Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három új jatekost jelentett be a ZTE

Keller Iván pedig marad.



:

:

Török Róbert ügyvezető bejelentette, kik azok a játékosok, akiket a következő szezonra érvényes szerződés köti a Zalaegerszeghez, emellett három új érkezőről is beszámolt.

Tóth Ádám, Szalay Domonkos, Gyimes Áron, Csátaljay Péter és Keller Iván  is tagja lesz a következő szezonban a csapatnak. Hozzájuk csatlakozik  Sitku Márton Sopronból, valamint Székesfehérvárról Takács Milán és Takács Martin – jelentette be Török Róbert. – A külföldi játékosokkal kapcsolatban a szakmai vezetés dönt.

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
FreebulletzVassenatorMotoros AnyukájaMaestro PantelicGCkosar Recent comment authors
Freebulletz
Olvasó

Na majd most a zegi kollégák fognak agyfaszt kapni, amikor Milán egy kiba üres helyzetből a palánk alatt is kihozza vagy kipasszolja a labdát. 😀 vagy dobálja a homály triplákat.

heraklith
Olvasó

Az remek hír, hogy Keller mégis maradt, de Csátaljay és Szalay mellé (mögé, elé?) kb ugyanarra a posztra a két Takács gyereket teljesen feleseges volt leigazolni. Helyettük egy irányító kellett volna, mert az meg így egy sincs.
Na mindegy, sok sikert nekik. Talán a konkurencia kihozza belőlük a maximumot.
Két nagyon brutál hátvéd kell Smith (?) és egy mozgékony center mellé, ha esélyt szeretnénk a playoffra.

Motoros Anyukája
Olvasó

Úgy lesz! hármast meg a műkörmös játszik a Garass feleségével. Érdekes az egész!

lujo
Olvasó

Ákosnak sok sikert az Albában, sajnálom hogy elment.
Viszont Ivánnak örülök, az előzetes pletykák után nem gondoltam volna, hogy marad.
Az új srácoknak meg sikeres egerszegi szereplést kívánok.
Polgárdy akkor nem jön hozzánk?

Zetesziv
Olvasó

Hát ez jó kérdés.Polgardy jó lehetett volna hosszú tàvon.Irànyitot meg miden képen kéne még igazolnunk.

Motoros Anyukája
Olvasó

Nyugi jön az a gyerek, meg az oroszlányi fenomén is. Maximum ha nem lesz jó nyittok egy cipőboltot a körmös stúdió mellé.Ott lesz a maszop iroda is. Garasné megy osztja majd azt, ami neki sincs!

Maestro Pantelic
Olvasó

Polgárdynak egyértelműen NB1-ben lenne a helye, főleg látva a mai igazolásainkat Fehérvárról…

Zombi
Olvasó

Asszonyok bére mikor szabadul fel, hogy nb 1 szinű játékoskat igazoljuk? Félelmetes, hogy még mindig itt vannak az anyagias kóklerek?

zterulez
Olvasó

Sitku Márton szerintem upgrade Csuti helyett. A Takács fivérek közül az idősebb pedig a bronzcsatában is bizonyította, hogy használható rotációember. Magasságban downgrade Németh helyett, védekezésben, játékintelligenciában szerintem upgrade. Összességében szerintem erősödött a magyar rotációnk. Az, hogy Keller maradt külön öröm, ebben a szezonban volt egy megtorpanás a statisztikáiban, de szerintem ez a szisztéma miatt volt elsősorban, a Krasovec stílus sokkal jobban feküdt neki.

GCkosar
Olvasó

Nagyjából egyetértek.
Azt nem tudom, hogy Németh helyett upgrade-e ezekben (a Milánról írtál, de nagyon bennfentes infó, hogy ikrek esetén melyikük idősebb:)), de egyébként örülök a tesók érkezésének. Martin is amikor itt volt, az akkori fiatalperceinkre ő volt a number one.
Németh Ákosnak pedig köszönet az itteni évekért!

KisArany
Olvasó

Nem mostanában volt a ZTE-ben 2 ennyire fakezű és alamuszi játékos! Nb2-is nagyon erős lenne a tesóknak, de ne legyen igazam! Sitkunak örülök!

Vassenator
Olvasó

Valsz igazad lesz:)

Nocomment
Olvasó

Még Polstert hozzátok haza, hogy legyen saját nevelés is.

heraklith
Olvasó

Tóth Ádám, Szalay, Gyimes a saját nevelés.

turul
Olvasó

Emlékeim nem csalnak, a Zollner testálta ránk az egyik Takácsot pár évvel ezelőtt, mint fiatal szabálynak megfelelő játékost (a fejlődése érdekében)az Albából.Most ugyan ő hozza ide.

hirskontra
Olvasó

Sok sikert a Takács tesóknak a ZTE-ben! Köszönjük az itteni játékot! Milán extra volt védekezésben mindig.

Vassenator
Olvasó

Bruhaha

Nemmindegy?
Olvasó

Nem is tudom minek voltak évekig az Albában

Gabesz79
Olvasó

Ide megint csak a selejt jutott!

Zalaboy
Olvasó

Csak azért, hogy meglegyen a 8 magyar játékos. Németh Ákos helyett a 2 Takács… Hát előnyösnek nem nevezném ezt a cserét…

Ten15
Olvasó

Egyet fizet kettőt kap akció volt? Ebből a magyar magból kb. 2, talán 3 használható ember van. Takácsék kb. NB2-es szint. Ezt a pénzt inkább egy labdás edzőre költeném, aki fejleszti a fiatalokat. 😉

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Vicc, hogy ilyen játékosok mint Takácsék egyáltalán találnak csapatot az A csoportban…

Sebu
Olvasó

Akkor Werner mégsem hozzátok megy. És Keller sem ment Paksra. Jók ezek a bb1-es zuhanyhiradók.

Motoros Anyukája
Olvasó

Mivel három iq- s kopasz Lengyelország helyett Paksra ment, így oda már nem kellett.

pop
Olvasó

Hagyjuk ezeket a bohóc igazolásokat, a kérdés, hogy hosszabbítottunk-e a három feleséggel.

Motoros Anyukája
Olvasó

Még vannak. A két okos nagyon nyeregbe érzi magát. Ők még nem tudják, amit sokan mát tudni vélnek. Mariska barátnőm szerint meg vannak számlálva a napjaik. Ha valaki tudja, hogy mi a pozíciójuk a cégben, nosza ossza meg velünk!

Zalaboy
Olvasó

Ivánnak örülök, remélem jobb szezont fut mint a mostani volt. Főleg, hogy a Sitku és a két Takács gyerek jelenti az “erősítést”… (pontátlaguk 2,3 + 0,3 +2,8) Mostantól viszont olyan légiósok kellenek, akik átlag felett dobnak és védekezni is tudnak.

ztefun
Olvasó

Nagyon gyenge lesz a magyar magunk, Tóth Ádám,Szalay és Sitku kivételével. A Takács testvéreket inkább hagyjuk, gondolom láttátok már őket játszani. Az, hogy Keller maradt, azzal hátrább vagyunk inkább. Sajnos a magyar szabály hozadéka, hogy aki le tudja ütni a labdát, az a következő idénytől már kosárlabdázónak számít. A légíósválaszrásnál nem nyúlhatunk mellé, különben csak álom lesz az első 8.

Zalaboy
Olvasó

Én kedvelem Ivánt, de hullámzó volt nagyon idén. Ha az első kinti dobása beakad, utána sorra dobja a triplákat. Ha az első kimarad, akkor kb. semmit, és az önbizalomnak is annyi. Azután már a tiszta dobóhelyzetben is inkább passzol. Mindeközben a szünetben 10/9 triplát is képes bedobni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés