Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hatalmas bravúr, elődöntős a Kecskemét

Egy ponttal kapott ki a Szolnok az idegek harcában.

Duna-Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász 80-79 (21-19, 19-27, 29-21, 11-12)

Rájátszás, negyeddöntő, 4. meccs
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor (Farkas Zoltán)

Kecskemét: Pollard 23/9, Kucsera 3/3, Jaramaz 16/9, Milutinovics 16/6, Karahodzsics 13. Csere: Wittmann 9/6, Fazekas M. -, Ivkovics -, Kiss D. -.

Szolnok: Badzim 23/12, Pallai -, Kovács P. 17/9, Szubotics 12/3, Cakarun 8. Csere: Cummings 8, Young 11/3, Gilszki -, Rudner -.

Az elődöntőért küzdött a Kecskemét, a Szolnok pedig az életben maradásért 2-1-es állásnál a felek párharcában.

Nem született sok kosár a mérkőzés első szakaszában, közel négy perc után még csak 4-4 állt az eredményjelzőn. Ekkor Badzim triplája ért célba, és lépett meg három ponttal a Szolnok. Kucsera egyenlített, de továbbra is az Olajnál volt a kezdeményezés. Kicsit beragadt a Kecskemét, Young és Kovács egy-egy duplája után már 10-17 állt az eredményjelzőn. Ezután egy 7-0-t repesztettek a hazaiak, Karahodzsics duplája után 17-17-re módosult az eredmény. Az utolsó kosár ismét a válogatott centeré volt, így kettővel tartottak előrébb az első negyed végén (21-19).

Badzim hárompontosa nyitotta a második negyedet, majd Jaramaz talált be a túloldalon. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik fél sem tudott meglépni a másiktól. A negyed közepén Milutinovics triplája után tartott előrébb három ponttal a Kecskemét, amit rögtön Badzim egyenlített ki. A folytatásban is a távoli dobásokban remekeltek a felek, Kovács hármasára Wittmann válaszolt. A negyed hajrája már a vendégeké volt, Young, valamint Szubotics pontjaival hattal tartottak előrébb a nagyszünetben (40-46).

Tartotta előnyét az Olajbányász a harmadik játékrészben is. Pollard extra megmozdulásainak köszönhetően a 25. perc magasságában érték utol a hazaiak a vendégeket. 54-54 után ismét Badzim húzott elő egy triplát, de Milutinovicstól rögtön érkezett a válasz. Pollard és Jaramaz továbbra is ponterős maradt, így a negyed végére mát öttel vezettek volna a kecskemétiek, ha nincs Young hármasa (69-67).

Ahogy az várható volt, a záró tíz perc még sok izgalmat tartogatott. Érezhető volt a feszültség, jelentősen visszaesett a ponttermelés mindkét oldalon. Egészen a 38. percig 74-74 állt az eredményjelzőn. A hosszú kosárcsendet Badzim törte meg, amit Jaramaz egalizált ki. Egy perccel a vége előtt a Kecskemét vezethetett támadást, amikor Pollard fejezett be egy egyéni akciót távolról. 79-76-nál az időkérést követően Szuboticsnak sikerült egyenlítenie. 79-79-nél a kecskemétiek támadhattak. A vendég védők Wittmant faultolták, aki két büntetőjéből egyet értékesített. Az oldalbedobást azonban elrontotta a Szolnok, így már nem volt esélyük az ellentámadásra. A labdát megőrizte a Kecskemét, és ezzel egy ponttal megnyerte a mérkőzést, és bejutott az elődöntőbe (80-79).

Fotó: hunbasket.hu

219 hozzászólás

219
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
83 Comment threads
136 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
83 Comment authors
oilersNázáleti BlájenDennisMarillionJon Recent comment authors
oilers
Olvasó

Mi voltunk az egyik legjobb csapat ebben a 8ban de olyan formában érkeztünk H meggyőződésem hogy bárkivel szemben kiestünk volna, ez nem Kecskemét ellen, hanem azért írom mert borzasztó volt nézni H mennyire görcsös volt a játék, lehet felelősöket keresni…

Názáleti Blájen
Olvasó

remélem valaki kiüti majd a filkót hogy tetűpárna sírhasson

Marillion
Olvasó

Újfent leirom, hogy neki teljesen mind1 hogy a Falco mit játszik, nem tartozik közénk mert soha sehova nem jön közénk….a beszólás csak a lényeg Körmendre, Szolnokra meg ha kell neki akkor bárhova, csak hogy feszkó lehessen! Két néven szerepel /Motoros/ verselőnk is ő!

Motoros
Olvasó

Továbbra is teljesen vakon vagy Marika😂🤣

Názáleti Blájen
Olvasó

akkor átfogalmazom. sírjon az összes tisztparti cigányparasztozó bugris

Jon
Olvasó

A Kecskemétnek és edzőjüknek nagy gratula, komoly teljesítményt tettek le az asztalra és komoly dolgot is vittek véghez pályahátrányból!
Az olajos utálkozásba is már eléggé belefáradtam, legfőképp Falco-bejegyzések alatt, de legalább innentől már bármilyen kötekedés olajos részről csak nevetség tárgya lehet…

fanaticfantastic
Olvasó

A Falcós utálkozásba is már eléggé belefáradtam,legfőképp,Olaj bejegyzések alatt. Csak a kettősmérce elkerülésére is figyelj. Itt egy Olaj meccs cikke alá írtál éppen,te is.

Jon
Olvasó

Nagyon ritkán szoktam olaj bejegyzés alá írni és akkor is 99%-ban nem utálkozósat, ezt a kommentemet most nem véletlenül írtam ide, ennek itt van a helye.
A kettős mérce elkerülésére való biztatást lenne, akitől elfogadnám, de ne haragudj, az biztosan nem Te lennél (láttam, miket szoktál Falco bejegyzések alá írni).

fanaticfantastic
Olvasó

Miket szoktam! PLD?

Rózsabimbó
Olvasó

Pollard két kézzel lökte Badzimot,amikor Cummings dobta felé a labdát.
Potocsnikék azt is megbeszélték az utolsó kecskeméti támadás előtt, hogy azonnal faultoljanak a szolnokiak, ami meg is történt az oldalvonal mellett, azonban a drága bíró sporttársak nem fújták be az orruk előtt történő nyilvánvaló faultot!
Az éremnek mindig két oldala van. A bírók eldöntötték a végeredményt az utolsó pillanatokban.

Thomas650413
Olvasó

Attól, hogy két nick alatt leírod ugyanazt, ((Pollard két kézzel lökte Badzimot,amikor Cummings dobta felé a labdát. ez pl szóról szóra ugyanaz!!!) ( a két szöveg tartalma szinte ugyanaz)) attól még aki látta a meccs tévé közvetítését, és abban a visszajátszásokat, tudja, hogy egész meccsen Kapitányék olyan hátszelet adtak az Olajnak, hogy azzal a világot körbe lehetett volna hajózni, egy vitorlással…

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Le a kalappal, gratulálok a Kecskemétnek!

pirosf
Olvasó

Pollard két kézzel lökte Badzimot,amikor Cummings dobta felé (mondjuk bénán..) a labdát.

Potocnik meg mutatta amikor 10mp-en belül volt az idő,hogy már ne faultoljanak (persze ki tud rá figyelni ilyenkor…).
Gondolom (khm..) azt beszélték meg,a Kecskemét támadása elején legyen a fault,ami meg is volt az oldalvonal mellett,a biró azonban nem fújt semmit 1 méterről…

Rózsabimbó
Olvasó

“Az élet és a világ szépséges, de nem nyugalmas hely: olyan, mint a csatatér—csatatér, amelyet tenger, ég, hegyek és messzi tájak gyönyörűsége borít, amelyet finom nagyszerűséggel ékesít a lombok csipkezete, a virágok szirma, a toll, a puha irha és az eleven bőr fénylő csodája, zengzetessé tesz a mennydörgés és a madarak éneke, amely azonban mégis csak csatatér, olyan csatatér, ahol nincs helye a renyhe nézőknek, ahol mindenkinek akarnia és cselekednie kell, dönteni ütni és visszaütni—és csakhamar elenyészni.”

SopronKCfan
Olvasó

Gratulálok a Kecsónak, irány a döntő! 😉

Piffinger
Olvasó

Hangsúlyozom, szurkolói szemmel: – óriási hiba lehet, a pozícióra blazírozás az alapszakaszban. Lehet egy OSE, egy Sopron jobb lett volna… – Lehet, hogy a magyar mag nem megfelelő játszatása, különösen a bajnokság első részében, szakmai hiba… – Lehet, hogy a játékosok akaratát nem figyelmbe venni, azaz a túl erőltetett edzések, szakmai hibák. – Hiba lehet az is amit Zsíros esetéről hallanni, s hiba, ahogy persze ez megint nincs jól kikomunikálva… – Hiba lehet talán az is, hogy miért van ekkora stáb a csapat körül… Minek, kérdezi ugye a szurkoló? – Sajnos Szolnokon bejött az amit tulajdonképpen mindenki vizionált, azaz a… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

Zsíros Peti “esetéről” lemaradtam, lehet tudni valami pontosabbat, hogy mi van vele?
Oroszlányban szívesen látnám újra!

Piffinger
Olvasó

Nos, homály az egész és hangsúlyozom nem tudom én sem!
A ligetben azt hirelték, hogy rosszul döntött tán kezelés ügyben és ezért megorroltak rá.
Talán ezért lenne jó kikommunikálni normálisan ezeket, mert így csak buta fikciókba szaladgálunk bele.
Ugyanis, ha így is van, akkor is jobban megértenénk a szitut…

Nagy András
Olvasó

Kapitány ténykedése kritikán aluli, és ez nem az első! Akárhányszor látom akár tévében akár élőben mindig olyan érzésem van, hogy ő mérkőzés előtt oldalt választ. Ez csak nekem tűnt fel, vagy más is van így?

PL
Olvasó

Én utálom a Kapitányt.
Olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy mindig főszereplő akar lenni.
De Praksch és Tőzsér ugyanez….

Thomas650413
Olvasó

Na a csodálatos PAPPPETIKE is megérne egy misét 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Először is gratulálok a Kecskemétnek! Másodszor, Forray a k…a….! Nem verekedtünk, keményen védekeztünk, a kettő nem ugyan az! Sajnos ez a realitás. Tudom, most majd jön a kövezés, meg savazás is, de most is azt mondom, mint szezon elején: nekünk vérfrissítés kell, nem elegendő nekünk egy Badzim fajta dobó játékos (még akkor sem, ha ma is 20-at szórt), én nem tartommam volna itt. Cakarunk is kevés már nekünk. Képzett, de már mindenki ismeti, tudják, hogyan kell ellene védekezni. Centiben alacsony, magasabb cenya kell. Ez a meccsen is látszott, sok pattanót engedtünk nekik. Irányítóposztra is kell más. Cummings extra, Subotic is… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Mindig lutri több pénzért megtartani légióst. Hármat meg főleg. Szerintem egész évben kellett volna magyarokat sokat használni. Akkor 5 légiós éhes és fitt marad. Na meg a Rogic esete… az mi hogy gyakorlatilag mki azt mondta nem szabad elküldeni, pótkocsi volt egyedül aki máshogy gondolta. Nem az a gáz hogy kiestetek. Hanem az hogy Wittmann és Pollard személyében 2 ember oldotta ezt meg. Sokkal, ismétlem sokkal erősebb kerettel estetek ki. Tessék már egész évben bízni a magyarokban, nekik van szívük….

Mivanmivan
Olvasó

Egyetértek. Ugyanaz a helyzet Zsírossal is. Ennél ő is többet tud, mint amit Poto játszatott vele a sérülése előtt. De szerintem ez általános edzőprobléma, nem csak nálunk.

WSreborn
Olvasó

Soós Sándor egy fasszopó!!!

Soós Sándor
Olvasó

Inkább az Orsolyátok 😃 Most nem igen mutogatott a nézőtér fele 🤷🏻‍♂️

Soós Sándor
Olvasó

Múlt héten palacsinta fesztivál volt Szolnokon most szarvas pörkölt fesztivál lesz 😃
Fellépők: Taiwo és a Hegedűs, Cummings & Teknő

Knézy Ernő
Olvasó

Foglalkozz inkább a kurva anyáddal, most indult haza tőlem.

Soós Sándor
Olvasó

😃😃

Rózsabimbó
Olvasó

Nincs is anyja! Az apja szülte!

Vilis79
Olvasó

Azért annyit megjegyeznék, Forray, tuko, arrogáns, nagyképű, túltolt, béna,gyp-s ünneplése mindent vitt. Eltúlzott gesztikuláció, önnön létezésének dicsőitése😂. Lehet szakmailag fejlődött a tavalyi albás szerencsétlenkedés után, de ez a viselkedés sok mindent elárul róla.

Thomas650413
Olvasó

Azért annyit megjegyeznék, Vilis79, tuko, arrogáns, nagyképű, túltolt, béna,gyp-s hozzászólása mindent vitt… 🤣🤣🤣

Vilis79
Olvasó

Forray te vagy az? Szerinted teljesen normális az a színészkedés amit csinált. Fogyatékos, thomas a gőzmozdony.

moldi56
Olvasó

Soha nem lesz belőle jó edző,nagy az egója.Még hogy verekedett az Olaj!Idióta barom.

SpidadMitchell
Olvasó

Cakarun meg Subotic akkor mit csinálnak? Támadásban is csak répáznak, a védekezést inkább hagyjuk.

Thomas650413
Olvasó

Na meg ugye Badzim könyöklése…

moldi56
Olvasó

Kucsera védekezéséről mi a véleményed?Adott akkora medvepuszit Cakarunnak,hogy még nekem is fájt.

Vulcano
Olvasó

Verekedett az Olaj?!?!
Ezen tényleg ledöbbentem.
Hát ők olyat nem szoktak. Igaz tavaly minden Olaj szurkoló azt magyarázta, hogy Subotic meg Cakarun mekkora harcos, meg igazi férfiak, bezzeg ugye mi meg…
Na mindegy. Csak ezek után nekem kicsit fura ez a fajta felháborodás.

moldi56
Olvasó

Most már mindegy kinek mi a véleménye.Veletek már nem találkozunk,csak valamikor ősszel.

Pécsidrukker99
Olvasó

Gratulálok Kecskemétre Pécsről, nem gondoltam volna. Mutassátok meg, amit mi megtettünk a 2018-19es szezonban, legyen meg a bronzérem, sőt, még több is. Sose felejtjük el, hogy mi mindig jóban voltunk, reméljük hamarosan újra találkozunk a bronz/ezüst/aranyérmes Kecskeméttel egy szezon múlva.

redmiller
Olvasó

Remélem, hogy hamar visszajöttök!

moldi56
Olvasó

Tele voltunk akkor sérültekkel,nem volt nehéz bronzérmesnek lenni.

Vulcano
Olvasó

Most meg a Kecskemét volt tele sérülttel…

moldi56
Olvasó

Ki az a sok sérült? Dramicsanyin és Klobucsár.Annak idején nálunk lesérült Kovács,Milosevics Andrics borzasztó fájdalmakkal játszott,Vojvoda sem volt teljesen egészséges.Ja igen…Benke Szili is megműtette magát.

Vulcano
Olvasó

Azért a mostani Kecskemétnek 2 húzóember kiesése kb pont akkora hátrány, mint nektek akkor 4.
Volt 5 felnőtt játékosuk, amiből egy a lesajnált Karahodzsics, a másik meg a 37 éves Wittmann.

Csippa
Olvasó

Mondjuk Déri mindegyiket eltalálta…

Vulcano
Olvasó

Csak tud valamit az öreg.

royalka
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek! Meg voltam róla győződve, hogy továbbmegy a Szolnok, de rendesen beégtem a jóslatommal..Megérdemelte a Kecsó, grat!

KD
Olvasó

Gratula a Kecsónak, nagy bravúr két meghatározó légiósuk nélkül. Akik ekézték gumit, most megkövethetik. Sajnos összel nem tudhatjuk meg, hogy mit mutatott volna az Olaj a BL-ben, lehet, hogy Körmenden lesz BL. Akik akkor mindenféle baromságot összehordtak egy Falco vereség után, most nyugodtan magukba szállhatnak.

Gatei
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek! Nem semmi, amit véghezvittek. Nem gondoltam volna. Végig olyan érzésem volt, mint nekünk a kupán a Szeged ellen, hogy na jó, jó vezet a Szeged/Kecsó, de a végén csak behúzzuk… Hát nem. Tudom, hogy most az Olaj szurkolók mit érezhetnek, mi is átéltük Debrecenben. Az élet megy tovább, ősszel újra jó kis meccseken találkozunk!

WSreborn
Olvasó

Jó egészséget minden kosárbarátnak! Legyen a legjobb a bajnok, és kellemes nyarat srácok!
Ez csak egy sport, Pbask Marillon nektek külön üdvözlet.
Egy üveg bor mellett egyszer átbeszéljük a dolgokat.
Hajrá Olaj!
Hajrá Kosárlabda!

Pbask
Olvasó

Köszi!
Nektek jobb szezont jövőre!
Ne ülj fel egy-kettő provokátornak, akinek kicsit kisebb az EQ-ja, és a sok fröcsögést próbálják visszaadni a maguk módján.
Teljesen jó úton vagy, jó ideje, kellemesen csalódtam benned.
Peace!

WSreborn
Olvasó

Kicsi az esélye a jobb szezonnak, nem lesz pénz. Most a nemzetközire hivatkozva sem lehet kalapozni, és így játékost igazolni sem egyszerű.
Ha már így lesz, remélem 1-2 évet rááldozunk a saját nevelésre.
Vannak negatívabb szóbeszédek melyek szerint a 8-ba jutásért is kaparó csapat leszünk.
Legalább nyugaton nagy lesz az öröm, a balkánozás buckázás parasztozás közepette lehet szorítani a szolnoki kosárlabda megszűnéséért is.

Marillion
Olvasó

Szolnok nélkül nincs jó /A/ csoportos bajnokság…ahogy a Fradi nélkül sem ugyanaz a bajnokság labdarúgásban! Nyugi rendben lesztek a következő szezonra is! Mindenkinek az a legszebb környék ahol lakik és éli a mindennapjait! Megvan Nyugat ill. Kelet Magyarország vonz ereje is! Akik buckáznak meg stb. azok tegyék….ha ettől boldogabbak…

Pbask
Olvasó

Figyelj, ilyen váratlan kiesés után nyílván elkezdenek keringeni ilyen pletykák, de ez totál nem valid. Ha csak a politikát nézzük: Foci lejjebb került, vizilabda off, Szalaynak szívügye a kosárlabda, nem fogja csak úgy elengedni, ráadásul ti biztos nem szenvedtek kormányzati elvonásokat sem. Papíron a kosárba többet lehet invesztálni, ahogy történt velünk a Haladás kiesése óta. Ha nem is több pénz áll a házhoz, szerintem kevesebb se. Kevés pénzzel például nem tudnátok megszerezni az egyik legjobb fiatal játékost, ahogy hallani a zuhanyhíradóban. Fel a fejjel, jövőre találkozunk a tabella elején! Ebben biztos vagyok. Mondatod részére nem tudok és nem is szeretnék… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Rólad korábban is pozitív véleménnyel voltam…én igyekszem mindig nem provokátor módjára hozzászólni…én eddig és ezután sem fogok senkit és a csapatát sem kikezdeni…itt mindenkinek mindent szabad mert személyesen úgysem találkozik senki a riválissal…Ha mégis szembejönnél akkor az első betérőben a vendégem vagy! Megvoltam győződve hogy visszaviszitek a Kecskemétet az 5.meccsre és saját csarnokban behúzzátok. A KTE viszont egy nagyon masszív és jó kohéziós játékoskerettel megérdemelten csúszott mászott ezért a sikeréért. A 4 között bárki jön nekik szemben járhat ugyanígy mint ti! A hogy Pbask üzeni úgy én is…ne foglalkozz olyanokkal akik csak gerjeszteni vannak itt! Ellenfelek vagyunk /rivalizálással/ de nekem… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Most jól választott az m4, ezt a meccset megérte közvetíteni! Szinten minden benne volt, amiért jó játék a kosárlabda. Gratulálok a Kecsónak. Ki hitte, hogy ők fogják jobban bírni a végét…?
Szolnokiaknak meg, fel a fejjel! Azzal, hogy Pongó kiesett, el is ment a szezon.. Irányító nélkül nem lehet rendesen játszani ezt a játékot. Mi ugyanúgy teljesen szétestünk, amikor Váradi nem tudott játszani.. Sajnos ez van. Én ezt azért nem varrnám 100%-ig Potocnik nyakába.
A Kecskemétnek sok sikert a továbbiakban!!

Pbask
Olvasó

Young PG, nem ezen mult. Meg szerintem Kovács Peti kitünően helyetesítette Pongót.
Legnagyobb hiba Rogic elküldése volt.

Xero
Olvasó

Tudom, hogy Young az, de nem játszhatott és nem is játszott 40 percet. Szerintem még 30-at se. Én nem is úgy vettem észre, hogy nagyon bízott volna benne Poto, csak ő volt ott kb…
Kovács meg.. Jó jó.. de 1 db assistja volt egész meccsen..

Vulcano
Olvasó

Rogicot tényleg oltári nagy hülyeség volt elküldeni.
Ő nagyon érezte a társait és jó csapatjátékos volt.
Helyette megtartották Solanot, akit 2 hónap után szintén elküldtek.

moldi56
Olvasó

Sajnos az irányítókkal nincs nagy szerencsénk.Tavaly Warner sem volt az igazi,Solanóval az volt a baj,hogy alacsony volt hiába verte meg lábbal az ellenfelet,mire dobásra került a sor,blokkolták.Szerintem Young nem rossz játékos,menet közben jött ennyi futotta tőle.

Xero
Olvasó

Számomra még mindig érdekes, hogy Warnerről ennyire rossz véleménnyel vannak a szolnokiak. A szezon eleji teljesítményére már nem emlékszem, de az idény második felében szerintem jó volt. Nekem egy kifejezetten szimpatikus játékos volt, mind akaratban, küzdésben, mind technikailag. Hozzá képest szerintem mind3 idei játékos visszalépés volt. De persze ti láttatok többször mit tud..

Vulcano
Olvasó

Szerintem Warner teljesen rendben volt.
Előbbre lettetek volna most vele.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Pbask ,Xero,Marillion ,általában korrektek! Bár mindenki ebben a szellemben kommentelne.

Red ball
Olvasó

Igen jól választott, de…! Miért kellett választani? Miért nem lehettek eltolva a meccsek és mindegyiket közvetíteni? A szaros focinál miért lehet? Pedig ott nincs tele a stadion. Remélem jövőre az MKOSZ magába száll és a közvetítési jogokat egy arra érdemesnek adja.

Németh Róbert
Olvasó

Gratula Kecskemétre.
Kèrdeznèm “hunbasketet”, hogy a profi futó elfáradt v túl nagy volt a hátrány?

Hunbasket
Olvasó

Mivel meglettem szólítva illik válaszolni. Az az igazság hogy sajnos két amatőr versenyző volt a pályán és a szerencsésebb nyert. Nekem Potocnik egész idényben a vesszőparipám volt, sajnos nagyon kevés százalékban meccselt jól. Nem tud igazán motiválni ami egy edzőnek a legfontosabb feladata, azaz az adott csapatból mindig a lehető legjobbat kihozni. Úgy nézett ki hogy az MK döntő zseniális játéka után mindenki beleszart az egészbe, ezt mutatta a középszakasz és a rájátszás is.

Pablo Escobar
Olvasó

Szia uram!!! Akciós olaj erdekel?😂😂😂😂😂😂

fanaticfantastic
Olvasó

Szia uram . Bekapná?

moldi56
Olvasó

Milyen szemetek ezek…

Master1
Olvasó

Rogic…
Solano…
Young…
+4 extra drága légiós…
Közpénz százmilliók…
-> Ég az olaj ég…

WSreborn
Olvasó

A kecskeméti 6 légiós és az akadémiára elvert 100milliók sokkal kevesebb te okos

Master1
Olvasó

Ki jutott tovább?
Kinek van esélye még nemzetköziben szerepelnie jövőre ?
Melyik csapat gazdálkodott nagyságrendekkel több pénzből?
Melyik csapat szurkolói hittèk el egész szezonban, hogy bajnokok lesznek, ezen felül folyamatosan károgtak a regnáló bajnok egy-egy veresége után ?:)
Nem volt értelme a hozzászólásodnak okoska..:)

Vulcano
Olvasó

Mintha Szolnokon nem lett volna 6 légiós 2 éve…

redmiller
Olvasó

Az álom folytatódik! 😃
Nagy gratula csapatnak és Forray Mesternek!
Köszönjük ezt a 4 izgalmas meccset az Olajnak!
Elismerés és le a kalappal a rengeteg Szolnoki szurkoló előtt!
Hatalmas köszönet a kecskeméti közönségnek, hogy mikor nagyon kellett nagyon odatették magukat! Respect!

Szép este volt, bárki nyerhetett volna! Szerencsések vagyunk, hogy az első meccset tudtuk hozni, mert így sokat ért a hazai pálya!

Köszönjük a gratulációkat! Nagy szíve van a csapatnak!

Hajrá magyar kosárlabda!

Knézy Ernő
Olvasó

Ne nyalj Peti,unalmas vagy.

redmiller
Olvasó

Győztünk! Én döntöttem epy, hogy viselem! Nekem ez jelent is valamit!
A párharcnak vége! Győzelem után csak a jóra emlékezem! A többi marja azokat, akik nem tudnak viselkedni…

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok! További sok sikert!

redmiller
Olvasó

Köszönjük!

Piffinger
Olvasó

A józan ész:

Gratula a Kecsónak és le a kalappal előttük!

Van ilyen, s valljuk be egy ilyen hektikus évad olyan nem is olyan meglepő ez…

Az indulat:

A bérletemből visszafizethetnék
az általam, mint szurkoló által betervezett meccsek árait…
Ja, hogy nekem vállalnom kellene a kockázatokat…
(Mondjuk a nemzetközi meccsekért meg külön fizetni kellett. Nem baj, most majd azért sem kell…)

Grrrr, mindegy

HAJRÁ OLAJ!!!

Pbask
Olvasó

Azért a karma dolgozik, gondolok itt kissádám,knézy, rozsabimbó félékre, amik repültek itt egész évben, főleg Bl alatt… Aztán másik oldalt ott van a többi felhasználó, akik miatt azért sajnálhatja az ember, mert jókat elszoktunk itt beszélgetni. Ők korrekten nem élvezkedtek a kupavereségünknél sem. Én sem teszem. Ezért mondtam én is ezt a meccset adtam volna, és milyen jó döntés volt! Rengeteg izgalom, extázis, meg nem szólalás a kameráknak, labda égig rúgása:D. Ugyanakkor, úgy volt fair, hogy a Kecskemét nyerje meg, nagy volt a bírói ellenszél, amit a tévé közvetítés sem zavart. Rossz oldalbedobás megítélések, láthatatlan támadók, amik lassítva se látszanak,… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Nem fogjuk. Legalábbis remélem.
Itt a hazai pályát nem veszíthetjük el, mert nem nyerni járunk Kecsóra.
Komolyan kell venni, és jó meccsek lesznek.
De a Tiétek is az Albával.

Pbask
Olvasó

Remélem kicsit emelünk a fordulatszámon, mert ha Zollner végre kihozná a valós tudását a gárdának, mi pedig ilyen szenvedve játszunk, jöhetne a forduló következő meglepetése. Az biztos jó kis meccseknek nézünk elébe.
Érik a vasi döntő part 3 🙂

Rózsabimbó
Olvasó

Na, így már meg is van a bajnok!
Általában a legjobb csapat szokott nyerni és az nem ti vagytok sárgák!
Hajrá ALBA!!!

Mendez
Olvasó

😂😂😂
Idén Falco-Alba 3:1.
Bimbó ésszel ez alapján az Alba a jobb csapat.
Nem csalódtam benned.

redmiller
Olvasó

Voltak vele gondok, De Klobucar érkezése után jó irányba ment!

Bikiki
Olvasó

Most megint felmegy az olaj ára… hiány van belole, mint anno az adbule-bol!🫡
Gratula Kecsonak!

Parus major
Olvasó

Gratulálok Kecskemétre! Én 0-2 után is biztos voltam a Szolnok továbbjutásában. Szombathelyiként nem tagadom, hogy ez nekünk igencsak jól jött, mert ebben a bajnokságban a Szolnok volt a legkeményebb ellenfelünk. Ami Kecskeméten óriási siker, az Szolnokon hatalmas kudarc, Potocniknak vélhetően lefőtt a kávé.

Bossesy
Olvasó

Gratulálok a Kecskemét csapatának!
Az a társaság amely nem képes még úgy sem győzni, hogy az ellenféltől két alapember is hiányzik, őszintén szólva nem érdemel továbbjutást.
A négy meccsen talán egyszer sem tudott felpörögni az Olajbányász.
Ez a középszakaszos baromkodás nekünk tett a legrosszabbat, ebben biztos vagyok. Az is hülye aki ezt kitalálta.
Ez persze nem csökkenti a lilák érdemeit, mert amúgy egy jó csatatot ütöttek ki, mégha ez most nem is látszott annyira.
Sajnos ezt a békát most le kell nyelni…attól még Hajrá Olaj mindörökké!

SárgaPárna
Olvasó

A középszakaszt a Szolnok kedvéért találták ki, amikor épp nem volt kedvetek az alapszakaszban játszani… Most nem volt kedvetek a középszakaszban játszani ezért eltöröltétek a középszakaszt…
Most, hogy kiestetek szerintem ne kockáztassatok, kapjátok meg az aranyat szeptemberben és kész!

Názáleti Blájen
Olvasó

szerintem tekerd szájba a cigány k anyádat

Emőkefan
Olvasó

pedig én már lefoglaltam a szállást egy jó hotelben az elődöntő szolnoki meccsre! Féláron nem veszi át egy olaj szúrkoló?

fanaticfantastic
Olvasó

Gyere,majd én vendégül látlak!

Soós Sándor
Olvasó

Szolnokon 1 hét alatt kiesett a focicsapat meg a kosár csapat is. Feri bácsi mi lesz így most?

fanaticfantastic
Olvasó

Közöd?

Soós Sándor
Olvasó

😃😃😃

SárgaPárna
Olvasó

Te most ideges vagy? 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Mitől lennék nyugodt?

WSreborn
Olvasó

A te fajtád akkor lenne boldog párnástól mendezestől ha egy eltévedt atomrakéta eltalàlná Szolnokot.
Fogunk mi még röhögni mikor ti sírtok

Mendez
Olvasó

Én senkinek a halálát nem kívántam soha…ellentétben veletek.

moldi56
Olvasó

Van ilyen!

Cibona
Olvasó

Kecsonak gratula 2 kulcs emberük nélkül nyertek. Forrainak nagy csapat nem való de erős közép csapatból viszont kihozza a maximumot. Tényleg le a kalappal a kecso előtt . Azért úgy érzem idén vasi döntő lesz…bár ki tudja lehet a kecsoban meg albaban is benne van a bravúr ?

Well_done
Olvasó

Grat Kecskemétnek!

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Kecsónak!Hatalmasat küzdöttek és megérdemelten jutottak tovább!
Minden elismerést megérdemelnek.
A szolnoki komment szekciónak jó nyaralást(hosszú lesz) aztán ősszel várjuk őket vissza.

PL
Olvasó

Szolnokiak.
Ilyen a sport.
A szeretett kosárlabdánk is.
Nem jöhet mindig ki a lépés.
Egyszer fenn,egyszer lenn.

Egy a fontos: ne temessétek el a szolnoki kosárlabdát, és szeressétek a csapatotokat.

Pár hónap és új szezon indul, akkor már Ti is újra a fanatikus tábor lesztek.

Nem feladni. Menni tovább.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Nektek,sok sikert kívánok!

Knézy Ernő
Olvasó

Korrekt vagy!
Köszönjük!

bp
Olvasó

Hatalmas grat Kecskemétnek! Nagy meccs volt. Sok sikert nekik a továbbiakban remélem még okoznak további meglepetést.
Az egész párharcban furcsa volt, hogy nem volt látszata annak, hogy egy papíron is egyértelműen jóval erősebb keretű Olaj játszik egy gyengébb Kecskeméttel. Ahogy azt sem láthattuk, hogy Forray (aki nem volt egy sikeredző eddig) bármivel is gyengébben meccselne mint Potocnik.
Max respect kecsóra, a 3-1 lényegében sima.
Az Olajnál ezt az évet a kupagyőzelem menti meg a szégyentől. Fájó ez a bukta de szerintem kisebb stressz mint a döntőt bukni 🙂

Hajrá Olaj!

törrögszultán
Olvasó

A segélyhívó szám : 112!
Érzitek, ég az olaj!!😀

fanaticfantastic
Olvasó

Bonts pezsgőt. Ez legyen a legnagyobb örömed az életben!

Soós Sándor
Olvasó

Az ország 95% boldog ma 😃

fanaticfantastic
Olvasó

Majd amikor a naffalkóó szopóágra kerül. Egyszer. Akkor mennyi boldog ember lesz.

WSreborn
Olvasó

Miről beszèlsz te rohadék? Csak egyszer álljunk szemtől szemben te Szolnok gyűlölő féreg

moldi56
Olvasó

Nemrég még a csapatodat szapultad,a Fehérvárt.Most meg már gúnyolódsz is.Nálatok a következő körben fő le a kávé.Vojvoda megint nem nyer majd semmit.

fanaticfantastic
Olvasó

Majd akkor kommentelek én.

lalus
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek, Oroszlányból.

redmiller
Olvasó

Köszönjük!

SárgaPárna
Olvasó

A Szolnoki Közpénzbányász most jól kibaszott a szövetséggel, mert ki kell találni valamit, hogy a nyolcadik helyről miért is őket illeti meg a lehetőség, hogy nemzetközi kupában induljanak…

fanaticfantastic
Olvasó

Nem a szövetséggel b ott ki. Velünk. Kénytelenek vagyunk ilyen senkiháziak alázó hozzászólásait elviselni. DE! Nem felejtünk! EZ TUTI BIZTOS!!!

stewie
Olvasó

Az a TUTI BIZTOS, hogy ma szopóágra kerültetek te nyálas bohóc! Ez a TUTI BIZTOS tény. Pünkösdkor mi a program mocsárlakó? Meccs nem lesz a Tisza parton!

fanaticfantastic
Olvasó

Találkozzunk.

Názáleti Blájen
Olvasó

Én épp a hugidat fogom seggbe pakolni te cigány

Olajheart2
Olvasó

Én akkor is szeretem ezt a csapatot!! Egész idényünk hullámzó volt, ennek ellenére alkalmasnak éreztem a Csapatunkat a legjobb négyre! A sport azonban ilyen, és így van ez jól! A KUPAGYŐZELMET, a 3 napot nagyon köszönöm, ettől lesz emlékezetes számomra az idei év!! Amikor véget ér egy szezon, mindig izgulok, hogy vajon milyen Csapatunk lesz jövőre!! Remélem jó kosárlabdát játszó, jó Csapatunk lesz!! ÖRÖKKÉ OLAJ!!!!!!

Mendez
Olvasó

Kikő menni edzésre biztatni a fiukat.
Hátha… 😂😂😂

fanaticfantastic
Olvasó

Megjöttél? Amikor kiestetek a kupából ,egész emberi módon tudtunk beszélgetni. Emlékszel?

Mendez
Olvasó

Igen.
De ennyi belefér szerintem.
Ha csak ilyeneket kaptunk volna tőletek amikor a későbbi BL győztestől kikaptunk akkor azt mondom rendben van.
De sajnos voltak itt cifrább kommentek.
Mindegy is.
Én örültem volna ha a döntőben újra találkozunk.
Így most azért kíváncsi leszek, hogy a körmend hol játssza majd a BL meccseket.

PL
Olvasó

Cuki az aggódásod, de nem vagyunk BL helyen még, nem tartunk ott.
Majd a Kecskemét után rágódj ezen, az is kemény ellenfél lesz.

Kissadam91
Olvasó

Nem ezt érdemelték a szolnoki szurkolók. 1 meccs idejére tudtak mit jelent ez Szolnoknak aztán semmi

Kissadam91
Olvasó

Lényeg hogy 1-én jöjjön az sms. Csak vegyenek nagy kijelzőt hogy elférjen rakta a sok számjegy

Kissadam91
Olvasó

Rudner, Taiwo, Pongó, Young maradhat a többi menjen.

Knézy Ernő
Olvasó

Te is menj szurkolni a csapatodnak vasárnap!sargageci😛

Emőkefan
Olvasó

Subotics?

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek. Megérdemelték. Nekünk ez ,szégyen. Továbbá szégyellhetik magukat a szombathelyi kommentelők is. (Tisztelet a kivételnek) Amikor a kupából kipottyantak,mi nem voltunk velük szemetek. Ők ,most igen,velünk. Tehát ők az igazi buckák! Szemétdombi buckák.

Knézy Ernő
Olvasó

Éééó,sok fasszopó….
En vigyáznék a falko volvok Alpok autó kc Szombathely savaria szilverhely helyében,itt ugattok aztan nehogy pofára essetek!
Mint a kupában!

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂

stewie
Olvasó

Cummings k*rvajó ma is. A csürhe meg takarodik haza a mocsárba lógó orral! Mi lesz veled olajka? Se BL, se EC! Helyetekre kerültetek buckák. Veszíteni még mindig nem tudtok tisztességesen, látva a lefújás utáni perceket. Ivkovic k*csöge rendesen f@szra húzta a olajkátokat ma este a bírói ellenszélben is!
Sok sikert a Körmend ellen is a Kecskemétnek! Komoly kis elődöntő lesz.

fanaticfantastic
Olvasó

Nyomorék! (elnézést a valódi rokkantaktól)

WSreborn
Olvasó

A helyünkre kerültünk? 8-9 te moslék féreg. szombathelyi cigànyok basszátok az anyátok

Falcofan03
Olvasó

Figyelj…Attól még, hogy felb@sz egy falco szimpatizáns, egy, nem lesz minden szombathelyi cigány, kettő, van aki csak a kosárlabda szeretete miatt szurkol a csapatnak és sosem bántott titeket egy szóval sem, ilyenkor Őket is ócsárolod..Nem lehetne, hogy névreszólóan küldd el az illetőt melegebb éghajlatra? no offense, csak kérdés. Jövő ősszel pedig remélem ismét színvonalas rangadót játszunk majd mind az Arénában, mind a Tiszaligetben.
Hajrá Falco!

Marillion
Olvasó

Sajnos ilyen gyarló az emberiség…tájegységektől függetlenül nem vagyunk ugyanaz a vérmérséklet…elszállnak az agyak! Itt egy példa Marillion kontra Sárgapárna állítólag mindketten Falco szimpatizánsok vagyunk mégis kerül engem!

ldd
Olvasó

“Jegenyefák nem nőnek az égig…”
Mindennek meg van az ideje…
Ennek így kellett lennie…amúgy…
Óriási respekt a Kecsónak!

GORECUBRBA
Olvasó

Kupagyőztes 😀 vadászidény véget ért.

Ktopi
Olvasó

Háromszor !!!!! Szolnokot!!! Tétmeccsen!!!!! Nem hiszem el!!!!! Hajra Kecskemet !!!!

moldi56
Olvasó

Jó csapatotok van és most álltatok pályára.Kiváló légiósok vannak nálatok,megspékelve Wittmannal.Mi elszúrtuk,szerintem az 1.meccsen nem kelltt volna kikapni a Ligetben.Dehát sajnos ez már történelem.Kívánom,kerüljetek szembe a Falcóval a döntőben.Nálunk meg le kell vonni a tanulságokat.A kupagyőzelmünk nagyon szép volt,de Szolnok sportélete innentől kudarc. A focicsapat kiesett az NB II-ből,a vizipólósok csak 4-helyen végeztek,a kosarasaink akárhogy nézzük ez csak a 7.hely.Nem hinném,hogy Nyerges Zsolt gratulálni fog Szalay polgármester úrnak.Azért is CSAK AZ OLAJ!

Sajka
Olvasó

“a kosarasaink akárhogy nézzük ez csak a 7.hely”

Szerintem a Szolnok az ötödik, mert a Sopront, az Oroszlányt és a Szegedet is megelőzik. A Kecsó ment be a négy közé a helyére, a többi helyezést a rájátszás előtti helyezések döntik el.

moldi56
Olvasó

Legyen igazad.

Cibona
Olvasó

Moldi volt neked jó is az évben! Vasas feljutott !!

moldi56
Olvasó

Ja. Főleg mikor gurított egy 5-öst a Ligetben a MÁV-nak.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés