Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Három játékosát elküldte a Veszprém

Nagyon átalakítják a B-csoport élcsapatát.

  •   :

:

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát működtető Veszprém Kosárlabda Kft. a mai napon felmentette a sportolói munkavégzés alól két játékosát, Kovács Ádámot és Mucza Tamást.

Körtélyesi Gergellyel – a játékos kezdeményezésére – közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület – írja hivatalos közleményében a Veszprém.

  •   
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
MAFCdrukkerronaldmcballer89Jokicfuge8 Recent comment authors
ronaldmc
Olvasó

Az elmúlt 20 év során közelről szemlélhettem a veszprémi kosárlabda történéseit. Amit mindenképpen tudni érdemes: (Próbálom – szerintem – fontossági sorrendben összeszedni). 1. Kézilabda klub (nem részletezem, mindenki el tudja képzelni, hogy a város oldaláról – lakosság, vezetés, helyi vállalatok…. – mi mindent kell bele tenni abba, hogy évtizedeken át a legjobbak között legyél). 2. A veszprémi kosárlabda klub évtizedeken keresztül az egyetem kötelékébe tartozott, annak mondhatni szakosztálya volt. Mindig többen voltak a fiatal, egyetemen tanuló sportolók, – néhai Horváth “Cece” Zoltán pl. – mint a valódi “profik”. Az idő előrehaladtával ez a tendencia lassan-lassan megváltozott és már a korábbi… Olvass tovább »

baller89
Olvasó

Körtélyesi már tavaly az évzáró beszélgetésen megmondta, h addig marad amíg a mester.
Másik kettőn azért meglepődtem… 🙁

33goldmedals
Olvasó

Mucza úgy ment el nyáron, hogy kinőtte a Honvédot. Most meg a Veszprém nőtte ki őt… Az élet kegyetlen… 🙂

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Milyen kis kedves, bizalomgerjesztő arca van ennek a Körtélyesinek! Így fest egy egészséges, fitt sportember.

Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

Anno egyik kedvencem volt, itt Pakson, hatalmasakat zsákolt.

Jokic
Vendég
Jokic

Lehet, hogy néha napján elmegy nála egy-két blant… 🙂

Dennis
Olvasó

Már csak egy embernek kellene onnan távoznia…..

Nagy Ivó
Olvasó

?

Common
Olvasó

Kinek?

Nagy Ivó
Olvasó

Az első jó döntésük ebben a bajnokságban.
Kovács és Mucza közösségromboló hozzáállása a nézőtérről is látható volt.
Körtélyesit sajnálom, valószínűleg Mérész lemondása szerepet játszott döntésében. Kíváncsi vagyok most milyen posztra hoznak embert. Én azt mondom minden képen a 4-5 posztot kell megerősíteni. Vagy hoznak 2 magast, de akkor azoknak magyarok lesznek, vagy hoznak 1 magyart és 1 légióst, de akkor az irányító megy. Ja…meg a nagy kérdés, ki lesz az edző?

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy néhány volt A-csoportos játékosnak arra kiváló volt pl. a Veszprém is, hogy irreálisan nagy összegekért odamenjenek, legyen arányaiban nézve jóval kevesebb meló, mint az A-ban és éppen ezért nem is nagyon tetszett volna nekik visszakerülni az élvonalba, nagyon szép kis melegedő és kifizetőhely nekik a B-csoport.

pppp
Olvasó

Igen! Ez érdekes dolog, mert egy B csoportos csapat játékosainak nem nagyon érdeke, hogy feljussanak, hiszen csak azt érik el vele, hogy hoznak helyettük 5 külföldit.

budapestről
Olvasó

Valaki segítene nekem, nem hallottam róla semmit, de év elején a feljutás volt a cél, meglepett az idei szereplésük, az elmúlt pár év után, mi történik Veszprémben?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Engem is érdekelne!!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Gondolj csak bele. A sok kiöregedett, vagy a legmagasabb szintet már megütni képtelen volt NBI-es játékosok nem igazán akarnának már feljebb lépni, mert nekik kényelmes a Piros csoportban (relatíve jó fizetésért) elpattogtatni.
Tudják Ők jól, hogy az NBI-be való feljutás után nekik a csapatnál sok sanszuk nem lenne.

Nagy Ivó
Olvasó

Amennyiben ez tényleg így van, akkor például a nyíregyházi és a mafcos játékosok teljesen hülyék! Minek hajtanak? Miért akarnak feljutni? Szerinted?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Vannak csapatok, ahol a játékosok akarják, mert fiatalok vagy bizonyítani akarnak. Lásd például a tavalyi Oroszlányt. A mag megmaradt és persze hoztak légiósokat, de elfogadták a redukált szerepet. A MAFC és a Nyír1 is hasonló cipőben jár. A Veszprémben több kiszuperált volt NBI-es játszik,(Körtélyesi, Medve, Czirbus, Kovács…) vagy most már csak játszott.
A másik lehetőség, hogy Veszprémben a kézilabda az No. 1, mellette a kosár csak vegetálhat….

MAFCdrukker
Olvasó

A Nyíregyházát nem ismerem, a MAFC esetében ez egyértelmű: a játékosok küzdenek a csapatért, a táborért! Így is lehet ezt csinálni.

Sedmakfun
Olvasó

Kovács visszajöhetne Zegre…. Annyit hozzátenne, mint pár csereember….

KovàcsIstvàn
Olvasó

Viccnek is rossz!! Kovàcs akàrhol is volt,mindenhol csak bomlasztott!! Nem rosz jàtékos (lehetett volna) de csak egy hisztis primadonna lett!! Nem csoda,hogy a Veszprém is kirakta!! Zte-t,Szegedet messziről kerülje el,de nemhinném,hogy egyetlen épeszű Nb1-es klubvezetőnek is eszébe jutna leigazolni!

antikosar
Vendég
antikosar

Azért most van edzönk és nem bohóc ül a padon.

fuge8
Olvasó

És lehet tudni hogy ki az?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés