Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három játékosa mezét is licitre bocsátotta a Falco

Perl Zoltán, Váradi Benedek és Golomán György szerelését lehet megszerezni.:

:

A Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapatának sikeres vb részvételének érdekében a Falco Volvo Alpok Autó Szombathely csapata licitre ajánl 1db Perl Zoltán, 1 db Váradi Benedek és 1db Golomán György mezt – írja a sárga-feketék Facebook oldala.

A fiatal kosarasok 2022.09.17-25 között Belgrádban vehetnek részt az Iskolai Világbajnokságon, miután a 2021/2022-es tanévben megnyerték a Diákolimpia országos döntőjét. A részvételhez a Magyar Diáksport Szövetség a felmerülő költségének csak egy részét állja, a fennmaradó összeget az induló iskolának kell fedeznie. A gimnáziumnak sajnos ez az összeg nem áll rendelkezésre, a világbajnokság anyagi hátterének (utazás, étkezés, szállás) biztosítására keres támogatókat. Mivel a fent említett három játékos is ebből az iskolából indult, ezért az ő mezeiket lehet megszerezni.

A mezekre külön, a klub Facebook bejegyzésében, a fényképek alatt lehet licitálni.

Kezdő licit: 25.000 ft
Licit lépcső: 5.000 ft
Licit vége: 2022.07.04 12:00 óra

Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RedbidPLPbaskEmőkefan Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Már azt hittem, hogy bajban van az idei költségvetés, aztán az is megfordult a fejembe, hogy ezekre a mezekre jövőre nem lesz szükség, de aztán megnyugodva látom, hogy egy nemes cselekedet részeként történik mindez!! Ehhez maximálisan gratulálok, mint ahogy “azoknak is akik ilyen esetben is kurv@ jól teszik a dolgukat”! “A részvételhez a Magyar Diáksport Szövetség a felmerülő költségének csak egy részét állja, a fennmaradó összeget az induló iskolának kell fedeznie.” Tehát mehetnek, szabad, csak oldják meg ahogy tudják, ez igen, ez aztán parádés!! Végül is egy gimnázium, találják fel magukat! Holnap megyek a postára, majd beküldöm a fiamat, de… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Nagyon szép cselekedet a csapat és a játékosok részéről.

Remélem összejön a kívánt összeg.

Emőkefan
Olvasó

elég szomorú, hogy úgy kell összekaparni a gyerekek utaztatására a pénzt és a kivéreztetett gimnáziumnak kell állni a költségek felét!

Pbask
Olvasó

Politika:/

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés