Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három játékossal hosszabbított az Oroszlány

Ruják, Árva-File és Szabadfi is marad.:

:

Az MVM-OSE Lions hivatalos oldalán bejelentette, hogy meghosszabbította Werner Viktor, Illés Máté és Balsay Ádám szerződését.

Ruják András, Árva-File Balázs és Szabadfi Márk már eddig is érvényes szerződéssel rendelkezett.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
hirskontraBorn2Ballabcabc97MTE00BasketMan Recent comment authors
Tadam
Olvasó

Nem lenne ördögtől való ötlet, ha az NBA mintájára two-way és/vagy 10 napos szerződést bevezetnék a magyar élvonalban.
Lehetne az alsóbb osztályú csapatoktól feljátszani az élvonalba teljes értékű szerződés nélkül.
Dehát az Mkáosz vezetősége hozza a dilettáns formáját az újítások terén.
(Ha mégis bevezetik, a tiszteletdíjat küldhetik a tanácsadásért)
Jut eszembe Pista bá embere az a Kane még mindig állampolgár?
Mintha irányító lenne az az áruló, akinek az izraeli élvonalba igazolásán egy rakat pénzt keresett volna néhány bennfentes.

Born2Ball
Olvasó

Tulajdonképpen nba mintára átvenni bármit azér értelmetlen, mert teljesen más a versenyrendszer. Ott egy two-way szerződés is úgy jön létre, hogy hiába játszik két ligában a játékos, egy csapat kötelékében áll végig. Na most, mivel az nb1/b nem úgy működik, hogy az aktuális nb1/a csapatok indítják a kis csapataikat, így nem teljesen logikus. De hogy példával is éljek: szerinted egy Mafc, Kaposvár vagy Cegléd bele fog majd menni abba, hogy a jobb magyarjait majd egy-egy első vonalban szereplő klub el-el vigye? Nem valószínű. Ettől független van csapat, ahol zöld vagy piros csoportban versenyeztetik a fiataljaikat az elsőosztály mellett, lásd Sopron,… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A két szabályváltoztatás miatt (U játékos, -1 légiós) némileg átírta a lehetőségeket. Minden közepesen gyenge, és közepes magyar játékosok árai is kilőttek, mint Rocco Siffredi. Teljesen szét fog szakadni a mezőny.
Falco, Alba, Olaj, Paks
(Sopron, DEAC, ZTE, NKA)
Szeged, Kecsó, PVSK, Honvéd, Körmend, OSE

Nem sorrend, csak egy vizionált hármas csoport.

A zárójeles négyből kettő lehet lent is, tetszőleges cserével a lenti hatból.

ejjha
Olvasó

Körmendet nem tenném oda. Ott ha kell lemondanak az útfelújításokról, csak legyen egy jó csapat. Fepu szerintem már rég tudja, hogy fog játszani, csak így nagyobb a hatás. Egy dolog a kora, ha hoz rutint a pályára és még jól is jár, talán még a fizuját is feljebb viszik, csak vállalja be…

hirskontra
Olvasó

“Körmendet nem tenném oda. Ott ha kell lemondanak az útfelújításokról, csak legyen egy jó csapat.” Hadd mondjam fehérváriként, hogy irigykedve nézem azt a fanatizmust, ami Körmenden és Oroszlányban övezi a kosárlabdát. Akár a fenti idézet, akár pl hogy Fepu beáll dobolni és ordítani a közönségbe, jól példázzák ezt. Nagyon kell egy jó Körmend, és egy jó OSE a bajnokságba. Itt fehérváron kicsit el vagyunk kényeztetve, sok már sportban is sikeres a város. Emiatt alakulhatott ki, hogy itt nincs olyan szintű szurkolás, mint nálatok. Rajtam nem múlik, én ordítok, mint a sakál, az Albáért, imádom, de sajnos elég kevesen vagyunk így,… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@hirskontra, felettébb korrekt vélemény.
Nekem mindig nagy hiányérzet volt a fehérvári kosárlabda tábor.
Őszintén kívánom, hogy legyen előrelépés!

hirskontra
Olvasó

Igyekszünk, hogy hangosabb legyen, hidd el! Mostanában több fehérvári hokis, ill vidis focis drukker átjön kosármeccsekre hangadónak, van ilyen kezdeményezés, és így ők is kezdik megszeretni a kosarat.

hirskontra
Olvasó

Nálatok meg a Gholston a franciákhoz ment. Jó spíler, az tuti. https://www.instagram.com/p/C78482GtPmF/

BasketMan
Olvasó

Körmend masszív kieső jelölt lesz

97MTE00
Olvasó

Remélem rosszul látod, és nagyon bízom benne, hogy a véget ért bajnoksághoz hasonlóan nem lesz az új évadban is sérülés hullám plusz jó légiós koncepcióval és kiválasztással ismét sikereket érünk el.

Másik oldalról másolok be:
Utolsó 11 szezonból 9 szezon felsőház, 9 szezonból 6-ban top 4 a bajnoksagban (2 ezüst,2 bronz,2 4.hely) egy kuparany… egy tizezres varosbol, ahol nem tudtunk más klubok költségvetésével versenyezni.

Nyilván én is látom pár csapat anyagi lehetőségeit, de gyorsan össze vásárolt játékosokból és a légiósokból még csapatot is kell csinálni.

Voltunk, Vagyunk, Leszünk

MTE

BasketMan
Olvasó

Én sem kivánom,de ez a magyar keret,4ből 4jó légióssal(mikor is volt ilyen utoljára?!)sok jót nem sejtet.És igen,a sérülésekről nem is beszéltünk,ami azért Durázi K-ban erősen benne van.

abcabc
Olvasó

Sajnálatos mód igazad van.
Kiss és Ferencz védekezésben nincs.
Herczeg Kristófot az első osztályban nem lehet pályán tartani.
Aztán van még(?) Doktor és Duró.
Ebből a szezonból Schmera profitálhat.
Edzőt kit hallani?

Sebu
Olvasó

Végre mi is tudunk már valami biztosat. Nézzük a jó oldalát, összeszokott magyar mag, jól ismerik egymást. Balsay Ádámnak kifejezetten örülök. Lássuk az érkezőket, aztán a többit majd meglátjuk.

ejjha
Olvasó

hol szoktak össze? a kispadon? Fére ne értsd. Semmi rosszindulat, nem néztem statisztikákat, csak nem rémlenek a nevek.

Sebu
Olvasó

Nyilván nekem sem tetszett, hogy a magyarokról rendszerint elfeledkezett az edző. Rujin és néha Mátén kívül mást nem nagyon láttunk a pályán a 3. és 4. negyedben.
Viszont mi nem látjuk az edzéseket és a meccseken kívüli munkát,ahol mindenki együtt dolgozik. Erre az összeszokásra gondoltam. Remélhetőleg ez a köv. szezonban a pályán is megmutatkozik.

Redbleck88
Olvasó

Balsay Ádinak örülök!
Illés Máté még csak csak mert neki volt idén is egy két jó meccse de Werner Viktort minek kell megtartani! Neki el kellett volna mennie a piros csoportba és ott játszani rendszeresen! Ha ott jól teljesítene akkor esetleg vissza kerülhetne a nagyok közé! Szerintem lehetett volna találni nála jobb játékos a piros csoportban is!

szurkoló
Olvasó

Werner …. semmire se jó.Szégyen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés