Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hasznos felkészülési meccset játszott a Debrecen és a Nyíregyháza – Dobókkal és nyilatkozattal frissítve

A debütáló Jorgosz Vovorasz szerint kiderült, hogy a kémia működik a fiúk között.:

:

Edzőmeccset játszott egymással a válogatott szünetben a Hübner Nyíregyháza BS és a DEAC-Tungsram csapata. A találkozóról a nyíregyháziak Facebook oldala számolt be:

A Nyíregyháza a hosszú válogatott szünetben sem maradt mérkőzés nélkül, szombaton a DEAC vendégeként játszott felkészülési meccset. A hazaiaknál bemutatkozott a néhány napja kinevezett új vezetőedző, Jorgosz Vovorasz, ugyanakkor mindkét oldalon voltak hiányzók: a házigazdánál Ivan Aska és Miha Lapornik, a vendégeknél Manny Suárez hazája válogatottjánál szerepel.

A csapatok abban állapodtak meg, hogy az eredményt minden negyed végén lenullázzák.

A debreceniek aktívabban kezdték a találkozót, védőoldalon jól pörögtek, támadásban pedig több könnyű kosarat szereztek. A második negyed kiegyenlítettebb játékot hozott, ami annak is köszönhető, hogy ritmust váltott hátul a Blue Sharks, miközben elől elsősorban C. J. Bryce vitte a prímet. Míg korábban érződött a meccshiány, a fordulás után sokkal jobb összképet mutatott a vendégek játéka, labdákat és indításkosarakat szereztek, valamint védekezésben is határozottabbak voltak.

Mint írják, összességében egy mindkét fél számára hasznos felkészülési meccsen vannak túl.

DEAC-Tungsram – HÜBNER-Nyíregyháza BS 94-69

A Debrecen dobói: Thames 9, Polyák 5/3, Drenovac 27/3, Kovács Á. 6, Tóth 24. Cserék: Dzseletovics 13/3, Kerpel-Fronius G. 3, Neuwirth 3/3, Fábián 2, Gáspár 2, Balázsi -.

Jorgosz Vovorasz nyilatkozata a kosarlabda.deac.hu-nak: Az egy hetes közös munka alatt gyorsan kiderült, hogy a kémia működik a fiúk között, azonban a játékunk keménységén sokat kell dolgoznunk. Mindez a védekezésnél kezdődik, amire nagy hangsúlyt fektettünk a mérkőzésen, és láttam is előre mutató jeleket ebben a tekintetben. Pillanatnyilag elégedett vagyok a csapat moráljával, és várjuk vissza a hiányzókat, hogy taktikailag is elkezdhessünk összecsiszolódni.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés