Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három hosszabbítást és egy új igazolást jelentett be az NKA

Durmo, Nikolics és Kerpel-Fronius is marad.:

:

Kerpel-Fronius Gáspár, Ibrahim Durmo és Nemanja Nikolic is aláírta új szerződését, jelentette be az NKA Universitas Pécs. A keret pedig még egy újonccal is bővült, Pécsre igazolt ugyanis Brbaklics Aleksa, aki legutóbb a zombori Joker kosárlabdázója volt, de korábban szerepelt Magyarországon, a Jászberényt erősítette.

Kerpel-Fronius Gáspár: – Nagyon örülök annak, hogy a következő szezonban is az NKA Universitas Pécs játékosa leszek! Jólesik, hogy a klub számít rám a folytatásban is, hiszen nagyon jól érzem magam itt, és már két sikeres szezonon vagyunk túl közösen. Az első év felejthetetlen marad, összejött a bajnoki cím és a feljutás, és az idei is szépen sikerült, hiszen újoncként megszereztük a hatodik helyet a bajnokságban, továbbá a kupában is jól szerepeltünk. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonló eredményeket tudunk elérni, és ebben mindenképp szeretném segíteni a csapatot.

Ibrahim Durmo: – Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hogy Pécsett maradjak, mert jól érzem magam a klubnál, gyönyörű a város, jól érzem magam. A szezon minden másodpercében büszke voltam arra, hogy az NKA Universitas Pécset képviselhettem a pályán, és a pályán kívül. Köszönettel tartozom a klubvezetésnek azért, hogy új szerződést ajánlottak nekem, alig várom, hogy elkezdhessem a munkát. Természetesen a legjobb eredményeket várom, mindenképpen a rájátszásba szeretnék jutni a csapattal, és remélem, hogy a következő szezonban akár egy érmet is szerezhetünk.

Nemanja Nikolic: – Azért döntöttem a szerződéshosszabbítás mellett, mert tetszenek a klub ambíciói, hogy szezonról szezonra fejlődjünk. Továbbá az is itt tartott, hogy kiváló feltételek mellett dolgozhatunk, remek szakmai stábunk van, úgy érzem, otthon vagyok. A következő szezonban is jó eredményeket várok, az első edzéstől kezdve a maximumot fogjuk nyújtani, és végsőkig küzdeni fogunk a klubért.

Brbaklics Aleksa: – A pécsi klub nagyon magas színvonalat képvisel, remek eredményeket ért el a legutóbbi szezonban, így nem volt kérdéses, hogy elfogadom-e az ajánlatát. Hiszem, hogy ez a csapat nagy sikerekre hivatott, bízom benne, hogy az előttünk álló szezonban még jobb eredményeket érünk el, mint az előzőben. Az sem mellékes számomra, hogy a város gyönyörű, az egyik legszebb település Magyarországon.

35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
RózsabimbóJonNemmindegy?Borbély LajosBorgulya Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Meleg Gergőt eldugtátok nagyon.
Lehet tudni mi van vele?

PécsiVesztes
Olvasó

1 évet hosszabbított. Fent van az NKA honlapján, és 05.15-én itt is megjelent a hír.

Rózsabimbó
Olvasó

Kösz

PécsiVesztes
Olvasó

Nincs mit.

Nemmindegy?
Olvasó

Eddig akiket elküldött a Rátgéber mindenkinek az volt a duma,hogy nincs pénz

Bubika
Olvasó

ha gondolkodnál, lehet, hogy rájönnél, akiket elküldtek vagy abbahagyták, azoknak a pénzéből emeltek a maradóknak. nem olyan bonyolult dolog, kivéve, ha kurva nagy az ellenszenv, de hát ide úgy sem az értelmiség jár irogatni.

Pécsidrukker99
Olvasó

Az utolsó mondatoddal magadat is lejárattad. Nehogy azt mondd már, hogy egy “nyugdíjas” Kovács Peti (akit a Pvskban nagyon is tisztelünk játékosként) fizetéséért egy légiós érkezzen, meg mondjuk kettő fixxel szerződést hosszabítsanak. Van pénz ott dögivel, nem tudom hogy mennyire mehet jól ennek a légitársaságnak, de a többi állami pénz. Félre ne értsd, mielőtt még támadnál, a Pvsk is dolgozik állami pénzből, neki is van akadémiája, csak az összegben van különbség, nálunk elég az utánpótlásra, nálatok eltartanak egy felesleges csapatot belőle az első osztályban.

Borbély Lajos
Olvasó

Zavaróan sok a hasonlóság a Puskás Akadémiával.
Feljutás, bentmaradás (no jó, ők egyszer kiestek).
Hangzatos célok az utánpótlásnevelésért, ennek ellenére rengeteg légiós. No és rengeteg pénz áll rendelkezésre, amely papíron utánpótlásnevelésre van, a valóságban a légiósok bérére.
Az a klub, amelyik három jól teljesítő légiósát meg tudja tartani, nagyon-nagyon vastagon el van eresztve “lével”.
Így nagy vonalakban a dobogó közelében kell lenniük, ugyanúgy, mint fociban a Puskásnak.
Nagyon elszomorító, hogy ezt meg lehet így csinálni ebben az országban (bocs a politikáért…)

PécsiVesztes
Olvasó

Ki a harmadik, tudsz valamit?

Jon
Olvasó

“Zavaróan sok a hasonlóság a Puskás Akadémiával.”
Már erre megadtam a like-ot, csak utána olvastam tovább a kommentet.
“elszomorító, hogy ezt meg lehet így csinálni ebben az országban”
És ennél még sokkal sokkal sokkal többet meg lehet csinálni, ez csak a “szórakozás”. 😐

Bubika
Olvasó

igényeld meg az akadémia pénzköltését, megkaphatod, hiszen állami pénz. nagy lenne a döbbenet, hogy mennyi megy légiósra abból a pénzből.

Bubika
Olvasó

téged se biztos, hogy az eszedért szeretnek. tehát van pénz dögivel, de ők nem a Benkére hajtanak, és nem 10.000 dollárért hoznak légióst, milyen érdekes….

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

remélem nem veszik majd el a játékperceket a tehetséges akadémiai nevelésektől

Johnyx
Olvasó

Baromi nagy ötlet, egy jó csapat építése helyett szétforgácsolni az erőket, zseniális döntés.. a kettő közül az egyik kiesik..

CsakAVasut
Olvasó

Mennyire tipikus hogy a kosármagyar Brbaklic a szerb beltenyészetben folytatja:D

Bubika
Olvasó

És az mennyire tipikus, hogy az a nagy pécsi csapat/ ugye ezt ti mondjátok magatokról/, első intézkedése az volt, hogy a 3 szezont leszámítva világ életében PVSK-ban kosarazó és full pécsi Bíró Olivért rúgtátok ki legelőször? Na ez a szánalom magasiskolája.

Mexx92
Olvasó

Arra nem is gondoltál hogy Olivér esetleg visszavonul te okoska. Tudod az a térd nem annyira egészséges már. Mielőtt legközelebb hülyeségeket írsz használd az agyadat! 😉

Bubika
Olvasó

Na majd figyeld azt a visszavonulást! Szánalmasak vagytok! Fent van a szemellenző, benyaltok mindent! Egy pécsi játékos lesz a pécsi csapatban, de legalább a stábba sokan lesznek. Ja ezt nem ide, mondjuk lehet, hogy a Rab Gyulát azért rúgták ki, mert rossz a térde.

Mexx92
Olvasó

Figyi másnak pattagjál kisgyerek. Én beszéltem vele aznap a meccs után amikor megnyertük a B csoportot a vele járó feljutást és akkor mondta a folytatás minden a térde állapotától függ csakhogy tud nem kitaláltam hanem ő maga mondta ezt nekem. 😉

Pécsidrukker99
Olvasó

Nálatok hány pécsi játékos van a keretben? Rátgébert nem számítom ide, őt mindenki tudja miért van ott. Persze minden csapatnál az a cél, hogy azért ottani nevelésű játékosok legyenek a keretben, de mindenki vásárolgat a saját pénztárcájához megfelelően. Olivér úgy néz ki, hogy abbahagyja a profi karriert, legalábbis az nb1/a-t nem vállalja a térde miatt, ezt személyesen említette nekem. De azért erős mi felettünk ítélkezni egy olyan csapat “szurkolójának”, ami nyilvánosan említi sok-sok cikkben, hogy mennyire számít a saját nevelés, a profizmus stb, aki egy olyan játékost nem nevelt ki, aki teljes mértékben pécsi kötődésű lenne. A légiósválasztáshoz gratulálok, emlékeim… Olvass tovább »

Bubika
Olvasó

Na akkor kérdezd újra, nem akarta abbahagyni, ellenben vele közölték vele először, hogy agyő!

Mexx92
Olvasó

Te ennyire hülye vagy vagy agyhalott hogy nem fogod fel amit leírtam? Ő mondta nekem mindezt a csarnokban. Ne akarjál már mindkettőnket megcáfolni te takony. Inkább tanulj meg figyelmesen olvasni más hozzászólását és ami a legfontosabb értelmezni. 😉
Amit írtál azzal konkrétan Olivért hazugnak nevezed. Hogy jössz te ehhez hogy megkérdőjelezd amit ő mondott? Visszavehetnél az arcból

ldd
Olvasó

Igyál egy sört, nem akart téged megbántani, meg a PVSK-t égetni…

ldd
Olvasó

Hazudni neked sem szabad!
Maradj magadnak. Sok mindent el lehet fogadni…a stílus, az nem mindegy…
Ahogyan, Gyula és Olivér elbocsájtása a kötelékből…nos az szégyen a nagy múltu klubra nézve…

Mexx92
Olvasó

Te minek avatkozol bele? Mindent elviselek dehogy hazugnak neveznek egy játékost meg engem is az már sok. Mi van te is Nkas bérenc vagy?

higgadjle
Olvasó

Kaposváron a szegedi vezetővel, Kerpel-Fronius-szal diskuráltak nagyon…

Pvskpanthers
Olvasó

Kedves Bubika igen mi vagyunk a Nagy Pécsicsapat igen okosabbak vagyunk nálad nem nemhiszük el a képzelgéseidet .mért mi vagyunk a Nagy Pécsi csapat mert mert 1944 Május elsején alapították. A tiétek olyan jelenték télen hogy még a Wikipédia se jegyzi hogy 2011 Ben alapították a Pécsi utánpotlás javitása miatt ez a Ladiszló szájából hangzott el na az pont nem jött össze .egyéb. Kérdéssel problémájával forduljon kezelőorvosához és gyógyszerészéhez .további szép estétt

Borgulya
Olvasó

Én szeretem Olivért,de már tavaly sem tartottam volna meg.(Szrecsko sem akarta, csak túl “jó” szerződése volt…). Alapszakaszban, piskóta meccseken vezérbika, tétre menő derbiken rendre betli. Halász dettó.
A PVSK meg nem azért a pécsi csapat elsősorban, mert csak pécsiek játszanak benne. Május 12-én láthatta mindenki, hogy miért a pécsi csapat. Lauber, B csoport, 2500 néző. Megyeri út, A csoport, 300.
Amúgy meg MKOSZ asszongyahogy csak 4 légiós lehet. Erre proffesszoremeritus: “Fogd meg a söröm!”

PécsiVesztes
Olvasó

Kíváncsi leszek az új szerzeményre, az adatai alapján nem nagy szám, de jó olvasni, hogy hasznos volt Berényben.

Kerpelnek is lehet örülni, fel tudja vinni a labdát. 😉

Durmo az egyik legjobb légiós volt tavaly a teljes mezőnyben, nem kis fegyvertény a megtartása. Ha hasonlót tud produkálni újra, húzóerő lesz megen!

Nikolics meg egy extra. Nála intelligensebb kosárlabdázót keveset láttam Pécsett. Tud irányítani, remek bedobó, igazi vezér.

Jó folytatás az NKA-nak.

Laposvár
Olvasó

Csodálkozom, hogy Durmot meg tudták tartani. Biztos voltam benne, hogy vagy top csapat viszi, vagy külföld.
Gondolom a pénz idén sem lesz kevesebb…

pirosf
Olvasó

A zombori Joker csapatából, ez most komoly? 🙂
Jokic-ról elneveztek csapatot? 🙂

Sven
Olvasó

Jokics saját tulajdona a csapat. Legutóbbi nyári NKA-s edzőmeccsen Jokic is ott volt.

milanka487
Olvasó

Basszus pont valamelyik nap gondolkodtam rajta hogy mi lehet Brbaklicsal, emlékszem Jászberényben borzasztó hasznos játékos volt!

Parus major
Olvasó

Borzasztó hasznos volt, amikor edzésen összeverekedett a centerükkel Jászberényben. Kovács Péter helyett ütni-vágni jó lesz. Akadémiai szint.

Sven
Olvasó

Mit keres itt egy szolnoki uszító agyhalott?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés