Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három fiatal pécsi játékosával hosszabbított az NKA

Scherer, Herger és Rátgéber is marad.:

:

Az NKA Universitas Pécs hivatalos oldalain tudatta, hogy meghosszabbította három pécsi fiatal játékosuk, Scherer Bálint, Herger Salamon és Rátgéber Tamás szerződését. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Bor Gáborral és Kollár Bencével már korábban megegyezett a klub.

Herger Salamon: – Nagyon örülök annak, hogy további két évig még biztosan az NKA Universitas Pécs játékosa leszek! Remélem, hogy ebben az időszakban is elérjük azokat a célokat, amiket magunk elé tűzünk, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ez sikerüljön. Persze szeretném azt is elérni, hogy a saját egyéni céljaim megvalósuljanak!

Rátgéber Tamás: – Számomra hatalmas öröm, hogy folytatni tudjuk a munkát a srácokkal és a kiváló szakmai stábbal! Úgy érzem, jó úton indult el a csapat az élvonalban, és már várom, hogy tovább haladjunk és fejlődjünk ezen az úton a következő szezonban!

Scherer Bálint: – Az elmúlt szezon, illetve szezonok sikeres munkája után nagyon örülök annak, hogy tovább folytathatom a csapattal a közös fejlődést. Szeretek itt lenni, élvezem a közös munkát, ráadásul nekem ez az otthonom, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy hosszabbítunk-e. Izgatottan várom, hogy az előttünk álló időszakban további sikereket érhessünk el!

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CimbiMilivojBorn2Ball Recent comment authors
Cimbi
Olvasó

Szegények, máshova nem kelletek!

Born2Ball
Olvasó

Mondjuk az baszott volna be, ha Rátgébert nem igazolják újra.xddd

Milivoj
Olvasó

A Tamás gyereknek születni nehezebb volt, mint A csoportos játékossá válni…, remélem, jövőre több játékpercet kap, ki kéne lépnie a profhabildoktor apuka árnyékából

Born2Ball
Olvasó

Apuka árnyékából leginkább egy klubváltással tud kilépni.
Így mindig ott fog lebegni a feje felett, hogy nem kellett megküzdenie a helyéért.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés