Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három bajnoki és két válogatott kosármeccs kerül képernyőre március közepéig

De természetesen a női Magyar Kupáról is lesz közvetítés.:

:

A magyar válogatott Montenegró elleni hazai és idegenbeli mérkőzését is képernyőre tűzi az M4 Sport – tudta meg a BB1.hu. Előbbit február 24-én este 18 órától rendezik Debrecenben, míg utóbbira február 27-én kerül sor Podgoricában. A második találkozón is 18 órakor dobják fel a labdát.

Két férfi bajnoki is képernyőre kerül.

2022. február 12. szombat, 19.00, Sopron KC—Szolnoki Olajbányász (M4 Sport+)
2022. február 16. szerda, 18:15: Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend (M4 Sport)
2022. március 12. szombat, 17.00: Egis Körmend—Sopron KC (M4 Sport)

Természetesen ott lesznek a női Magyar Kupán is az M4 Sport kamerái. Jövő szombaton 19:30-tól a második elődöntő, míg vasárnap a bronzmeccs (15:30) és a döntő (18:00) is képernyőre kerül.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
JonfanaticfantasticNonameKKKfantaEkpa Recent comment authors
Jon
Olvasó

Ha már a Mindigo-ra van felépítve az NB1-es közvetítés és a TV az valami “bónusz”, csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha jól látom, sikerült a Sopron-Szolnok meccset a Falcoéval egy időpontra tenni (18 és 19 óra). Most pont kíváncsi lettem volna arra a meccsre is.

Jon
Olvasó

“Három bajnoki és két válogatott kosármeccs kerül képernyőre március közepéig” – 5 hét alatt. Hát ez még mindig elég sovány…

KKKfanta
Olvasó

Azt a ,,természetesen” szót kicserélném végre valahára kifejezésre a tv esetében. Mert valljuk meg annyira nem természetes hogy a kosármeccsek képernyőre kerülnek. Mindezek mellett kaposváriként írom hogy korrekt meccseket választottak ki. Annyival kiegészíteném mi részünkről alba-kkk az a felsőház szempontjából komoly meccs is lehet, kb aki megnyeri majdnem oda is kerül…. (De ez csak lehet a szívem akarja,amúgy ott leszek fehérváron élőben úgyhogy nekem mindegy.)

Stockalone
Olvasó

Nem mintha nem lennének jó meccsek, de csak 3 csapat van a bajnokságban?

Zsarkov
Olvasó

Az emberek a tradícionális csapatokra kíváncsiak…

Pbask
Olvasó

off

Noname
Olvasó

Meg Te is😂

Ekpa
Olvasó

Ha rápislantasz a tabellára, azt hiszem te magad is érteni fogod, hogy miért ezeket adják majd.

Marillion
Olvasó

Hajrâ Skc. Ha ott nem is lehetek a tv-n keresztül Szúrkolòk nektek.

SopronKCfan
Olvasó

Köszönjük szépen!!

fanaticfantastic
Olvasó

Természetesen,fontos infó,hogy ellenünk szorítasz. A Sopronnak,továbbra is sikereket kívánok! Talán ebben az esetben érthető,ha nem.

Szimba
Olvasó

Végre nem a Mindigo fos közvetíti a meccset,bár jól nézne ki az M4-en képernyőjén,hogy nem érkezik jel a helyszínről!!!!!

Dallas
Olvasó

Én nem is értem miért nem bízzák rájuk a következő olimpiát 8K és 7.2.3.5 hanggal….. és a Magyarok nyilai helyett csak úgy emlegetnének minket az utókornak hogy a Magyarok közvetítésétől óvj meg minket istenűnk ! 🙂 Képzeld el ahogy leül a világ a tv elé ,kezdődik az USA-Szlovénia kosár döntő és az egyik telefonos ügyfélszolgálatos magába töm 1 levél nyugtatót, a másik épp harakirire készül 10 perc múlva… a hátuk mögött meg háromszög alakzatba ül egy pszichiáter és : csak nyugodtan uraim csak nyugi , kezeljük profin- higgadtan a telefonálókat ,PROFIK vagyunk vagy mi a fene.

SopronKCfan
Olvasó

Sopron – Szolnokot az M4+ adja 😉

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés