem pontokkal is bízonyítani,hogy érdemes volt leigazolni,ha szorul a kapca akkor hozzá tud pontokkal is a csapat teljesítményéhez! Minden elísmerés a csapatnak,hogy végig nyílt volt a mérkőzés! Hajrá Falco!

PL
Olvasó

…és nagyon sok tiszta tripla volt közöttük. Az első negyedben nagyon szellős volt a Falco védekezése.

Jon
Olvasó

Hát igen. Ennél jóval több kellett volna tőle. Remélem ezt Konakov is elmondja neki, hogy ennél jóval több kell a továbbiakban, ha maradni szeretne.

T🟡⚫️
Olvasó

Bravo Falco ! Ez teljes bandával meglett volna !
Csak így tovább a bajnokikon is ilyen profin ! Kaposvár ne aggódj , jövünk még☺️🟡⚫️!! #HajráFalcoHajráSzombathely!!

Knézy Ernő
Olvasó

Perl Zoli nélkül jah jah jah
Hawkins jo volt ismét Gyurinak ajánlom hogy cserélje le,de ez nekünk csak jo lesz a bajnokiban

Marillion
Olvasó

Csak rotációra légióst?! Már nem a szezon elején járunk,élcsapatnak számítunk a bajnokságban,és akkor tucat légióst hozunk…semmit nem vállalt be hogy pontokkal is sgítse a csapatot!

Rantotta
Olvasó

Karma is a bitch

Stockalone
Olvasó

Nagy gratula a CSAPATNAK!
Végignézve a meccset, sajnos az utolsó negyedben kiütközött a fáradtság és az edzés hiánya.
De a fiúk fantasztikusan nyomták, le a kalappal!
A hiányzókkal kiegészülve okozunk még meglepetést, biztos vagyok benne!
Hajrá Falco!

G.
Olvasó

Respect Falco! Ezt a Hawkinst komolyan gondolták… 🤔🤔🤔

Petike97
Olvasó

Egyenlőre teljes homály a srác.Nem biztos hogy ilyen játékosra volt szükségünk akivel csak eggyel többen vagyunk.

PL
Olvasó

Tény, hogy nem jó a “belépője”, de emlékszem, amikor nálunk Hammonds kezdett kevésbé jól…mindenki haza akarta zavarni..es az egyik legjobbunk lett.
Clark se szokott villogni, de ma jól tolta!

Petike97
Olvasó

Clark azért nem szokott villogni mert nem engedik játszani..kihagyják a játékból sokszor,és itt van rá a példa hogy ő vezér is tud lenni.Hawkinst meg elméletileg a BL re is hoztuk egy jól triplázó 4-es címszó alatt.Hát na láttam én már jól triplázó 4-est,egyenlőre ő nem ehhez tartozik.

Marillion
Olvasó

Gyürűre nem mert ránézni. Ha akkora spiller akkor beállok megyek a labdafelé elkérem aztán profi légiós módjára elkezdem csinálni azt amit láttak tőlem a promóciós videókban mert ezt tudom! Itt nincs már idő pátyolgatni senkit nemhogy egy BL miatt hozott légiós esetében!

Marillion
Olvasó

Ki szorgalmazta hogy ő kell nekünk? Basszki hát én azt híttem hogy ha két meghatározó játékosunk kiesik akkor ez az ember nekiáll kosárlabdázni,helyettük is! Hát nem az ilyen esetek miatt hoztunk még játékost,ráadásul légióst?!

SzhelY
Olvasó

majd a középszakasz alatt szépen beépül nem hinném ,hogy ennyire gyenge lenne

Sajka
Olvasó

Jól küzdött a Falco ez tény. Ehhez mindenképpen jár a gratuláció.
Azonban két dolgot megemlítek
1. Clark biztos, hogy jól volt használva eddig??
2. Hawkins “ponterős” játéka különösen megfogott….jah mégse.
Elképesztő, hogy ilyen játékosra pénzt áldoz egy BL-ben szereplő csapat. Eddig lejátszott Falco mezben három meccset. (2 bajnoki, 1 BL)
Dobott összesen a három meccsen 1 pontot, elért összesen 4 VAL-t és mindezt 36 játékperc alatt.

Emőkefan
Olvasó

Clark esete érdekes. Ha a hiányzók játszottak volna, akkor dobott volna max. 6 pontot. Hawkinst sajnos ezt benézték. Azért azt lehetett látni, hogy a Tenerife erősebb bajnokságban játszik, agresszíven védekeznek, lábbal gyorsabbak és gyorsabb játékra képessek. A játékvezetői felfogás is teljesen más., amit már tapasztaltunk a többi kupa meccseken.

Pbask
Olvasó

Szép, tisztes helytállás volt, csapatként játszottunk, mindenki úgy küzdött, ahogy csak bírta szusszal. Gratulálok!
Clark pedig ma is bebizonyitotta, hogy ha vannak hiányzók, képes előrelépni egyet és vállára venni a csapatot.
Hawkins jelenleg idegen test, nem látom benne azt,amit Marvinban kezdetektől. Talán idővel megérkezik.
És reméljük nem a main múlik egy esetleges továbbjutás..

Redbid
Olvasó

Gratulálok, tényleg elismerésre méltó produkció volt!
De hát mondtam én nektek, hogy a másik “dudás” elment, fel fog szabadulni a csapat, nem? 🙂

Pbask
Olvasó

Köszi!
Van benne valami..Teljesen más volt ma a csapatkép. Okosoabbak majd akkor leszünk, ha magyar bajnokikra is átmentjük ezt a csapatjátékot, ha nem az eddigi vergődés lesz jellemző, akkor az igazság lehet odaát van.:) Bár én erről nem hallottam semmit.

Geszt
Olvasó

Bravó srácok, Bravó CSAPAT! Nagy küzdés volt, amiatt kár csak hogy a két hiányzóval ez meglett volna… De ilyen az élet, küzdeni kell és a legjobbat remélni! Hajrá Falco!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés