Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Három magyar kosarast is bejelentett a Nyíregyháza

Köztük van, aki két évre írt alá.:

:

Kiss Benedek, Szobi Dániel és Vaskó György 2021-ben alapemberei voltak a feljutást kiharcoló Nyíregyházának, az előző – már az élvonalban töltött – idényhez hasonlóan a jövőben is a Blue Sharkst erősítik – jelentette be a klub Facebook oldala.

Kiss Benedek az elmúlt másfél évben a Körmend kölcsönjátékosaként szerepelt az együttesnél, a következő két évben viszont már a klub igazolt kosárlabdázója. A hátvéd a mögöttünk hagyott szezonban legtöbbször a kezdő ötös tagja volt, a bizalmat számtalan remek teljesítménnyel hálálta meg. Legjobb meccsét Székesfehérváron játszotta, amikor öt triplát értékesítve 19 pontig jutott. A 21 éves játékos a következő idényben is megfelel a fiatalszabálynak.

Szobi Dánielnek az élvonalban kevesebb lehetőség jutott, ám rutinjával nagy segítségére van a csapatnak és bármikor készen áll a bevetésre.

Vaskó György ősszel súlyos térdsérülést szenvedett, emiatt az elmúlt hónapjai a rehabilitációról szóltak. A fiatal, saját nevelésű játékos a következő szezont már teljes értékű harcosként várja – áll a bejegyzésben.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés