Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Három alapember is megsérült Kaposváron

A csapatorvos adott helyzetjelentést.:

:

Hendlein Roland, Csorvási Milán és Krnjajski Borisz is feliratkozott a kaposvári sérültlistára, állapotukról a csapatorvost, dr. Palka Gergelyt kérdezte a klub honlapja.

Az már a Szolnok elleni mérkőzés előtt kiderült, hogy Hendlein Roland nem léphet pályára, a meccs előtti edzésen Csorvási Milán lábfájdalmakra panaszkodott, így ő sem vállalhatta a játékot. A találkozón aztán csapatkapitány, Krnjajski Borisz egy ütközés során a földön maradt, s mindössze négy percet tudott a parketten tölteni.

– Hendlein Rolandnak gyulladás van a térdében ott, ahol a patellahíd tapad, s ahová a fémeket betették – nyilatkozta csapatorvosunk, dr. Palka Gergely. – Ha pihenteti, s nem játszik, akkor nyilván javul az állapota, de folyamatosan fájdalomcsillapítóra és komoly, mindennapos fizioterápiára van szüksége. Csorvási Milánról pontos diagnózis még nincs, várom az MR-leletét, annyit mondtam neki, a héten még ne erőltesse.

– Krnjajski Borisz a Szolnok ellen vállficamot szenvedett, a sérülést a hazai csapaorvos szakszerűen ellátta és berögzítette – tette hozzá dr. Palka Gergely. – Az ilyen eseteknél három hétig rögzíteni kell a testrészt, melyet szinte semmire sem használhat és aminosavakkal, kollagénnel lehet, sőt kell gyorsítani a gyógyulást. A játékosnak szerzek egy speciális vállrögzítőt, amiben akár játszhat is, de két hetet még így is várnia kell, utána jöhet egy hét torna, majd ha minden jól alakul, visszatérhet a pályára. Ha egy átlagos emberről lenne szó, akkor legalább hat hét a gyógyulási idő, de Borisznak nagyon jó az izomzata, a sérülés ellenére sem instabil a válla, így három-négy hét után tétmeccset játszhat.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Zsolt76Kareem Abdul-JabbarOlajheart2EGYPAKSIArtur Doki Recent comment authors
Zsolt76
Olvasó

Szerintem egyik sem alapember. De jobbulást kívánok mindenkinek!

KPSVRKK
Olvasó

Máshol nem, de nálunk igen.

Olajheart2
Olvasó

Gyors gyógyulást minden sérültnek!
Ilyen helyzetjelentést szívesen olvasnék Olaj sérültekről is de nálunk ez mindig olyan titkos mint egy NASA információ ?

HajraKapos
Olvasó

.

KPSVRKK
Olvasó

Először is jobbulást a sérülteknek! Másodszor. Jól mutatja csapatunk helyzetét, hogy az említett három játékos az alapember. Csorvási teste alkalmatlan erre a fizikai igénybevételre. Juhos Levi szerződését ilyen állapotban már felfüggesztették Sopronban. Nem néztem utána, de szerintem alig van idén, összesen 40-50 perce. Hendlein Roland annyit tett már a kaposvári kosárlabdáért, hogy igazán rosszul esik ezt írnom, de ő sem tudja betölteni a neki szánt és általa vállalt szerepet. Igazából évek óta nincs négyes poszton értékelhető játékosunk, mert neki kellene megoldania, de már nem megy. Borisz egy hetet késett az alapozásból mert szerbiai edzőtáborból érkezett. Mindenki láthatta milyen formában. 20… Olvass tovább »

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

+1

Kaposkosár KKK
Olvasó

Alapember??
Csorvásit már rég útnak kellett volna innét igazítani ahonnan jött például annyira alapember!

Pojaca
Olvasó

Rudeznak meg van az indok a következő vereségre!
#Rudezout

Answer
Olvasó

Pontosítok:a következő vereségekre

Borbély Lajos
Olvasó

Hát igen, boldogok azok a csapatok, akik a következő 2-3 hétben játszanak a Kaposvárral, elvileg nőttek a győzelemre az esélyeik. Csirke ebben a szituban telesírta volna már az Univerzumot is. Részvétem a kaposvári kosárlabdabarátoknak!

Artur Doki
Olvasó

Szakadj már le a Csirkéről,kicsit már unalmas,hogy állandóan ezen rugózol…

EGYPAKSI
Olvasó

Kicsit frusztráltnak tűnsz! Légyszíves másold már be ide erről az őszről azokat a Csirke nyilatkozatokat, amiben sírt. Pedig amilyen őszünk volt, megtehette volna, hogy mást ne mondjak, a nagy csapatodat is négy felnőtt korú játékossal vertük meg.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés