Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Három magassal a belgák és a finnek ellen

Sztojan Ivkovics új elemeket szeretne gyakorolni a következő két edzőmeccsen.:

:

Mint ismert, a magyar válogatott huszonegy pontos vereséget szenvedett Japántól az okinawai felkészülési torna első találkozóján. A meccs másnapján Sztojan Ivkovics szövetségi kapitányt kérdeztük.

Milyen érzések vannak Önben az első mérkőzés után?

Az egész torna alatt a japán szövetség vendégei vagyunk. Korábban is jeleztük már feléjük, hogy nem csúcsformában jövünk, tisztában voltak azzal, hogy az első közös edzéseinket csak Tokióban tartjuk majd meg. A mérkőzés után mindenki elégedett volt, jó volt a hozzáállásunk.

Ön hogyan áll hozzá az edzőmérkőzésekhez?

Körülbelül az elmúlt tíz évben 70-80 edzőmeccset játszottunk, ebből tízet sem nyertünk meg, miközben az Eb-selejtezőket tekintve 18-ból 14 győzelem a mérleg. Mindenki tudja, hogy azért játszunk, hogy gyakoroljunk és hogy tartsuk a csapaton belüli egyensúlyt.

Mit várhatunk a következő két meccstől?

Gyakorolni fogunk különfajta védekezéseket és megpróbálunk majd három magasemberrel játszani, ezért hoztunk magunkkal hét centert. Tisztában vagyunk vele, hogy idő kell ahhoz, hogy ezt betanuljuk, de szükség van ezekre. Ez azt jelenti, hogy Allen Roscót hármasban is fogom játszatni. Védekezésben gyakorolni fogjuk a yellow, a black, a green variációkat és néha át fogunk menni szivárványba (matchup).

Milyen a hangulat a csapaton belül?

A hangulat, mint mindig, most is jó. Szép helyen vagyunk, a srácok rászolgáltak arra, hogy stresszmentesen, nyomás nélkül élvezzék a játékot. Ettől függetlenül természetesen a feladatokat el kell végezni, hogy legyenek felvételeink, videóink amiket majd tudunk elemezni, hogy utána előre tudjunk lépni.

Fotó: Magyar férfi kosárlabda-válogatott Facebook

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RózsabimbóbaszketMivanmivanDallas Recent comment authors
Dallas
Olvasó

Végre nem olyan a cikk mintha az origót olvasnál az ember:ellenörzésvotavámon-migráncs,szigor-légvédelmirakétával néznekminek,Brüsszel–bevagyunkzárva-soros-gázálarckell, hanem SZÉP HELYEN VAGYUNK,és jó a hangulat,lehet ezt igy is 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Ja. De a szivárványozást azért nem hagyhatja ki…

Dallas
Olvasó

baszus tényleg :szívárványszinü az ágynemühuzat !
🙂

baszket
Olvasó

Keller szerint meg dögunalom. A lábukat nem tehetik ki a hotel területén kívülre.
Van némi ellentmondás.

Dallas
Olvasó

hát.. személyes infó ? lehet, de Japánban egy 4 vagy 5 csillagos luxushotelben azért REMÉLEM túléli az Ákos xDDD

Dallas
Olvasó

nálam meg per pil az új szigetelés maitt nincs légkondi és a tökömröl is folyik a víz xD na mind1… ugyse vagyok annyira nagy halas,de azért néha jólesik…

Rózsabimbó
Olvasó

He?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés